ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ. ΙΣΛΑΜ, ΚΟΡΑΝΙ, ΕΒΡΑΙΟΙ , ΜΕΚΚΑ, ΠΡΟΦΗΤΕΣ, ΜΩΑΜΕΘ, ΕΠΤΑΦΩΤΕΣ ΛΥΧΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΜΑΣ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ – ΤΑ ΞΕΦΥΛΛΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΡΙΤΤΟΥΜΕ

    Κοινοποίηση:
    εξωφυλλο

    Δείτε τι μαθαίνουν στα παιδιά μας!

    sxolika-vivlia-1 sxolika-vivlia-2 sxolika-vivlia-3

    sxolika-vivlia-4 sxolika-vivlia-5 sxolika-vivlia-6 sxolika-vivlia-7 sxolika-vivlia-8

    Εδώ το έγγραφο για την επιστροφή επιστολής για τα Θρησκευτικά:

    ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΦΑΚΕΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Τα λογια ειναι φτωχεια ….Το ανθελληνικο ΕΒΡΟΚυ)ΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ δοσιλογων πρεπει να διαλυθει και το ανθελληνικο κρατος των ξευτιλισμενων αρλεκινων να εξαφανιστει πριν εξαφανισουν τους Ελληνες .
      Οσοι ψηφιζουν το οποιοδηποτε κομμα ειναι απλα ηλιθιοι και αξιοι της θανατικης ποινης που τους εφαρμοζουν ΟΛΑ τα συμμοριτοκομματα .
      Απο καιρο λεμε οτι οι προηγουμενοι δοσιλογοι ανοιξαν τον ταφο και οι σημερινοι δοσιλογοι βαζουν την ταφοπετρα και εχουν για ξεκαρφωμα και κανα δυο συμμοριτοκομματα που μαθες δεν συμφωνουν ,ετσι για να νομιζουν οι γραικυλοι οτι εχουν δημοκρατια . Που ομως με την παρουσια τους μεσα στο βρωμοβουλιο τους απλα νομιμοποιουν τους εκτελεστες .
      Ο κ(Υ)νοβουλευτισμος και η ολιγαρχικη Αγγλοσαξωνικη κλεπτοκρατια ειναι ο εχθρος του Ελληνισμου και οσοι δεν το εχουν ( ακομη !) καταλαβει και νομιζουν οτι με τις κατοχικες καλπες θα διωξουν τους εφιαλτες , ας ξυρισουν τον σβερκο τους και να κοιμηθουν νανι νανι και το χατζαρι φθανει …
      ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ του κλεπτοκρατικου τοξου .
      Ιδου η ροδος γκιαουριδες , ιδου και το πηδημα και τα σχολια και οι βρισες ΔΕΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ τους αποικιοκρατες και τους 300+1 υπαλληλους τους .

    2. Ο αβρααμ υπαρχει και στο κορανι και στην βιβλο. Ο ιησους αππκαλειται ισμαηλ και ο αλλαχ ειναι παραλαγη του ιουδαιου γιαβχε
      Για την ισπανικη ιετα εξετσση, το καψιμο γυναικων ως μαγισσες, τα εγκληματα κατα τπυ αρχαιου κοσμου απο τους ιουδαιους, η νομοθεσια μεσα σππ τους ρωμαικους κωδικες δια την επιβολη του χριστιανισμου στον δυτικο κοσμο καιτον θανατο της υπατιας θα μιλησει λανεις.!…η οτι μας συμφερει.

      1. Φιλε Vlad …δεν εχει καμια σχεση ο Καθολικισμος και τα εγκληματα του με το Ορθοδοξο Χριστιανικο δογμα που ανηκουμε οι περισσοτεροι των Ελληνων.

    3. Ελευθερία στην γνώση …αυτο σημαινει δημοκρατία !!!!!!!

    4. Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ…ΒΛΑΚΑΣ ΜΑΡΞ (ΤΟΥ ΤΟ ‘ΓΡΑΨΕ Ο ΟΜΟΕΘΝΗΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ!)!!! ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ…ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΜΙΑ!!! Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ…ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ!!! ΕΙΝΑΙ Η “ΘΡΗΣΚΕΙΑ” ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΑΓΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΛΛΟΥΝΤΑΝ ΣΑΝ ΒΔΕΛΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ, ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, ΣΑΤΡΑΠΕΣ, ΜΟΝΑΡΧΕΣ Κ.Λ.Π., ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ “ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ” ΤΗΝ ΚΑΣΤΑ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ!!! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΚΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ “ΒΑΣΙΛΙΚΗ” ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΓΩ ΤΑΠΕΙΝΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!!! ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ Η ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΛΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΑΝΕΤΡΕΠΑΝ Η ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ!!! ΕΙΧΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ “ΝΑΡΚΩΜΕΝΟ” ΜΕ ΔΕΣΙΔΑΙΜΟΝΙΕΣ, ΜΑΓΕΙΕΣ, ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟ, ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΑΝ “ΘΕΙΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ” Κ.Λ.Π. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΧΏΡΑ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΑΝ.ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΑΠ’ ΟΠΟΥ ΞΕΠΗΔΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ, ΑΛΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ!!! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ…ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΝΔΡΩΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ “ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ” ΧΩΡΟ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!! ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΩΣΗ” ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, “ΠΡΟΜΗΘΕΑ”, ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΣΙΔΑΙΜΟΝΙΕΣ!!! “ΜΟΛΥΝΘΗΚΕ” Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠ’ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ “ΚΑΘ’ ΕΙΚΟΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘ’ ΟΜΟΙΩΣΙΝ” ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕ ΘΕΟΣΤΑΛΤΗ ΓΝΩΣΗ, ΝΑ ΕΡΕΥΝΆ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΘΕΟΣ!!! ΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ!!! ΣΚΟΝΤΑΨΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΕΛΛΕΙΨΕ ΝΑ ΤΟΥΣ…ΕΞΑΛΛΕΙΨΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ!!! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΛΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ!!! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ “ΔΙΚΕΣ” ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΚΑΜΠΑΛΙΣΜΟΥΣ Κ.Λ.Π. ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ!!! ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ…ΒΟΥΔΙΣΜΟ Ή ΤΟΝ ΤΑΟΪΣΜΟ Π.Χ ΓΙΑΤΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!! Η “ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ” ΘΑ ‘ΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ…ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΛΙΤ” ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΟΙΝΑ, ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΑ!!! ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ!!!…Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ!!!

    5. Στον γράφοντα “όχι στην ελληνορθόδοξη κατήχηση”
      Συμφωνώ μαζί σου, να στείλεις τα τραβεστί παιδιά σου στα κολοχανεία του Τσίπρα, να σου τα διδάξουν κάτι ανωμαλάρες και ανωμαλάρισες που το παίζουν δάσγκαλοι και δασγκάλες, μαζί με όλη την κοπροειδή συνομοταξία του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δασγκαλάτου, που τόσο θαυμάζεις.
      Όμως για τα δικά μου παιδιά, διεκδικώ το δικαίωμά μου να μου τα διδάσκουν Ελληνορθόδοξα, Έλληνες και Χριστιανοί δάσκαλοι και δασκάλες, σύμφωνα με το ΛΟΓΟ του Θεού.
      Εδώ και τώρα να δοθεί η δυνατότητα στους Έλληνες και Χριστιανούς γονείς, να επιλέγουν τη γνώση και το περιεχόμενο των μαθημάτων, που θα διδάσκονται τα παιδιά τους, αφού οι νεοταξίτες δάσγκαλοι, πολλοί με διδακτορικά και μάστερ του ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΥ πανεπιστημιακού αδερφάτου, ως άλλοι λυσσασμένοι κύνες, απειλούν να ξεσχίσουν και να μολύνουν τη νέα γενιά.
      ΓΟΝΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ, μην επιτρέπετε στους ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ δασγκάλους και δασγκάλες να μολύνουν τα παιδιά σας με το ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ δηλητήριό τους.

    6. Να πιυμε ενα μεγαλο “ευχαριστω” στο κοινοβουλιο των δημοκρατων που ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;

      Αυτοι που θσ ψηφισουν, για τουρκικο πεοσδιορισμο μουσουλμανων στην Θρακη, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ !!

      ΟΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ – τοτε θα ερθει Ειρηνη Ελευθερια κι Ανεξαρτησια στην Ελλαδα κσι στους υπολοιπους Λαους της Ευρωπης !!

    7. Αα τους αλήτες. Θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει

      1. Ο/Η ξεπουπουλιασμένη χήνα βγήκε κάτω από τα σκίνα και αντάμωσε τη τζίνα λέει:

        Δέσε θηλειά στο λαιμό σου και άντε πνίξου μωρή χαρχάλω … η γάτα σου είναι χρησιμότερη από εσένα, για την κοινωνία, οπότε άστην ήσυχη … ΄Αει στο διάολο, φρόκαλο, που θα πουλήσεις και πνεύμα, παλιο-λινάτσα …

    8. Επίσης λένε και ασύστολα ψεύδη γιατί ο σημερινός Ιουδαϊσμός στηρίζεται στο Ταλμούδ που βρίθει ύβρεων κατά των Ελλήνων και οτιδήποτε Χριστιανικού, ενώ έχει πλήρως κυριαρχήσει και η Καμπάλα, αποκρυφιστική τάση στα όρια του Σατανισμού. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η μεγαλύτερη εορτή τους είναι η Χάννουκα, εις μνήμη σφαγής μερίδας Ελλήνων.

      1. ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΚΑΙ Η ΚΑΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΟΒΡΙΩΝ.
        ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΜΩΣ…………..ΟΤΑΝ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΤΟ 70 μ.χ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟ ΙΣΩΠΕΔΩΣΑΝ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΩΛΟΜΩΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.
        ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.ΚΑΙ ΥΤΟΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Ο ΙΣΡΑΗΛ ΞΑΝΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠΩΣ;;;;;ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.
        ΑΛΟΙΩΘΗΚΕ ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΟΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑ.
        ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΝΑΛΗΘΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ.
        ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΟΠΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ.
        ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ……
        …τίς εστίν ούτος ό Βασιλεύς τής δόξης;
        Κύριοσ κραταιός καί δυνατός Κύριοσ δυνατόσ έν πολέμω…….
        ούτος εστίν ο Κύριοσ.

    9. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ! ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ???? (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΑΚΙ ΤΟΥ MATRIX…) ?????????? ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΝΥΣΤΙΚΑ ΜΕΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΗ ΑΛΗΤΙΑ – HIP HOP, ΣΕΞΟΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΡΟΡΙΕΣ, ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΟ-ΤΡΙΧΕΣ!!!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ Ή ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ (ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΩΡΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ..), ΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ, ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΣΚΑΨΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ…

    10. TΩΡΑ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ν’ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η΄ΘΑΝΑΤΟΣ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ – ΤΗΣ ΑΘΕΪΑΣ- ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ. ΠΟΣΑ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.

    11. Τσίπρας και οι άλλοι βουλευτές πάνε τα παιδιά τους σε ιδιωτικό οποτε δεν έχουνε πρόβλημα

    12. ΑΙΣΧΟΣ . ΚΑΤΑ ΤΑ Α΄ΛΛΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ Α΄ΘΕΟΙ . ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ Ή ΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΚΙΠΑ ΄ ΟΠΩΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ Α΄ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ . Ή ΚΡΥΠΤΟΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΟΒΡΙΟ΄Σ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ , Ή ΝΤΟΝΜΕΣ = ( ΟΧΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ) ΔΗΛ. ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΑΣΠΑΣΘΗΚΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ .
      ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. : ΑΠΛΩΣ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ , ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
      ΑΦΡΙΖΟΥΝ , ΛΥΣΣΑΝΕ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ.
      ΕΠΕΙΤΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ , ΛΟΥΓΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ . ( το κεφάλι του σκατόγλου με το γυαλάκια και την γκούσια σαν γουρουνίσιο δεν φαίνεται).

    13. Το βιβλίο είναι απαράδεκτο.
      Αφιερώνεται στους τύπους της λατρείας και όχι στην θρησκεία καθ΄εαυτή.
      Προφανώς θέλει να προετοιμάσει τους νέους στην αποδοχή παρόμοιων τύπων (προσευχής και εθίμων) και να τους απομακρύνει από την πίστη στον πραγματικό Θεό. Ο Θεός δεν λέγεται ‘αλλαχ’, ούτε ΄γιαχβέ’ , και ο Χριστός ως μονογενής Υιός του απελευθέρωσε τον άνθρωπο από τις αμαρτίες του και τη βαρβαρότητα. Γι’ αυτό τον λόγο και μόνο ο Χριστιανισμός ανέπτυξε τον ανθρωπισμό και την ισότητα μεταξύ των ανθρώπων.
      Οι άλλες θρησκείες διδάσκουν υποταγή και διακρίσεις ανάμεσα στους ανθρώπους (π.χ. οι μουσουλμάνοι περιφρονούν τους ‘άπιστους’ και θεωρούν ότι είναι ‘χαμένα κορμιά’ για να επιβεβαιώνουν τον θρησκευτικό εγωϊσμό και την κυριαρχία τους).

      Ας γίνει κατανοητό ότι η Ελλάδα πάντοτε δίδαξε τις αξίες του ανθρωπισμού και του πολιτισμού σε όλη την αναπτυγμένη υφήλιο και δεν έχει κανένα λόγο να ‘διδάσκεται’ σήμερα για τους αλλόθρησκους, που η μόνη τους επιδίωξη είναι να επιβάλλουν στους άλλους τον δικό τους τρόπο λατρείας και βιοπορισμού.

      Εν τέλει στην εποχή της κρίσης που βιώνουμε είναι πολυτέλεια να εργάζεται κανείς εντατικά για τις νέες θρησκευτικές διακρίσεις ανάμεσά μας που προέκυψαν από την άφρονα αποδοχή αλλόθρησκων ΄τυχοδιωκτών μεταναστών΄ (και όχι εργατών) στις γειτονιές και τις ενορίες μας.
      Είναι πολύ πιό προτιμότερο να βασιστούμε στην πίστη μας για ‘της πατρίδος την ελευθερία’ !!

    14. Ποσα χρονια, φωναζω;;; Παλι καλα, που ξυπνησατε. Μπειτε στην σελιδα μου, για να το διαπιστωσετε. Αφηστε, που σας τα ειχα στειλει και μεσω, μηνυματος. Η Παιδεια μας – και Οχι μονον – ειναι Εβραικη. Εμπεδωστε το.

    15. ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΤΑ ΒΡΩΜΟΤΟΜΑΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ…….!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ…….. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΔΕΛΦΟΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΠΟΤΕΕΕ………!!!!!!!!!!!!!!

    16. Θαυμάσιο το περιεχόμενο. Οι μαθητές και οι μαθήτριες δεν είναι “ελληνορθόδοξα” στρατιωτάκια, αλλά μελλοντικοί πολίτες με κρίση. Ας ενημερωθούν πρώτα κι ας αποφασίσουν μετά αν και πού θέλουν να πιστεύουν.

      1. Να σου πω ένα παράδειγμα ρε φιλε εσύ στο παιδι σου που το μεγαλώνεις και θες να το αναθρεψεις σωστα δεν θα το διαπεδαγωγησεις σωστα? δεύτερον δεν θα του μάθεις οτι κάπου υπάρχει κινδινος δηλαδή αν ανέβει στα καγγελα του μπαλκονιού τις πολικατοικιας θα το αφήσεις να πεσει κάτω δεν θα του πεις οτι είναι κίνδυνος?.οποτε αρχηγε με συγχωρείς αλλά λες μπαρουφες πρεπει εμείς να διαπεδαγωγουμε τα παιδιά μας ορθόδοξα χριστιανικά να τους λέμε την αλήθεια οτι η ορθοδοξία είναι η μονη αλήθεια( με την προϋπόθεση οτι είμαστε πίστη χριστιανοί εμείς και όχι νεροβραστη θολοκουλτουριαριδες νεοέλληνες ραγιαδες) και όταν εμείς σαν γονεις τους διδαξουμε την αλήθεια τις πίστεως μας σαν ορθόδοξοι χριστιανοί τοτε θα είναι Χριστιάνα και τα παιδιά μας.αυτό φοβούνται οι νεα ταξη πραγματων γι’αυτο κανουν αυτά με την παιδιά αλλά δεν θα καταφέρουν τίποτα τα ελληνοπουλα ηταν είναι και θα είναι χριστιανοί ορθόδοξοι πλιν ολίγων εξερεσεων όπως εσύ και κάτι μαλακές σαν και εσένα που νομίζουν οτι είναι προοδευτικοί αλλά στην ουσία είναι θύματα των άναρχο αριστερών που οπου σε οποία χώρα πάτησαν έφεραν συμφορές οποτε με τα μυαλά σου και λυπαμε που το λέω αυτό κάποια στιγμη τα παιδιά σου θα γίνουν γιουσουφακια και υπηρέτριες των μωαμεθανων. ξυπνά μεγάλε αλλιώς χαθηκες με τις αριστερές σκέψεις σου αυτους που υποστηρίζεις τα παιδιά τους τα στέλνουν σε ιδιοτικα σχολεία μακρια απο τα μουσλιμια το παλούκι εσύ θα το φας ΞΥΠΝΑ!!!

    17. Προσηλυτισμός στην αθεΐα και στην πανθρησκεία δια της προσκλήσεως συγχύσεως.

    Comments are closed.