ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ…ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ…! ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ Ο ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ- ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

    Κοινοποίηση:
    MOSXATO

    Νεκρός από τα πυρά πυροβόλου όπλου, έπεσε, πριν από λίγη ώρα, μέσα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ, όπου εργαζόταν, στο Μοσχάτο, υπάλληλος.

    Όλα ξεκίνησαν όταν εντός πρακτορείου ΠΡΟΠΟ που βρίσκεται επί της οδού Μακρυγιάννη και Ποσειδώνος εντοπίστηκε λίγο πριν τις 23.00 το βράδυ ένας άνδρας νεκρός. Ενώ αρχικά πληροφορίες ανέφεραν ότι η δολοφονία συνέβη κατόπιν ληστείας, όπως προέκυψε αργότερα η δολοφονία έγινε για προσωπικές διαφορές.

    Αναλυτικά

    Όπως προέκυψε το θύμα είναι υπάλληλος του καταστήματος ενώ δράστης είναι ο ιδιοκτήτης -πρόκειται για γνωστό παραολυμπιονίκη- ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε.

    8080028
    8080028

    7888551
    7888551
    8117924
    8117924

    opp2
    Όπως έχει γίνει μέχρι τώρα γνωστό, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου τράβηξε όπλο και το έστρεψε προς έναν θαμώνα με τον οποίο είχαν προσωπικές διαφορές. Επικράτησε πανικός, αλλά ο ιδιοκτήτης δεν δίστασε να τον πυροβολήσει στο κεφάλι.

    Ο τραυματισμένος θαμώνας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, υπέκυψε τελικά στα τραύματά του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. η πραξη του ταιριαζει με το ολυμπιακο ιδεωδες.Κριμα να δινουν μεταλια σε τετοια προβληματικα ατομα.

    2. του γαμουσε την γυναικα η εβαζε χερι στο ταμειο

    Comments are closed.