ΕΝΑ ΡΩΣΙΚΟ «ΔΩΡΟ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ;

    Κοινοποίηση:
    brahmos_660_062812102651

    Σε επιχειρησιακή ετοιμότητα σε αριθμό σκαφών επιφανείας του ρωσικού Ναυτικού τέθηκε η ρωσική έκδοση του ρωσοϊνδικού βλήματος BrahMos II. Σε ρωσική υπηρεσία το βλήμα λάγεται «Zirkon» και το ενδιαφέρον είναι ότι έχει προταθεί για απόκτησή του από την Ελλάδα κατά την περσινή επίσκεψη του προέδρου της Ρωσίας Β.Πούτιν στην χώρα μας.

    Το πρώτο πλοίο το οποίο εξοπλίστηκε είναι το βαρύ καταδρομικό κατευθυνόμενων πυραύλων Admiral Nakhimov κλάσης Kirov κατά την διάρκεια του εκσυγχρονισμού

    Και πρόσφατα είχε προταθεί η απόκτηση υπερ-υπερηχητικών πυραύλων BrahMos II («Zircon»), μαχητικών Su-35ΒΜ και αντιαεροπορικών βλημάτων S-400.

    H ελληνική πλευρά δεν απάντησε, κρατώντας σε απόσταση την Μόσχα, καθώς ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας είχε πραγματοποιήσει λήρη στροφή προς τις ΗΠΑ και εν συνεχεία ήρθε η κίνηση της Μόσχας με την αντίστοιχη προσέγγιση με την Τουρκία και την προμήθεια των α/α συστημάτων S-400 από την Αγκυρα!

    Τα υπερ-υπερηχητικά βλήματα «Zirkon» είναι μη ανασχέσιμα από το σύνολο των δυτικών αντιπυραυλικών συστημάτων, λόγω της ταχύτητας των 5+ Mach που αναπτύσσουν και θα παραμείνουν μη ανασχέσιμοι μέχρις ότου εισέλθουν περί το 2035 τα πρώτα αντιπυραυλικά συστήματα λέηζερ σε υπηρεσία.
    Το δραστικό βεληνεκές των πυραύλων είναι 400 χιλιόμετρα και στην ινδική έκδοση θα αναπτυχθούν συστοιχίες και σε βάσεις εδάφους, αλλά και θα χρησιμοποιηθούν από πλατφόρμες όπως τα Su-30MKI για αεροπορική κρούση.

    Την ινδική έκδοση χερσαίων εκτοξευτών προτείνει η Μόσχα για την Ελλάδα, καθώς είναι οι συστοιχίες είναι εντελώς αυτόνομες και δεν υπάρχουν θέμτα πιστοποίησης σε αεροσκάφη, εγκατάσταση και προσαρμογής σε πολεμικά πλοία κλπ.

    Oι Ρώσοι προωθούν για την Ελλάδα μια ελαφρά υποβαθμισμένη έκδοση εξαγωγής με ταχύτητα 4+ Mach, η οποία φυσικά και πάλι είναι αδύνατον να αναχαιτιστεί ακόμα και από τα πυραυλικά συστήματα S-400 που σκοπεύει να προμηθευτεί η Τουρκία.

    Προτείνουν μάλιστα ως εγκατάσταση θέσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά του δυτικού Αιγαίου, αφού τρεις συστοιχίες των 16 εκτοξευτών έκαστη αρκούν για να συντριβεί το σύνολο του τουρκικού Στόλου, αλλά και κύριοι στατηγικοί στόχοι σε βάθος 100 χλμ. από τα παράλια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. O τσουπρας γουσταρει μονο αμερικλανικα υποθετα,μπαινουν πιο ευκολα στην οπη.

    2. ΑΝΤΕ ΚΑΝΑ 20% ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΝΤΠ ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΜΜΕ !!!!!!!!!!! ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ 20% ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!

    3. ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΡΧΙΡΕΖΗΛΙΔΕΣ ΤΑ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ!!!!

    4. Να ξεπαστρέψουν τα ανθελληνικά σκουλίκια, τα βρωμερά πρακτοράκια της ρώσικης μαφίας μερικούς ακόμα γέρους τρώγοντας λεφτά από τις συντάξεις τους για τα νεροπίστολα του άχρηστου καγκεμπίτη που τον γλεντάνε σε 3 ηπείρους.

    5. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ…ΜΑΛΛΩΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ… ΟΠΩΣ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΕΓΕΙΟ , ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΤΕΡΜΑ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΜΕ

    6. Τους δανειστές μας τους ρώτησαν οι Ρώσοι;

      Μόνο γαλλικά, γερμανικά συστήματα επιτρέπονται – αντε αν δώσει και τίποτα στην κούτρα ο θείος Σαμ

    7. ΦΙΛΕ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΕΙΣΑΝ,ΓΙΑΤΗ ΕΤΗΜΑΖΟΝΤΑΙ,
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΑΡΚΩΣΗ.[ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ]

    8. Ποια ευκαιρια να αρπαξουμε με αυτα τα αΘεα,ανθΕλληνικα σκατα που μας κυβερνουν?Σε λιγο καιρο,ετσι οπως παμε,θα μας κανουν να ξεχασουμε τα Ελληνικα αυτοι…

    9. ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΘΕΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΥΤΗ ΜΑΛΛΟΝ Θ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΣΑΚΟ ΜΕ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΟΥΝΟ. ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΟΛΟΙ. ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΘΕΣ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΠΙΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΦΤΕΙ ΤΖΙΦΡΑ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

    Comments are closed.