ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ… ΓΙΑΤΙ «ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ»!!! (EΓΓΡΑΦΟ- ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΣΥΡΙΖΑΑΑ

Σε προσωπική του επιστολή ο τ. Υπουργός & Βουλευτής Α Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας, «καρφώνει» τον Δήμαρχο Πειραιά , ενώ προαναγγέλει την εγκατάσταση προσφύγων-μεταναστών στον Πειραιά!

Εκφράζοντας μάλιστα την πεποίθηση, ότι αυτή η απόφαση, για την εγκατάσταση προσφύγων-μεταναστών στον Πειραιά, εκφράζει τη συντριπτική πλειοψηφία του Πειραϊκού Λαού!

Και προκύπτει πλέον μείζον ζήτημα στον Πειραιά, καθώς Βουλευτές ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, έδινε διαβεβαιώσεις για μη εγκατάσταση προσφύγων ή δημιουργία hot spot στον Πειραιά, ενώ ο κ. Δρίτσας, πρωτοκλασάτο στέλεχος της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, μας διαβεβαιώνει ουσιαστικά (γραπτώς!) για το αντίθετο.

Ο Πειραϊκός λαός όμως πρέπει να γνωρίζει που αρχίζει η αλήθεια και που τελειώνουν τα ψέματα.

Καθώς δε γίνεται ο Δήμαρχος Πειραιά και ο Πειραιώτης τ. Υπουργός-νυν Βουλευτής να έχουν εκ διαμέτρου αντίθετη πληροφόρηση!

Άρα, πρέπει οι Πειραιώτες να μάθουν ποιος κοροϊδεύει ποιον και ποια πραγματικά θα είναι η επόμενη μέρα σχετικά με το προσφυγικό στον ευρύτερο Πειραιά!

Δείτε την επιστολή του Θοδωρή Δρίτσα.

Epistoli_Tsipra

 Piraeuspress.gr  

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. περηφανε κομουνιστη,σε λαθος σαιτ εισαι?να βρης καποιο σαιτ,που γραφουν οι περηφανες ….ΛΟΥΓΚΡΕΣ αιντε κουκλιτσα μου.

  2. Θα έλεγα ότι η κουβέντα εξελίσσεται πολύ ομαλά. ….Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει ούτε υπήρχε κράτος και όλοι αυτοί που κυβερνήσαν έχουν μερίδιο ευθύνης από αυτον που υπογραψε να ανοίξουν τα σύνορα μέχρι βεβαίως αυτόν που άνοιξε και τα πόδια του, η ουσία είναι ότι ένας άνθρωπος είναι φιλοξενούμενος πρέπει και να ζει με τα ήθη και έθιμα ενός λαού, το πρόβλημα είναι ότι δυστυχώς ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων έχουν μάθει αλλιώς, πολύ διαφορετικά και αυτό το ξέρουν όλοι, άσε που έχουν έρθει από 30 χώρες και λέω εγώ τώρα, παντού πόλεμο έχει? Δε νομίζω. Καλά θα κάνουν όλοι αυτοί που τους υποστηρίζουν να μαθουν πρώτα τι υποστηρίζουν και μετά το ξανά συζητάμε.

  3. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ… ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΛΑΟ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ; Ε, ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ…. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΡΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ… ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΛΑΘΡΑΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ….. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ… ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ…
    ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΔΙΚΛΕΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ ΜΚΟ . ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΡΤΙΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.. ΡΕ ΟΥΣΤ ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ…. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ….. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΘΑΛΩΟΥΝ… ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ……..ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ

  4. ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΓΡΗΓΟΡΑ.
    ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  5. Ο εχθρος της Πατριδας ειναι η αριστερα απο το πουστριλε ροζακι του συριζα μεχρι το βαθυ κοκκινο του κομματος του χαφιε.Τουρκολαγνοι ισλαμολαγνοι προδοτες.Τα λαθροσκουπιδια με μια πατριωτικη κυβερνηση θα φυγουν κολυμπωντας.Αντιφες αναρχιδια και αλληλεγγυοι ειστε μονο για κλωτσιες.

  6. Μετέτρεψαν την Ορθόδοξη Ελλάδα μας σε Ισλαμικό χαλιφάτο.Κανείς δεν αντιδρά ουσιαστικά,παρά ελάχιστοι.Οι ένδοξοι πρόγονοί μας έχυσαν ρύακες αιμάτων για την απαγκίστρωση από τους βάρβαρους κατακτητές.Εμείς,θα φανούμε άραγε αντάξιοι απόγονοί τους;Πότε επιτέλους θα υψώσουμε το ανάστημά μας απέναντι σε όσους επιθυμούν τον αφανισμό μας στην ίδια μας την Πατρίδα;Συνέλληνες,αδήριτη είναι η ανάγκη να αγωνιστούμε για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας από τους σύγχρονους τυράννους και εφιάλτες,οι οποίοι εκτελούν κατά γράμμα και με μαθηματική ακρίβεια τα εθνοκτόνα σχέδια της νέας τάξης.Επιδιώκουν την εκ βάθρων μετάλλαξη της κοινωνίας μας.Να μην το επιτρέψουμε!Χρέος ιερό του καθενός από εμάς είναι ο αγώνας για την υπεράσπιση των ιερών και οσίων του έθνους!Ποια Ελλάδα θα παραδώσουμε στις μελλοντικές γενεές;Η Πατρίδα μάς καλεί,εμείς θα ανταποκριθούμε;

  7. Δεν φταίνε αυτοι, εμεις φταίμε που δεν αντιδρούμε. Ποτε εγινε καποια διαδήλωση-διαμαρτυρία για τους λαθρο;;; Ποτε. Αρα, ποιος φταίει;; Βρήκαν και τα κανουν. Αυτοι οι …ανθρωποι;;; πρεπει να εκτελεστούν για εσχάτη προδοςια. Φέρνουν εποικους και τους εγκαθιστούν μεσα στην Ελληνικη κοινωνία και οποιος ΜΙΛΗΣΕΙ τον …βαφτίζουν….φασίστα και ρατσιστή. Λες και ειναι ρατσισμός το να μην θέλει καποιος ξενους ανθρωπους μεσα στο σπιτι του, γιατι η Ελλαδα ειναι το σπιτι μας. οσο γι κάποιους ηλίθιους που ειναι υπερ των λαθρο, αυτοι ειτε ειναι πληρωμένοι, ειτε ειναι ηλίθιοι, ειτε ψυχικά ανωμαλοι. Η μπορει να ειναι και γκει και βρίσκουν επιβήτορες μεσα απο τους λαθρο.

  8. Κρέμασμα στο σύνταγμα όλους τους κομμουνιστοσυμμορίτες και απέλαση όλων των λαθροκατσαπλιάδων.

  9. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΚΩΛΟΓΕΡΕ ΔΡΙΤΣΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΜΟΥΜΙΑ ΤΑΣΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  10. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ….” ΑΥΤΟ”, ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΛΟΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΧ..Ι ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!

  11. Ανώνυμε
    άμα σου πηδήξουν την γυναίκα, την κόρη σου ή το αγοράκι σου, έλα μετά να μου πεις για φασίστες και πράσινα άλογα.

    Ποιος έδωσε στο δικαίωμα στον αναρχοάπλυτο Δρίτσα, στην ζαροπροβιά την γυναίκα του και τον γαυροδήμαρχο να μας γεμίσουν με λαθροπίθηκους φονιάδες?

    Ρωτήσατε τους πειραιώτες ρε καθίκια γερμανοτσολιάδες?

    1. ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ.
      Σ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ
      ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

      1. γεια σου ρε πειραιωτη ανθρωπιστη !! οταν ενα βραδακι εκει που καλοκοιμασαι στο σπιτακι σου αισθανθεις μαυρες χερουκλες να πασπατευουν τον τροφαντο αλληλεγγυο καλαρικο σου..κλεισε τα ματια και..
        ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ
        ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ Ο ΛΑΘΡΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ

      2. ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ… ακου βλακακο και εγω απο Πειραια ειμαι και πιστεψε με κανεις δεν γουσταρει τους λαθρο φιλους σου… οι χειροτεροι φασιστες ειστε εσεις οι αριστεροι ανθρωπιστες της πουτσας που ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ αποφασιζετε εαν θα μεινουν λαρθοπιθικια στον Πειραια ενω κανενας δεν τους θελει…και εκτος αυτου γιατι βλεπω παλι λες την καραμελα με την φιλοξενια, οι Ελληνες απο τα αρχαια χρονια ηταν οντως φιλοξενοι αλλα προς τους Ελληνες και ΜΟΝΟΝ…τοτε υπηρχαν πολεις κρατη και τους ελεγαν “ξενους” ενω στην πραγματικοτηα ηταν Ελληνες ειχαν την ιδια κουλτουρα τους ιδιους τροπους την ιδια γλωσσα το ιδιο αιμα…μαλιστα πληρωναν και εναν φορο λογο της φιλοξενιας που λεγοταν “μετοικιον”… εαν λοιπον καποιος που ερχοταν ηταν αλλοεθνης δηλαδη απο αλλο εθνος τοτε συνοδευοτανε απο φρουρους και του απαγορευοταν η διαμονη του… Αυτα λοιπον ειναι τα βασικα πουστρακι αριστερε που εισαι και φιλοξενος ως προς τα λαθροτσογλανια και τους εισβολεις…βλακα ε βλακα!!! Για αυτο το λογο δεν θα επιτρεψουμε να γινει κανενα hot spot στην πολη μου!!

        1. ΤΡΑΒΑ ΜΩΡΗ ΜΠΙΧΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ

      3. Πειραιώτης από πλατεία Εξαρχείων ε; Μας έπεισες,φιλόξενοι μπορεί να είναι,λαθρομετανάστες δεν θέλουν στην πόλη τους

    2. Τους ρωτήσανε, κάνεις λάθος.
      Το σύριζα πήρε απο τα μεγαλύτερσ ποσοστά στην Ελλάδα εκεί, ας προσέχατε.. Μόκο τώρα.

  12. Ολη η Ελλαδα ειναι γεματοι και κανεις τους δεν ειναι νομιμα .
    Ας κανουν οτι θελουν οι Εθνοπροδοτες και ας γνωριζουν οτι ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι νομιμο και κοντα ειναι η μερα οπου ΟΛΟΙ οι κυνοβουλευτικοι Ελληνοφωνοι αλητες θα πληρωσουν βαρια το τιμημα της προδοσιας .
    Μαζι τους φυσικα θα καουν και οσοι ψηφιζουν στις κατοχικες καλπες .
    Η Νεμεσις εφυγε και ηλθε η ωρα του θερισμου ηλιθιοι νεοραγιαδες που περιμενετε εκλογες για να λευτερωθητε , αντι να κανετε ανυπακοη στο Εθνοκτονο κρατος .

  13. ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
    ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ.

    1. Φασιστες ειναι οι πουστηδες αριστεροι του συριζα και γενικοτερα οι αριστεροι αναρχοαπλυτοι οπου ενω ξερουν οτι κανενας πειραιωτης δεν θελει τα λαθροτσογλανια μεσα στην πολη τους, τους εγκαθιστουν μονιμα με το ετσι θελω!!! αυτα απο εναν Πειραιωτη….

    2. Εσύ πισωκωλη όταν σου ανέβουν στο κρεβάτι μα σου πηδήσουν την κόρη να κρατάς ταμπέλα που να γραφει “αλληλέγγυος αντιρατσιστής”.

      1. αυτος αν πανε να του πηδηξουν την κορη..θα τους μαλωσει..γιατι δεν πηγαν να πηδηξουν αυτον πρωτα..ειναι δυνατος αλληλεγγυος.

    3. Ελα μωρε αφου φαινεται οτι ειναι πληρωμενο αριστερο καθικι που ερχεται και γραφει μαλακιες σε ενα πατριωτικο site

      1. Ντρέπεσαι που είσαι φασίστας και δεν το παραδέχεσαι; Εγώ είμαι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, το έχω τιμή και καμάρι μου. Και όπως και οι πρόγονοί μου μάχομαι τους φασίστες, και στα λόγια και με πράξεις.

        1. Οι πρόγονοι σου Σλάβοι κομιτατζήδες απατριδες απατεώνες με δεξιές τσέπες καραγκιόζη,σε όποιο σημείο του πλανήτη πας Κ πεις είμαι κομμουνιστής θα γελάνε μαζί σου

Comments are closed.