ΕΣΚΑΣΕ Η ΜΗΝΥΣΟΥΛΑ – ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑΠΕΙΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΜΙΓΥΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ

Κοινοποίηση:
simvolo

Στα δικαστήρια θα λογοδοτήσουν οι προβοκάτορες της ανωμαλίας για την κακοήθεια με την ελληνική σημαία! Ευτυχώς, υπάρχουν ακόμα στην Ελλάδα άνθρωποι με ήθος, ευπρέπεια και αγωγή που αποφάσισαν να κινηθούν εναντίον “ουρανιοτοξοχτυπημένων” που κατέλαβαν το κέντρο της Αθήνας την περασμένη εβδομάδα ταπεινώνοντας το εθνικό μας σύμβολο.

Σε αυτόν τον τόπο υπάρχουν ακόμη ενεργοί θύλακες του ήθους και της ευπρέπειας που δεν ανέχονται μια χούφτα ημίγυμνοι ουρανιοτοξοχτυπημένοι να περιπαίζουν με τον πιο άθλιο τρόπο το εθνικό μας σύμβολο.

Η συνέχεια της σαββατιάτικης αθλιότητας θα παιχτεί λοιπόν στα ελληνικά δικαστήρια και να δούμε εκεί ποιοι θα υπερασπισθούν τους ημίγυμνους εξεφτελισμένους διαδηλωτές που τόλμησαν να παραχαράξουν μαζί με το εθνικό σύμβολο και την ιστορία αυτού του τόπου.

Να δούμε πως και αν θα επιχειρήσουν να σκεπάσουν την υπόθεση οι κάθε λογής “προστάτες” της παρέλασης των ομοφυλοφίλων από πρεσβείες ή άλλα περίεργα κέντρα εξουσίας.

Σε κάθε περίπτωση η μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε με ονοματεπώνυμο!

Σύμφωνα με όσα γράφει το pentapostagma.gr, το πολιτικό κίνημα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, και ο εκπρόσωπός του στην Θεσσαλονίκη, μέλος της Διοικούσας επιτροπής, κύριος Βασιλειάδης Νικόλαος,Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Δικηγόρος κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά στην οποία μεταξυ άλλων αναφέρεται :

“Οι οργανωτές όμως αυτής της ‘’εκδήλωσης’’, διαφημίζοντας την με ανάρτηση σχετικής αφίσας, πρόσβαλαν τη Σημαία της Ελλάδας, το Εθνικό μας σύμβολο, καθώς και το περιεχόμενο σε αυτήν ιερό σύμβολο του Τιμίου Σταυρού, βάφοντας τα με τα χρώματα της διαφημιζόμενης ιδιαιτερότητας τους”.

Διαβάστε ολόκληρη την μηνυτήρια αναφορά:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ κας. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ (ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ

Του Νικολάου Βασιλειάδη του Αναστασίου, Δικηγόρου – Επίκουρου Καθηγητή Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κατοίκου Νέας Κρήνης Δήμου Καλαμαριάς Ν. Θεσσαλονίκης, οδός Κανάρη αρ. 33, ΤΚ 55132, τηλ: 6936850112, ΑΦΜ: 055177607, Δ’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, νομίμου εκπροσώπου του πολιτικού κόμματος ‘’ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ’’.
ΚΑΤΑ
Παντός Υπευθύνου, κατ’ άρθρα 45-49 ΠΚ.
Θεσσαλονίκη 14η Ιουνίου 2017

Αξιότιμη κυρία Εισαγγελεύ,

Εκθέτω στην κρίση Σας τα ακόλουθα πραγματικά περιστατικά και αιτούμαι τα κατά το νόμο.

Το Σάββατο 10.06.2017 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, η ‘’εκδήλωση’’ αποκαλούμενη ως ταύτη της ‘’ομοφυλόφιλης υπερηφάνειας (gay pride)’’. Παρόμοια δε ‘’εκδήλωση’’ έχει προγραμματισθεί να λάβει χώρα και το ερχόμενο Σάββατο 17.06.2017 στη Θεσσαλονίκη.
Οι οργανωτές όμως αυτής της ‘’εκδήλωσης’’, διαφημίζοντας την με ανάρτηση σχετικής αφίσας, πρόσβαλαν τη Σημαία της Ελλάδας, το Εθνικό μας σύμβολο, καθώς και το περιεχόμενο σε αυτήν ιερό σύμβολο του Τιμίου Σταυρού, βάφοντας τα με τα χρώματα της διαφημιζόμενης ιδιαιτερότητας τους.

Ταυτόχρονα, οι ιερόσυλοι δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν την ελληνική παιδεία και το αιώνιο σύμβολο του Ελληνικού πολιτισμού τον Παρθενώνα, χρωματίζοντας τον με τα χρώματα τους, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τους έλληνες, για να διαφημίσουν τί? Το αφύσικο!!!!!!

Οι έλληνες οικογενειάρχες, άνδρες, γυναίκες, καθώς και τα παιδιά τους, βάλλονται καθημερινά και από παντού. Από τα βάρβαρα και απάνθρωπα οικονομικά μέτρα, που τιμωρούν την δημιουργία οικογένειας, από την χαλάρωση των δεσμών και των εκφυλισμό των ηθών, που προωθούνται με κάθε μέσο, αλλά και από ξενόφερτες εκδηλώσεις των παγκοσμιοποιητών .

H ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, νόμιμος πολιτικός σχηματισμός (της οποίας έχω την τιμή να τυγχάνω νόμιμος εκπρόσωπος), ως σταθερός πυλώνας Αρχών και Αξιών που προάγουν το Πνεύμα και την ιστορική Ανάδειξη του Ελληνικού Πολιτισμού, κατήγγειλε και ζήτησε να σταματήσουν οι εκδηλώσεις αυτές «ως προσβάλλουσες την δημόσια αιδώ και φυσική τάξη».

Καθόσον, τέτοιες εκδηλώσεις είναι ξενόφερτες , οδηγούν στην ηθική κατάπτωση των Ελλήνων, δεν γίνονται αποδεκτές από την Ελληνική Κοινωνία και είναι καταδικαστέες, τόσο από την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, όσο και από σύσσωμο τον Ελληνικό Λαό.

Πέραν όμως της ηθικής διάστασης του ζητήματος, επί του οποίου βεβαίως η Δικαιοσύνη δύναται (αν δεν υποχρεούται) να λάβει θέση, υπάρχει και η νομική πτυχή, που άπτεται των διατάξεων του Ποινικού Κώδικα.

Διότι, όπως θα παρατηρήσετε και στη φωτογραφία που έχει αναρτηθεί και βεβαίως έχει κυκλοφορήσει σε λίαν ευρεία κλίμακα στο διαδίκτυο, έχουν παραποιήσει την Ελληνική Σημαία, βάφοντας της με τα χρώματα της πολύχρωμης οργάνωσης. Η παραποίηση είναι ευδιάκριτη και δεν πρόκειται και έναν απλό σχεδιασμό από την αρχή, σε ένα πανί στηριγμένο σε κοντάρι, ώστε να χρησιμοποιηθεί ως διαφημιστικό μπάνερ, ή πλακάτ, αλλά πρόκειται για σχεδίαση που έγινε στην ήδη υπάρχουσα σημαία εφόσον παραμένει στην άνω αριστερή γωνία το σύμβολο του Χριστιανισμού, ο Σταυρός. Με παρόμοιο τρόπο παραποίησαν και απαξίωσαν τον Παρθενώνα.

Μετά ταύτα, εμφιλοχωρούν ζητήματα ευθείας παραβίασης του Συντάγματος, καθώς και των διατάξεων των άρθρων 181 και 188 Π.Κ.

Συγκεκριμένα:

Α) Το ισχύον Σύνταγμα, ως και όλα τα Ελληνικά Συντάγματα (από την Επίδαυρο έως και σήμερα, με εξαίρεση αυτά της δεκαετίας του 1920) ξεκινούν με την εξής εισαγωγή:

“Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος”.
Περαιτέρω δε, στο άρθρο 3 προβλέπεται:

«TMHMA Β΄

Σχέσεις Eκκλησίας και Πoλιτείας

Άρθρo 3:

1. Eπικρατoύσα θρησκεία στην Eλλάδα είναι η θρησκεία της Aνατoλικής Oρθόδoξης Eκκλησίας τoυ Xριστoύ».
Ενώ στο άρθρο 16 παρ. 2 υπάρχει η εξής ρητή διατύπωση:

2. H παιδεία απoτελεί βασική απoστoλή τoυ Kράτoυς και έχει σκoπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τoυς σε ελεύθερoυς και υπεύθυνoυς πoλίτες.

ΕΡΩΤΗΜΑ: α)Η απεικόνιση του Τιμίου Σταυρού, λίαν ιερού συμβόλου της Ορθόδοξης Πίστης, σε «πολύχρωμη» σημαία, σύμβολο της ως άνω ‘’ οργάνωσης της περί ης ο λόγος εκδήλωσης’’ παραβιάζει ή όχι τις προαναφερόμενες οικείες διατάξεις του Ελληνικού Συντάγματος;
β)Το προβαλλόμενο σύνθημα της ‘’ομοφυλόφιλης περηφάνειας’’ «ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ»!!!, συνάδει με την προμνημονευόμενη διάταξη του άρθρου 16 παρ. 2 του Συντάγματος; Και αν ναι (!!!), τινί τρόπω;

Β) Ποινικός Κώδικας – Άρθρο 181: «Προσβολή συμβόλων του ελληνικού Κράτους».

Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του Κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο (2) ετών.

Γ) Επίσης, με βάση το Άρθρο 188 του Ποινικού Κώδικα: « 1. Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του ή ηχητικά παρεμποδίζει τη δημόσια ανάκρουση του εθνικού ύμνου, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο έτη ή χρηματική ποινή.

2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος τελεί πράξεις βανδαλισμού σε τόπους ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας καθώς και σε χώρους φύλαξης νεκρών ή νεκροταφεία ή αφαιρεί αυθαίρετα νεκρό ή μέλη του ή την τέφρα του από εκείνους που έχουν δικαίωμα να τα φυλάξουν, αν δεν τιμωρείται βαρύτερα κατ’ άλλη διάταξη».

Παράλληλα, ο νέος που διαφημίζουν στις αφίσες τους, αναφύεται ζήτημα αν είναι ενήλικας ή όχι. Σε περίπτωση που δεν είναι, πως διαφημίζουν ένα ανήλικο παιδί στα χρώματα της πολύχρωμης οργάνωσης και προσκαλούν δημόσια όλους τους νέους και νέες σε αυτά τα πρότυπα για κάλεσμα στο πάρτυ υπερηφάνειας;;;

Μετά τούτων, κατά τα άρτι διαλαμβανόμενα, παρακαλώ πολύ, την διερεύνηση από την πλευρά σας για να διαπιστώσετε αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες και βέβαια να αποδοθούν στους υπεύθυνους.

Επειδή για τον Έλληνα πολίτη ύστατο καταφύγιο τούτες τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε, αποτελεί ο θεσμός της Δικαιοσύνης. Ένας θεσμός που βάλλεται πανταχόθεν, ιδία από αυτούς που έχουν συνηθίσει στην αυθαιρεσία και στο ανέλεγκτο αυτής.

Επειδή κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 24 παρ. 2 Κ.Ο.Δ.Κ.Δ.Λ. «(Η Εισαγγελία) Δρα ενιαία και αδιάκριτα και έχει ως αποστολή την τήρηση της νομιμότητας, την προστασία του πολίτη και τη διαφύλαξη των κανόνων της δημόσιας τάξης.». Ως κατέχουσα λοιπόν την ανώτερη θέση της εισαγγελικής ιεραρχίας της χώρας μας, είσθε πολλαπλώς ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να διασφαλίσετε την τήρηση της νομιμότητας, την προστασία του πολίτη και την διαφύλαξη των κανόνων της δημόσιας τάξης.

Επειδή σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 1 του Συντάγματος: «Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου». Επειδή η δικαιοσύνη αποτελεί σ’ αυτούς τους πραγματικά δύσκολους καιρούς την υπέρτατη προσδοκία και ελπίδα του πολίτη, προκειμένου να διασφαλισθεί το αρραγές των αρμών της κοινωνικής μας συνοχής.

Επειδή ο Ελληνικός λαός προσβλέπει σ’ Εσάς για την ευθυδικία, την τήρηση της νομιμότητας και την αποκατάσταση της κοινωνικής ειρήνης και στην εν λόγω περίπτωση.

Επειδή οι νόμοι του κράτους μας υπάρχουν για να εφαρμόζονται και όχι να παραμένουν ανενεργοί, σαν «ακάλυπτες νομικές επιταγές».
Επειδή οι υπαίτιοι εγκληματικών πράξεων πρέπει να ανευρίσκονται και να τιμωρούνται αναλόγως.

Επειδή, αναμφίρρηστα, έχουν διαπραχθεί ιδιαιτέρως σοβαρά ποινικά αδικήματα, κατά τα άρτι ανωτέρω εκτεθέντα.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Παρακαλώ για τις δικές Σας ενέργειες προκειμένου να διερευνήσετε, αν συντρέχει περίπτωση τέλεσης ποινικών αδικημάτων, καθώς επίσης και τα πρόσωπα, τα οποία τα τέλεσαν, αποκαθιστώντας, έτσι, τη νομιμότητα.

Ο αναφέρων

Ως εδώ! Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη!

Το Σάββατο 10 Ιουνίου, η Αθήνα μας, η πρωτεύουσα του παγκοσμίου πνεύματος και ιδιαίτερα η πλατεία Συντάγματος, ο χώρος όπου φιλοξενούνται ο άγνωστος Έλληνας Στρατιώτης και το αρχαιότερο νομοθετικό σώμα του κόσμου, έγιναν μάρτυρες μιας αναιδούς εκδήλωσης, της λεγόμενης gay pride και στα ελληνικά »ομοφυλοφυλικής υπερηφάνειας» (!;), κατά την οποία προσβλήθηκαν και βεβηλώθηκαν τα εθνικά μας σύμβολα.

Η Σημαία μας, το μυριο-αιματωβαμένο εθνικό και θρησκευτικό μας σύμβολο, η Παιδεία μας , το »μόνον εν ημίν αγαθόν αθάνατον και θείον» και ο Παρθενώνας μας, το αιώνιο σύμβολο του ελληνικού και παγκόσμιου πολιτισμού, καθυβρίστηκαν από σύγχρονους πολύχρωμους υβριστές των ιερών και οσίων μας.

Έτσι, η παράταξή μας, η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, καταφεύγει στη Δικαιοσύνη, από την οποία αναμένουμε την νέμεσιν ως νομοτελειακό επακόλουθο της ύβρεως!

Ακολουθεί η μηνυτήρια αναφορά προς την κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, επί του θέματος, σύμφωνα πάντα με το pentapostagma.gr.

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ κας. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ (ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ

Του Νικολάου Βασιλειάδη του Αναστασίου, Δικηγόρου – Επίκουρου Καθηγητή Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κατοίκου Νέας Κρήνης Δήμου Καλαμαριάς Ν. Θεσσαλονίκης, οδός Κανάρη αρ. 33, ΤΚ 55132, τηλ: 6936850112, ΑΦΜ: 055177607, Δ’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, νομίμου εκπροσώπου του πολιτικού κόμματος ‘’ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ’’.

ΚΑΤΑ

Παντός Υπευθύνου, κατ’ άρθρα 45-49 ΠΚ.

Θεσσαλονίκη 14η Ιουνίου 2017

Αξιότιμη κυρία Εισαγγελεύ,

Εκθέτω στην κρίση Σας τα ακόλουθα πραγματικά περιστατικά και αιτούμαι τα κατά το νόμο.

Το Σάββατο 10.06.2017 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, η ‘’εκδήλωση’’ αποκαλούμενη ως ταύτη της ‘’ομοφυλόφιλης υπερηφάνειας (gay pride)’’. Παρόμοια δε ‘’εκδήλωση’’ έχει προγραμματισθεί να λάβει χώρα και το ερχόμενο Σάββατο 17.06.2017 στη Θεσσαλονίκη.

Οι οργανωτές όμως αυτής της ‘’εκδήλωσης’’, διαφημίζοντας την με ανάρτηση σχετικής αφίσας, πρόσβαλαν τη Σημαία της Ελλάδας, το Εθνικό μας σύμβολο, καθώς και το περιεχόμενο σε αυτήν ιερό σύμβολο του Τιμίου Σταυρού, βάφοντας τα με τα χρώματα της διαφημιζόμενης ιδιαιτερότητας τους.

Ταυτόχρονα, οι ιερόσυλοι δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν την ελληνική παιδεία και το αιώνιο σύμβολο του Ελληνικού πολιτισμού τον Παρθενώνα, χρωματίζοντας τον με τα χρώματα τους, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τους έλληνες, για να διαφημίσουν τί? Το αφύσικο!!!!!!

Οι έλληνες οικογενειάρχες, άνδρες, γυναίκες, καθώς και τα παιδιά τους, βάλλονται καθημερινά και από παντού. Από τα βάρβαρα και απάνθρωπα οικονομικά μέτρα, που τιμωρούν την δημιουργία οικογένειας, από την χαλάρωση των δεσμών και των εκφυλισμό των ηθών, που προωθούνται με κάθε μέσο, αλλά και από ξενόφερτες εκδηλώσεις των παγκοσμιοποιητών .

H ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, νόμιμος πολιτικός σχηματισμός (της οποίας έχω την τιμή να τυγχάνω νόμιμος εκπρόσωπος), ως σταθερός πυλώνας Αρχών και Αξιών που προάγουν το Πνεύμα και την ιστορική Ανάδειξη του Ελληνικού Πολιτισμού, κατήγγειλε και ζήτησε να σταματήσουν οι εκδηλώσεις αυτές «ως προσβάλλουσες την δημόσια αιδώ και φυσική τάξη».

Καθόσον, τέτοιες εκδηλώσεις είναι ξενόφερτες , οδηγούν στην ηθική κατάπτωση των Ελλήνων, δεν γίνονται αποδεκτές από την Ελληνική Κοινωνία και είναι καταδικαστέες, τόσο από την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, όσο και από σύσσωμο τον Ελληνικό Λαό.

Πέραν όμως της ηθικής διάστασης του ζητήματος, επί του οποίου βεβαίως η Δικαιοσύνη δύναται (αν δεν υποχρεούται) να λάβει θέση, υπάρχει και η νομική πτυχή, που άπτεται των διατάξεων του Ποινικού Κώδικα.

Διότι, όπως θα παρατηρήσετε και στη φωτογραφία που έχει αναρτηθεί και βεβαίως έχει κυκλοφορήσει σε λίαν ευρεία κλίμακα στο διαδίκτυο, έχουν παραποιήσει την Ελληνική Σημαία, βάφοντας της με τα χρώματα της πολύχρωμης οργάνωσης. Η παραποίηση είναι ευδιάκριτη και δεν πρόκειται και έναν απλό σχεδιασμό από την αρχή, σε ένα πανί στηριγμένο σε κοντάρι, ώστε να χρησιμοποιηθεί ως διαφημιστικό μπάνερ, ή πλακάτ, αλλά πρόκειται για σχεδίαση που έγινε στην ήδη υπάρχουσα σημαία εφόσον παραμένει στην άνω αριστερή γωνία το σύμβολο του Χριστιανισμού, ο Σταυρός. Με παρόμοιο τρόπο παραποίησαν και απαξίωσαν τον Παρθενώνα.

Μετά ταύτα, εμφιλοχωρούν ζητήματα ευθείας παραβίασης του Συντάγματος, καθώς και των διατάξεων των άρθρων 181 και 188 Π.Κ.

Συγκεκριμένα:

Α) Το ισχύον Σύνταγμα, ως και όλα τα Ελληνικά Συντάγματα (από την Επίδαυρο έως και σήμερα, με εξαίρεση αυτά της δεκαετίας του 1920) ξεκινούν με την εξής εισαγωγή:

“Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος”.

Περαιτέρω δε, στο άρθρο 3 προβλέπεται:

«TMHMA Β΄

Σχέσεις Eκκλησίας και Πoλιτείας

Άρθρo 3:

Eπικρατoύσα θρησκεία στην Eλλάδα είναι η θρησκεία της Aνατoλικής Oρθόδoξης Eκκλησίας τoυ Xριστoύ».

Ενώ στο άρθρο 16 παρ. 2 υπάρχει η εξής ρητή διατύπωση:

H παιδεία απoτελεί βασική απoστoλή τoυ Kράτoυς και έχει σκoπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τoυς σε ελεύθερoυς και υπεύθυνoυς πoλίτες.
ΕΡΩΤΗΜΑ: α)Η απεικόνιση του Τιμίου Σταυρού, λίαν ιερού συμβόλου της Ορθόδοξης Πίστης, σε «πολύχρωμη» σημαία, σύμβολο της ως άνω ‘’ οργάνωσης της περί ης ο λόγος εκδήλωσης’’ παραβιάζει ή όχι τις προαναφερόμενες οικείες διατάξεις του Ελληνικού Συντάγματος;

β)Το προβαλλόμενο σύνθημα της ‘’ομοφυλόφιλης περηφάνειας’’ «ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ»!!!, συνάδει με την προμνημονευόμενη διάταξη του άρθρου 16 παρ. 2 του Συντάγματος; Και αν ναι (!!!), τινί τρόπω;

Β) Ποινικός Κώδικας – Άρθρο 181: «Προσβολή συμβόλων του ελληνικού Κράτους».
Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του Κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο (2) ετών.

Γ) Επίσης, με βάση το Άρθρο 188 του Ποινικού Κώδικα: « 1. Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του ή ηχητικά παρεμποδίζει τη δημόσια ανάκρουση του εθνικού ύμνου, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο έτη ή χρηματική ποινή.

Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος τελεί πράξεις βανδαλισμού σε τόπους ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας καθώς και σε χώρους φύλαξης νεκρών ή νεκροταφεία ή αφαιρεί αυθαίρετα νεκρό ή μέλη του ή την τέφρα του
από εκείνους που έχουν δικαίωμα να τα φυλάξουν, αν δεν τιμωρείται βαρύτερα κατ’ άλλη διάταξη».

Παράλληλα, ο νέος που διαφημίζουν στις αφίσες τους, αναφύεται ζήτημα αν είναι ενήλικας ή όχι. Σε περίπτωση που δεν είναι, πως διαφημίζουν ένα ανήλικο παιδί στα χρώματα της πολύχρωμης οργάνωσης και προσκαλούν δημόσια όλους τους νέους και νέες σε αυτά τα πρότυπα για κάλεσμα στο πάρτυ υπερηφάνειας;;;

Μετά τούτων, κατά τα άρτι διαλαμβανόμενα, παρακαλώ πολύ, την διερεύνηση από την πλευρά σας για να διαπιστώσετε αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες και βέβαια να αποδοθούν στους υπεύθυνους.

Επειδή για τον Έλληνα πολίτη ύστατο καταφύγιο τούτες τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε, αποτελεί ο θεσμός της Δικαιοσύνης. Ένας θεσμός που βάλλεται πανταχόθεν, ιδία από αυτούς που έχουν συνηθίσει στην αυθαιρεσία και στο ανέλεγκτο αυτής.

Επειδή κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 24 παρ. 2 Κ.Ο.Δ.Κ.Δ.Λ. «(Η Εισαγγελία) Δρα ενιαία και αδιάκριτα και έχει ως αποστολή την τήρηση της νομιμότητας, την προστασία του πολίτη και τη διαφύλαξη των κανόνων της δημόσιας τάξης.». Ως κατέχουσα λοιπόν την ανώτερη θέση της εισαγγελικής ιεραρχίας της χώρας μας, είσθε πολλαπλώς ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να διασφαλίσετε την τήρηση της νομιμότητας, την προστασία του πολίτη και την διαφύλαξη των κανόνων της δημόσιας τάξης.

Επειδή σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 1 του Συντάγματος: «Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου». Επειδή η δικαιοσύνη αποτελεί σ’ αυτούς τους πραγματικά δύσκολους καιρούς την υπέρτατη προσδοκία και ελπίδα του πολίτη, προκειμένου να διασφαλισθεί το αρραγές των αρμών της κοινωνικής μας συνοχής.

Επειδή ο Ελληνικός λαός προσβλέπει σ’ Εσάς για την ευθυδικία, την τήρηση της νομιμότητας και την αποκατάσταση της κοινωνικής ειρήνης και στην εν λόγω περίπτωση.

Επειδή οι νόμοι του κράτους μας υπάρχουν για να εφαρμόζονται και όχι να παραμένουν ανενεργοί, σαν «ακάλυπτες νομικές επιταγές».

Επειδή οι υπαίτιοι εγκληματικών πράξεων πρέπει να ανευρίσκονται και να τιμωρούνται αναλόγως.

Επειδή, αναμφίρρηστα, έχουν διαπραχθεί ιδιαιτέρως σοβαρά ποινικά αδικήματα, κατά τα άρτι ανωτέρω εκτεθέντα.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Παρακαλώ για τις δικές Σας ενέργειες προκειμένου να διερευνήσετε, αν συντρέχει περίπτωση τέλεσης ποινικών αδικημάτων, καθώς επίσης και τα πρόσωπα, τα οποία τα τέλεσαν, αποκαθιστώντας, έτσι, τη νομιμότητα.

Ο αναφέρων

Νίκος Ταμουρίδης
Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ
Μέλος Διοικούσας Επιτροπής Ελεύθερης Πατρίδας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. Θα μας κάψει ο Θεός με αυτά που γίνονται !!!! Αίσχος !!!

  2. ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΜΕ ΦΛΟΓΟΒΟΛΟ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕΕΕΕΕ !!!!

  3. καλημέρες.

    Είναι τελείως διαφορετικό να είσαι Υπάλληλος και Δούλος της Παγκοσμιοποίησης και τελείως διαφορετικό να είσαι ότι είσαι με Αξιοπρέπεια.

    Ο Μηνάς Χατζησάββας ας πούμε,αυτό ο σπουδαίος Καλλιτέχνης είχε Αξιοπρέπεια….για όσους καταλαβαίνουν τι εννοώ.Ποτέ δεν 8α βεβήλωνε το Σύμβολο της Ελευθερίας,γιατί η Ελληνική Σημαία,δεν είναι ένα απλό δίχρωμο πανί,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και φυσικά ,αν αυτοί που την καίνε (Υπαλληλάκια του Σορρος και της Μέρλεκ και άλλων “καλόαπιδων” Εξουσιαστών του Πλανήτη),ήξεραν τι αίμα ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ για να μπορούν αυτοί οι θρασύδειλλοι σήμερα να την καίνε ,η καλύτερη Επανάσταση που θα μπορούσαν να κάνουν θα ήταν να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!

    ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ..

    Ας πούμε,επιδή είστε ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ,να πάτε να ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ…
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΣΕΤΕ,ΟΧΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ….

    ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΓΚΕΤΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ…ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ PRIDE ΣΑΣ….ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΣΤΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ…..

    Εκεί να σας δω μάγκες του κώλου και του καλσόν.

    Πραγματικά,δεν έχω τίποτα με τους ομοφυλόφιλους ,καλά κάνουν και την βρίσκουν έτσι και υπάρχουν πάρα πολλοί που ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΕΧΟΧΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ PRIDE.Έχουν ισχυρή προσωπικότητα και προβάλλουν τον εαυτό τους μέσα από αξίες και δημιουργία χωρίς να θέλουν να επιβάλλουν την προτίμησή τους και ΟΧΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΡΑΓΜΕΝΕΣ ΑΔΕΛΦEΣ.

    Γιατί δεν πάτε να πολυχρωμίσετε την Σημαία όλων των κρατών της πολιτισμένης Ευρώπης στην τελική και το κάνετε μόνο εδώ…Και στα άλλα κράτη υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που κάνουν pride…ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ……ΘΑ ΠΡΟΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ? ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ….

    ΑΥΤΑ…ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ….

  4. Η εργατικη ταξη αναστεναζει και το συστημα εχει βαλει τους φασιστες να ασχολουνται με πανια

    1. ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΡΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΑ?ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΥΝΙΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ.Η ΕΡΓΑΤΙΑ ΞΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ.

    2. Η εργατικη ταξη ειναι ελληνικη και οχι νεοταξικη και κουμουνιστικη.καταλαβες νενεκο καπηλεφτη εβραιομπολσεβικε?

  5. που ναι ο στρατος οεο? σε καμια χωρα μα σε καμια αυτη η κατρακυλα πλεον, μεχρι και στην ολλανδια ξαφνικα εγιναν πατριωτες

  6. Τους έβλεπα και γέλαγα. Στα τα σκατά ήταν μαζεμένοι ξεβράκωτοι και άπλυτοι, έπρεπε να φάνε και άλλη μια και για προσβολή δημόσιας αιδούς.

  7. Κάθε κρατική σημαία είναι ένα κωλόπανο και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται. Οι φασίστες είστε οι πρώτοι που “ασελγείτε” σε βάρος της, οπότε αφήστε τις “μηνυσούλες” κατά μέρος, γιατί θα λάβετε άλλη απάντηση. Οι φουντούληδες ξέρουν.

    1. Κωλοπανα ειναι οι σημαιες των αναρχομπασταρδων ανθελληνικων σκουπιδιων.Απο κει και περα,να προσεχεις τι ευχεσαι βρωμερο σκουπιδι γιατι ο συριζα που σας προστατευει δεν θα ειναι αιωνια κυβερνηση.Τις απειλες αλλου αναρχοπουτανας γιε,και να σεβεσαι τους νεκρους απο οπου κ αν προερχονται και να μην τους πιανεις στο πουστοστομα σου εκει που βαζεις τις ψωλες των ισλαμογουρουνιων αδερφων σου.

    2. ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ (ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙ) ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΝΕΤΑ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΕΧΕΙ 2 ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΤΑ ΜΑΤ Κ ΕΣΑΣ ΑΧ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΘΕΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑΚΙ ? ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΚΑΡΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑΝΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    3. Εισαγγελεας διαβαζει αυτη την απειλη;Κι αν ναι γιατι ακομη καθεται;

    4. ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΣΟΥ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΣΟΥ

    5. Και στην Αμφιαλη μια χαρα ξερουν πουταναρειο του συριζα και ρουφιανε κρατους και κυβερνησης. Ωραιο το γ@μησακι στον Ασπροπυργο ? Στο ιντιμιντια δεν εγραφε τιποτα ε ? Χερι χερι με τους εραστες σας ισλαμοφασιστες σαν τις π@υτανιτσες κουρνιασμενοι πισω απο τους ΜΑΤατζηδες. Δευτερη φορα ασπροπυργο , δευτερη φορα κυνηγι και γ@μησι.. Ελατε και τριτη απλυτη αδερφουλα.

    6. Ο ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ+Ο ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ ΑΔΕΡΦΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ(ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΗΝ ΠΑΥΛΙΝΑ) ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΒΡΕΦΟΦΑΓΟΥΣ ΠΑΙΔΟΚΤΩΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ+ΤΟΝ 2ο ΘΑΝΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ!!ΟΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΧΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΝ ΞΥΠΝΑΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ..ΜΟΝΟ Η ΔΙΨΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ.

      1. ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΝΕΚΡΟΥΣ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΟΨΥΧΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ.ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ.

  8. Η Ελληνική σημαία έχει δύο χρώματα,λευκό και θαλασσί.Έχει επίσης ένα λευκό σταυρό και κάτι άσπρες και μπλε ρίγες.Αυτό το έκτρωμα που φτιάξανε οι αδερφάρες να το βάλουν στον κ@λο τους!

  9. Δεν αντέχουμε αλλη ανωμαλία!!! Με το ζορι να τους δεχτούμε ως φυσιολογικούς? Τα ιερά & τα όσια μας ρε δεν εχετε το δικαιωμα να τα εξευτελιζετε! Αισχοοοοοςςςςςς!!!!!

  10. Aυτό με τα σύμβολα το κάνουν μόνον με κάθετι ΕΛΛΗΝΙΚΟ .
    Ας το κάνουν και με την σημαία του Ισραήλ , της σαουδ. αραβιας , της υεμένης , του πακιστάν . προπαντός με την πρώτη . Τότε ούτε θα καταλάβουν πότε θα γίνουν πλάκα κιμάς πάνω στην άσφαλτο . Γιατί δεν το τολμούν λοιπόν οι λουγκρες , οι κιναιδοι και τα πασης φυσεως πουσταρια ;
    αφού έχουν τόσο θρασος ; Βλέπετε οτι το μισος ολων αυτών των ανωμάλων , παρανοϊκών, έκφυλων,
    ψυχοπαθών προς την ΕΛΛΑΔΑ ΠΌ΄ΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ;
    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ,βρωμερα ορνεα , τιποτενιοι της γης . ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΞΩΤΕΡΟΝ .

  11. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ . ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ . ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ?? ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ-Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ- ΠΟΤΑΜΙ- ΕΝ.ΚΕΝΤΡΩΩΝ -ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ -, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ .

  12. Τωρα Θεσσαλονικη για να δειτε κιολας τι τυχη εχει η μυνηση της προσβολης Εθνικου συμβολου απο τους πουστηδες στα χρονια του συριζα. Μολις τωρα ΜΑΤατζηδες μετα την σταση τους στο Μενιδι οπου προστατευαν πρεζεμπορους , τωρα προστατευουν στην Θεσσαλονικη πουστηδες.! Επιτεθηκαν και χτυπησαν κοσμο που ηταν εναντιον της πουστοπαρελασης οπου και για αλλη μια φορα βεβηλωθηκε το εθνικο μας συμβολο. Η αστυνομια του συριζα στο πλευροι πρεζεμπορων πουστηδων ισλαμοφασιστων και οποιου βεβηλωνει το εθνικο μας συμβολο. Αστυνομια του Τσιπρα- εχθρος του λαου .

  13. Ρε χιο δε βλεπεις οτι τα καργιολια θελουν να βαλουν αντισυνταγματικα και ραντζιστικα τα τουρκογυφταρια στην ελας.και στα τει..ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ….
    ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ οτι θα δικαιωθουν οι πατριωτες.Το παραδικαστικο εχει γιγαντωθει ,υπερκαλυπτει ηδη το νομο.Οι δικαστες τα παιρνουν πιο συχνα πλεον για να καλυψουν τη χασουρα των περικοπων!!!.Δες τι εγινε με το γυφτο που πυροβαλαγε στο μενιδι.Εξω τον ειχαν και εξω τον εχουν!!!
    ….Η λυση ειναι μια και αυτη λεγεται κινημα

  14. Η πολιτικα εξευτελισμενη κυβερνηση τι εκανε, το αποδεχεται!!!! η ποιο εξευτηλισμενη αντιπολιτευση τι εκανε, ρε βρωμικοι ολοι σας , μα ολοι σας, η χρυση αυγη πως αφησε να εξευτελισουν το Εθνικο μας συμβολο, αυτο που αποκτηθηκε με ποταμους αιματων, να τους λειωσετε στα δικαστηρια, Συνπατριωτη Ηλια Κασιδιαρη, μην τους αφησεις σε χλωρο κλαρι,επιτελους βρωμοσυριζα, σταματιμο δεν εχεις……………………..

  15. Ακρότητες δεν ειναι πρέπον για οτιδήποτε γενικά ,ούτε κ προκλητικά πράγματα ,απο την άλλη συνελληνες,η Ελλάδα σταμάτησε να υπάρχει ..έχασε την εθνική της κυριαρχία ,τι δεν έχετε καταλάβει ….δημοκρατία ξεφτιλίστηκε !δικαιοσυνη κάνει πλάτες στους πολιτικούς,η στρατιωτική ηγεσία πρέπει να αποκαταστήσει το νόμο όπως γίνεται κ σε αλλα κράτη ……πολιτικοί μαριονέτες .πολιτες αιμορραγούν μέχρι θανάτου,αντίδραση για να αλλάξει η κατάσταση Μηδέν απο το Λαό.
    Είμαστε συνυπεύθυνοι σε ότι μας κάνουν ,ΜΟΥΓΚΑ ΛΟΙΠΟΝ !!!!!

  16. Ελλάδα πλέον δεν υπάρχει …
    δεν το έχετε πάρει είδηση ή βυζαινετε το δάχτυλο σας ολλοι οι ελληναράδες ! Διαφωνώ όταν χρησιμοποιούνται σύμβολα κρατών κ θρησκειών ,ομάδων κλπ. Που μπορεί να προκαλέσουν θυμό , οργή ,αντεκδίκηση.κλπ άλλες παραβατικές πράξεις κυρίως Όχλου !!! Τόσα χρονια με τους πολιτικούς – μαριονέτες κ μνημόνια συνεχή ,??ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ. Βγάζει το θυμό του άλλου …είμαστε ΚΟΤΕΣ,,,
    ,η αλλιώς ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ……
    Όταν γινόταν η διαμαρτυρία για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες 3 κ ο κούκος στο Σύνταγμα με το παπαδαριο μαζί , αντίδραση γερόντων κ νηπίων ,ΜΟΥΓΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΔΑΚΤΥΛΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Κ ΤΑ ΚΑΡΡΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ 🙂
    Λοιπόν για να σοβαρευτούμε ΜΑΓΚΕΣ! Καταρχάς ο Έλληνας πρέπει να βγαίνει απο την χώρα του με το ζόρι για να ανοίγει το μάτι κ το αυτί του να παίρνει μια ιδέα της διαφορετικότητας πολιτισμικής είμαστε στο 2017 ΕΛΕΟΣ ΠΙα.!!!!!
    Μη με παρεξηγήσετε δεν εννοω να αλλάξει ιδέες κλπ.απλα να αποκτήσει εμπειρία ζωής έξω απο την χώρα του ….τότε έχει μέτρο σύγκρισης δεδομένων για τον εαυτό του .ευχαριστω …..διαφωνώ ριζικά το να χρησιμοποιούνται σύμβολα πατρίδας θρησκείας κλπ. Με τροπο που προκαλούν κ προσβάλλουν το κοινό αίσθημα ενός λαού .αν κ ο ΙΣΟΣΚΕΛΕΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ειναι σύμβολο ελληνικο όχι μονο χριστιανικό !!!!!!!!!
    Αποδεδειγμένο βάση αρχαιολογίας αυτο !!!!!!
    Ο Χριστιανισμός αντέγραψε στοιχεία του ελληνικού πολιτισμού αφού πρώτα ισοπέδωσε ολλα τα έργα τέχνης των Ελλήνων ως παγανιστικά κ εκχριστιανισμός των Ελλήνων τότε έγινε κ με αποτρόπαιους μεθόδους …..ο νοών Νοειτω ..ψάξτε το λιγο μην είμαστε τελείως ΤΟΥΒΛΑ….
    Πίστευε και μή ερευνάτε το πραγμα για να είσαστε σίγουροι .

  17. ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΕ ΙΔΙΕΤΑΙΡΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΘΩΟΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΥΠΙΟΥΣ…..

  18. Δύο απορίες:1)Η ΧΑ τι ακριβώς ΕΠΡΑΞΕ(διότι από λόγια και ξελαρυγγιάσματα ,μπαφιάσαμε),ε;

    2)Πιστεύει κανείς ,αληθινά τώρα,ότι η ”ανεξάρτητη ” -και καλά- δικαιοσύνη θα πράξει τα δέοντα,για το αισχρό ξευτίλισμα συμβόλων και θεσμών από τις παλιόπουστες;;;

  19. Κανά ένδοξο ελικόπτερο θα πέσει με κουραδομηχανές δημόσιους κοπρίτες στρατιωτικούς να ηδονιστούμε στις ένδοξες κηδείες τους;

    1. ΠΕΣΕ ΕΣΥ ΠΡΩΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΧΕΣΩ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ

    2. ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ?Κ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ”ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ” ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΕΡΑ

  20. Να καθαρισθούν,απο την Ελληνική κοινωνία,τέτοια ανθελληνικά καθάρματα.
    Τώρα! τέλος πάντων ,υπάρχει κάποιος που φοράει πανταλόνια εκεί?

  21. ΜΠΡΑΒΟ στα μέλη και την Διοικούσα Επιτροπή, που καταγγέλλει τα αυτονόητα !!!
    ΕΥΓΕ στους ΄Ελληνες που, εν καιροίς χαλεποίς, υπερασπίζονται το ΄Εθνος, το ΄Ηθος, την Αξιοπρέπεια, τα Ιερά και ΄Οσια του Ελληνισμού !!!
    Λυπάμαι για τα κόμματα και αποκόμματα που εκπροσωπούν τον Ελληνικό Λαό, τα οποία ετήρησαν σιγήν ιχθύος, στο σοβαρότατο αυτό ζήτημα της προσβολής του Εθνικού μας Συμβόλου, καθώς και της δημοσίας αιδούς …
    ‘Εναν Τσε Γκεβάρα χρειάζονται όλα αυτά τα κατακάθια της ανωμαλίας, να χρησιμοποιήσει το πραγματικό του όπλο και να τα στείλει αδιάβαστα στο διάολο (σ.σ. αναφέρω τον Τσε, όχι επειδή δεν υπήρξαν άξιοι ΄Ελληνες, αλλά επειδή ακριβώς αυτόν έχουν πρότυπό τους, αυτά τα έκφυλα όντα) …

  22. Ωραία όμορφα όλα αυτά,, θες να τον παίρνεις ,,σου αρέσει να γαμ……σε ρε αδερφέ ,,όλα καλά ,,κάνε ότι γουστάρεις με τον Κόλο σου..γιατί το δημοσιοποιης γιατί το κάνεις αυτό ρε πουσταρα…σε ενόχλησε κανένας τόσα χρόνια που το κάνεις..σου στέρησε κανένας τα δικαιώματα,, ψηφίζεις,,εργαζεσε, διασκεδάζεις,,έχεις φίλους ζεις όπως όλος ο κόσμος..γιατί λοιπόν το κάνεις τόσο θέμα,, τι θες να περάσεις…να υιοθετήσεις παιδί κάντο ρε πουσταρα κάντο..δεν ήμουν ποτέ ρατσιστής αλλά με οδηγείς να γίνω…κόψτε την μαλακια λοιπόν και ζήστε όπως ζούσατε…αν αυτό το κάνετε όμως για να σας αποδεχθούν οι οικογένειες σας μέσω ” εμού ή μέσω ημών” τότε το πρόβλημα είναι αλλού,,στις οικογένειες σας δηλαδή και λυστετο οικογενειακά..Όσο για το εθνικό συμβούλο που κουρελιασατε ένα θέλω να πω…δεν φταίτε εσείς αλλά εμείς που επιτρέψαμε να συμβεί..

  23. Η αστυνομία όπως πάντα(!) πιστή στα αφεντικά της, έκανε το κορόιδο μπροστά σ’ αυτή την ξεφτίλα των ανώμαλων χιμπατζήδων!

    Γιατί, η αστυνομία, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα μας, πως, υπάρχει εν ισχύ νόμος που, οποιαδήποτε παρέμβαση/αλλοίωση ή καταστροφή κατά του εθνικού μας συμβόλου, που είναι η Ελληνική σημαία, αποτελεί αδίκημα και ο/οι υπαίτιοι οδηγούνται στον εισαγγελέα με συνοπτικές διαδικασίες!

    Τώρα για τα ξεκωλιασμένα αδερφάτα και τις τριχωτές λεσβίες που θέλουν με το στανιό και με φασισμό να μας κάνουν να δεχθούμε την ψυχοπάθεια & ανωμαλία τους ως κάτι φυσιολογικό, ας αλλάξουν πλευρό γιατί αυτό το σενάριο δεν παίζει ούτε στα καλύτερα όνειρα τους.

    Παράσιτα της κοινωνίας!!!

    1. ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!!!! ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙ’ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΠΡΕΠΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ !!!!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΟ ΚΑΤΡΑΚΥΛΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΡΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝΞ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ !!!!! ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΤΟ 2000 ΣΤΟΝ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΚΛΠ !!!!!!!!!!!!

Comments are closed.