ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ!

    Κοινοποίηση:
    putin_2148338b

    Δυο σοβαροί Ρώσοι στρατηγικοί αναλυτές και παράγοντες του ρωσικού καθεστώτος, μιλώντας στην ρωσική εφημερίδα Pravda και στον δημοσιογράφο, Дмитрий Судаков, για τα τελευταία γεγονότα στην Συρία και εκφράζοντας όπως αναφέρεται το στενό περιβάλλον του Ρώσου προέδρου, ζήτησαν η Ρωσία να απαντήσει δυναμικά στους αμερικανικούς βομβαρδισμούς!

    Συγκεκριμένα ο Viktor Ozerov, πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας και Ασφάλειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αφού καυτηρίασε με σκληρό τόνο τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς τους οποίους χαρακτήρισε σαν ωμή βία κατά ενός κυριάρχου κράτους, ενώ κατέκρινε έντονα τον Ντόναλντ Τραμπ ότι αθέτησε όλες τις προεκλογικές του εξαγγελίες για μη πολεμική ανάμειξη στην Συρία, κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά πως, «Δεν γνωρίζω τι παιχνίδια παίζουν εκεί στην Ουάσιγκτον, αλλά η ρωσική αντίδραση θα πρέπει να είναι δυναμική και ανάλογη της αμερικανικής βίας»!

    Ο δεύτερος που σχολίασε στην ρωσική εφημερίδα τα τελευταία γεγονότα, είναι ο Alexander Bedritsky, διευθυντής του «Αναλυτικού Κέντρου Πληροφοριών Tauride». Και αυτός αφού καυτηρίασε με έντονο τόνο τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς, τόνισε ότι είναι αναγκαία η ρωσική απάντηση με κάθε μέσο. Παράλληλα κατηγόρησε το Τραμπ ότι ποτέ δεν ήταν «περιστέρι» και αντίθετος με την εξωτερική πολιτική των Όμπυα-Μπους. Σε ερώτηση αν πιστεύει ότι οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν τους βομβαρδισμούς, το απέκλεισε λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι αυτό δεν θα το τολμήσουν γιατί… ξέρουν ότι θα το πληρώσουν πολύ ακριβά.

    Την ίδια ώρα σε κοινή τους ανακοίνωση τα επιτελεία Ρωσίας και Ιράν, όπως μεταδίδουν εκτάκτως τα τουρκικά ΜΜΕ, καταδίκασαν τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς και απείλησαν με σκληρά αντίποινα.

    ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
    Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
    nikosxeiladakis.g
    r

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Την ίδια ώρα που οι ελεεινοί τσάτσοι της Μέρκελ πανηγυρίζουν για την… αναμενόμενη αύξηση του τουρισμού για το προσεχές καλοκαίρι, τα κατ’ εξοχήν τουριστικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου μετρούν τις πληγές τους, εξαιτίας του «προσφυγικού», που κατέστρεψε την κύρια πηγή εισοδημάτων τους, τον τουρισμό!

      Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία τα οποία συνέλεξαν και παρέδωσαν στους ευρωβουλευτές (τώρα σώθηκαν!) φορείς και πολίτες της Χίου, το ποσοστό της επίσημης ανεργίας στο νησί εκτινάχθηκε μέσα σε μια τετραετία από το 13,9% το 2012 στο 26% το 2015.

      Επιπροσθέτως, από το 2012 έως το 2016, 1.414 επιχειρήσεις έχουν κλείσει, ενώ πολλές άλλες λειτουργούν μόνο στα χαρτιά, αδυνατώντας να κλείσουν και τυπικά λόγω οφειλών στο Δημόσιο.

      Εις ότι αφορά την τουριστική αγορά, τη διετία 2016-2017, υπήρξε μείωση του ποσοστού διανυκτερεύσεων κατά 40,36%, μείωση του αριθμού των επισκεπτών κατά 42,58 % και μείωση των εσόδων κατά 35,16%.

      Χαρακτηριστικά, το 2013 έφθασαν στο αεροδρόμιο του νησιού 8.830 πολίτες από ευρωπαϊκές χώρες, ενώ το 2016 ο αριθμός των αφίξεων αεροπορικώς μειώθηκε στα 2.226 άτομα.

      Και βέβαια, ανάλογες είναι και οι επιπτώσεις και στα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου, που έχουν γίνει «προσφυγικοί» προορισμοί…

      Δ

    2. Τα ίδια σκατά είναι όλοι. Θα τους ισοπεδώσουν στην Συρία και άντε πάλι νέο μεταναστευτικό κύμα.

    3. ΣΤΕΦΑΝΕ ΝΑ ΞΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΗΝΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΣΙΑΣ ΤΟΥ . Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΞΕΡΗ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΧΗ 30 ΣΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΦΕΝΕΤΕ Ο ΣΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΙ ΧΕΙΡΑΨΙΕς ΜΑ ΤΗ ΜΕΡΚΕΝ ΚΛΠ. ΘΕΛΟ ΝΑ ΡΟΤΙΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ Αλλο . ΑΥΤΗ ΟΙ ΠΥΡΑΒΛΟΙ ΠΟΥ ΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ? ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΡΟΣΙΑ? ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΦΤΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΟΥΤΗΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΟΥΣ ΣΟΜΑΤΙΟΦΥΛΚΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ

    4. ΣΤΕΦΑΝΕ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΜΕΡΑΜΕΝ ΤΗΣ ΕΡΤ2 ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΛΑΝΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΧΑΣΚΟΓΕΛΟΥΣΑΝ.

      1. ΣΤΕΦΑΝΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΤΛ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ (ΒΛΕΠΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΑΝΤΙΦΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ). Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΗΝ ΛΕΡΑ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΕΦΑΝΑΡΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ.

        1. Πολύ ενωτικό και Χριστιανικό το μήνυμα σου

        2. ΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ?

          1. ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΖΟΜΠΙ ΑΠΟ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ SURVIVOR, ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΚΟ 3 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΝΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ. ΘΑ ΒΑΖΩ ΟΤΙ ΟΝΟΜΑ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ SITE. ΚΑΙ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΕΙΧΕ ΥΨΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΤΟΙΤΣΛΑΝΤ ΟΥΜΠΕΡ ΑΛΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ, ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ. ΠΡΩΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΘΝΟΣ. ΑΥΤΑ.

            1. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ (ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΕΦΑΓΕ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΜΠΕΡ ΑΛΛΕΣ..ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙΣ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ…
              ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕ ΒΑΡΒΑΡΕ.

    5. Όλοι στο κόλπο είναι…
      Πέντε πάνω, πέντε κάτω κάπου θα τα βρει η συμμαχία των ΑΠΛΗΣΤΟτομαριών…

    Comments are closed.