ΕΚΤΑΚΤΟ – “ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ” ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟΣ ΜΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ. ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΦΥΓΑΔΕΣ ΒΑΖΟΥΝ “ΦΩΤΙΑ” ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ! 

    Κοινοποίηση:
    katadromeis

    Mέχρι τα τέλη Απριλίου η κυβέρνηση, το υπουργείο Άμυνας και οι ένοπλες δυνάμεις θέτουν σε «πορτοκαλί» συναγερμό το Αιγαίο καθώς θεωρούν ότι αυτή θα είναι η πιο κρίσιμη περίοδος για τα ελληνοτουρκικά.

    Αυτό επί του πρακτέου σημαίνει ότι η χώρα βρίσκεται σε ιδιαίτερη ετοιμότητα, υπό τον φόβο ενός θερμού επεισοδίου. Ο λόγος είναι η δέσμευση μεγάλων περιοχών από την Τουρκία για ασκήσεις με πραγματικά πυρά και μεγάλη κινητοποίηση τουρκικών αεροναυτικών δυνάμεων την στιγμή που η Άγκυρα διεκδικεί «δικαιώματα» στο Αιγαίο.”Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ακολουθεί το δόγμα της «αυτοσυγκράτησης» και των ισοδύναμων απαντήσεων όταν χρειάζεται, όπως έκανε χθες ο Έλληνας ΥΕΘΑ Π.Καμμένος στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του στην Αρμενία.

    Εκεί από την διεθνή έκθεση όπλων και αμυντικής τεχνολογίας υπενθύμισε στην Τουρκία και στον Μπαχτσελί, τον κυβερνητικό εταίρο του Ρ.Τ.Ερντογάν, την ήττα του 1821 από την Ελλάδα.

    aaa

    «Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξηγήσουμε στην Τουρκία ότι θέλουμε την ειρήνη, αλλά πρέπει να της θυμίσουμε ότι σε πολλές στιγμές της ιστορίας της – και ιδίως τις στιγμές της ιστορίας που έχουν κατά νου, της μεγάλης οθωμανικής αυτοκρατορίας – ηττήθηκε, όπως το 1821 στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά.

    Μπορεί όμως να υπάρξει πάλι μια κρίση παρόμοια με αυτή των «Ιμίων». Οι πληροφορίες από το υπουργείο Άμυνας αναφέρουν κλιμάκωση της έντασης την περίοδο γύρω από το Πάσχα, αλλά και μετά από αυτό καθώς μπαίνουμε και επισήμως στην έναρξη της τουριστικής σεζόν, όπως σημειώνει στρατιωτικό πόρταλ.

    Να θυμίσουμε ότι και πέρσι εν μέσω Πάσχα οι Τούρκοι ήθελαν να προκαλέσουν μείζον επεισόδιο με κατάληψη της νήσου Παναγιά, κάτι που αποφεύχθηκε επειδή εγκαταστάθηκε στο νησάκι, ελληνική φρουρά.

    Η υπόθεση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα και από την Άγκυρα κατηγορούνται ως πραξικοπηματίες συνδέθηκε πλέον από τον ίδιο τον Ρ.Τ.Ερντογάν με την υπόθεση με τους δύο Έλληνες αιχμάλωτους στρατιωτικούς, Λοχία ΕΠΟΠ Δημήτριο Κούκλατζη και Ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη.

    Απορρίφθηκε για ακόμα μία φορά η ένσταση που κατατέθηκε κατά της απόφασης για διατήρηση της προφυλάκισης τους στις Φυλακές Αδριανούπολης κάτι που όμως ήταν αναμενόμενο.

    Αυτό που μένει να φανεί είναι πλέον τι θα συμβεί όταν πραγματοποιηθεί η παρέμβαση Β.Πούτιν. Ο Ρώσος πρόεδρος θέλει πάρα πολύ να είναι πετυχημένη, επειδή είδε στην πράξη πόσο χρήσιμο είναι η Ελλάδα να «σπάει» το κοινό ευρωπαϊκό μέτωπο για καταδίκη της Ρωσίας για την υπόθεση δηλητηρίασης του Σ.Σκριπάλ, για την οποία δεν υπάρχουν αποδείξεις, απλά εκ προοιμίου εκλαμβάνονται ως αποδείξεις, οι αιτιάσεις των Βρετανών που μετά αναμεταδίδονται εν χορώ από τα δυτικά ΜΜΕ ώς «δικαστικές αποφάσεις».

    Έτσι, παραμένουν υπό κράτηση μέχρι νεωτέρας. Η εξέλιξη αυτή, αλλά και η διαρροή ότι οι τουρκικές αρχές έχουν στη διάθεσή τους επαρκή «ύποπτα στοιχεία», προοιωνίζουν μια περαιτέρω επέκταση του προβλήματος και εάν λυθεί από τον Β.Πούτιν το κέρδος για την Ρωσία θα είναι τεράστιο, καθώς θα μπει στην συνείδηση του ελληνικού λαού για δεκαετίες.

    Σημειώνεται ότι παρέρχεται το 18μηνο κράτησης των 8 Τούρκων φυγάδων πραξικοπηματιών και πλησιάζει η αναγκαστική αποφυλάκισή τους. Αυτό θα συμβεί στις 8 Απριλίου.

    Διανύουμε πλέον μια πραγματικά κρίσιμη περίοδο και η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να μην πιαστεί εξ’ απήνης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΝΩΜΥΜΕ, ΤΩΡΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ;
      ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ, ΤΑ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ
      ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΟΣΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΑΝΕΤΕ;
      ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΠΡΑΝΕΛ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ.
      ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ;
      ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ, ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ, ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ, ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ, ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ
      ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΛΙΖΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ
      ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΛΟΣ Ο ΞΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΚΕΚΕΣ Ο ΚΟΥΚΟΥΕΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΕΣ ΕΣ

    2. Γραφεις υπο το φοβο ενος θερμου επεισοδιου. Που τον ειδες το φοβο? Ολοι οι Ελληνες μια γροθια. Αριστεροι και Δεξιοι. Ενα διαγγελμα και προχωραμε. Η ταν η επι τας. Και με αυτη τη κυβερνηση. Και αυτοι Ελληνες ειναι.

    3. ΑΝΤΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΠΙΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ…ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤ ΟΝΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ,,,ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ . Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΝΕ ΤΑΧΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝΕ ΘΑ ΠΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ-ΤΟΝΙΖΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΓΙΝΑΜΕ-ΚΟΙΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ . ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ . ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ . ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ…ΑΛΛΑ…ΑΛΛΑ….

    4. Α βγήκε κι εκείνος ο ΣΥΡΙΖαρχηγός δεν ξέρω ποιού σώματος, με τα φούστικα γυαλάκια, ο Αλκιβιάδης τάδες, ο αμερικανοσπουδασμένος, να μας πει ότι το στράτευμα είναι ετοιμοπόλεμο.
      Δε μου λες ρε συ μεγάλε με τα φούστικα γυαλάκια, τη μάνα που ζητούσε έλεος από τον μπαρμπα ΚΟΥΝΕΛΙ, γιατί την έπιασες απ το μπράτσο να μη μιλάει και την έκανες και λούφαξε;
      Αν ήταν το δικό σου παιδί ρε γαλονά με τα φούστικα γυαλάκια το ίδιο θα απαντούσες;
      Αλλά το δικό σου το παιδί ποιος ξέρει σε ποια ΜΑΣΑΣΟΥΣΕΤΗ το έχεις στείλει, ΣΥΡΙΖΟγαλονά.

    5. Σε πορτοκαλί επιστράτευση να πάνε οι μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων, οι Σύμβουλοι του Πρωθυπουργκού της μπανανίας, το στραβοχυμένο συριζαπόπλυμα ο Καρανίκας, ο βρωμύλος πουτανοποιητής της πλάκας ο Κουράκης, ο κουραδόμαγκας ο Βούτσης, και οι στραβοχυμένες ΣΥΡΙΖΟσκατούλες, Καρακώστα η ξέκολη, Αυλωνίτου η πηδημένη, Αχτσιόγλου η πουτάνα, η γκόμενα του ΣΥΠΡΑΛΕΞΗ, α και να μην ξεχάσω το φιλοΤΟΥΡΚΑΡΙΟ Δραγώνα η σαγόνα, Ρεπούση η τουρκοπηδημένη, Φραγκιαδάκη η Τουρκοσπορά και άλλες και άλλες.
      Μην τολμήσετε να πάρετε τα παιδιά μας, θα σας ξεσκίσουμε ΣΥΡΙΖΟλέρα.

    6. Ο Τσίπρας θα ανταλλάξει τους 2 στρατιωτικούς με 2 νησιά!!!

    7. Σε επιστράτευση να πάρουν όλους τους κλεφταράδες της λίστας NOVARTIS, με μπροστάρηδες τον φαφλατά τον Γεωργιάδη, τον ξεσαμάρωτο το Σαμαρά, τον μπιφτεκομπουλούκο τον Καραμάναλή και άλλους και άλλους, α να μη ξεχάσω και το μουλωχτό τον ΠΑΠΑΚΗ τον δίχρωμο σε απόχρωση δεξιομπλε και κοκκινοΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
      Αντάμα με τους πρασινοφρουρούς του κλεφτο ΠΑΤΣΟΚ Σημίταρο καργιόλη, πεχλιβάνη χαζοΓιωργάκη, σαπιοκοιλαρά Μπενιζέλο και λοιπούς και λοιπούς. Να τους στείλετε να τους ξεσχίσουν.
      Από τους εξαθλιωμένους ΕΛΛΗΝΕΣ τι περιμένετε ΣΥΠΡΟΚΑΜΕΝΟΙ;;

    8. Na επιστρατεύσετε όλο το ΣΥΡΙΖΟσκυλολόι των αφιονισμένων άχρηστων. Τον αναρχοάπλυτο γιο του γαμιόλη του Βούτση, εκείνο το παιδοβούβαλο με ειδικές ανάγκες το Ζαχαριάδη το βλαμμένο, εκείνο το άλλο βλαμμένο μανιοκαταθλιπτικό τον Πιλάλη τον τράγο, που μας πρήζουν τα τζιέρια στο ART, τον φούστη τον γελοίο τον Κατρούγκαλο, που τα έβαλε με τους συνταξιούχους, τον φουσταρά τον Τσακαλώτο λότο λότο, που μας έφεραν σε πλήρη εξαθλίωση. Αυτοί να πολεμήσουν, για την Ελλάδα που τρέφονται με τις σάρκες των Ελλήνων, οι αναρχοάπλυτοι σχιζοφρενικοί.

    9. Όταν διαβάζω μερικούς αφελείς να ονειρεύονται την Ρωσική βοήθεια από τον μογγόλο τον Πούτιν, τον πουτανιάρη, τον παιδεραστή, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.
      Ποιος Πούτιν μωρέ, ποια Ρωσία; Δεν βλέπετε που τα έχουν κάνει τάτσι μίτσι κότσι με τους Τούρκους; Τόσο χαίβάνια πιά!!!!

    10. Σε πορτοκαλί συναγερμό να βάλετε τον χαπακωμένο τον ΣΥΠΡΑΚΙΑ αντάμα με την πουτάνα του και τα ξώγαμά του, αυτούς να πηδήξουν και να κατασφάξουν τα μεμέτια και όλους τους Πρωθυπουργούς Υπουργούς και βολευτάδες και βολεύτριες, μπλε, πράσινους, φούξια κλπ που μας έφεραν σ αυτή την κατάσταση.
      Να πάνε και να τους πάρουν τις βιλάρες τους, τις καταθέσεις τους, τις γκόμενες και τους γκόμενούς τους και να τους ξεσχίσουν στο οθωμανικό γαμήσι. Εμείς για ποιον να πάρουμε τα όπλα, αφού δεν ορίζουμε τίποτα, μας έχουν πηδήξει κανονικά οι ΣΥΠΡΑΝΕΛ, τώρα ήρθε και η δική τους ώρα.
      Καλώς να έρθει ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, να μας λυτρώσει απ τους Τουρκόσπορους, τα ξώγαμα των κατσαπλιάδων και από τους δεξιο-σοσιαλιστές κλεφταράδες.

    11. Καλά τα άρθρα του μακελειό και καλά πάμε πόλεμο και είναι έτοιμες οι ένοπλες δυνάμεις ενώ πίσω στην Ελλάδα κόβουν ρεύματα παίρνουν σπίτια και γη και γιατι να πάμε στον πόλεμο!!!

    12. PROS ipotis
      Αγαπητέ μου δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ξεβρωμίσει ο ιερός μας τόπος.
      Να σου θυμίσω, “Εάν σε σκαναλίζει το μάτι σου να το βγάλεις, εάν σε σκανδαλίζει το χέρι σου να το κόψεις”, αυτούς που σε βρωμίζουν να τους “καθαρίσεις”, έτσι λέει το Ευαγγέλιο.
      Αφού λοιπόν δεν το κάνουμε εμείς, θα το κάνει ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ με όλη την ΤΟΥΡΚΙΑ, θα μας παιδέψει το χέρι του ΘΕΟΥ, για να ξεκαθαρίσει η ήρα από το στάρι, στις μυλόπετρες της δοκιμασίας.
      Δεν βλέπεις την αποστασία; Δεν βλέπεις ότι όλες μας οι πράξεις φέρνουν την οργή του Θεού, επί των υιών της αποστασίας; Βλέπεις εσύ μετάνοια; Δεν βλέπεις πώς αναστενάζουν όσοι απέμειναν εδραίοι;

    13. Η μεγαλοαστικη ταξη της χωρας που εκμεταλευτηκε το ελληνικο διεθνες αξιωμα της χωρας και διαμμορφωσε την χωρα σε μια αστικη χωανη κομματικων και εμπολεμων καταστασεων συν που διαμμορφωσε την αγνοτητα της κρατικης ασφαλειας και την μετεβαλε σε ανδρεικελα της κομματικης προστασιας και εχθρικης καταστολης κατα του ελληνα πολιτη με νομους παραλογους που αφορουν το δικαιο και την προστασια του πολιτη, ειναι τα ιδια κομματοσκυλα των κοτζιαδων που το 1821 εφθασαν την ελλαδα ως την λαμια διοτι ειχαν ξεπουλησει ονομαστικα την ελλαδα μεχρι τον εβρο. Κοτζιας και ο σημερινος που θελει να δωσει το ονομα στα σκοπια. Οσο για τους μπολσεβικους δασκαλους γενιτσαρους, αυτους τους κομμισαριους του σταλιν που μαθαινουν τα παιδια μας πως να γινουν γενιτσαροι για να πολεμησουν στο πλευρο των τουρκων ως μπολσεβικοι διεθνιστες του σταλιν και του λενιν, ειναι ακρως επικινδυνοι μαζι με τους ρασοφορους που προαγουν ανωμαλια και σκοταδισμο για τον λογο οτι Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΠΟΤΕ….ΠΟΤΕΕ…ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ….ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝ ΕΤΗ 2018 ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΤΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΑΠΩΝΙΑ….ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΣΚΑΤΟΞΕΦΤΥΛΕΣ.

    14. Den prokite na gini tpt min akoute tis vlakies k anoisies tou kathenos na prosefxeste na min gini giati alios tha klapsoune manes h tourki sto afrin aftin tin stigmi viazoune ginekes k pedia giafto min to pezete palikarades

      1. Κανείς δεν θέλει πόλεμο. Αν όμως προκαλέσουν πρέπει να απαντήσουμε με οτι έχουμε και με όποιο κόστος. Αν δεν μπορούν οι πολιτικοί να φύγουν και να αφήσουν το λαό και το στρατό.
        Ακριβώς επειδή βιάζουν γυναίκες πρέπει να πολεμήσεις και εσύ μέχρι τέλους. Εμένα η μάνα μου θα κλάψει και αν δειλιάσω και ο πατέρας μου θα με αποκληρώσει αν δεν πολεμήσω.

        1. Πήγαινε πολεμα και άσε πίσω το Τσίπρα να εισπράττει φόρους

    15. Συμφωνώ.
      Αφού είναι τόσο παληκαράδες, οι μπρατσαράδες με τις κατακόκκινες σημαίες, που όλη τους τη δύναμη μας την έδειξαν πάνω στην κλούβα των ΜΑΤ, να τους επιστρατεύσετε πρώτους, με μπροστάρη το αφεντικό τους τον τουρκο ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ, που τρέφεται παχυλά παχυλά από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
      Δεκαπέντε μέρες θα κάθονται οι παληκαράδες ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ, άσε που όλοι αυτοί οι συνδικαλιστές που φιγουράρουν στις φωτογραφίες κάθονται έτσι κι αλλιώς και βαάνε τα παπάρια τους. Να τους στείλετε να υπερασπιστούν την πατρίδα, να δούμε το αντριλίκι τους, πρώτοι πρώτοι οι βδέλες του ελληνικού δημοσίου.

    16. Αφού μιλάτε για πορτοκαλί συναγερμό, να μπαγλαρώσετε πρώτα απ όλους αυτόν τον συρφετό των αριστερο δασκαλίσκων, που έπαιξε σήμερα ξύλο με τα ΜΑΤ. Καλά τους πληρώνει το ελληνικό δημόσιο. Δώστε τους από μια καραμπίνα και στείλτε τους στον ΕΒΡΟ και στα ΝΗΣΙΑ να πολεμήσουν.
      Αφού θέλουν να το παίζουν παληκαράδες και αγωνιστάδες, να πάνε να πολεμήσουν για την πατρίδα, που ρουφάνε χρόνια το ελληνικό δημόσιο, τα τεμπελόσκυλα. Πρώτοι αυτοί στην επιστράτευση, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.
      Κι άμα τους καθαρίσουν και οι ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ θα ξεβρωμίσει πο τόπος.

    Comments are closed.