ΚΟΨΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΡΕ ΚΑΝΕΙ 9% -ME ΕΝΤΟΛΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΟΠΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ! «ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ» ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΤΣΟΛΙΑΣ!! ΈΒΑΛΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΕΡΑΚΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ! ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΤΟΝ ALPHA ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ! ΓΛΥΦΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

    Κοινοποίηση:
    111

    Με επίσημη δικαιολογία τα «χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης» ο Alpha αποφάσισε να κόψει την δημοφιλή Ελληνοφρένεια, η οποία ενοχλούσε πολλούς με την σκληρή πολιτική κριτική που ασκούσε σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση.

    Η τηλεθέαση μόνο χαμηλή δεν ήταν αφού «χθες π.χ. η εκπομπή έκανε παραπάνω από 20%.

    Μάλιστα, έφερε τον Alpha στην 1η θέση, εκείνη την ώρα, πρώτον ανάμεσα σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς».

    Σύντροφοι τηλεθεατές μας έκοψαν αιφνιδίως απ τον @ALPHA_TV !Μας ανακοινώθηκε χθες βράδυ αφού είχε γυριστεί&μονταριστεί η εκπομπή,με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε καν να χαιρετίσουμε το κοινό.Ευχαριστούμε λοιπόν όσους μας παρακολούθησαν αυτά τα 4μισι χρόνια.Ραντεβού στα Γουναράδικα.

    Οι συντελεστές της εκπομπής είχαν ετοιμάσει το τελευταίο επεισόδιο καθώς – όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιου είδους απομακρύνσεις – η διεύθυνση του σταθμού δεν θέλησε να τους δώσει το δικαίωμα να αποχαιρετήσουν το κοινό.

    Η εκπομπή είχε ενοχλήσει πολλούς μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ με αποκορύφωμα την επιστολή 25 βουλευτών του κόμματος που κατηγορούσαν τους συντελεστές ότι είναι σεξιστές και λειτουργούν εναντίον της Δημοκρατίας.

    «Η Ελληνοφρένεια καλεί σε βίαιη υποδοχή του Τσίπρα στην Αμαλιάδα» έγραφε παλαιότερα το Left.gr για την ραδιοφωνική εκπομπή παρά το γεγονός ότι ο Θύμιος Καλαμούκης εξηγούσε απλώς ότι ο κόσμος πρέπει να εξευτελίσει τον πρωθυπουργό διευκρινίζοντας ότι δεν καλεί σε πράξεις βίας.

    Το τηλεοπτικό σκηνικό σκοτεινιάζει επικίνδυνα με το κόψιμο της ελληνοφρένειας λίγο πριν μοιραστεί εκ νέου η τηλεοπτική πίτα

    Περίεργος ο ρόλος και του αντιπροέδρου του ΑLPHA Δήμου Βερυκίου! Καλά πληροφορημένες πήγες στο κανάλι μας έλεγαν ότι έβαλε και αυτός το χεράκι του στο πρόωρο τέλος της σατιρικής εκπομπής!
    Πλέον και επίσημα το κανάλι του Δημήτρη Κοντομηνά ανήκει στην κατηγορία των ΜΜΕ που στηρίζουν την πολιτική Τσίπρα με ναυαρχίδα προπαγάνδας το δελτίο των 7 του Αντώνη Σρόιτερ

    Σύμφωνα με πηγές του καναλιού λοιπόν, η Ελληνοφρένεια τελείωσε λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Όπως σημειώνουν από το κανάλι της Κάτζας, η τηλεοπτική αγορά είναι πολύ σκληρή το τελευταίο διάστημα. Από τον Alpha τονίζουν πως η απόφαση δεν ελήφθη ελαφρά τη καρδία, όμως το τηλεοπτικό πρόγραμμα σημείωνε συχνά τη φετινή σεζόν τηλεθέαση που δεν ξεπερνούσε ούτε το 10%. Επιπλέον, τονίζουν πως αν και δεν ήταν ακριβή παραγωγή, το κόστος της δεν θεωρείτο αμελητέο, καθώς απαιτούσε πολλές ώρες μοντάζ, αλλά και εξωτερικό γυρίσματα.

    To makeleio.gr λέει ότι αυτό είναι μια υποκριτική θέση! Η εκπομπή της Μενεγάκη κάνει 9% και δεν έχει κοπεί ακόμα!

    Με πληροφορίες από το makeleio.gr infowar.gr usay.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Ας έκανε και ο τσολιάς αποτρύχωση το μουστάκι του να μην γαργαλαει στην πίπα και ας έκανε και κάτω απο 9%

    2. ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ,ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΝΕΜΙΖΟΥΝ. ΞΕΚΑΝΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΠΟΥΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ,ΘΑ ΛΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ.

    3. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΒ !!!!

    4. Για το κόψιμο της ελληνοφρένειας αλλά και για κάποια σχόλια που γίνονται ………… καταλαβαίνεις γιατί αυτή
      η χώρα έφτασε εδώ που έφτασε . Έχει επιτέλους πάτο το σκατοβάρελο στο οποίο μέσα έχουμε πέσει ;;;
      Βοήθειααααααααααααααααααα………………..

    5. Σιγά μην των λυπηθούμε κιόλας…..ένα κομμουνι ήταν ,από τα πολλά που υπάρχουν στην tv

    6. Ε όχι και να υπερασπιστούμε την Ελληνοφρένεια που βρίζει τους Έλληνες χρόνια τώρα!!!

    7. Xμμμμμμμμμμμμμμμμ
      “Ραντεβού στα γουναράδικα”
      Σταλινοκομούνι ο ψευτοτσολιάς;

    8. – Τούς έφταιγε η … Υ.ΕΝ.Ε.Δ. καί η Ε.Ι.Ρ.Τ. τότε , γιατί δεν υπήρχε Δημοκρατία !!! Ας πούμε ότι Συμφωνώ, τώρα όμως, τί ;;; … Υπάρχει “δημοκρατία” καί “ελευθερία έκφρασης” … ;;; Καληνύχτα σας !!!

    9. Χουντάρα! Απλά πράγματα!
      Κάθε αντίθετη φωνή πρέπει να σιγήσει… σσσσ… έρχεται η ανάπτυξη… μην την τρομάξει η Ελληνοφρένεια… και φύγει… δε λέει!
      Στις εκλογές τώρα… όποτε αυτές γίνουν… να ξέρουν οι χουντάρες συριζανελ ότι καμία φίμωση ελεύθερης φωνής δεν θα βοηθήσει… γιατί απλά μιλάει στον καθένα μας η αδειανή του τσέπη!

    10. ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΣΟΥ – ΣΤΗΡΙΞΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    11. Ο κολογλυφτης βερυκοκος εγινε συριζοτερος του τσιπρα.Εμετικος τυπος, καθε πρωι τους γλυφει και ολα τα βλεπει ροδινα,ο ξερολας.Μαλλον στην χαρη του οφειλεται και η διακοπη.

    12. ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΚΟΒΟΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ? ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ?

    13. ο Κοντομηνάς ΠΙΕΣΕ την κυβέρνηση Καραμανλή και επισκέφτηκε ο ίδιος υπουργούς, στενούς συνεργάτες του τότε Πρωθυπουργού και απαιτούσε, για να μην τους «τινάξει στον αέρα», να του ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ 820 εκατομμύρια ευρώ φόρους, που του έχουν επιβληθεί και να ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ, που είχε διαπράξει στην Αφρική και είχε αποκαλύψει η «Αυριανή», όπου είχε ΦΑΕΙ γύρω στα 400 δισεκατομμύρια δραχμές από τους καημένους τους μετανάστες μας που ζούσαν εκεί.

    14. Με εντολή Τσίπρα κόπηκε για να τον τοποθετήσει στο Κρατικό επίσημο κανάλι του σύριζα…που πληρώνει κάθε ελληνική οικογένεια,φασιστικά και παράνομα μέσο όλων των ΔΕΚΟ Περαστικά μας διαπλεκόμενε ελληνικέ λαέ…..
      Τσολιά μας ξενέρωσες!!!!!!

    15. Βασικα στα τετοια μας,ετσι κι αλλιως παλιοκουμμουνια ηταν κι αυτοι της “σταλινοφρενειας”,αλλα αν κοπηκαν αυτοι με 20% τηλεθεαση η Ελενιτσα που εδω κι ενα χρονο δεν ξεπερναει το 10-12% απο ποτε θα επρεπε να εχει κοπει;

    16. αυτο ειναι φασισμος οχι που λενε τα λαμογια για την χα καμαρωστε την δηθεν δημοκρατια

    Comments are closed.