ΕΚΤΑΚΤΟ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο 34ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΤΗΝ 13ΧΡΟΝΗ ΡΟΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΡΡΗΞΗ!

    Κοινοποίηση:
    roma-eksofilo

    Παρουσιάστηκε στο τμήμα και συνελήφθη ο κρεοπώλης που σκότωσε την 13χρονη τσιγγάνα στην Άμφισσα

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ 

    BPAΔINEΣ ΩPEΣ ΣHMEPA ΠAPOYΣIAΣTHKE KAI ΣYNEΛHΦΘH, ΔYNAMEI ENTAΛMATOΣ ΣYΛΛHΨHΣ, O 34XPONOΣ HMEΔAΠOΣ, ΠOY ANAZHTOYNTAN AΠO 04-06-2018 ΓIA THN ANΘΡΩΠOKTONIA THΣ 13XPONHΣ HMEΔAΠHΣ ΣE KATAYΛIΣMO ΣTHN AMΦIΣΣA ΦΩKIΔAΣ.

    ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ:

    Αναζητείται ο 34χρονος που θεωρείται ύποπτος για το περιστατικό-Ρομά διέλυσαν την επιχείρησή του και έκαψαν το αυτοκίνητό του ως αντίποινα-Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή υπό τον φόβο επεισοδίων και βεντέτας

    Εξαιρετικά έκρυθμη παραμένει από χθες το βράδυ η κατάσταση στην Άμφισσα, εξαιτίας του αιματηρού περιστατικού που είχε σαν αποτέλεσμα ένα 13χρονο κορίτσι να δεχτεί πυροβολισμό από καραμπίνα στο κεφάλι και να χάσει την ζωή του.

    Η Αστυνομία «χτενίζει» την περιοχή σε μία προσπάθεια να εντοπιστεί ο 34χρονος, που υπέδειξαν οι Ρομά ως δράστη και από την πλευρά τους οι Αρχές αναμένουν να μάθουν τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία και από τον ίδιο, όταν καταφέρουν να τον εντοπίσουν.

    Όλα φαίνεται ξεκίνησαν μισή ώρα μετά τις 8 το βράδυ όταν για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους, αφού δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα αν όντως είχε προηγηθεί κάποια διάρρηξη ή διαπληκτισμός μεταξύ του 34χρονου δράστη και κάποιων Ρομά, πιθανόν όμως και τα δύο, ο φερόμενος δράστης κινήθηκε απειλητικά προς τον παρακείμενο από την επιχείρησή του καταυλισμό Ρομά και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο προς την πλευρά του καταυλισμού.

    Μία από τις βολές του δυστυχώς πέτυχε ένα 13χρονο κοριτσάκι που βρισκόταν στον καταυλισμό, στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

    Αμέσως μετά την πράξη του ο δράστης τράπηκε σε φυγή και από εκείνη την ώρα η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, δίχως μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

    Ακολούθησαν επεισόδια στην περιοχή με ορισμένους Ρομά ως αντίποινα να διαλύσουν την επιχείρηση του 34χρονου και να κάψουν το αυτοκίνητό του. Στο σημείο κλήθηκαν ενισχύσεις από την Αστυνομία και σύντομα αναπτύχθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη που απέτρεψε την επέκταση των επεισοδίων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. Γυφταριό του κώλου, οι μπαλαμό είναι πιο άντρες από σας τις πουστάρες. Παραδώθηκε ο “φονιάς” της μικρής γύφτισας ενώ ο δολοφόνος του 11χρονου κάνει την πάπια όπως και όλη σας η φάρα που δεν λέει τον δολοφόνο του. Αυτά τα σκατά είσαστε, κάτι ήξερε ο Χίτλερ και σας έκανε μαύρο σαπούνι τους εβραίους και εσάς.

    Comments are closed.