ΕΙΔΕ 8 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ το ΜΗΝΑ και ΞΑΝΑΝΙΩΣΕ..! ΑΥΤΟΣ είναι ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΛΟΥΜΠΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ “ΨΗΦΙΖΩ ΜΕ ΤΑ 2 ΧΕΡΙΑ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ-ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ!”..Να δεις που θα τον κάνει υπουργό ο Τσίπρας … (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
κοθραδα

Ένα απόσπασμα που όσες φορές και να το ακούσεις δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις.
Όπως είπε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (o Nάσος Αθανασίου) “θα ψηφίσω και με τα 2 μου χέρια διότι νιώθω ότι σώζω τη χώρα μου”. Για να συνεχίσει “αυτή η συμφωνία έχει 2 τομές που ζητούσε το ΔΝΤ, στις οποίες λόγω των αντίμετρων συμβιβαστήκαμε. Μία τομή είναι στους συνταξιούχους, μειώνεται η συνταξιοδοτική δαπάνη, η άλλη τομή είναι στη διεύρυνση της φορολογικής βάσης”.
Υποστήριξε μάλιστα ότι “αυτές τις 2 μεταρρυθμίσεις μόνο ο Τσίπρας θα μπορούσε να τις κάνει, τέλος!”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥΝΤΖΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΒΛΟ.ΓΛΥΨΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟ.

  2. ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΤΟΥΒΛΟΟ…..

  3. Ωσάν πολίτης, σκυφτός ραγιάς
    σαν πιάσει πόστο: δερβέναγάς.
    Δυστυχία σου, Ελλάς,
    με τα τέκνα που γεννάς!
    Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα,
    τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;

    Κοπρίτη Αθανασίου τσανακογλείφτη λωποδύτη σώζεις την Ελλάδα ρε γερμανοτσολια προδότη ετσι λες
    Την τσέπη σου βλέπεις κοπρε τηρήστε ένα από αυτά που λεγάτε προεκλογικά ρε αλήτες ψεύτες

  4. OΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΑ 2 ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ . ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ , ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ .

  5. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

  6. ΡΕ ΤΟΝ ΝΑΣΟ!!!!! ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚ@Τ@ ΕΙΝΑΙ.ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΑΣΟΥ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ (ΑΝΤΕ Γ@ΜΗΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΝΑΣΟ ΜΑΣ )

  7. ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.

  8. Εμείς να δεις πως θα σε γλεντήσουμε με τα δυο μας χέρια και πολύ σύντομα μάλιστα.
    Και στο τέλος βέβαια μιας και είσαι πολύ αλληλέγγυος θα αποτελέσεις επιδόρπιο για τα αγαπημένα σου λαθροπιθήκια.

  9. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  10. Αυτός ο τύπος κυριαρχούσε επι χούντας στην κρατική τηλεόραση.

  11. Αυτός ο τύπος κυριαρχούσε επι χούντας στην κρατική τηλεόραση.

  12. Τα διό σου χέρια να τα βαλης εκη που ξερης συκιά.ισο για της σύνταξης ρε κοπριά μαζί. Τα δουλεψαμε και μιλάς ελεινε. Αλα θα ερθη ή ωρασας να δούμε που θα κρυφτητε.

  13. ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΚΗΦΗΝΕΣ-ΚΟΥΚΟΥΣ{διαβαστε για την τακτικη του πουλιου κουκου}-ΣΒΑΡΝΙΑΡΗΔΕΣ-ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ-ΛΕΜΕΔΕΣ-ΤΣΙΚΙΡΙΚΙΤΖΗΔΕΣ-ΒΟΛΕΥΤΕΣ-ΨΕΥΤΟΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΑ-ΤΑΓΑΡΟΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗ.ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.

  14. Μαύρο φίδι να σας φάει και να σας χεσή σκατα κολό Γερμανότσολιαδες !! Αρκετά μας έχετε καταστρέψει. Έρχεται η σειρά σας και θα σας γαμ@@@σουμε με παλουκια καρφωτα!!!
    Θα τρέχετε και δεν θα ξέρετε πού να κρυφτείτε!
    Ουσσστ από εδώ σκουλήκια!!

  15. Από τους καλυτερους δημοσιογράφους της χωρας.

  16. Πόσο πιο γελοίος μπορεί να γίνει κανείς; Ήθελα να ήξερα, εκτός από όσους ψήφισαν Τσίπρα για να μην πέσει ο μισθός τους (βλ. δημοσίους υπαλλήλους) και που μια χαρά πέτυχαν το σκοπό τους ως φαίνεται, -άσχετα αν και αυτοί με τις αυξήσεις κλπ έχουν απωλέσει μέρος της οικονομικής τους δύναμης- όλοι οι υπόλοιποι που τους ψήφισαν εξακολουθούν να πιστεύουν αυτούς τους καραγκιόζηδες μετά τη στροφή 180 μοιρών; Τι να πει κανείς πια για την ασοβαρότητα του ΣΥΡΙΖΑ… έχει ξεπεράσει κατά πολύ και τη μεγαλύτερη φαντασία… Και είπε και το απίστευτο, ‘μόνο ο Τσίπρας θα μπορούσε να τα περάσει’ – του ξέφυγε δηλαδή ότι το γελαστό παιδί είναι το τέλειο εργαλείο των δανειστών.

    1. το θεμα φιλε μου ειναι οτι αυτοι κανουν την δουλεια τους δηλαδη να λενε ψεματα αυτη ειναι η δουλεια του καθε πολιτικου . τα μοσχαρια φταινε που τους ψηφιζουν και οι δημοσιοι κοπριτες για να μην θιγουν τα αραλικια τους το μεγαλο καρκινομα της χωρας ειναι το δημοσιο

  17. και εμείς με τα δυό μας χέρια και με …κάτι άλλο ,θα σε στείλουμε στον αγύριστο και σενα και το Σύριζα….
    είσαι ένας επαγγελματίας γλυφτης και τσάτσος….

Comments are closed.