ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ:Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ «ΑΓΩΝΙΣΤΗ» ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ!

Κοινοποίηση:
damanaki-kyriakidis

Η Δαμανάκη της Εβραιοκρατούμενης Ευρώπης! Με τον αθώο Κυριακίδη

Τόνοι μελάνης και χολής έχουν χυθεί και χύνονται, για να συκοφαντήσουν ένα αυθεντικό λαϊκό, νεολαΐστικο, εργατικό και πατριωτικό κίνημα, όπως αυτό του αντιδικτατορικού αγώνα, όπως αυτός κορυφώθηκε με τις φοιτητικές εξεγέρσεις της Νομικής και του Πολυτεχνείου.

— Κάθε χρόνο από τότε, όλοι οι κλασικοί ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ των Αμερικάνων και των εβραιοευρωπαίων νεοναζιστών, ξεσκίζονται να μας πείσουν, άλλοτε ότι οι εξεγέρσεις οργανώθηκαν από τη Χούντα του Παπαδόπουλου, άλλοτε από τη χούντα του Ιωαννίδη, άλλοτε επιμένουν ότι η ΜΟΣΑΝΤ ήταν πίσω από το φοιτητικό κίνημα, κι΄άλλοτε ότι η Αμερικάνικη CIA, ήθελε να μας…. απελευθερώσει από τους εδώ έμμισθους πράκτορές της. Άν τους παρακολουθήσεις, διαπιστώνεις εύκολα, ότι πρόκειται για μια ίδια ευρεία νεοναζιστική ομάδα, τα μέλη της οποίας προσπαθούν με διάφορες σεναριορουκέτες, να συκοφαντήσουν την εξέγερση, να μας βάλουν σε διχόνιες και να μη τολμάμε να συναναστρεφόμαστε μεταξύ μας, να μη σηκώσουμε όλοι μαζί κεφάλι κατά των μεταχουντικών φασιστών.

— Το φοιτητικό αντιδικτατορικό κίνημα, για να υπάρξει ως κίνημα, τόσο αυτό καθ΄ εαυτό νεολαΐστικο, όσο και ευρύτερα λαϊκό με συμμετοχή ομάδων του αγροτικού και εργατικού μόχθου, έπρεπε και να έχει κάποιες ασφαλιστικές σικλήδες αυτοπροστασίας, αλλά έπρεπε και να ρισκάρει, προκειμένου να αποκτήσει συμμαχίες με ευρύτερα λαϊκά στρώματα και να μετατραπεί σε κίνημα ανατροπής.

— Η εξουσία είναι από τη φύση της φασιστική και ποτέ δεν παραμένει θεατής. Απλώνει τους χαφιέδες της, τόσο για συλλογή πληροφοριών, όσο και για διάβρωση κάθε επαναστατικής ομαδικής συμπεριφοράς. Το φοιτητικό αντιδικτατορικό κίνημα, σαν ΣΤΟΧΟΣ της Απριλιανής ξενόδουλης χούντας, δεν μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Δεκάδες χιλιάδες οι αγωνιστές φοιτητές και αγρότες και εργάτες, αλλά το άνοιγμα προς τη κοινωνία έχει και το τίμημα της προδοσίας.

— Από τη μια, χιλιάδες ο ΚΑΝΟΝΑΣ του εξεγερμένου λαού και από την άλλη μια ομάδα ρουφιάνων, μιας αέναης χούντας. Μια Δαμανάκη…. Ένας Λαλιώτης…. Ένας Ανδρουλάκης…. Και μερικές εκατοντάδες εναλλασσόμενοι μεταχουντικοί γλείφτες μια χρήσης. Αντί να ασχολούμαστε με τη μεταχουντική κατασκευή ψευδοαγωνιστών από στημένες κολυμπήθρες σε ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και δεξιόστροφη αριστερά, και να τους αλλάζουμε τα φώτα στις καρπαζιές, στους μεταχουντικούς ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, τους αφήνουμε να μας παγιδεύουν στις σάπιες σάχλες τους, για το αν υπήρξε εξέγερση στη Νομική και στο Πολυτεχνείο και σε περιφερειακά Πανεπιστήμια, για το αν υπήρξαν νεκροί στα γεγονότα του Πολυτεχνείου, για το αν υπήρξε ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ και αφήνουμε τους προδότες του λαϊκού κινήματος, να γίνονται συγγραφείς και αφηγητές γεγονότων, στα οποία αυτοί παρίσταντο ως ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ και ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ του φασιστικού καθεστώτος. ΝΑΙ, οι υπονομευτές και χασάπηδες των μεταχουντικών εξελίξεων, με ανακατανομές ρόλων ή υποκριτικών σιωπών, θάβουν κάθε χρόνο τα πολιτικά και οικονομικά τους εγκλήματα, και καταγράφουν σενάρια λάσπης εναντίον κάθε αγνής αγωνιστικής κίνησης.

— ΔΑΜΑΝΑΚΗ…. ΛΑΛΙΩΤΗΣ…. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ…. Στο όνομα αυτών του χουντοπρακτόρων, το φασιστικό καθεστώς, αδιάκοπα από το 1975 και μετά, δολοφονεί τα όνειρα που ξεχύθηκαν στους δρόμους της κατεχόμενης από τη προδοτική χούντα των μασόνων της Αθήνας. Στο όνομα αυτών, η νεοφασιστική προπαγάνδα της νεοχουντικής μεταπολίτευσης, έχτισε τη βρόμικη εξίσωση, αυτών των ολίγων καθικιών της νέας τάξης σάπιας εξουσίας, με τις εκατοντάδες χιλιάδες αγωνιστών. Τους είδατε ποτέ τους αρχικοπρίτες να αντιδρούν και να αμφισβητούν και να ανατρέπουν αυτή τη σάπια προπαγάνδα του διεφθαρμένου μεταχουντικού καθεστώτος; ΟΧΙ, διότι από τη πρώτη μέρα της δήθεν μεταπολίτευσης και μετά, είναι μέρος της αυτής της εξ αρχής σάπιας εξουσίας. Με τον λαό στη γωνία!

Τα δύο πρώτα χρόνια μετά τη πτώση της στρατιωτικής χούντας και την ανάληψη της φασιστικής εξουσίας από το μεταπολιτευτικό αληταριό, οι νεοφασιστικού κομματικοί μηχανισμοί, επιδόθηκαν παραπειστικά, σε ευρεία στρατολόγηση αγωνιστών του αντιδικτατορικού αγώνα. Τρεις ήσαν οι στόχοι των νεοσυνεχιστών της διαφθοράς και της παρακμής.

1.– Να κλέψουν δόξα οι άκαπνοι αρχηγοί και αρχηγίσκοι και τα πέριξ αυτών κομματόσκυλα, τα οποία κάθε τόσο αποδεικνύονταν ότι ήσαν υπηρέτες της χούντας.

2.– Να εγκλωβίσουν, να παγιδέψουν ή και να διαφθείρουν αντιδικτατορικούς αγωνιστές και πολιτικά να τους εξοντώσουν δια παντός. ΠΡΟΓΚΡΟΜ. Δεκάδες χιλιάδες διαγραφές και ο πολιτικός αφανισμός πρώην αγωνιστών, από όλα τα κόμματα, ιδιαίτερα από ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ και Ανανεωτική Αριστερά. Πολιτικές κινήσεις, που επιχειρήθηκαν να δημιουργηθούν μετά, ήταν από χέρι εξαφανισμένες, από τα εργαλεία χειραγώγησης των νεοχουντικών.

3.– Να κατασυκοφαντήσουν με κάθε μέσον μια γενιά αγωνιστών, ταυτίζοντάς την με τη δική τους ΣΑΠΙΛΑ, ώστε η λαϊκή μάζα να μην εμπιστεύεται τίποτα και κανέναν, για να μη μπορεί να σηκώσει κεφάλι στο μέλλον!!!!

Σύμφωνα με το tsoutsouneros.arvanitis.eu ο καθένας από αυτούς τους λίγους θλιβερούς πρωταγωνιστές όμως, έχει διαγράψει μια σαφή πολιτική τροχιά, με συγκεκριμένες πράξεις, για να καταστρέψει το λαϊκό κίνημα. Οι τρεις βασικοί εκφραστές και πράκτορες του νεοχουντισμού (ΔΑΜΑΝΑΚΗ, ΛΑΛΙΩΤΗΣ, ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ), έχουν πολλά κοινά και δεσμούς μεταξύ τους. Η ανάρτηση έτυχε να είναι αφιερωμένη στη νεοφασίστρια Δαμανάκη. Μια ιδιάζουσα περίπτωση, που θα έπρεπε να ήταν θέμα έδρας σε όλες τις ψυχιατρικές σχολές παγκοσμίως. Πέρασε από ανώτατες ηγετικές θέσεις, του ΚΚΕ, της αυτοαποκαλούμενης Ανανεωτικής Συνασπισμένης Αριστεράς (μετεξέλιξη του ΚΚΕ Εσωτερικού) και του ψευδοΠΑΣΟΚ!!!!! Τώρα υπηρετεί ως ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ της νεοναζιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης των Εβραίων τραπεζιτών!!!! Σε ποιες διαγραφές ΚΚΕ και Ανανεωτικής Συνασπισμένης Αριστεράς δεν συμμετείχε, όταν ηγεμόνευε σ΄ αυτά; Σε ποια ναοναζιστική απόφαση καταστροφής της Ελληνικής οικονομίας από το ψευδοΠΑΣΟΚ, δεν έχει συμπράξει, από της εντάξεώς της στο ΠΑΣΟΚ και μετά; Και καθόμαστε και προβληματιζόμαστε και συζητάμε, τα σενάρια της φασιστικής εξουσίας, που θέλουν να ταυτίσουν το αντιδικτατορικό κίνημα με τη πράκτορα Δαμανάκη;Και επειδή αυτή, ήτανε αυτό που ήτανε, και είναι μέρος αυτής της καταδικαστέας διεφθαρμένης εξουσίας, θα αφήσουμε τους σάπιους προπαγανδιστές μιας εξουσίας, της οποίας η Δαμανάκη είναι επίλεκτο μέλος, να λένε, «να ορίστε… αυτή είναι η γενιά του Πολυτεχνείου που κυβερνά;» και δεν βλέπουμε που αυτή η κλώσα, αποδέχεται με τη σιωπή της αυτή τη προπαγάνδα;

Γιατί επιτρέπουμε τη συκοφάντηση του λαϊκού κινήματος δια της κάθε Δαμανάκη, και δεν καταστρέφουμε τη πράκτορα του νεοχουντισμού Δαμανάκη, δια των φασιστικών πράξεων και συμπεριφορών της?????


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:
loading...

11 Σχόλια

 1. ΄Ο, τι και να λέει ο αρθρογράφος, το Πολυτεχνείο δεν έγινε αυθόρμητα. Και τα πρόσωπα που αναφέρει είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν έκαναν του κεφαλιού τους μια και ήταν οργανωμένα σε συγκεκριμένες πολιτικές παρατάξεις. Κι αν σαν ηγετική ομάδα έπαιξαν βρώμικο ρόλο, τόσο το χειρότερο για την υπόθεση του Πολυτεχνείου. Και κρίμα για τον αγνό κόσμο που συμμετέσχε και ιδίως για τα θύματα, πολλά από τα οποία ήταν αμέτοχα με τα γεγονότα.
  Η υπόθεση του «Πολυτεχνείου» ο,τι και να λέει ο συναισθηματικός αρθρογράφος, κρινόμενη εκ του αποτελέσματος βρωμάει. Κι όχι τόσο γιατί κατευθύνθηκε από Λαλιώτηδες και Δαμανάκες, όσο διότι ήταν απαραίτητη για να επακολουθήσουν τα γεγονότα της Κύπρου και η μεταπολίτευση.
  Δικαίωμα του αρθρογράφου να φαντάζεται μη κατευθυνόμενες, αυθόρμητες λαϊκές εξεγέρσεις, αλλά δεν υπάρχει τέτοιο ιστορικό προηγούμενο και όλες, ακόμα και η Γαλλική Επανάσταση ήταν οργανωμένες. Που ισχύει πολύ περισσότερο στην περίπτωση του Πολυτεχνείου, εκ του ότι έγινε εν αιθρία και χωρίς να υπάρχει κάποια ιδιαίτερη αιτία διακοπής της ιδιότυπης λαϊκής ανοχής στο καθεστώς του Παπαδόπουλου. Αφού με εξαίρεση τα εφάπαξ φοιτητικά γεγονότα της Νομικής, στα έξι χρόνια διακυβέρνησης του, δεν σημειώθηκε άλλη λαϊκή αντίδραση.

 2. Το ελληνικό ερωτηματικό είναι αυτό ; αρθρογράφε και όχι αυτό ?

  Προσοχή!

 3. Ο Ευαγγελος Αβερωφ ειχε πει «Το πολυτεχνειο υπηρξε μια θαραλεα εκδηλωση νεολαιας οπως την διδαξε ο Λενιν υπερφαλαγγιστηκε απο το ΚΚΕ και τα συνθηματα δημοκρατιας εγινε συνθηματα εγιναν συνθηματα κουμουνισμου Ο Τσατσος ειχε πει» Εχω την συνειδειση μου καθαρη που δεν συνηργησα στην κατασκευη μυθου Λυπαμαι για τα 5-6 παιδια που σκοτωθηκαν εξω και μακρια απο το Πολυτεχνειο αλλα μεσα δεν σκοτωθηκε ΟΥΔΕΙΣ» Ο Θ.Παπακωνσταντινου ειχε πει » Θα ερθει καποτε η ωρα που η υποθεση πολυτεχνειου θα μελεταται απο ιστορικους κοινωνιολογους και ψυχιατρους ως μια απο τις χαρακτηριστικοτερες αποδειξεις της ηθικης και πνευματικης καταπτωσης μιας χωρας» Αντε να τελειωνουμε με τις μπουρδες και τις δολοφονιες…..

 4. Τοσα χρονια σοσιαλιστικη κρατικη τηλεοραση , ταιζαν τον κοσμο οτι η Δαμανακη εριξε την Χουντα.Λες και οι χουντες πεφτουν τοσο ευκολα με τις κυλοτες.Και τωρα επιτροπος στην ΕΕ με μισθο 10.000 Ε.Οπως ο αλλος ο αγωνιστης του Πολυτεχνειου ο Παπουτσης στην Παγκοσμια Τραπεζα με μισθο 15.000 Ε.Αν το ΠΑΣΟΚ ειναι στην βουλη στις επομενες εκλογες , εγω μεταναστευω στην Ν.Ζηλανδια

 5. Τελικά δεν κατάλαβα γιατί έγινε το Πολυτεχνείο; Αφού σε 2,5 μήνες θα γινόταν εκλογές; Γιατί οι Αναρχικοί (ναι οι Αναρχικοί το κάνανε και όχι ΚΚΕ κλπ , αυτοί ήταν ενάντια και το βρίζανε σαν προβοκάτσια).
  Μήπως έχει σχέση με τα πετρέλαια που θα εξόρισε από το Αιγαίο ο Παπαδόπουλος; μήπως με το ότι δεν έδωσε άδεια να περάσουν τα αεροπλάνα από την Σούδα στον πόλεμο των 6 ημερών; Τυχαίο το ενώ δεν γινόταν τίποτα τόσα χρόνια μετά από αυτά άρχισαν οι εξεγέρσεις . Ποιά η σχέση της Δαμανάκη με την κόρη του Μοσαντ Νταγιαν (κολλητές ήταν) Τυχαία βρέθηκε ο Μοσαντ Νταγιαν στην Αθήνα κατά την διάρκεια του πολυτεχνείου.
  Τυχαία ο Ιωαννίδης σχεδίασε να ρίξει τον Παπαδόπουλο στο Ιατρείο του Εβραίου γαμπρού του; Απέναντι από την Πρεσβεία (την Αμερικάνικη). Τυχαίο που η Αθήνα για 3 μέρες μετά το πολυτεχνείο καιγόταν από τους ……αγωνιστές. Τυχαίο που τα επισόδεια αυτά σταμάτησαν όταν ο Ιωαννίδης είπε το ναι για να ρίξει τον |Παπαδόπουλο (τον ψήνανε τόσες μέρες και βάλαν ένα χεράκι οι…αγωνιστές). Τυχαίου που με τον Ιωαννίδη οι Εβραίοι κάναν ότι θέλανε. Τυχαίο αφού έριξε ο Ιωαννίδης τον Παπαδόπουλο ο Μοσαντ Νταγιαν έφυγε με την θαλαμηγό του;(τι να κάνει Νοέμβριο μήνα στην Ελλάδα; Το θέα είναι γιατί ήρθε χειμωνιάτικα) Πολλές συμπτώσεις και μάλιστα άριστα συντονισμένες. ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς; ΓΙΑΤΙ ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ μΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.

 6. απλα-
  «….γιατι ειμαι Εβραια»- ειπε καποια στιγμη η ιδια μεσα στην Ελληνικη Βουλη!

 7. «ειμαι εβραια» ειπε καποια στιγμη αυτη η «κυρια» μεσα στην Ελληνικη Βουλη—- (για ολα υπαρχει απαντηση)-

 8. παγκοσμιως οι εβραιοι στηριζουν εβραιους– και η δαμανακη γ αυτο παντα προωθειτε – το ειχε πει και η ιδια στην Βουλη » ειμαι εβραια εγω»-

 9. ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ…. ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ………… ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΠΙΚΕΡ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ???? ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. ΠΟΣΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΞΟΔΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ?

Leave a Response