“ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΟΝΙΑΣΤΕ”! ΤΟ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΒΑΖΕΙ ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΠΛΕΥΡΗ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ- ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ! ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ…

    Κοινοποίηση:
    arxigoi

    Άρθρο παρέμβαση της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ για τα τεκταινόμενα στον πατριωτικό χώρο!
    Που το πάνε οι πολιτικοί αρχηγοί!
    Τώρα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί στα περίπτερα!
    Διαβάστε το και αναγκάστε τους να τα βρούνε όλοι
    Δεν περισσεύει κανείς!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    57 Σχόλια

    1. καρατζαφερης και βελοπουλος ανηκουν παραδοσιακα στον ακροδεξιο δεξιο χωρο.καμια σχεση δηλαδη με ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!Για τον Πλευρη υπο προυποθεσεις φυσικα και μπορουν να τα βρουν!

    2. Μονιαστε επιτελους ρε…..Αφου ολοι στρακια των σοβιετικων και των κινεζικων υπηρεσιων ειστε τι κολωνετε ?
      Aιντε να δουμε κι εμεις κιτρινη…συγγνωμη ασπρη μερα . ΜΟΥΑ ΧΑ ΧΑ

    3. βελοπουλος: παει στη νδ και εκτελει κατασκοπια

    4. καρατζαφερης: διαθετει το καναλι στον αγωνα και αποσυρεται δια παντος απο την πολιτικη. παραμενει ως ιδιοκτητης
      βελοπουλος: αποσυρεται δια παντος απο την πολιτικη
      μιχαλολιακος: διαθετει το κομμα και κυριως την νεολαια. απαπομακρυνεται απο την ηγεσια και κυριως απο τις τηλεοπτικες και ραδιοφωνικες εμφανισεις. ας ειναι στο παρασκηνιο ως επιτιμος.αλλαζει ονομα η χα. φευγει η σαβουρα
      πλευρης: πρωτη θεση στο επικρατειας στις επομενες εκλογες στο νεο κομμα. οχι αρχηγος
      αρχηγος : αναζητειται

    5. πάνε όλοι μαζί μπορεί να πάρουν 0% διότι ο καθένας δεν θα θέλει κάποιον από την συνεργασία και είτε θα απέχουν είτε θα ψηφίσουν καμμιά ΝΔ.

    6. Γιατι δεν κανουν ενα ας πουμε ψευδο “πατριωτικο” κομμα οι 3 μνημονιακηδες καρατζαφερης βελοπουλος και πλευρης , η χρυση αυγη ουτε μνημονια ψηφησε ουτε συνεργαστηκε ουτε συγκυβερνησε με κανενα αντρεικελο και ουτε προκειται να συνενεσει με κανενα απλυτο

    7. Δύσκολα θα βγει κάτι από όλα αυτά!!!! Οι λόγοι είναι πολλοί και διάφοροι!!! Όλοι θέλουν να το παίζουν αρχηγοί!!! Ας κάτσουμε ακόμη 2 χρόναι με ΣΥΡΙΖΑ και ας ρουφήξουμε το αυγό μας!!! Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα συνεργαστούν αυτοί που αναφέρατε

    8. Όλα τα φασιστοπατριωτικά αποβράσματα πρέπει να εκτελεστούν.

      1. Παιξε με τις κουκλες σου πρωτα αναρχοαπλυτο κομμουνι και πηγαινε να φροντισεις τους εραστες σου απο το πακισταν και ασε τα επαναστατικα σου ονειρα γιατι θα γινουν εφιαλτες.

      2. ΤΡΑΒΑ ΣΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ GAY PRIDE ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ

      3. Σωστά όλα τα φασισταριά του ΚΚΕ και Σύριζα να εκτελεστούν – του λόγου σου πώς θα την βλάλεςι καθαρή???

      4. Ελα εσυ πρωτος να το κανεις ρε ψευτομαγκα ανθελληνικο ταγαρι!!ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΣΤΟ ΒΙΤΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ ΠΑΛΙΟΚΟΠΡΙΑ.

    9. Κ’Πλεύρης = δάσκαλος
      Μπάρμπα Γιώργης = πολιτικός
      Ηλίας = μαχητής
      Βελόπουλος = φιλορώσσος

      Άποψη μου είναι ότι ποιο εύκολα γίνεται το αλάτι ζάχαρη παρά όλοι οι παραπάνω θα ενωθούν για κοινή πατριωτική πορεία διότι και να θελήσουν μια στις εκατό δεν θα τους αφήσουν.

    10. Και ομως οι εκλογες ΔΕΝ ελευθερωνουν .
      Αυτος που θα μπει μπροστα ΔΕΝ ειναι πολιτικος .
      Ο Ηγετης μας θα φανερωθει οταν και μονον οταν εμεις οι εναπομειναντες Ελληνοψυχοι μπουμε μπροστα και βγαλουμε απο το κυνοβουλιο τους ελληνοφωνους ουρακοταγκους που παριστανουν τους πολιτικους . ‘
      Ολα τα αλλα ειναι ηλιθιων κουβεντες ( βλεπε ανωτερω σχολια ) και δειλων .
      Καντε κανα κουμαντο να εχετε να τρωτε για λιγους μηνες γιατι για εκει το πανε .
      ΞΥΠΝΑΤΕ .
      Ο Κασιδιαρης ουτε για αγροφυλακας δεν κανει . Ειναι νευροσπασμα και πιστο σκυλι του συμμοριτη χοντρομαλακα .
      Ο Βελοπουλος μεχρι προχθες ελεγε οτι ο σαμαρας οπου τον βαλει θα τον υπηρετησει .
      Ο Καρατζαφερης στηριξε τον γαπ για να μας σωσει ! ( ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ; )
      Ο πλευρης , παρ΄ολες τις γνωσεις του , ελεγε να ψηφισετε κκε παρα χρυση αυγη ! και εχει και παιδι προδοτη .
      Οποτε Χιε , παλι φαουλ εισαι , οπως τοτε που ελεγε να δωσουν οι ραγιαδες μια ευκαιρια στους απατριδες και αθεους , ανθελληνες και αμορφωτους .
      Η Ελλας θα ελευθερωθει , αφοσον καταργηθει η Αγγλοσαξωνικη κοινοβουλευτικη ολιγαρχια .
      Καλη η δημο-κρατια , ομως θελει πολιτες – οπλιτες και οποσδηποτε γνωστες των πραγματων , ωστε να εκλεγουν Αριστους και οχι ραμολιμεντα , ραγιαδες πονηρους και κουτοπονηρους που ψηφιζουν οτι τσοκαρο τους λενε τα συμμοριτοκομματα .
      Καλη δυναμη .

        1. Μια χαρα τα ειπε συντροφε τι σε χαλαει απολα να το αναλυσουμε..σου εθιξε τον μασωνο λιακο?

    11. Πριν μιλήσετε, να είστε ενημερωμένοι. Ο ΛΑ.Ο.Σ. του Καρατζαφέρη ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΠΟΤΕ μέτρα εναντίον του Ελληνικού λαού, δηλαδή ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΠΟΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
      Αυτό που ψήφισε ήταν το άρθρο 1 και ΜΟΝΟ, το οποίο ήταν η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.
      ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ.
      Και το πιο σημαντικό το οποίο σκόπιμα όλοι το αποκρύπτουν:
      Εκείνη η ψηφοφορία για τη δανειακή σύμβαση, ΔΕΝ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ από τη Βουλή.
      Δηλαδή σε απλά Ελληνικά, είναι ΩΣ ΜΗ ΓΕΝΟΜΕΝΗ.
      ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΕΙ.
      ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΕ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ.
      ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

      1. Το πρώτο μνημόνιο το ψήφισε!!! Αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους

    12. Που το πάνε ρε μεγάλε;Στο προσωπικό όφελος προφανώς.Για την Ελλάδα σιγά μην τους καίγεται καρφί.

    13. Να αφησουμε τα ναζια οι ναζιστες και να ενωθουμε. Ειναι η μονη λυση

    14. Γιατι δεν βαζετε το βιντεο με τον Βελόπουλο που πουλάει τις <>???? Ντρεπεστε? Ή μήπως ανησυχείτε οτι θα στεναχωρηθεί ο κολλητούλης σας

    15. Μακάρι να τα έβρισκαν Κασιδιάρης και Πλεύρης και να πεταγαν οξω το Μιχαλολιακοπουλεικο και όλες τις γλιτσες που εχει δίπλα του

    16. Ο Πλευρης δεν εχει καμια δχεση με ολους τους υπολοιπους κωλοτουμπες και ψευτονταηδες.Ο Πλευρης ειναι ο πατριαρχης του Ελληνικου Εθνικισμου,ειναι διαβασμενος,ειναι μορφωμενος και μιλαει παντα με επιχειρηματα.Ου τε κωλοτουμπες απο το ενα κομμα στο αλλο,ουτε νταηλικια και αλλα λογια ν’αγαπιομαστε οταν μας στριμωχνουν.

      1. Σε όλα είχε σωστές θέσεις ο μπαρμπα πλεύρης, εκτός από τις περιπτώσεις:
        1. του μνημονιολάγνου καρατζατούμπα
        2. της ασυμβίβαστης χ.α.
        3. του νεόδουλου ψωφοδεξιού υιού του

    17. Ο πλεύρης έχει ξευτιλιστεί πλήρως αφενός γιατί στήριξε τον μνημονιακό καρατζατούμπα μπαίνοντας επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του λαος και αφετέρου και αυτή είναι η μεγαλύτερη ξευτίλα του,διότι προέτρεπε τον κόσμο να ψηφίσει κκε αντί Χρυσή Αυγή.
      Για τον καρατζαφέρη,γνωστό και ως καρατζατούμπα…ουδέν σχόλιο!
      Ο βελόπουλος είναι ο πιο άξιος μαθητής του καρατζατούμπα.Θα έλεγα ότι ξεπέρασε κατά πολύ τον δάσκαλό του στις κωλοτούμπες.Από “πατριώτης” έγινε μνημονιακός(για το καλό της παρτίδος) και σαμαρικός και από υπέρμαχος μιας συμμαχίας Ελλάδος-Ισραήλ(!!!) έγινε κομματάρχης ενός κόμματος με “φιλορρωσικό πρόσημο”…
      Με βάση αυτά,τι δουλειά μπορεί να έχει ο Κασιδιάρης με αυτόν τον μνημονιακό συρφετό των καμένων χαρτιών,μόνο το μακελειό ξέρει.
      Υ.Γ.1) Δηλαδή για να καταλάβω,με αυτούς τους τρεις καμπαλλέρος πιστεύετε ότι θα φτιαχτεί “κάτι”;Ας πούμε όμως ότι μπορεί να φτιαχτεί “κάτι”,για πόσο καιρό θα παραμείνει αυτό το “κάτι” που θα φτιαχτεί;
      Υ.Γ.2) Έτσι για να ευθυμήσουμε https://www.youtube.com/watch?v=wN6s0KrV0Pg

    18. να τους βάλεις αυτούς σε ενα δωμάτιο μαζί με λαθρομεταναστες να καλοπεράσουν

    19. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΡΙΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.
      Ο ΗΛΙΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.
      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!!!

      ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!!!ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!!!

    20. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΠΛΕΥΡΗ (ΛΑΟΣ) ΨΗΦΗΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ – ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ , ΕΝΩ Η Χ.Α. ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΕ ΠΟΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΛΥΤΟ , ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΕΚΕΤΕ ΟΡΘΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΥΡΓΕΛΟ

    21. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ,Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΝΔ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΞΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑΝ ΒΑΖΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ,ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ,ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΧΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑ….ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ;ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΟΠΩΣ Η ΠΑΡΑΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚiΣΤΗ ,ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    22. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ.
      ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ…ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ!!!
      Ο ΑΞΙΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ.ΕΙΝΑΙ Η “ΒΙΤΡΙΝΑ” ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ (ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΓΙ ‘ΑΥΤΟ!!!
      ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ Ν ‘ΑΛΛΑΞΕΙ ΗΓΕΣΙΑ Η “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”.

      ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ,ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!

    23. Εγω πιστευω οτι κανεις δεν θελει να αναλαβει την καυτη πατατα της διακυβερνησης της χωρας εκτος απο τον Κουλη που κ αυτος το τρεναρει για να φθαρει πολιτικα ο συριζα.Το κλειδι το εχει μονο ο λαος.Αν γινοταν ενας γενικος ξεσηκωμος χωρις κομματα συνδικαλιστες κομματοσκυλα και τους σιχαμενους αναρχοαπλυτους,μονο με ελληνικες σημαιες και οχι του παμε κλπ θα γινοταν χαμος.Αλλα απλα σε μια κατακερματισμενη κοινωνια γεματη ελληναραδες γεματη ιδεολογιες της πλακας και με τα βοθροκαναλα να σερνουν το χορο αυτα δεν γινονται.Η χωρα αυτη μονο με θαυμα μπορει να σωθει.

    24. Ο Κ.Πλευρης θα ηθελα πολυ να τα βρει με την Χ.Α.
      Για τους αλλους…
      Μη ξεχναμε οτι ο Καρατζαφερης μνημονιο, ελεγε στον χαζοτζεφρυ οτι κανει ιστιοπλοΐα και …να πανε και μαζι καμια φορα!
      Ο Βελοπουλος ηταν με τον Καρατζαφερη και αν ενθυμουμε καλως (διαψευστε με αν κανω λαθος) ηθελε (μετα την απομακρυνση Γεωργιαδη και Θ.Πλευρη και φυγη αυτων προς ΝΔ) να παει στη ΝΔ του Σαμαρα!

    25. Eαν θελησει θεος και τα βρουν μαζι τους να ξερει ο ελληνικος 1]η ελλαδα θα ορθοποδηση μονο απο ρωσια 2] θα σταματησουν οι γκανκστερομαχιες της ευρωπης και τα αλισβερισια των πολιτικων λαμογιων των πολλων ετων. οποτε απο μονοι τους θα εξαφανιστουν και απο την χωρα μας3] αναθεωρηση ολου του συνταγματος απο την αρχη.με αυτον τον τροπο θα ξυπνησουν και απο τον κομματικο ληθαρχο ολοι οι ελληνες, με αποτελεσμα στην βουλη θελοντας και μη να υπαρχουν 2 το πολυ μεχρι 3 κομματα και αυτα ετσι για το φατσιμαρε απο μερικους απομειναντες δηλητηριασμενους εγκεφαλικα ακομα ψηφοφορους ελληνες!!!!

    26. Αν πάρουμε τον ΔΑΣΚΑΛΟ Κ. Πλέυρη στην άκρη (επειδή πράγματι έχει ήθος και αξία), οι υπόλοιποι τρεις είναι πάρε τον ένα και χτύπα τον άλλο. Ποιόν να πρωτοπω? Τον Καρατζαφύρες βασιλολάγνο? Το νεοναζιστάκι Κλανιδιάρη που η μαγκιά του φτάνει μόνο όπου μπορεί και χτυπάει γυναίκες? Τον τηλεβιβλιοπώλη που προσπαθούσε να πείσει οτι έχει τις “αυθεντικές χειρόγραφες επιστολές του Ιησού” και διατηρούσε κολλητηλίκια με καταδικασμένους νονούς της νύχτας και τοκογλύφους? Ελα Στέφανε… ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ! Με Καρατζαφυρερ, Κλανιδιάρη και Τοκογλυφόπουλο πας να σχηματίσεις πατριωτισμό? Ημαρτον… Αποτελεί ύβρη μόνο που τους βάζεις στην ίδια εικόνα με τον ΔΑΣΚΑΛΟ Κ. Πλευρη!

      1. τα ύστερα τιμούν τα πρώτα…

    27. Αστο ρε Στεφ, αφου δεν ερχετε το τραπεζι. Καλα καταλαβα εγω

    28. αν μονιασουν ποτέ γράψτε μου ιδικά ο Βελοπουλος. ο γεροπλευρης μπορεί και το εχει δηλωσει .
      τον Καρατζαφερη δεν τον αφήνει ο Μυλωνακης τον Κασιδιαρη δεν τον αφηνει ο Μιχαλολιακος και παει λέγοντας

    29. Ο Καρατζαφέρης…. που το 12′-13′ έλεγε πως ένας πολιτικός μπορεί να κάνει “την κωλοτούμπα” χωρίς να χάσει κύρος;
      Δεν έχουν κάτι να προσφέρουν αυτοί πλέον, όταν τους δόθηκε η ευκαιρία δεν έκανα τίποτα. Επίσης πρέπει να τονίσω πως ΔΕΝ είναι η σωστή στιγμή να αρχίσουμε να ξεχνάμε πάλι..

    30. Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ. ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗΣ.
      ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΑΣΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ (ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΗ).
      Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΔΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΗΛΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
      ΜΕΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ.

      1. Ο Πλεύρης είναι Έλληνας εθνικiστής δεν εχει κάμια σχεση ουτε με γερμανικους ουτε με ιταλικους εθνικισμους

      2. ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ!
        ΚΑΡΑΤΖΑΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ -ΜΝΗΜΟΝΙΑΡΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑ-ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΣΟ ΗΛΠΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΝΔ. ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΕΝΑ ΕΓΙΝΕ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!

      3. Εσυ πως εβγαλες συμπερασμα για τον κασιδιαρη. εισαι γιατρος και τον εκανες εξεταση?? η εισασταν μαζι στο στρατο! στη φυλακη ηταν. αν παει ξανα μεσα θα φτασει τα ποσοστα της ΝΔλας.αρα ποιος εχει δικιο εσυ η ο κασμος!!!

        1. Δεν χρειαζεται να εισαι ειδικος για να καταλάβεις ότι ο κασιδιαρης εχει ψυχολογικα.

          1. ΑΝ ΟΠΟΙΟΣ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ/ΔΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ…ΤΟΤΕ ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΛΑ…ΚΑΝΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Η ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ..ΔΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΩΣΤΕ..ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΕ,ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ! Υ.Γ. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!

      4. Καρατζαφερης: πρωην συνεργατης Γ. Παπανδρεου.
        Δοκιμαστηκε και απετυχε.

    31. ο Καρά ΤΖαφέρ ανήκει στους μεγάλους του πατριωτικού χώρου δηλαδή;

    32. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ.
      Αφήστε τις βλακείες που λένε για νεοναζιστικά και αρλούμπες. Ενωθείτε για το καλό της Ελλάδας.

      ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΕ, ένωσέ τους

    33. Δεν συμφερει στην ΧΑ να λερωθει με πολιτικους που ψηφισαν μνημονια
      60% θα ανεβει , και παμε για αυτοδυναμη κυβερνηση.
      Δεν μπορουμε να γινουμε καταγκιοζηδες οπως τα καομματα με τις μεταγραφες “παικτων” οπου φυσαει ο ανεμος
      ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!

      1. Ναι,τη συμφερει τη ΧΑ να εχει ποινικους,νταβατζηδες,πορτιερηδες,σκατατζηδες κλπ που επειδη δεν εχουν ψηφισει μνημονιο αυτοματα αγιοποιουνται.

    Comments are closed.