ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ(!) ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΜΗΝΥΜΑ – “ΦΩΤΙΑ” ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ! ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΘΕΙ Η ΤΡΙΧΑ! (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    diplo

    Αυτό το βίντεο είχε κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό στο διαδίκτυο αλλά τώρα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ

    Σύμβουλος του Πούτιν: «Έλληνες ξυπνήστε, σας παίρνουν την Ιερή σας γη» – Ένα βίντεο πιο επίκαιρο από ποτέ!

    DEJAN LUČIĆ: Ο «άνθρωπος που ξέρει» στέλνει μήνυμα: Έλληνες ξυπνήστε!!!
    Ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο με τίτλο,»EJAN Lucic: Ο άνθρωπος που ξέρει στέλνει μήνυμα στους αδελφούς μας Έλληνες»(DEJAN LUČIĆ – A MESSAGE OF HOPE FOR THE GREEK PEOPLE) μας υπέδειξαν φίλοι μας από την Σερβία.
    Μιλάει ο DEJAN LUČIĆ
    Είναι ο «άνθρωπος που ξέρει», συγγραφεύς και γεωπολιτικός αναλυτής, φιλόσοφος και κοινωνιολόγος, σύμβουλος του Βλαντιμίρ Πούτιν, του ηγέτη του κινήματος της Ευρασίας Yosef BODANSKY, διευθυντή του Κογκρέσου ΕΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.
    ΑΡΑ Ο άνθρωπος που ξέρει.


    Λέει για πράγματα που πρέπει να προσέξουμε
    και καταλήγει με το:
    Έλληνες ξυπνήστε!Αυτό το βίντεο δεν θα σας το δείξει κανένα καθεστωτικό μέσο ενημέρωσης. Θα σας το κρύψουν γιατί έχουν τους λόγους τους. Έλληνες πρέπει όλοι να το δείτε για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Δείτε το βίντεο παρακάτω και στη συνέχεια μπείτε στη σελίδα για να δείτε και τα σχόλια που έκαναν οι φίλοι του διαδικτύου. Κοινοποιήστε το λινκ του “Makeleio.gr” για να το δούνε ακόμη περισσότεροι.

    Δείτε το βίντεο:

    Μπείτε να δείτε και τα σχόλια:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Κι’εμεις τρεχουμε και παρακαλουμε τους “δηθεν” συμμαχους για συμπαρασταση…….Καλα δεν εχετε καταλαβει οτι ποτε δεν ανηκαμε εις την Δυσην.
      Ο μονος λογος που μας κρατουν στη Δυση ειναι για να μας αναλωσουν ειτε οικονομικα ειτε Ιστορικα εκει που τους συμφερει στην επομενη συρραξη.
      Και ο δευτερευον λογος ειναι διοτι οι κατσαπλιαδες δεν θελουν να χασουν τις αποταμιευσεις τους…………….

    2. Ποσες φορες προσβαλαμε τη Ρωσια και τους Ρωσους και το Πουτιν?
      ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ!………………………….
      ΘΑ ΜΑ΅ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ……………….

    3. Τι,ρε ενα φρεντοτσινο και μια τζιβανα και τα μυαλα στα καγκελα.

    4. Πολύ ωραία τα λέει έτσι είναι. Ο Ερντογάν θα επιτεθεί στην Ελλάδα και στηρίζεται εκτός από την ΕΕ, δηλαδή τη Γερμανία και στο ισλαμικό τόξο, που υπάρχει εδώ, κυρίως στους μουσουλμάνους που έχουν μπει εδώ και στη πλειοψηφία τους οι περισσότεροι είναι οπλισμένοι, αλλά και στους Αλβανούς και ουτσεκάδες, που θέλουν να δημιουργήσουν τη μεγάλη Αλβανία. Είναι ανάγκη να καταλάβουμε τον κίνδυνο να είμαστε πιασμένοι από το χέρι του Θεού. Να αφήσουμε τον ψευτοπολιτισμό της σατανοκρατούμενης Δύσης και να ενωθούμε με τους ορθόδοξους. Αλλά πρώτα από όλα πρέπει εμείς να γίνουμε γνήσιοι χριστιανοί ορθόδοξοι. Πρέπει να απαλλαγούμε από τη σατανική ηγεσία μας, και κυρίως το Βαρθολομαίο, που μας οδήγησε στο σατανικό Κολιμπάρι. Για αυτό θα καταστραφεί η Κρήτη. Πολλά έχει πει ο Πατροκοσμάς και έχουν βγει τα περισσότερα και θα βγουν όλα. Είπε να προσέχετε, διότι θα υπάρχει στρατός τακτικός και στρατός ρέμπελος και ο ρέμπελος είναι ο παράνομος στρατός των ουτσεκάδων και των λαθρομεταναστών που βρίσκονται εδώ δήθεν ως πρόσφυγες. Και το άλλο που είπε είναι να καταριόμαστε τον Πάπα διότι αυτός θα είναι η αιτία της καταστροφής μας

    5. ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΛΛΟ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΑ!!!

    6. Τέλειο συμμαχία με πούτιν δηλαδή ερντογάν!!!

    Comments are closed.