ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ “ΞΗΛΩΣΟΥΝ” ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΕΠΕΙΔΗ “ΣΕΝΤΡΑΡΕ” ΚΑΘ’ ΟΜΟΛΟΓΙΑΝ ΕΝΣΤΟΛΟ ΓΚΕΪ ΠΟΥ “ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΣ. Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ”. ΚΑΛΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ;

    Κοινοποίηση:
    SPYROPOULOS1

    Έχουν ζωηρέψει τα πράγματα από ότι φαίνεται στην Ελληνική αστυνομία και οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δημιουργούν θλίψη σε όλους τους πατριώτες που όχι μόνο αγαπούν την Ελλάδα, αλλά από το μετερίζι τους ο καθένας προσπαθεί για το καλύτερο!

    Και αν όλα αυτά σας ακούγονται γενικότητες, τότε θα προχωρήσουμε στο “παρασύνθημα” που λένε και στο στρατό και θα σας παρουσιάσουμε τον “ιδιαίτερο δρόμο” που έχει αποφασίσει να τραβήξει ένας αξιωματικός της αστυνομίας μας, τη σύγκρουση του με έναν άλλον αξιωματικό του σώματος και πως ο δεύτερος δέχτηκε τα “βέλη” της ηγεσίας της αστυνομίας για τις πατριωτικές του απόψεις!

    Ο αρχιφύλακας της ελληνικής αστυνομίας και περιφερειακός σύμβουλος της “Ελληνικής Αυγής” στην Κρήτη, Γιώργος Σπυρόπουλος αναφέρει σε επιστολή που μας έστειλε: 

    “Τρεις νέες Ε.Δ.Ε, έχουν διαταχθεί από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ εις βάρος μου γιατί κατέκρινα  τον Υπαστυνόμο Λώλη ,που συμμετέχει ως ένστολος σε πορείες τραβεστί και σε συνέντευξη του σε περιοδικό υποστήριξε το δικαίωμα των σλαβοσκοπιανών να ονομάζονται Μακεδόνες, συν ότι καταφέρθηκε κατά  της τρίτης πολιτικής δύναμης στο Κοινοβούλιο, τη  Χρυσή Αυγή, με αισχρές και άθλιες κουβέντες κατά παράβαση του πειθαρχικού κώδικα της ΕΛ.ΑΣ.

    Φυσικά για τον εν λόγο εθνικό μειοδότη αξιωματικό δεν υπάρχει κάποιος να τού ασκήσει  δίωξη, σε αντίθεση με εμένα προσωπικά που με διώκουν για ακόμα μια φορά διότι υποστηρίζω το δίκαιο.

    Και διώκουν έναν εν ενεργεία υπαξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας και  αιρετό εκπρόσωπο του Ελληνικού λαού στην περιφέρεια Κρήτης, με το συνδυασμό που στηρίχθηκε από την Χρυσή Αυγή!

    Και  έχουν στο απυρόβλητο τον παραπάνω αξιωματικό που αγνοεί τους τόνους αίματος που χύθηκαν για να απελευθερωθεί η Μακεδονία μας από τους βάρβαρους, αφού τα λεγόμενά του περί Σκοπιανών Μακεδόνων, θα αποτελούν πλέον τη φαρέτρα των γυφτοσκοπιανών για την κλοπή της ιστορίας και του ονόματος της Μακεδονιας μας!

    Τίποτα από όλα αυτά  δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω πίσω ,και περιμένω με χαρά να με στείλουν κατηγορούμενο για τον αντιρατσιστικό νόμο…”

    LOLIS2

    Ας δούμε τώρα τι είχε δηλώσει ο Μιχάλης Λώλης, Υπαστυνόμος Α΄ του Τμήματος Ρατσιστικής Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

    Αναφορικά με το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων:

    ” …Τέλος τους αναφέρεις ( εννοεί στα παιδιά του χωριού του που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή) για την αναντιστοιχία και τις αντιφάσεις του Χριστιανισμού και της Αρχαίας Κλασικής Φιλοσοφίας, την οποία σήμερα αγνοούν πλήρως οι Έλληνες και δε διδάσκεται καν ως βασικό μάθημα στα σχολεία, σε αντίθεση με την θρησκευτική κατήχηση σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης ( δηλαδή συν τοις άλλοις, ο κύριος Λώλης έχει πρόβλημα και με τα θρησκευτικά στο σχολείο!). Τρομάζουν όταν τους μιλάς για το αναφαίρετο δικαίωμα ονομασίας της γείτονος χώρας ως Μακεδονία”.

    Σε ερώτηση της ιστοσελίδας “Lesbian” ( δηλαδή Λεσβία!), όπου και παραχωρήθηκε η εν λόγω συνέντευξη ( κρατηθείτε για να μην πέσετε!), αναφέρει, σχετικά με το θέμα των υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής:

    ” Με λύπη μου όμως έμαθα ότι νέα παιδιά της περιοχής ( το χωρίο Λυγγιάδες στα Ιωάννινα), πολλά από τα οποία γνωρίζω από παιδί, στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή.

    Καλύπτουν την έλλειψη ιστορικών γνώσεων που έχουν, με 5 – 6 αποσπασματικές γνώσεις που αναπαράγουν τα μέλη της Χ.Α.. Θεωρούν μάλιστα ότι έχουν ξεκάθαρα ιστορικά επιχειρήματα για την ανωτερότητα της ελληνικότητάς τους, πράγμα απόλυτα ρατσιστικό, καθώς η σχέσεις ανωτερότητας μεταξύ λαών, αποτελούν γενεσιουργό αιτία και ορισμό του Ρατσισμού. Σε συζητήσεις, αναπαράγουν τις ίδιες αποσπασματικές και γεμάτες διαστρεβλώσεις πληροφορίες, για αρχαία Ελλάδα, Βυζάντιο, Επανάσταση, Κατοχή, Εμφύλιος, Χούντα κλπ.

    Όταν τους επισημαίνω θεμελιώδη ιστορικά ζητήματα, περί ασυνέχειας του ελληνικού πολιτισμού, ο οποίος διακόπηκε βίαια, με την επί χιλιετίας Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία το γνωστό σήμερα, με τον ιστορικό νεολογισμό Βυζάντιο, το οποίο εκδίωξε καθετί Ελληνικό, ταυτίζοντας το με τον παγανισμό και την ειδωλολατρεία, ή όταν, τους αναφέρεις για την πρόσφατη ιστορικά, προδοσία της Χούντας στην Κύπρο, όπου προκάλεσε με το πραξικόπημα του ο Ιωαννίδης στον Μακάριο, την τουρκική εισβολή, νευριάζουν. Θεωρούν και αντιτάσσουν ως σημαντική την οικονομική εξυγίανση της Επταετίας, ακόμη και όταν τους επισημαίνεις τον φασιστικό περιορισμό των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που συντελέστηκε, άλλωστε δεν ξέρουν καν τι είναι Ανθρώπινα Δικαιώματα. Ούτε καν τις κατηγορίες τους ή έστω τα θεμελιώδη Ατομικά Δικαιώματα.”

    Τα συμπεράσματα δικά σας…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. Τα αισχρογραμμένα παραληρηματικά σχόλια που ακολουθούν το άρθρο σε αντιπαράθεση αυτών που λέει ο Λώλης κάνουν μονόδρομη την επιλογή: είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ με τον Λώλη θα υπερασπίζομαι την ελευθερία του να διατυπώνει δημοκρατικά και τεκμηριωμένα τις απόψεις του και θα απαξιωνω όσους με χυδαιότητα και ταμπουκαλίκι εξαπολύουν ύβρεις υπό την υποτιθέμενη κάλυψη του ορθού που δικαιωματικά παρέχεται σε όποιον αυτο-βαπτίζει την συμπεριφορά του πατριωτική, χριστιανική κλπ…

    2. Τσάκισμα της συριζαίας πουστρομπατσίνας, όπου βρεθεί.

    3. Μπραβο Σπυροπουλε υπαρχουν ακομα ανδρες που τιμουν αυτη την στολη ετσι κλωτσιες στους πουστοσυριζαιους νεοταξιτες

    4. Πολλά κιλά αρχιδια ο Γιώργος Σπυροπουλος…
      Τους γλενταει κανονικά.
      Αυτά να βλέπουν οι υπόλοιποι ραγιάδες υπαλληλοι

    5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ…….ΣΦΥΡΙΧΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ( Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΙΝΕΣ ) ! ΑΝΤΕ κ. ΑΡΧΗΓΕ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΙΣ ΛΟΥΛΟΥΔΟΥΔΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧ…..ΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ “ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΣΕ ….ΠΟΝΕΣΑ ; “. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΟΠΡΟΣΚ….Α ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ …..ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟΝ ΑΥΤΟ ……ΟΜΟΕΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ! ! ! ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΧΗΓΟΥΛΗ,ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ,ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ…….ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ! ! ! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ…..ΑΣΤΥΝΟΜΕ ……..

    6. ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΩΣΤΙ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ, ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΙ !!! ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ … ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ….

    7. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΙΟΚΩΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΟΟΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ. Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΛΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. Η ΣΑΠΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΤΟ..

    8. Μπραβο Γιωργο απο τεως συναδελφο.Μην τους φοβασαι ο κομμουνιστης ειναι θρασυδειλος,οσο θα ειναι στην εξουσια θα κανουν τους τζαμπα μαγκες οταν καταρρευση το καθεστως θα τρεξουν στις τρυπες τους.

      1. Εσύ αδελφέ πές στους συντοπίτες σου όμως να μην ψηφίζουν σύριζα με μεγάλα ποσοστά, μην γίνετε σαν τους κρητικούς και σεις, ούτε 5% δεν έπρεπε να τους δίνετε.

    9. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ..ΤΣΑΚΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΥΣΤΙΤΣΑ ΤΗΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝ΄ΤΗΝ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ

    10. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΛΗΡΕΙΣ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ

    11. χαχαχ τι λολα σιγα μην ειναι και ροκα..
      τι περιμενετε απο αντρα κ μπατσο που περιμενει στα 4 να του την καρφωσουν!! ???
      περιμενετε να σας σωσει εσας?? εδω δεν μπορει να σωσει τον κολο του!

    12. ρε πισωκινητε πληρωνεσαι απο το ελληνικο κρατος για να ξεπουλας την ιστορια του τοπου αυτου?

    13. Μπράβο Σπυρόπουλε.
      Τιμάς την στολή που φοράς.
      Όλοι μαζί να αγωνιστούμε ενάντια στην ανωμαλία που προάγουν και την υποδούλωση του Έθνους.
      Αγώνας διαρκείας μέχρι να απελευθερώσουμε τους πραγματικούς Έλληνες που το αξίζουν.
      Οι υπόλοιποι (και κυρίως οι αξιωματικοί) στα τέσσερα στα πολιτικά γραφεία των σιωνιστών πολιτικών και λίαν συντόμως στα κελιά των λαθροπιθήκων (Λόλες και Λολίτες).

    14. Και ζηλεύει επειδή η άλλη φανερώθηκε.

    15. Προχωρα ρε Γιωργη αλλη μια Ε.Δ.Ε μεσα στις τοσες…Ξερεις η αληθεια ποναει…Καντε Λολιτες οτι θελετε στο κρεβατι σας… μην το δημοσιοποιητε ομως δεν ενδια φερει κανενα…..Η Κερατεα μαζι σου!!!!!!!!

      1. Δεν είμαι από Κερατέα αλλά την αγαπώ σαν πατρίδα μου κ το κατεεις

    16. Στην Ελλάδα η νομοθεσία επιτρέπει την εξύβριση του Χριστού,της Παναγίας,όλων των Αγίων, του Κολοκοτρώνη,του Λεωνίδα,όλων των ηρώων. Επίσης επιτρέπεται η εξύβριση συλλήβδην όλου του ελληνικού λαού,με ακραίους ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς.του παρόντος και των παρελθόντων ετών. Δίωξη δεν υφίσταται σ’αυτές τις περιπτώσεις. Αν όμως μιλήσει κάποιος εναντίον των κιναίδων ή των μουσουλμάνων ή των Εβραίων άμεσα ενεργοποιούνται κυβερνητικές υπηρεσίες,η βουλή, οι δικαστές,η αστυνομία και ασκούν διώξεις. Αυτό το ονομάζουν δικαιοσύνη.

    17. Δεν με νοιάζει που είναι γκεϊ ο άλλος,άλλο είναι το θέμα.Τμήμα ρατσιστικής βίας,καταλάβαμε τι σημαίνει αυτό,εάν πάει να σε κλέψει ή σκοτώσει ο τζαμάλ και τολμήσεις να αντισταθείς(παλιορατσιστή),θα πάει στη γελαστή κυρία της φωτογραφίας για να σε καταγγείλει για ρατσιστική βία και θα του δώσεις και αποζημίωση από πάνω.Θα βγάλουν και μία ωραιότητα έρευνα για το πόσο ρατσιστές είμαστε από αυτό το τμήμα,με σιωνιστική χορηγία πάντα,για να δέσει το γλυκό.Μετά αναρωτιέστε γιατί σας σκοτώνουν στα σπίτια σας,αφού έχουμε αστυνομία σε άχρηστα πόστα,για να κάθονται,να ξύνονται και να μας δείχνουν πόσο νεοταξίτες είναι.Πείτε στην λούλα πως την πληρώνει ο ελληνικός λαός και όχι ο τζαμάλ που τόσο πολύ αγαπάει.

    18. Αν υπηρχαν Ελληνες πολιτικοι μετα την μεταπολιτευση ,ο εν λογω γκευ δεν θα ηταν Αξιωματικος ,ουτε κλητηρας λογω ηθικης εκτρωπης με τους ισχυοντας παλαιοτερους νομους πριν την ελευση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΚΑΡΑ ΑΜΑΝ.Θα φυλαγε τα προβατακια του κ μεσα απο την αναπαραγωγη των ζωων θα μαθαινε πως η φυση σε οριζει σε γενος κ πως πρεπει να διαιωνιζεσαι !!

    19. ΓΙΩΡΓΟ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ , ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΛΟΛΕΣ GΑΥ , ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ , – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ! !!

    20. ΠΕΤΑΞΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΑΒΓΙΤΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

      1. χθες αγορασα καροτα…παλι εξαφανιστηκαν..τι στο καλο συμβαινει

      2. Άρα να ξηλώσουμε όλο τον στρατό και την αστυνομία εννοείς.
        Έρχεται η ώρα σας αναρχοάπλυτα ανθΕλληνικά ισλαμοπιθήκια.
        Μέτρησε τις πόσες μολότοφ έχει φάει η αστυνομία από τα συντρόφια σου τα τελευταία 20 χρόνια και μετέτρεψέ τα σε Τσες-Που που θα τρως κάθε μέρα από τα συντρόφια ισλαμοπιθήκα σου στα κελιά της ηδονής.

      3. Kαλά μάθε να γράφεις πρώτα.
        Χρυσαυγίτης γράφεται στόκε.

    21. Άντε ξετυφλωθειτε βγάλτε τη φούστα την κλαδοτη .

    22. Τους κίναιδους τους έχουν ανακηρύξει στα ιερά και όσια αυτής της χώρας. Όποιος τολμήσει να πει ότι δεν σύμφωνει με αυτή τη νοοτροπία,διώκεται με τον ρατσιστικό νόμο έκτρωμα της ΝΔ,που το παίζει δημοκρατική και πατριωτική.

    23. Κλασσικός νεοταξίτης αριστεροκομμουνιστής. Νομίζει ότι εκφράζει την ιστορική αλήθεια και την επιστημονικότητα ενώ όλα αυτά που λέει είναι προπαγάνδα. Αν ο ελληνισμός δεν έχει συνέχεια, γιατί μιλάμε εδώ και χιλιετίες την ίδια γλώσσα; Βέβαια γι’αυτό και την πολεμούν παντοιοτρόπως.

    24. Ο συγκεκριμένος ….κύριος….αφου αμφισβητεί την ανωτερότητα της Ελληνικής φυλής, ας μας πει ποια αλλη φυλή έδωσε, οχι τόσα οσα έδωσε ο Ελληνικός πολιτισμός στον κοσμο, αλλα τα μισά. Ας μας πει τι έδωσαν οι Γερμανοι, οι Τούρκοι, οι Πακιστανοί, οι Σομαλοί, οι Γάλλοι, οι Αυστριακοί, οι, οι, οι…και παει λέγοντας. Κανενας δεν είπε πως δεν ειναι ολοι αυτοι ανθρωποι που πρεπει να τους σεβόμαστε, αλλα τι σχέση εχει αυτο με τον πολιτισμό;;;;; Ειτε αρεσει σε κάποιους ειτε οχι, οι Ελληνες ειχαν αναπτύξει όλες τις επιστήμες, τις τέχνες, την φιλοσοφία κλπ. Αυτο ειναι ενα αναμφισβήτητο γεγονός και δεν μπορούν να το αλλάξουν.
      Οςο για το δικαιωμα των γυφτοσκοπιανων να ονομάζονται Μακεδόνες, ποιος τους το έδωσε;;; Τι θα πει αυτονοητο δικαιωμα;;;; Αν ειναι ετςι κι εγω εχω το δικαιωμα να κανω τον γιατρο;;;; Αφου ετςι θελω, γιατι να μην το κανω;;;; Δηλαδη ο καθένας θα κανει οτι θέλει και οχι οτι πρεπει;;;; Ας πει καποιος στον …κύριο…αυτον πως η ιστορία και τα αρχαιολογικά ευρήματα τον διαψεύδουν πανηγυρικά. Είπαμε, ολα καλα και Αγία, αλλα μην τρελαθούμε κι όλας. Οταν υπαρχουν αποδείξεις και ντοκουμέντα για κατι, δεν μπορουμε να τα παραβλέπουμε επειδη δεν μας αρεσει να τα βλεπουμε. Έλεος πια.
      Οςο για την προσωπική του ζωή, μπορει να κανει οτι θέλει, δικαιωμα του, και κανενας Δεν τον κατηγορεί γι αυτο, η ζωή του καθενος του ανηκει, αλλα νομιζω πως δεν θα επρεπε να βριςκεται στο σώμα της αστυνομίας.

    25. Σπυροπουλος Γιωργαρος σαράντα κιλά αρχιδια έκαστο μπραβοτου

    26. Ανωμαλοι της Ελλαδας , κρυφτειτε!!!, μην παιρνετε θαρρος απο τους συμμοριτες της κυβερνησης των αριστερων και βγαινετε μπροστα….. θα αφησουν τους ισλαμοπηθικους να σας ξεπαστρεψουν εναν εναν, πολυ συντομα… ειστε αναλωσιμοι για τους κομμουνιστες, Ανοητοι πουστηδες!!!!
      Η Χα παει για αυτοδυναμη κυβερνηση , και αυτο θα ειναι για σας η σωτηρια της ζωης σας
      Ειδατε τι τους κανουν τους τοιουτους οι ισλαμιστες;;;;;;;;; θα ειστε τα πρωτα θυματα ,θα σας πουλησει η αριστερα!!!!!!! Παγιδα ειναι ολα τα δικαιωματα σας , για να φανερωθητε….

    27. Αυτόν το καραγκιόζη τον πληρώνει ο ελληνικός λαός για να λέει μαλ…. Ή να προστατεύει το συνταγμα. Οι συνάδελφοι τη κάνουν για αυτο;.άντε με τον κάθε ανθεληνινα και βλακα να λέει ότι νωμηζη.

    28. Αδιαβαστος ο Λωλης ΟΤΙ σερβ.ιρει η ΝΤΠ αυτα παπαγαλιζει.Αν ακουγε κ το τραγουδι εγω ΡΩΜΗΟΣ κ εαν ακουγε κ τον ΩΝΑΣΗ που τον αποκα,λουσαν ΡΩΜΗΟ,τοτε θα εντριβουσε σε μελετη της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ Ρωμαικης Αυτοκρατοριας ,που ηταν συνεχεια του ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ
      ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΙ σημερινοι ΡΩμαιοι εκλεψαν το ονομα κ με την επιβολη της Δ Σταυροφοριας που διελυσαν τα παντα μεσα στο Βυζαντιο κ εβαλαν την πορνη πανω στην ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ,κ αλλα πολλα αισχη ,που κατεδωσαν τους ευγενεις νεαρους που πηγαν να καψουν τα πλοια του Μωαμεθ του Πορθητη κ απετυχε η αντισταση ,αυτα δεν τα διαβαζουν ΓΚΕΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΑΔΩΝΙΔΕΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΙ?
      Παιρνουν κομματια κ φτιαχνουν ΙΣΤΟΡΙΑ? ΙΣΤΟΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ Κ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Κ ΟΧΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ Κ ΠΑΠΑ

    29. ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΓΙΩΡΓΟ, ΠΑΛΑΙΕ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΩΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ

    30. Μπραβο ??? στην ηγεσια της ΕΛ.ΑΣ
      Σαν δεν ντεπονται καθολου…… Στελνουν τους τιμιους αστυνομικους για ΕΔΕ και κανουν τα στραβα ματια στα λαμογια, “προστατες” νυχτερινων μαγαζιων, στα βαπορακια που εχουν μεσα στο σωμα και στο νεο “φρουτο” τραβεστι Λωλη….. Να τους χαιρονται……
      Τυχαινει να γνωριζω προσωπικα τον Γιωργο Σπυροπουλο. Ενας αμεμτος χαρακτηρας που πραγματικα ειναι διπλα στον πολιτη και θεωρω οτι ειναι τιμη μου που τον εχω γνωρισει προσωπικα. Ασχετα με τον ιδεολογικο χωρο που βρισκεται που ειναι ζητημα αν συμφωνει η διαφωνει καποιος, ας κανουν μια ερευνα τι εχει προσφερει στο κοινωνικο συνολο σαν αντιπεριφεριαρχης…. Ποσους συμπολιτες μας εχει βοηθησει μεσα απο την περιφερεια Κρητης που ειναι. Αυτα πρεπει να κοιταξει η αναλγητη ηγεσια της ΕΛ.ΑΣ.
      Μπραβο σας λοιπον “κυριοι”. Στειλτε τους αξιους αστυνομικους για ΕΔΕ και αφηστε τους ανθελληνες τυπου Λωλη μεσα στο σωμα

    31. Ενας σεισμος , η , ενας καταστρεπτικος πολεμος , η , ενας λοιμος – λιμος καταποντισμος , ισως σωσουν την Ελληνικη φυλη . Την φυλη που σηκωσε ορθιους ΟΛΟΥΣ τους ανθρωπους της γης και τους εβγαλε απο τις τρυπες και τους κατεβασε απο τα δενδρα .
      Τοτε και τοτε μονον ο καθε ανωμαλος ( ψυχικα -σωματικα ) θα μπει εκει οπου και ανηκει .
      Μεχρι τοτε , θα ειμαστε αναγκασμενοι να βλεπουμε λουλουδες κουνιστρες-κουδουνιστρες να βεβηλωνουν Ιερα και Οσια .

    Comments are closed.