ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ…MEGA. ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΒΑΖΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΓΑΤΕ ΓΙΑ ΗΠΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ. ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, Η ΤΡΕΜΗ, Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΨΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΣΑΣ;

  Κοινοποίηση:
  mega-eidiseis

  Διαβάζουμε στην σελίδα της ΕΤΙΤΑ στο fb από τον Konstantinos Antoniou

  Την πρώτη δημόσια παραδοχή και συγνώμη προς την λαό, για την στάση (προπαγάνδα, παραπληροφόρηση, απόκρυψη ειδήσεων, παρερμηνεία γεγονότων, αλλοίωση στοιχείων, καταπάτηση των κανόνων δεοντολογίας) που κράτησαν κατά τη διάρκεια των Μνημονίων αλλά και στην περίοδο του δημοψηφίσματος, εξέφρασαν στελέχη του Mega στο σημερινό έκτακτο δελτίο των εργαζομένων! Και μάλιστα δύο φορές.
  Την πρώτη από τον Μιχάλη Ιγνατίου και ενώ είχε προηγηθεί η άστοχη και απαράδεκτη τοποθέτηση της Μαρίας Σπυράκη, που εντελώς ξεδιάντροπα είπε ότι “αυτό που συνέβη στο Mega, δεν συνέβη με κυβέρνηση της ΝΔ …”, αποσιωπώντας ότι με κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και την ίδια μεγαλοστέλεχος του Mega είχε πέσει “μαύρο” στην ΕΡΤ για χάρη των μετόχων και του Mega… Και τη δεύτερη προς το τέλος του δελτίου, όταν η Ναταλί Κάκκαβα και στη συνέχεια ξανά ο Μιχάλης Ιγνατίου ζήτησαν ”ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο για την στάση που κράτησαν την περίοδο των Μνημονίων”! “Θυμώσαμε τον κόσμο και έχει δίκιο που μας γύρισε την πλάτη και είναι οργισμένος μαζί μας. Κάναμε λάθος … Υποσχόμαστε όμως ότι αυτή τη φορά θα αλλάξουμε! Αν μας δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία … θα αλλάξουμε. Θα είμαστε διαφορετικοί. Το υποσχόμαστε …” είπε η Ναταλί Κάκκαβα για να επαναλάβει τα λόγια της αμέσως μετά και ο Μιχάλης Ιγνατίου.
  Η είδηση από την πηγή: mediatvnews

  ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Κανείς από τη δημοσιογραφική μας ομάδα, δεν θα χαρεί εαν μπει λουκέτο σε ένα ΜΜΕ. Όμως όταν εμείς εδώ, τρώγαμε μηνύσεις και αγωγές για τους παλιανθρώπους που υποδουλώνουν τη χώρα, όταν φτύναμε αίμα για να πουλήσουμε ένα φύλλο παραπάνω για να επιβιώσουμε, πολεμώντας τον εχθρό, τα τσοντοκάναλα και οι τηλεαστέρες πληρωνόντουσαν από τα Γερμανικά ιδρύματα προπαγάνδας , φορώντας τις στολές των Ναζί.

  Κρίμα, πολύ κρίμα…

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: