ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ! ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ- ΦΥΛΑΚΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    Κοινοποίηση:
    ραγδαιες-620x345

    Κίνηση Ματ από τον Φαήλο!

    failos-boutaris-630x400

    Μηνυτήρια αναφορά για να ελεγχθούν σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο ο Γιάννης Μπουτάρης, για το «χέστηκα αν ο Κεμάλ σκότωσε ή όχι Έλληνες» και ο πολιτευτής του Ποταμιού Γιάννης Κωνσταντίνου για αντίστοιχες δηλώσεις, κατέθεσε όπως είχε προαναγγείλει ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης.

    f1

    f2

    f3

    f4

    f5

    «Αμ’ έπος, αμ’ έργον. Μία πράξη ηχεί δυνατότερα από 1000 λέξεις. Μόλις καταθέσαμε, μαζί με τον Γραμματέα Δικαιοσύνης της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Γιώργο Παλάζη, μηνυτήρια αναφορά, για να ελέγχθούν σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο ο Γιάννης Μπουτάρης, για το «χέστηκα αν ο Κεμάλ σκότωσε ή όχι Έλληνες» και ο πολιτευτής του Ποταμιού Γιάννης Κωνσταντίνου για το «ας μην χάσουμε τη χρυσή ευκαιρία όχι μόνο της απομυθοποίησης της δήθεν Γενοκτονίας αλλά και της κατάδειξης των ευθυνών των ίδιων των Ποντίων για τα δεινά που υπέστησαν τότε» δήλωσε ο κ. Κρανιδιώτης, δίνοντας το έγγραφο της μήνυσης στην δημοσιότητα.

    konstantinou

    Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο, οι ποινές είναι βαρύτατες για τους αρνητές γενοκτονίας αναγνωρισμένης από το ελληνικό κράτος

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    90 Σχόλια

    1. Ρε μιχαλολιακο παραιτησου εσυ και ολο σου το σοι, που εχετε πιασει στασιδια, μπας κ σωσουμε την πατριδα με το λιακο το κασιδιαρακο. Αντε βλακα

    2. ΩΧ ΜΑΝΑ ΜΟΥ…..ΦΑΙΗ…ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΞΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΟΚ ΘΑ ΣΤΟ ΠΑΙΞΩ…ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ…ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ. ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΟΥΓΚΟ ΤΖΑΒΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΛΙΨΗ ΤΟΥ. ΠΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΗΖΗΤΗΣΩ….ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΙΜ ΓΙΟΝ ΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ…ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΜΕΣΑ….ΘΕΣ ΚΑΤΙ…ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ..Η ΠΡΩΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΜΑΜΙΣΙ…..ΤΩΡΑ ΒΟΥΛΟΣΤΟ..

      1. ΣΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΡΟ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΩΙΝΟ BREAKFAST ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΟΠΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.

        ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΝΟΜΙΖΩ………..

        1. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ..

    3. Σιγά μην εκραγουμε από την βόμβα. Πρώτα τα χρυσαύγουλα στη φυλακή για να ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Η ΧΩΡΑ,

      1. Αει σπρωξου μωρη καμμενη….κατακαημμενη…ουστ αποδω….πατσαουρα….

      2. Φαιη ελα να μας ρουφηξεις το δεξιο αυγο.

    4. Με λίγα λόγια ο νόμος έχει παραθυράκια και δεν ισχύει στην περίπτωση του Μπουτάρη.

      1. Με αντιγραφεις αλλα συμφωνο μαζι σου αλλα μην ξεχνας οτι τα παραθυρακια καποτε κλεινουν….οσο για σενα φαιη τουρκοσπορα των βαλκανιων ευχωμαι ο πατος σου να γινει σαν σουροτηρι απο την αλλυλεγγυα σκεπτικη σου…

    5. Αυτά είναι να είχαμε να λέγαμε.
      Τόσο αυτό το σκουπίδι όσο και οι υπόλοιποι προδότες πρέπει να έχουν το ίδιο τέλος.
      Φυλακή ποιος θα τους βάλει;;;;
      Οι τύποι με τα μασονικά γουνακια.
      Η τιμωρία είναι μια και έρχεται σύντομα από τους δικαστές του δρόμου.
      No mercy.

    6. Ας δουμε τι λεει ο νομος αν εφαρμοζεται σε αυτην την βρωμοχωρα καθως πρεπει βασει της νομιμοτητας.

      Αρθρο 365 ποινικος κωδικας. Προσβολη της μνημης νεκρων.

      Οποιος προσβαλλει τη μνημη νεκρου με βαναυση η κακοβουλη εξυβριση η με συκοφαντικη δυσφημηση (αρθρο 363) τιμωρειται με καθειρξη εξι μηνων..

      ΝΟΜΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΟΙ….ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ….

      1. Κεμαλ μπουταρ θα σου κατεβασω το στριγκακι με τα σκυλοδοντα μου…εαν δεν στο εχουν κατεβασει ηδη στην ψειρου…

      2. Πάλι πιωμένος και τα γράφεις δυο φορές; Πήρες παραπάνω δόση αποψε;

      3. Οταν το τερας με τα κοκκινα ματια δειψαει δεν το εμποδιζει τιποτα….κεμαλ μπουταρη θα σου κατεβασω με τα μυτερα σκυλοδοντα μου το στριγκακι. Εαν φυσικα δεν στο εχουν κατεβασει στο κελι 12 η 32 διοτι στο 33 μενει αλλος…πως το ξερω ο μπαγασας εε.!!!!

    7. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΞΥΒΡΙΣΗΣ ΝΕΚΡΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΙΣ Ο ΠΑΤΟΝ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

      ΑΡΘΡΟ 365 ….ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ – ΠΡΟΣΝΟΛΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΝΕΚΡΩΝ.

      ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΝΕΚΡΟΥ ΜΕ ΒΑΝΑΥΣΗ Η ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΕΞΥΒΡΙΣΗ Η ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ (ΑΡΘΡΟ 363) ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ..

      ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΟΙ….ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΞΝ ΛΕΞΗ.!!!!!

    8. Ο ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟς ΜΠΟΥΤΑΡ ΠΑΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΙ ΟΠΩς ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΜΕ ΤΙς ΠΛΑΤΕς ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ………ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ…………….ΤΟΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑς ΑΛΛΟΣΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΣΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΕΓΑΛΩΝΗ………………………ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΝΗ ΤΙΠΟΤΕ

    9. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙΑΛΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΟΡΙΣ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ

    10. Η αυτοκριτική δεν κάνει κακό. Η περιχαράκωσι και ο απομονωτισμός κάνει. Η οικογενειοκρατία το περισσότερο. Ποτέ δεν παραλλήλισα Χ.Α. και Κ.Κ.Ε. Αντιδιαστολή έκανα, αν εννοής την λέξι. Παραλληλισμό κάνουν μόνο, και εκ του πονηρού, οι του συνταγματικού τόξου. Ούτε και αμφεσβήτησα τας πατριωτικάς θέσεις και προθέσεις της Χ.Α. μήτε και για κόμμα πάω να ιδρύσω ή να υποστηρίξω όπως υπαινίσσεσαι. Ιδέες μόνο ρίχνω στο τραπέζι για το καλό του έθνους και της παρατάξεως. Η πατριωτική δεξιά έχει ανάγκη από Συμπαράταξι (αυτό που ο Σύριζα ονομάζει ¨συνιστώσες¨ και των οποίων η επιτυχής οργανωτική συγκόλλησι τον έκανε από 3% κυβέρνησι.) Υπάρχουν εφεδρείες και στελέχη ολκής, βαρύ πυροβολικό όπως δέκα Κασσιδιάρηδες στον πατριωτικό χώρο (Πλεύρης, Πετρόπουλος κ.λ.π.) οι οποίοι μένουν δυστυχώς αναξιοποίητοι και η μετά των οποίων η συνεργασία θα συνεκρότει εκρηκτικό πολιτικό μείγμα ικανό να συνεγείρη πλειοψηφικό πατριωτικό ρεύμα εξουσίας και ανατροπής. Κάτι όμως εμποδίζει – εντός, εκτός; – την εθνική συσπείρωσι, συμπαράταξι. Αναλογίσου τι είναι και δεν συμβαίνει το ποθούμενο. Και μη προτρεχέτω η γλώσσα σου της διανοίας (ρηχός και αφελής εγώ) γιατί φαίνεσαι ότι ομιλείς ως άγαν νέος! Προτείνω περισσότερο αυτοσυγκράτησι και περίσκεψι…

    11. Ο φασισμός των εθνικιστών δεν θα περάσει,εσενα θα έχουμε για πάντα έντιμες δήμαρχε Μπουτάρη!!Τωρα για αυτά που λένε οι αλήτες Χρυσαυγίτες κανένας δεν τους παίρνει στα σοβαρά….εξαλου στον κορυδαλλός τα κρεβάτια τους είναι στρωμένα και τους περιμένουν!
      Ο φασισμός δεν θα πέρασει αληταράδες…

      1. ΑΗ ΜΩΡΗ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΒΡΩΜΟΚΟΥΜΟΥΝΑ ΦΑΙΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥΤΣΑΡΠΑΧΤΡΑ ΜΠΟΥΣΤΡΑΡΗ..!! ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΜΕΘΥΣΤΑΚΑ, ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ, ΤΡΑΒΕΛΟΛΑΓΝΟ, ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟ…!! Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΩΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ..!! ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΒΡΩΜΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ…. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΥΜΝΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΙΣΤΕ…. ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΚΩΛΟ-ΣΥΡΙΖΑΙΟ-ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ…!! ΜΙΣΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ…. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΜΩΡΗ..!! ΣΚΑΤΟ ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ…!! ΦΑΣΙΣΤΕΡΗ..!!

    12. Ο μπάρμπα Γιάννης θα την γλυτωσει την σουφρα του στην φυλακη…ποιος θα τον γαμησει τον πουστογερα;;;;

    13. Μπράβο στην Νέα Δεξιά για την αυτονόητη πρωτοβουλία τους, που δέν σκέφτηκε κανένας άλλος κομματικός φορέας ή Σωμάτιο ποντίων κ.τ.λ !!!.

    14. Θα σας γλεντάει για πολλά χρόνια ακόμη ο Μπουτάρης φασιστες κωλοπαιδαραδες!

    15. ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΒΛΑΝΤ ΑΝΤΕ ΜΠΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΙΨΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΣΕΝΑ !!!!!

    16. Τίποτα δεν θα γίνει,διότι όλος αυτός ο εσμός της ΝΤΠ προστατεύεται…

    17. Κούκο….βάλε μια μελιτζάνα ρε στην κωλοτρυπιδα σου!!!!
      αχαχαχαζαχαχαχαχ

    18. αυτο επρεπε οι ελληνες να το πραξουν οι ποντιοι κι αυτοι !! κατι ειν που κι τουτος το επραξε !!

    19. Μπράβο στον κρανιδιωτη. Επιτέλους. Κάποιος πρέπει να υπερασπιστεί στο ελάχιστο την εθνική μας αξιοπρέπεια

    20. Απο την μηνυση του Κρανιδιωτη μεχρι την φυλακιση απεχει απο εδω εως την Ανδρομεδα. Αλλα τετοιες κωλοσελιδες σαν την παρουσα βαζουν τετοιους γαμημενους τιτλους για μερικα κλικ παραπανω.. Ειστε για τον πουτσο!

    21. Πρώτα έχουν σειρά για φυλακή τα φασιστικά χρυσάυγουλα και όχι ο μποέμ δημαρχάρας μας!!!εχειι να βγάλει γούστα ο ποπος του κλασιδιαρη …..

        1. Ο/Η Η Μλκια σας απτο πρωι ως το βραδυ βλαπτει σοβαρα τα καροτα λέει:

          Ελα με την οπισθεν Μπιλακη και νικολακη.

    22. Δυστυχώς δεν είναι αδίκημα η άρνηση των γενοκτονιων. Δε αρκεί από μόνη της για καταδίκη. Πρέπει να σκοπεύει στην εξέγερση παθών βίας, βιοπραγιών, διακρίσεων, ταραχών μεταξύ εθνοτικών ή θρησκευτικών ομάδων. Σας θυμίζω δύο αποφάσεις. Μια του Συνταγματικού δικαστηρίου της Γαλλίας και μια του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου, οι οποίες λένε οτι η άρνηση αν δε συνοδεύεται από κακόβουλες προτροπές με σκοπό τη δημιουργία όλων των ανωτέρω, παραβιάζει την ελευθερία της έκφρασης. Παρακαλώ για δημοσίευση, προκειμένου να γνωρίζουν οι αναγνώστες σας τις πραγματικές διαστάσεις του θέματος.

      1. Μα σκοπευε και προκαλεσε την εξεγερση παθων βιας, βιαιοπραγιων και ταραχων, οπως φαινεται την συγκεκριμενη ημερα που του επιτεθηκαν μελη της εθνοτικης ομαδας των Ποντιων, μολις εμφανιστηκε δημοσια μπροστα τους, και εξαιτιας των συγκεκριμενων δηλωσεων του, οι οποιες ευτελιζαν και απαξιωναν την Γενοκτονια!!!

    23. Κούκος…..τσιμπα 1 αρχιδι ρεεεεε!!!!
      χαχαχαχαχα

    24. Αυτού του είδους οι εκφυλισμένοι νώες δε θα έπρεπε να σέρνονται σε δικαστήρια. Οι δικαστές και οι εισαγγελείς έχουν ήδη πολύ δουλειά με σοβαρότερες υποθέσεις. Θα πρότεινα να τους εντάξουμε απ ευθείας στην οδοποιία, να κατασκευαστεί κανας δρόμος, μαζί με όλους τους κύνεδους.

    25. ο αλλος πηγε και πατησε την σφραγιδα αναποδα και δεν εφτιαξε ενα καινουργιο χαρτι. Ελλας το μεγαλειο σου.

    26. ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΟΥΦΑΚΙΑ ΣΟΥ

    27. Μαλιστα ο εκολαπτομενος τσαμπαμισθωφαης χειροκροτηθεις για την μυνηση της γεροτραβεστι ενω πιπτουν ευθυνες και ερωτησεις για την μη συμμετοχη της οικογενειας αε τρώμε στην πλατη του μαλακα ελληνα ΜΙχαλολιακου .Μια μυνηση που θα πρεπει να δωθει εγκριση απο την συμμορια κατσαπλιαδων. Ο κλεφτης θα δικασει κλεφτη. Χα χα μαλακα Ελληνα ποσο θα σε δουλευουν ακομα?

    28. κΑΡΑΓΚΙΟΖΗς ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΣ, ΑΘΡΗΣΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΡΑΤΙΚΙΔΙΑΙΤΟΣ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ,ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ. ΔΙΟΤΙ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ, ΟΜΩΣ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ,ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΚΟΠΙΜΑ .
      ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΚΑΝΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜIΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ KAI THN PLYSH EGKEFALOY POY MAS KANOYN

      ΖΗΤΩ ΤΟ UNDERGROUMD MOVEMENT

    29. AN EIXE H NΔ ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ…ΑΛΛΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ????? Ζ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

      1. Ο ΦΑΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΖΗΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΛΟΥΚΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ !!!!! ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ !!!!! ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ !!!!!

        1. ΠΟΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΤΕΛΕΙΨΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ;

    30. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ Κ. ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ….ΑΛΛΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΕΙΔΕ….ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ ΠΟΝΤΙΟΙ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Η ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ..

      1. Καλα ο Τανιμανιδης ειπε και το αμιμητο σε ραδιοφωνικη εκπομπη οτι οι Τουρκοι κατεσφαξαν Ποντιους,Αρμενιους κλπ επειδη ηταν “διαφορετικοι”,εξομοιωνοντας δηλαδη τους Ποντιους με τους ομοφυλοφιλους (που ειναι και αυτοι “διαφορετικοι” και καλα).

      2. Ο ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΔ… ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ…

        ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑ… ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΨΩΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ…. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ

        1. Πέρα από Τρόμπας, είσαι και μεγάλος μαλάκας! Γαμώ το ρατσισμό σου γελοίε με τους Ποντίους. Ούτε μια τρίχα απ’ τα κάκαλά μας δεν αξίζεις..

    31. Όλα τα κόμματα να τον μηνύσουν τον σκατογερο.

    32. Στην Χ.Α. τα ξένα αφεντικά επιτρέπουν υπάρχει για τους εξής λόγους: Πρώτον ως ελεγχόμενο δοχείο της εκ δεξιών λαϊκής εκτονώσεως γι αυτό όταν η στάθμη της πιάσει άνω του 7% την αδειάζουν. (Το ίδιο ισχύει και για την εξ αριστερών με το Κ.Κ.Ε., αν και για άλλους αντίθετους λόγους, νεοταξική εφεδρεία, βλ. ΚΝΑΤ-ΜΑΤ ) Δεύτερον για τα δημοκρατικά προσχήματα, (Ιδού έχουμε δημοκρατία, το τελειότερο πολίτευμα, συμμετέχουν στην κοινοβουλευτική συμπαιγνία και τα δυο άκρα, τι άλλο θέλετε; ) Τρίτον προς δαιμονοποίησι των εθνικών ιδανικών και αξιών (πατρίς και έθνος ίσον ναζισμός και ρατσισμός.) Τέταρτον προς τρομοκράτησι και εκπαιδευτική πολιτική γυμναστική των μαζών. Και πέμπτον για απενοχοποίησι των μεγάλων κομμάτων εξουσίας και εθνοπροδοσίας ( ο διάβολος-ναζί είναι υπαρκτός, είναι εδώ, αυτός φταίει για όλα τα κακά της μοίρας σου, αυτόν βάρα και όχι το ξενόδουλο συνταγματικό τόξο.) Παρά ταύτα οι αγνοί πατριώται φαίνεται να επιμένουν να την συμπαθούν ως το μη χείρον βέλτιστον. Κι ακόμα επειδή το κόμμα αυτό είναι όντως υπό διαρκή συκοφαντίαν, αποκλεισμόν, καταστολή και δικαστικόν διωγμόν. Θέλουν έτσι να δείξουν προφανώς ότι η Ελλάς ζει και αντιστέκεται παρά τους λυσσώδεις εθνικούς διωγμούς και ότι οι ίδιοι αποτελούν την ηρωική μαγιά και την πραγματική ελπίδα για την μελλοντική ανάστασι του έθνους.

      1. Ναι σίγουρα με το μαγαζί της οικογένειας Μιχαλολιάκου θα γίνει η ανάσταση. Είναι πολλά τα λεφτά που τσεπώνουν οι πατριώτες Χρυσαυγίτες του κωλου.

        1. ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ 5 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.

          1. Ναι και όλοι τους ζουνε πλουσιοπάροχα χωρίς χρήματα ε; Είδες μήπως και τις φορολογικές τους δηλώσεις μπας και ξυπνήσεις;

      2. Προφανώς εσύ έχει στα υπ΄όψιν κάτι άλλο. Κάτι δικό σου …; Η πολιτική σου ανάλυση ρηχή και περισσότερο από αφελής.
        Ο παραλληλισμός της Χ.Α με το προδοτικό ΚΚΕ, και ο ΣΥΡΙΖΑ διασπασθέν τμήμα του, υποδηλοί ιδιοτέλεια ή άγνοια των πολιτικών πραγμάτων.
        Η Χ.Α είναι η μονή πατριωτική φωνή στη Βουλή και χρειάζεται τουλάχιστον την ηθική υποστήρηξη μας για να προστατεύσει, έστω, λεκτικώς τα όσια της Φυλής.
        Η πολιτική σκέψη μας, που δέον να μετουσιωθεί σε πολιτική δράση, αφορά την κατάληση του καθεστώτος της Μεταπολιτεύσεως και την παραδειγματική ανελέητη τιμωρία των εκπροσώπων της και αυτουργών της σημερινής δεινής καταστάσεως του ΄Εθνους.

    33. ΧΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΩΦΟΛΟΓΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΟΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛ-ΜΠΟΥΤΑΡ

      ΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ

    34. ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΕΒΡΑΙΟς?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ?ΜΑΚΑΡΙ.

    35. ΜΠΡΑΒΟ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Μ’ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ!!! ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ Μ’ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΩΡΑ, Ή ΤΟΥΣ ΤΑ ‘ΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΟΛΟΝΩΝ… ΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ??? ΦΑΗΛΟ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΠΡΑΒΟ!!!

    36. Σιγα σιγα μεσα και τα υπολοιπα τσιριζακια για την επερχομενη προδοσια της μακεδονιας.ολα τα κοληταρια στην μπουζου.

    37. Μας τ’ απρηξαν με τον Ανθελληνα Μπουταρη!!! Καιρος ηταν να καθησει στο σκαμνι για τα οσα ανθελληνικα και προδοτικα εχει ξεφουρνισει κατα καιρους!!!!

    38. Μεγάλος πνευματικός ταγός ο Γ. Κωνσταντίνου. Μένω άφωνος απο το μεγαλείο του ελληνόφωνου ανδρός.

    39. Με μιλημενους δικαστες μηνυση; συρταρι διχως δευτερη σκεψη.. αποτελεσμα; μια τρυπα στο νερο, και τα προβατα θεωρουν το φαηλο πατριωτη. Θυμίζει τακη μπαλτακο… με εισαγγελέα την κουτζαμανη, θα παω να της καταγγειλω τον εαυτό της;

    40. Ψηφους απο την Χρ.Αυγη ΔΕΝ προκειται να παρουν αυτα τα ψευτοπατριωτικα κομματακια. Γιατι δεν την εκανε τη μυνηση την αλλη μερα του βιντεο?? Και πολλα αλλα γιατι… Ο πολιτης,σας θελει παροντες στον δρομο στην πρωτη γραμμη να φαινεστε να ακουγεστε. Οχι πισω απο χαρτια με σφραγιδες. Που ηταν ο συγκεκριμενος να πιασει τον καθε μπεκρουλιακα απο το αυτι?? Ειστε 3-4 ψευτοπατριωτικα αποκομματα και προσπαθειτε να κοψετε ψηφους απο την Χρ.Αυγη, ο κοσμος ομως δεν τρωει κουτοχορτο.

      1. Και γιατι ρε κομματοσκυλο δεν εκανε η Χ.Α την αλλη μερα μυνηση ;

        1. Η Χ.Α έχει κάνει μηνύσεις αμέτρητες για άλλα επίσης σοβαρά ζητήματα.
          Ο Κρανιδιώτης είναι το αγαπημένο παιδί του ΚΙΣΕ

          1. Μήνυση ίσον τίποτα η κατάληξη μετραει κομματικά παιχνίδια για ψήφους μύριζουν εκλογές!!!
            Απλά να πω ως απογοητευμένος ψηφοφόρος της χρυσής αυγής και επιτέλους ξεκάθαρα ξάγρυπνος Έλληνας πολίτης και αποκομμένος απο κόμματα πιστεύω ότι η Χρυσή Αυγή θα πάει περίπατο στις επόμενες εκλογές!!! Δεν θα έχει σίγουρα άνοδο και αν συνεχίσει να είναι στα έδρανα θα είναι λόγου βολεματος!!!

      2. Τον πουλο θα πάρεις στην εκλογές και μετά ΜΠΟΥΖΟΥ για όλους σας.

    41. Καλώς έπραξε. Και αφού τελειώσει αυτό ,επόμενη μήνυση και για άλλες δηλώσεις τού μισεΈλληνα, μπουταρη. Για κάθε ανθελληνική δήλωση πού έχει κάνει και μία Ξεχωριστή Μήνυση. Ό παλιάνθρωπος Εγκάθετος έχει κάνει πολλές. Αλήθεια ή Χρυσή Αυγή γιατί δεν κάνει Μήνυση;

    42. ΧΑΧΑ. ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΡΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ…ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΧΑΧΑ

    43. μπραβο στν φαηλο!
      πρεπει τωρα να γινουν μαζικες μυνησεις απο χιλιαδες πατριωτες εναντιον του αρνητη γενοκτονιας και ρατσιστη εναντιον των ελληνων με τον δικο τους αντιρατσιστικο νομο!

    44. Ένας πρέπει να είναι ο νόμος…αφαίρεση ιθαγένειας..κατάργηση πολιτικών και αστικών δικαιωμάτων…κατάσχεση περιουσίας και απέλαση από την χωρα

    45. τελικά στήν μπουρδελο ελλάδα ,στόν βόθρο ολου τού κόσμου ….μόνο ο φαήλος εχει ΜΕΖΕΑ ,πολλά πολλά συγχαρητήρια γιά αυτή του τήν κίνηση με τήν μήνυση πού εκανε στόν ΠΟΡΔΟΓΕΡΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ,να δούμε τι θα κάνουν οι εντιμότατοι … δικαστές

    46. To να επικαλείσε τον «αντιρατσιστικό» νόμο, τον οποίο επέβαλαν οι νεοταξίτες με πρώτους τους ηγέτες της Νέας Τάξεως της Εβραίους κεφαλαιούχους, σημαίνει ότι τον διοκαιολογείς.
      Ο Μπουτάρης είναι ένας προδότης και γι΄αυτό κρίνεται. Ένας φιλελές που τον υποστηρίζουν όλοι οι κομμουνιστές, διότι απλά έχουν τα ίδια αφεντικά.

      1. μα αυτο ειναι το ωραιο. Αυτος ο καταπτυστος νομος να τους γυρναει μπουμεραγκ. Απόλαυση. Σκαβουν λακους και πεφτουν οι ιδιοι μέσα

    47. ENΩ ΕΣΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΗΣ……..ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΣΑΣ, ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΊΗΣΗΣ, ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ,ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΥΠΕΡΚΡΑΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΜΑΖΩΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ…………
      ΟΥΣΤ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ .

    48. Μα νομίζω ότι πάνε φυλακή μόνο όταν αρνούνται το εβραικό ολοκαύτωμα…τα ελληνικά ολοκαυτώματα μπορούν να τα αρνηθούν..για ψάξτε το

    49. Πυροτεχνηματα απο τον καραγκιοζη της ακροδεξιας μηπως και ψαρεψει κανενα ψηφαλακι στις επομενες εκλογες.

      1. Ενώ εσύ που δεν είσαι καραγκιόζης,τι θα ήθελες δηλαδή για να ξέρουμε να μην κάνει κάνει κανείς τίποτα? Και στο τέλος πες μας τι είσαι, για βολεμένος ουδέτερος μοιάζεις που ψηφίζει την καταστροφή μας.

    Comments are closed.