ΕΚΤΑΚΤΟ: ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΓΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ! ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ!

  Κοινοποίηση:
  tourk_ellas-1

  Δεσμεύουν Ανατολική Θράκη και περιοχές δίπλα στον Εβρο οι Τούρκοι για πτήσεις μαχητικών! Έτσι όπως πάει σε λίγο θα δεσμεύσουν και τα ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ! Απόπειρες «γκριζαρίσματος» της περιοχής. Όλα γι αυτό το λόγο γίνονται…

  Σε μια πρωτοφανή – στα χρονικά κίνηση – προχώρησε η Άγκυρα με την οποία τελειώνει και τυπικά το «μορατόριουμ» και στον Έβρο. Ανακοίνωσε πτήσεις περιπολίας στην Α.Θράκη και δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

  Και επειδή δεν τους έχουμε για κράτος που τηρεί τον νόμο, ας προετοιμαστούμε και για καμιά εισβολή εντός ελληνικού εναέριου χώρου…

   Προχώρησε σε δέσμευση περιοχών στον εναέριο χώρο της Ανατολικής Θράκης και σε πολύ μικρή απόσταση από τον Έβρο!

  madf

  Οι Τούρκοι, με την ΝΟΤΑΜ Β0719/18 δεσμεύουν περιοχή δίπλα στην έδρα της μονάδας που έπιασε τους δύο Έλληνες στρατιώτες για χρονικό διάστημα από τις 30 Απριλίου μέχρι τις 19 Μαΐου, όπως αναφέρει το news.gr

  Η περιοχή αυτή θα παραμένει κλειστή καθημερινά από τα ξημερώματα στις 5 μέχρι στις 12 τα μεσάνυχτα.

  Επίσης, με την ΝΟΤΑΜ Β0724/18 δεσμεύουν επί της ουσίας ολόκληρη την νότια Ανατολική Θράκη για πτήση περιπολίας από τις 6 το πρωί της Παρασκευή μέχρι και τις 9 το βράδυ.

  Το ύψος είναι αρκετά μεγάλο, κάτι που κάνει τις στρατιωτικές πηγές να πιθανολογούν την πτήση αεροσκάφους ή αεροσκαφών και μάλλον όχι ελικοπτέρων.

  Το περιστατικό δεν έγινε τυχαία στις Καστανιές Εβρου, αλλά οι Τούρκοι είχαν σαν στόχο και σκοπό να γκριζάρουν ολόκληρη την περιοχή, όπως έχουμε γράψει και στο «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» και το επιβεβαιώνουν και στρατιωτικά πόρταλ. 

   

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  4 Σχόλια

  1. Ευρωπαίοι και ΗΠΑ δεν περιμένουν τίποτε πιά από εμάς και θα αφήσουν την Τουρκία να επιτεθεί. Εμείς μόνοι μας θα κληθούμε να πολεμήσουμε χωρίς καμία παρέμβαση ή διαιτησία κανενός ισχυρού. Ακόμη και οι Γάλλοι μόνους θα μας αφήσουνε γιατί το σχέδιο είναι η Ελλάδα να διαμελιστεί. Το κομμάτι που θα καταλάβουν (προσωρινά) οι Τούρκοι θα προορίζεται όχι γιά Τουρκική επαρχία αλλά γιά ισλαμική δημοκρατία εντός Ευρώπης – παλιό σχέδιο του Σιωνισμού.

  2. ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΜΕΡΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ …ΟΠΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ…ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ…..@ρε

  3. Για να μην σας κοροϊδεύουν: Τι σημαίνει η «ρήτρα μη αντιστρεψιμότητας» για την Ελλάδα
   Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018 12:31
   Ρήτρα «μη αντιστρεψιμότητας» των μνημονιακών μέτρων ζητούν οι δανειστές, προκειμένου να βγάλουν την Ελλάδα στις αγορές και αυτή να δανείζεται από εκεί.

   Τι σημαίνει αυτό;

   Πως θα βγούμε δήθεν από τα Μνημόνια, αλλά τα μέτρα που μας «φόρτωσαν» με αυτά, θα τα κουβαλάμε!

   Δηλαδή, ουσιαστικά δεν θα βγούμε από τα Μνημόνια και απλά θα δανειζόμαστε απευθείας από τις αγορές, με επιτόκια που θα ορίζουν οι «παγκόσμιοι τοκογλύφοι», λαμβάνοντας υπόψη την καταστροφική κατάσταση της οικονομίας, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί στις μέρες μας.

   Έτσι δεν είναι;

   Ρωτάμε την κυβέρνηση:

   Θα καταργηθούν τα μέτρα μείωσης μισθών και συντάξεων;

   Θα πάρουμε πίσω την δημόσια περιουσία που παραχωρήθηκε για 99 χρόνια στους ξένους (βλ. Υπερταμείο);

   Θα παρθούν πίσω οι φόροι;

   Και όταν λέμε να παρθούν πίσω οι φόροι, δεν εννοούμε απλά την μείωσή τους!

   Το πρόβλημα της ελληνικής αγοράς-οικονομίας δεν είναι απλά το 29% της φορολογίας των επιχειρήσεων αλλά:

   29% προκαταβολή φόρου
   15% παραλαβής κερδών από την επιχείρηση (φόρος μερίσματος)
   9% φόρος αλληλεγγύης
   27% φόρος ασφάλισης
   Θα παρθούν τα προαναφερθέντα και τόσα άλλα επιβαρυντικά μέτρα πίσω, προκειμένου να προχωρήσουμε στην… «ανάπτυξη»;

   Η Κομισιόν πάντως παραδέχεται μέσω αρμόδιων στελεχών ότι η λεγόμενη «μετά-μνημονιακή περίοδος» θα βασιστεί σε ένα αναπτυξιακό σχέδιο «Ελληνικής ιδιοκτησίας», το οποίο όμως θα κατοχυρώνει τα μέτρα των προηγούμενων μνημονίων.

   Η «μη αντιστρεψιμότητα» περιλαμβάνει και τα μέτρα μείωσης του αφορολόγητου και των συντάξεων που έχει ήδη ψηφίσει η ελληνική Βουλή και θα ενεργοποιηθούν από το 2019 και μετά.

   Το «ολιστικό» αυτό πλάνο θα παρουσιαστεί από τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών στο άτυπο Eurogroup της Σοφίας στις 27 Απριλίου.

   Άρα από ποιο Μνημόνιο ακριβώς βγαίνουμε;

  4. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΔΙΩΧΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΤΑΡΑΓΜΕΝΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΔΙΠΟΔΑΣ.

  Leave a Response