ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ! ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…

    Κοινοποίηση:
    mathitries-630x401

    Εμείς στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ τα λέγαμε από καιρό και μας έλεγαν ρατσιστές. Τώρα που ισοπεδώθηκαν τα πάντα είναι καλά; Η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί. Σας αρέσει τώρα; ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ! Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Αυτά που θα ακολουθήσουν θα είναι πολύ χειρότερα.

    Αυτό που φοβόμασταν και βλέπαμε σε δημοσιεύματα του εξωτερικού ήρθε πλέον και στην Ελλάδα. Η ύβρις απέναντι στη φύση και στα θεία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και με επίσημο τρόπο πλέον.

    Αυτό το είδαμε και με την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια, που έγινε πλέον νόμος του κράτους.

    Το νομοσχέδιο στήριξαν επί της αρχής τα κόμματα της πλειοψηφίας, όπως επίσης ΔΗΣΥ, Ποτάμι και ΝΔ. Το ΚΚΕ δήλωσε «παρών», ενώ η Ένωση Κεντρώων συνασπίστηκε με την Χρυσή Αυγή καταψηφίζοντας. Ως προς την ονομαστική ψηφοφορία για το επίμαχο άρθρο, το αποτέλεσμα είναι 161 υπέρ, 103 κατά, 3 «παρών και 36 απόντες.

    Ήταν πολύ προσεχτικά διατυπωμένο το «περιτύλιγμα» κατάθεσης του επίμαχου νομοσχεδίου με τον τίτλο «Μέτρα για την προώθηση των θεσμών της αναδοχής και της υιοθεσίας», το οποίο ήρθε συμπληρωματικό στον νόμο του συμφώνου συμβίωσης των ομοφύλων.

    Τα προβλήματα που θα προκύψουν στην κοινωνία από το νομοσχέδιο αυτό είναι πολλά, γιατί εκείνο που συνέβη σήμερα στη χώρα μας δεν κινείται στα πλαίσια της φυσικής και της απλής λογικής, αλλά στη σφαίρα του παραλόγου

    Πλέον, την σκυτάλη ανέλαβαν και οι καθηγητές, αφού πρώτα το πολιτικό προσωπικό της χώρας άνοιξε τον δρόμο.

    Σύμφωνα με το lesvospost, σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση δασκάλας δημοτικού σχολείου για την ετήσια σχολική εορτή σε χωριό της Μυτιλήνης. Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν η δασκάλα αποφάσισε η σχολική ετήσια εορτή για το κλείσιμο της χρονιάς να είναι ιδιαίτερη.

    Στην θεατρική παράσταση που θα κάνουν τα παιδιά της έκτης του εν λόγω Δημοτικου Σχολείου τα παιδιά θα αλλάξουν…. φύλο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η δασκάλα αποφάσισε στην θεατρική παράσταση τα αγόρια να ντυθούν με φούστες (κορίτσια) και τα κοριτσάκια με παντελόνια (αγόρια).

    Πάντως ένα αγοράκι αντέδρασε αλλά η δασκάλα ανένδοτη του απάντησε πως αν δεν λάβει μέρος στην θεατρική παράσταση δεν θα εκφωνήσει ούτε ποίημα.

    Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλετε να δομήσετε κύριοι; Δεν πρέπει να περάσει. Η Ελλάδα έχει ιστορία, όσο και εάν κάποιοι θέλουν να την σβήσουν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΟΛΗ Η ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΣ ΛΑΘΡΟΑΠΛΥΤΩΝ ΜΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΚΕΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΤΣΙΜΠΛΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ!!!!!!!!

    2. Σέ χωριό της Δράμας μία δασκάλα πήγε να ανεβάσει το ίδιο έργο, τά αγόρια νά ντυθούν μπαλαρίνες, αλλά ευτυχώς γιά αυτήν τό πήρε πίσω, ή μαντάμ συριζαια βέβαια… καί μάλλον αγαμητη…

    3. Ολες οι λεσβιες και οι πουστιδες στην Λεσβο μαζευτηκανε?

    4. Θάνατος στην πουτανα την δασκάλα προτείνω να την αλειψουν με πισσα και πούπουλα και να την κάψουν ζωντανή στο κέντρο της πλατείας, εις παραδειγματισμο και άλλων ανωμαλων πουστηδων και λεσβιων. Ερε Παπαδόπουλος που σας χρειάζεται…

    5. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΡΕΛΟ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΙ. ΑΝΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ .

    6. Αυτή η δασκάλα από αύριο να ψάχνει να βρει άλλη δουλειά να κάνει γιατί δεν υπάρχει περίπτωση αν αναλάβει κάποια ελληνοκεντρική κυβέρνηση αύριο τα ινία της χώρας να δουλέψει ξανά η εν λόγω κυρία σαν δασκάλα.
      Δασκάλα της συμφοράς ο άντρας είναι άντρας η γυναίκα είναι γυναίκα η αδερφάρα είναι αδερφάρα και η λεσβία είναι λεσβία.
      Έχετε μπερδέψει την βούρτσα με την @ουτσα
      ό, τι κι αν κάνετε η Ελλάδα θα μείνει όρθια και η θρησκεία μας θα μείνει όρθια και η πατρίδα μας θα μείνει όρθια
      Εσείς σε λίγο δεν ξέρω που θα πάτε να κρυφτείτε που έχετε αναγάγει το ανώμαλο σε ομαλό και το παράλογο σε λογικό.
      Παίζετε με την λογική και με τα νεύρα μας.

    7. και ένας πατέρας δεν βρέθηκε….. να της εξηγήσει το όνειρο ;;;

    8. Ρε άει σιχτίρι όλες τις άπλυτες όλες τις λεσβιάρες τις κάνανε δασκάλες!Ουστ σιχάματα πάτε να χαλάσετε τα παιδιά μας!

    9. Ο ΠΗΤ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜ Α ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.ΣΥΡΙΖΟΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ.ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ.ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΙ ΩΡΑ ΣΑΣ .ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.ΠΑΡΑΣΙΤΑ

    10. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟΝ ΦΟΥΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΗΤ. ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ,ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ.ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΔΕ ΧΑΡΕΣ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Ο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΥΡΙΖΑ .ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗ ΛΕΜΕ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΣΑΣ .

    11. Καλά οι γονείς τι έκαναν ? Θα πήγαιναν να χειροκροτούν σαν ηλίθιοι?Μπράβο στο παιδί που αντέδρασε και αν δεν έλεγε το ποίημα τι έγινε ακόμα καλύτερα.Η δασκάλα είναι σκρόφα.

    12. Οποιος πατερας αφησει να γινει αυτο στα παιδια του ειναι κατωτερος και απο σκουληκι.Αρπαχτε την απο τα μαλια και ριξτε την πανω στο τζαμι να παραμορφωθει η σκατοφατσα της. Μετα πατηστε την λιωστε την μεχρι να ψοφησει.ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

      1. ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ τα παραπανω.Καιρος για ξεκαθάρισμα λογαριασμων.Η εμεις η αυτοι.

    13. ε ρε και ναμουνα στο νησι μπατσες που θατρωγε, αφου θα την ξεφτιλιζα λεκτικα μπροστα στα παιδακια ,για να μαθαινουν.Καργιολα συριζοσκατοψυχη.Θες να κανεις τα παιδακια σαν τα μουτρα σου.Ευχομαι να σε πηδηξουν απο παντου οι λαθρο .ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΥΡΙΖΑ .ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΖΩΑ

    14. Μπραβο και ΕΥΓΕ στην δασκάλα που αναλογα με τους νόμους προσαρμόζει και τους μαθητές της !!! Εσεις βρωμιαριδες ομοφοβικοί φασιστες δεν θα μας πατε πίσω 1000 χρονια… ουστ ζόμπι!!!

      1. ελα και συ βλακουλη που νομιζεις μαζι με τον παραπανω βλακουλη που γραφετε τα ιδια.ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΣΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ .ΨΥΧΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΑΙΔΙΑ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΑΝΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ….

    15. Kαμμια αγαμητη αξουριστη λεσβια θα ειναι , που προσπαθει να βγαλει τα εσωψυχα της στους μαθητες .,..,

      Για φερτην στην Μορια στο αφγανοπακιστανοσομαλικο γκετο να ισιωσει .,…,.

    16. Και τι θα γίνει αν δεν εκφωνήσει ποίημα;Προκειμένου να ξευτιλιστεί, μη σώσει και εκφωνήσει.Εξ’ άλλου το ποίημα ανάλογο της ”γιορτής” θα είναι σίγουρα…Γονείς,πάρτε τα παιδιά σας και εξηγήστε τους τι συμβαίνει,γιατί τα έχουν μπερδέψει και τρελάνει οι αχρείοι νεοταξίτες.Τέτοιες ”γιορτές” μη σώσουν και γίνουν,δεν μας χρειάζονται.Μόνο ζημιά κάνουν…

    17. Ας σταθούμε στο …χειρότερ! Πως μονο ένα αγοράκι..αντέδρασε αλλά μάλλον λόγω του ποιήματος(??) θα ..υποχώρησε κι αυτό!

    18. Ωραια μαγκικα κ Ελληνικα ωραιος Χρησταρα!!!!!!

    19. ΑΙΣΧΟΣ!!!ΜΗ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ!!!ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΑΖΙ
      ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΗΣ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΟΥΧΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΦΥΛΟΥ
      ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ,ΑΦΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΙΣ “ΑΛΛΑΓΕΣ”

    20. Έτσι μπράβο,ό,τι προστάζουν οι εβραίοι θα κάνετε σαν καλά σκυλάκια που είστε.Οι γιοί σας γκεϊ,οι κόρες σας λεσβίες και μόνο οι λάθρο να κάνουν παιδιά.Αυτά λένε οι εβραίοι,αυτά θα κάνετε και αφού δεν ξεσηκώνεστε μάλλον γουστάρετε.

    21. ευγε στην δασκαλα για τις προχωρημενες και ασυμβιβαστες αποψεις .αν νομιζετε οτι εσεις οι φασιστες θα σταματησετε την νεα πραγματικοτητα γελιεστε .

      1. Φασιστας εισαι εσυ & οι ομοιοι σου,που με το ετσι θελω καταστρεφετε νεους ανθρωπους.Το αυριο της Ελλαδος.Δεν θα σας περαση ομως,γιατι κυριως πατε κοντρα στη φυση & η φυση παντα τιμωρει.

      2. Ασυμβιβαστες αποψεις? Αντιλαμβανεσαι την πραγματικοτητα αντιστροφα διοτι εισαι αρρωστος ανωμαλος και σκατοψυχος. Κακο ψοφο να εχεις ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ.

      3. Η νέα πραγματικότητα ποια είναι ρε βλακάκο ;
        Η παράφύση ;
        Το λέει και η ίδια η λέξη άτομα ψυχικά άρρωστα νομίζουν πως κάνουν κάτι φυσιολογικό επειδή είναι επιλογή τους πρέπει να είναι και φυσιολογικό σωστά ; αχαχαχα ούτε σεξ πραγματικό κάνετε καταδικασμένοι είστε τραβάτε αυτοκτονήστε να γλυτώσετε και εσείς οι ίδιοι και η κοινωνία απ’την αρρώστια σας.
        Όποιος έχει τέτοιες τάσεις απ’την επόμενη μέρα σε ψυχίατρο και ανδρολόγο αυτοί θα του πουν την αλήθεια.
        Τα υπόλοιπα δεν είναι πρόοδος είναι απλά να μασκαρέοψυμε την αρρώστια για να μην καταλαβαίνουμε ότι είμαστε άρρωστοι ! Πούλο ανώμαλοι !

    22. Ντροπή και Αισχος!??? Αλλά αφού μας κυβερνούν άνθρωποι ένοχοι για έσχατη προδοσία τι καλύτερο περιμένουμε????? Γιατί όμως ο Ελληνικός λαός κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και δεν τους έχει πέταξει στην θάλασσα ακόμη??????? Αυτό είναι ένα ερώτημα που δεν υπάρχει απάντηση!!!??

    23. Τι κανει ο συλλογος γονεων & κηδεμονων εκει στη Λεσβο; Σ’εσας απευθυνομαι κυριως πατερες των μικρων μαθητων.Θα επιτρεψετε να σας καταστρεψουν τα παιδια σας;,Τι θα μας μεινη μετα τα παιδια μας; ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΗΝ με καθε τροπο μωρε.Μην την αφησετε να σταθη πουθενα στο νησι.Καλλιτερα στη φυλακη,παρα χωρις παιδι.

    24. η δασκαλα φαινεται οτι εχει εντονη ανησυχια αναμεσα στα ποδια της. ας ελθει λοιπον στο κερατσινι στην ψαροσκαλα , εχει κατι μαυρους καικιερηδες που θα της κανουν τον πατο σιφωνι. και ας αφησει ησυχα τα παιδακια .

      1. Που εισαι εσυ ρε ψοφια? Χαθηκες…

    Comments are closed.