ΕΙΧΕ ΤΑ… ΚΑΚΑΛΑ! ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ F-4 ΦΑΝΤΟΜ ΣΕ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ: «ΕΙΜΑΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ!»

  Κοινοποίηση:
  aigaio10_0-750x430

  Οι Τούρκοι με κλήσεις τους από επίγεια ραντάρ τους, καλούσαν χθες χειριστές ελληνικών F-4 Phantom που συμμετείχαν σε άσκηση στη Σάμο, να απομακρυνθούν, γιατί όπως τους έλεγαν “πετάτε σε τουρκικό εναέριο χώρο”.

  Η πρακτική αυτή έχει αρχίσει να γίνεται ….ρουτίνα σ΄ ότι αφορά στον τρόπο με τον οποίο οι Τούρκοι προσπαθούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο Αιγαίο. Παλιότερα περιορίζονταν στην περιοχή του Καστελόριζου ή σε περιοχές όπου βρίσκονται μικρά νησιά τα οποία οι Τούρκοι έχουν συμπεριλάβει στις λίστες των περιοχών που κατά τις παράλογες διεκδικήσεις τους είναι “γκρίζες”.

  Πριν μερικές ημέρες υπήρξε περιστατικό κατά το οποίο τουρκική φρεγάτα που έπλεε στο Αιγαίο ζήτησε από χειριστές ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών “αναγνώριση ταυτότητας”! Αν και οι Έλληνες χειριστές αγνοούν εντελώς αυτές τις κλήσεις στη συγκεκριμένη περίπτωση Έλληνας χειριστής απάντησε στον Τούρκο δίνοντας την ταυτότητά του: “Είμαι ο χάρος κι έρχομαι”…

  militaire.gr

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  4 Σχόλια

  1. Άξιος ο πιλότος μας…Την επόμενη φορά που θα συναντήσεις τους κωλότουρκους, σκίστους…Πάτα το κουμπ’ι με τους πυραύλους σου κι ρίξε έναν από δαύτους…Για να βάλουν μυαλό…!!!

  Leave a Response