ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ ΤΟ 19ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ! “ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!” – ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΛΕΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑΪΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΕ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ – “ΦΩΤΙΑ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ! ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    montelo

    Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται τόσο η οικογένεια όσο και η 19χρονη Ελληνίδα που  συνελήφθη από τις Αρχές στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, μεταφέροντας 2,5 κιλά κοκαΐνης, αξίας περίπου 300.000 δολαρίων, στο σακίδιο που είχε στην πλάτη της.

    Η κοπέλα ζητάει να επικοινωνήσει με τους δικούς της. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητούνται οι φίλοι της 19χρονης κοπέλας, που έκανε παρέα το τελευταίο διάστημα, τόσο στην πόλη της Καλαμάτας όσο και της Αθήνας.

    «Βοηθήστε με! Αγόρασα ένα σακίδιο πλάτης στην Αντις Αμπέμπα και έχω εμπλακεί σε μεταφορά κοκαΐνης. Δεν ήξερα ότι περιείχε ναρκωτικά»!

    Το τηλεφώνημα που έγινε το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου

    Το τηλεφώνημα αυτό από την 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου, το μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης, όπως αποκαλύπτει η Alphafreepress, έγινε στο προξενείο της χώρας μας στη χώρα αυτή, το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου.

    19xroni-hong-kong

    Είχαν ήδη φωτογραφίσει και βιντεοσκοπήσει την 19χρονη

    Είχαν περάσει μόλις λίγες ώρες από τη σύλληψη της 19χρονης Ειρήνης Μελισσαροπούλου από τη Μυτιλήνη από τους τελωνειακούς του αεροδρομίου του Χονγκ Κόνγκ και ήδη μπροστά σε κάμερα και φωτογραφικούς φακούς είχαν επιδείξει το περιεχόμενο του σακιδίου της.

    Έντρομη η κοπέλα ζήτησε βοήθεια από το προξενείο

    Έντρομη η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, η οποία στα 19της χρόνια βρίσκεται αντιμέτωπη με μια πολύ βαριά κατηγορία σε μια ξένη, μακρινή χώρα, ζήτησε βοήθεια από το ελληνικό προξενείο στο Χονγκ Κόνγκ.

    Όταν την ρώτησαν οι διπλωματικοί υπάλληλοι τι είχε συμβεί, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες της Alphafreepress, η 19χρονη Ειρήνη, τους έδωσε τη δική της εξήγηση για όσα είχαν συμβεί.

    montelo6

    Στην Αντις Αμπέμπα της Αιθιοπίας αγόρασα το σακίδιο

    «Ταξίδεψα αεροπορικώς από την Αθήνα με τελικό προορισμό το Χονγκ Κονγκ, μέσω Αιθιοπίας.

    Όταν κατέβηκα από το πρώτο αεροπλάνο στην Αντις Αμπέμπα, αγόρασα από ένα κατάστημα ένα σακίδιο πλάτης για να τοποθετήσω τα προσωπικά μου αντικείμενα.

    montelo-koka

    Όταν έφτασαν στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με σταμάτησαν

    Όταν έφθασα στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, με σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν στα εσωτερικά τοιχώματα όπως μου είπαν δύο κιλά και 600 γραμμάρια σκόνης. Είπαν ότι πρόκειται για κοκαΐνη και ότι θα τη στείλουν στο Χημείο τους για να έλθει και από εκεί η απάντηση».

    Έχει υποστεί ένα πρώτο σοκ λέει ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Χονγκ Κονγκ 

    Ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Χονγκ Κονγκ, Ιωάννης Μαλούκος, ανέφερε σε ηλεκτρονική εφημερίδα ότι η 19χρονη Ειρήνη έχει υποστεί ένα πρώτο σοκ, λόγω του επεισοδίου της στο αεροδρόμιο και θέλει σύντομα να τελειώσουν όλα και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

    Ωστόσο, δεν είναι σίγουρος για τον χρόνο που θα χρειαστεί η υπόθεση μέχρι να φτάσει στα δικαστήρια του Χονγκ Κονγκ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ίσως πάρει περισσότερο απ’ όσο φανταζόμαστε:

    «Δεν συζητήσαμε καθόλου τι ακριβώς έγινε στο αεροδρόμιο. Καταλαβαίνετε ότι ο δικός μου ο ρόλος ως προξένου δεν είναι το κομμάτι το ποινικό της υπόθεσης, οπότε δεν συζητήσαμε πως έγιναν τα πράγματα. Δεν μου ζήτησε κάτι συγκεκριμένο, ενώ είναι αρκετά ευχαριστημένη από τις συνθήκες κράτησης της. Συγκεκριμένα, την ρώτησα εάν έχει κάποιο αίτημα, κάποιο παράπονο που θα μπορούσα να μεταφέρω στη διεύθυνση των φυλακών και δεν ήθελε κάτι. Υποθέτω ότι θα ήθελε να προχωρήσει αυτή η υπόθεση και να λήξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όμως προφανώς δεν εξαρτάται από εκείνη ή από μένα. Ο ρυθμός που θα προχωρήσουν οι δικαστικές διαδικασίες, όπως και στην Ελλάδα, θα πάρει αρκετό διάστημα. Δεν ξέρω εάν το Χονγκ Κονγκ έχει μία από τις αυστηρότερες νομοθεσίες περί ναρκωτικών, αυτό που ξέρω είναι ότι θα παίξει ρόλο η ποσότητα και το είδος του ναρκωτικού».

    Και συνέχισε ο κ. Μαλούκος:

    «Έχω μιλήσει με τους γονείς της, καθώς το Χονγκ Κονγκ είναι μια πολύ ακριβή πόλη, οι παρεχόμενες υπηρεσίες κοστίζουν πολύ και φυσικά είναι ένα μείον το κόστος της πόλης. Θα την ξανά δω σύντομα, καθώς η Προξενική Αρχή φροντίζει να διατηρεί την επαφή και την επικοινωνία, ανεξάρτητα από την οποία εξέλιξη υπάρξει, που μπορεί να μην είναι τόσο σύντομη σε νομικό επίπεδο. Το Προξενείο θα φροντίσει να βρίσκεται σε επαφή με την Ελληνίδα πολίτη».

    montelo4

    Τι είπε η Ειρήνη στον Έλληνα γενικό πρόξενο του Χονγκ Κονγκ και τι ζήτησε 

    Σε μια πρώτη επικοινωνία με τον Έλληνα γενικό πρόξενο του Χονγκ Κονγκ, η Ειρήνη τον ενημέρωσε ότι βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές ανηλίκων, όπου κρατούνται κορίτσια ηλικίας 14 έως 21 ετών και ότι θέλει να έρθει σε επαφή με την οικογένειά της στην Ελλάδα. Η 19χρονη είπε επίσης στον γενικό πρόξενο ότι οι συνθήκες κράτησης της εκεί είναι καλές, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μιλήσει με τους γονείς της Δευτέρα.

    Οι γονείς της από την άλλη πλευρά δεν μπορούν να πιστέψουν πως η κόρη τους έφτασε να συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ και με τόση μεγάλη ποσότητα σκληρών ναρκωτικών.

    Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικοί της άνθρωποι έχουν ενημερωθεί από τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας για το κόστος της πόλης της Ασίας και ήδη έχουν αρχίσει να επικοινωνούν με όλους τους συγγενείς, αλλά και με φίλους, προκειμένου να μαζέψουν χρήματα για τα δικαστικά έξοδα που θα χρειαστεί η 19χρονη κοπέλα.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το Χονγκ Κονγκ, είναι η έκτη ακριβότερη πόλη του κόσμου, καθώς το ενοίκιο για ένα τριάρι αγγίζει τα 5.300€, ενώ η μέση τιμή της βενζίνης κυμαίνεται στο 1,7€/λίτρο. Με αυτές τις τιμές, μπορεί εύκολα να φανταστεί κανείς πόσο θα κοστίζει η υπεράσπιση της 19χρονης από έναν ντόπιο δικηγόρο…

    montelo3

    Τι λένε οι φίλοι της 19χρονης από την Μυτιλήνη

    Οι φίλοι της 19χρονης από την Μυτιλήνη μιλούν για ένα κορίτσι φυσιολογικό, το οποίο, όσο βρισκόταν στο νησί της Λέσβου, δεν είχε δείξει τίποτα το ανάρμοστο ή το αντικοινωνικό -το αντίθετο, έκαναν λόγο για μια κοπέλα ευδιάθετη, η οποία τους ανακοίνωσε πριν από μερικούς μήνες την απόφασή της για σπουδές στην Καλαμάτα.

    Μάλιστα, οι φίλοι της,  τόνισαν ότι η 19χρονη, αφότου έφυγε για σπουδές στην πόλη της Μεσσηνίας, λίγο καιρό μετά, έμαθαν ότι κέρδισε έναν διαγωνισμό ταξιδιών, τον «World Stars», όμως κανείς τους δεν πιστεύει ότι η φίλη τους όντως συμμετείχε σε τέτοιον διαγωνισμό, παρά μόνο υπογραμμίζουν ότι γνώρισε έναν άτομο και έπειτα ξεκίνησε τα… παράξενα ταξίδια της.

    Κινδυνεύει με ισόβια μέχρι και με θανατική ποινή

    Το μοντέλο κινδυνεύει με ισόβια, ακόμη και με θανατική πονή αν καταδικαστεί, διότι η εκεί νομοθεσία είναι ιδιαίτερα σκληρή όσον αφορά στην διακίνηση ναρκωτικών.

    Και γι’ αυτό φαίνεται πως… υπάρχει λόγος. Ποιος είναι αυτός; Μα τα οργανωμένα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών που δρουν με φρενήρεις ρυθμούς στην περιοχή. Κρύβεται ένα από αυτά πίσω από το προσωπικό δράμα της 19χρονης κοπέλας;

    montelo

    Ο ιερέας που «ξεγυμνώνει» τα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών!
    Ο πατέρας Τζον Γουίδερσπουν είναι βέβαιος. Είναι καθολικός ιερέας κι έχει το πρωσονύμιο «ο Άγιος των φυλακισμένων στο Χονγκ Κονγκ«.
    Τα τελευταία τρία χρόνια άρχισε μια ιδιαίτερη καμπάνια. Ζήτησε από εκείνους που έγιναν βαποράκια για χάρη σκληρών κυκλωμάτων να περιγράψουν το πώς έφτασαν «φορτωμένοι» με ναρκωτικά στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Αλλά και να αποκαλύψουν ποιοι τους στρατολόγησαν. Στόχος του, όπως και έγινε, ήταν να αποκαλύψει σε ειδικό φόρουμ τις φωτογραφίες και τα ονόματά τους.

    Όταν έμαθε για το ταξίδι που έκανε το 19χρονο μοντέλο από την Αιθιοπία προς το Χονγκ Κονγκ, όπου και συνελήφθη έχοντας πάνω της 2,5 κιλά κοκαΐνη, ήξερε από την αρχή ποιος την στρατολόγησε.

    foivi

    Λίγες ώρες, μάλιστα, αφότου το μοντέλο είχε συλληφθεί, έγραψε στο φόρουμ:

    «Η «Φοίβη» συνεχίζει να στρατολογεί γυναίκες στην Αντίς Αμπέμπα (σ.σ. η πρωτεύουσα της Αιθιοπίας) για να τις στέλνει φορτωμένες με ναρκωτικά στο Χονγκ Κονγκ… Τις τελευταίες ημέρες συνέλαβαν πέντε γυναίκες «βαποράκια» στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Μία από την Κένυα, δύο από την Τανζανία, μία από το Περού και μία από την Ελλάδα. Οι τρεις νοτιοαφρικανές και η Ελληνίδα (ένα 19χρονο μοντέλο) ήρθαν όλες από την Αντίς Αμπέμπα«.

    Τηλεοπτικός σταθμός μίλησε με τον καθολικό ιερέα. Εκείνος καταγγέλλει ότι το 19χρονο μοντέλο στρατολογήθηκε από αυτή τη γυναίκα. Δείτε τις φωτογραφίες που έχει επίσης δημοσιεύσει στο φόρουμ

    foivi2

    Ποια είναι η “Φοίβη” και πως στρατολόγησε το 19χρονο μοντέλο

    Ονομάζεται «Φοίβη». Ανήκει σε σκληρό κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην Αντίς Αμπέμπα, με «πλοκάμια» και δίκτυα σε ολόκληρα τον κόσμο. Ο Τζον Γουίδερσπουν τόνισε : «Ξέρω δυο άτομα στην φυλακή του Χονγκ Κονγκ που στρατολογήθηκαν από την «Φοίβη». Ξέρω τουλάχιστον δύο! Ενώ υπάρχουν και άλλα άτομα στη φυλακή που την γνωρίζουν!

    Μάλιστα, ένα από αυτά είναι η γυναίκα που συνελήφθη πριν από λίγες εβδομάδες. Εγώ θα ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι το κορίτσι από την Ελλάδα στρατολογήθηκε από το ίδιο κύκλωμα, το οποίο την έστειλε εδώ όπως και τις άλλες γυναίκες. Υπάρχουν πολλές συμπτώσεις. Πιστεύω πως πρέπει να είναι αλήθεια.

    Δείτε το βίντεο

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    50 Σχόλια

    1. έχετε πολλά πολλά κόμπλεξ όσοι κράζετε..κάντε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας να δείτε τι δουλειά κάνουν οι ελληνίδες που δεν έχουν να φάνε…

    2. ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΛΝΟ ΠΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΡΥΑ ΝΕΡΑ, ΝΑ ΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΟΛΕΣ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΑ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ ΣΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΑΛΒΑΔΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΣΥΓΧΡΩΝΩΣ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ… ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΞΕΚΩΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΩΣΤΕ ΝΑ “ΜΗΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΖΩΗ”, ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ , ΠΩΣ ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΟ ΕΙΔΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕ, ΑΠΛΑ ΡΙΣΚΑΡΙΣΕ ΔΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ. ..ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΛΥΠΗΣΗ ΚΑΜΙΑ.. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ!!!

    3. προσωπικά θεωρώ οτι την κυρια ευθύνη την εχουν οι γονεις, γιατι την μεγάλωσαν με σαπια πρότυπα, Να γινεις γνωστη, να γινεις καποια, να βγαζεις πολλα λεφτα και βεβαια ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Κατέστρεψαν το παιδι τους γιατι δεν του εδωσαν τις αρχες που εδωσαν οι δικου τους γονείς σ αυτους παρα μας ζαλιζουν ολη μερα τα μυαλα με το πως θα βγάλουμε οσο το δυνατων περισσοτερα χρωματιστά κωλόχαρτα για να ειμαστε δηθεν ευτυχισμένοι. Ειναι ευτυχία αραγε τωρα αυτο; Τους κανει υπερήφανους σαν γονεις; Και ποιος σοβαρός γονιος κ οπως μας λενε οι κυριοι δημοσιογράφοι κ εντιμος ανθρωπος οπως ηταν ο πατέρας της, αφήνει το παιδι του να γινει φωτομοντέλο; Μηπως ζει σε αλλο πλανητη κ δεν γνωρίζει τι κυκλώματα υπαρχουν σ αυτους τους κυκλους των δηθεν μοντέλων; Μια στις χιλιες κ αν θα πετυχουν, οι περισσοτερες ή γινονται βιζιτουδες, ή βαπορακια ή γυρνανε πορνο, Κριμα στην κοπελα κ σε πολλες σαν κ αυτη γιατι ειναι θυματα μιας κοινωνίας που εχει πληρως αποκτηνοποιηθεί κ δεν μπορει ουτε καν να προστατέψει τα παιδια της αλλα τα παραδίδει βορά στις ορέξεις του καθε αρρωστου

    4. ψιλή είναι όχι ωραία μην τα μπερδεύουμε με τέτοια φάτσα άντε για καμιά ελληνική βιοτεχνία ρούχων μέχρι εκεί με όλα αυτά τα πρότυπα όλες νομίζουν ότι είναι μονδέλα

    5. Μας ζαλισατε τα αρχίδια με το βλαμμένο αυτό…..έχουμε σοβαρότερα προβλήματα από τα βληματα

    6. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ; ΤΙ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ;

    7. ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕ ΘΑ ΠΛΑΓΙΑΣΕΙ ΤΩΡΑ………ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙ

    8. ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΙΟΠΙΑ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ……. ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΣΑΚΙΔΙΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ……ΑΙΘΙΟΠΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΤΑ ΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΡΑΥΣΗ ΚΑΘΕ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΣΑΚΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ…..ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΡΚΕΤΟΙ “ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ” ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΄……ΔΙΕΘΝΕΣ…….”ΜΟΝΤΕΛΟ”

    9. Αδέρφια, τα ήθελε το κωλαράκι της !!!…………………………………Καλά να πάθει !!!
      Να δουλεύει τους Κινέζους ………………..αλλά ….. να δουλεύει και εμάς ? …και το Προξενείο ? … πάει πολύ !!!
      Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες , τα ποιο πολλά τα έχετε είδη γράψει !!!
      Ας την , θα της αρέσει το σκοτεινό υγρό κελί της φυλακής !!! …Θα της κάνει καλο και στο κωλαράκι !!!
      Τι οίκτο να της δώσεις , όταν πρόκειται για 2 1/2 κιλά σκληρά ναρκωτικά ???

    10. Πολλά δεν ..στέκουν(!) στα λεγόμενα της! Κατ’ αρχάς τι δουλειά είχε στην Αιθιοπία (που δεν εξηγεί) και μετά το σακκίδιο …πως το αγόρασε “φορτωμένο” (που πάλι δεν εξηγεί..)..! Αν δεν “κελαϊδήσει” η μοντελοπνίχτρα Μυτιληνιά.. δεν θα την βγάλει καθαρή …το μόνο σίγουρο…

      1. Χαχαχα καλό. Με την αγορα σακιδιου κ 300.000 ευρω αξια κοκαινη

    11. Μεγάλη μπουκιά φάτε. .μεγάλη κουβέντα μην πείτε.

    12. την αραπίνα γιατί δεν την συλλαμβάνει κανείς να αρχίσει να κελαηδάει;;

    13. Έτσι απλά. Να γυρίσει πίσω να τελειώνουν όλα και το καλοκαίρι Νάμος και Ρέμο ξανά. Άντε πρόξενε τρέξε να καθαρίσεις γρήγορα.

    14. Όσοι ξεφεύγουν απο την ελληνοχριστιανική ηθική αυτά παθαίνουν. Αν φόραγε τα καλά της να πάει στην εκκλησία δεν θα τα πάθαινε αυτά.
      Αν άκουγε το ελληνικό: “μάθε παιδί μου γράμματα” δεν θα τα πάθαινε αυτά.
      Ήθελε να πιστεύει πως είναι μοντέλο, ήθελε χρήμα και lifestyle και ταξιδάκια και… Νιγηριανούς…
      Καλά απο IQ πώς πάει; Πίστευε πως θα περάσει απο τόσα αεροδρόμια και δεν θα πιανόταν;
      Ας κάτσει τώρα να την υπερασπιστεί η Τατιάνα…
      Οι Έλληνες πρέπει να θωρακίσουμε τα παιδιά μας δείχνοντας τους τον δρόμο του Ηρακλή. Επιλέγουμε το δύσκολο δρόμο της Αρετής και όχι τον εύκολο δρόμο της Κακίας.
      Μεγαλώστε τα παιδιά σας με τους διδακτικούς μύθους του Αισώπου, με τον Ηρακλή και τη μυθολογία μας.

    15. Έγραψε στο fb πως “η ζωή είναι μικρή” και κατά ένα τραγικό τρόπο επιβεβαιώθηκε. Μίκρυνε τη δική της σε σημαντικό βαθμό

    16. Ολα τα πρεζονια να αγορασουν σακιδιο απο την Αντις Αμπεμπα, πωλουνται φορτωμενα!!! Τι παραμυθια θα ακουσουμε ακομα.

    17. Είναι αδικαιολόγητη. Της αναγνωρίζω μόνο το νεαρό της ηλικίας και τίποτε άλλο. Γιατί δεν είπε τίποτε στους γονείς της για το που πάει. Κουβαλάς 2,5 κιλά και δεν παίρνεις είδηση; Τι είναι 200 γραμμάρια; Λυπάμαι μόνο τους γονείς της που κι αυτοί δεν νομίζω να είναι άμοιροι των ευθυνών τους. Δηλαδή επειδή είναι ωραία πρέπει να απαλλαγεί; Ακούγεται σκληρό αλλά έτσι είναι. Το τι κακό μπορείς να κάνεις με 2,5 κιλά δεν το σκέφτεσαι; Αφού είχες την ομορφιά σου και σου άρεσε η μεγάλη ζωή μπορούσες να βρεις άνετα κάποιον που φυσάει το παραδάκι κι ας έκανες ότι ήθελες, σώμα σου ήταν., γιατί να κάνεις κακό σε άλλους.

    18. Με συγχωρείς τώρα, ταξίδεψες από την Ελλάδα στην Αιθιοπία.
      Λογικά πριν πας εκεί, είχες επικοινωνία, δεν πήγες εκεί τυχαία, δεν πήγες εκεί για να δουλέψεις σε οίκο μόδας, ή μοντέλων πως τα λένε αυτά.
      Στην Αιθιοπία Χριστιανή μου;;;
      Στην Αιθιοπία θα περνούσες από οντισιόν;;; Εμείς το μόνο που ξέρουμε είναι για την Αιθιοπία, μόνο για τον καφέ του και την φτώχεια.
      Αυτό δεν μας δείχνει κάθε τόσο η Unicef με τους τηλεμαραθώνιους;;;
      Και μετά από την Αιθιοπία στο Χονγκ Κονγκ, δηλαδή Κίνα;;; Πλάκα μας κάνεις τώρα;;
      Εδώ ρε, ναρκωτικά από την μια περιοχή της Ελλάδας στην άλλη να κάνεις, θα χεστείς πάνω σου.
      Είχες και ένα τσαντάκι 2,5 κιλών + το βάρος της τσάντας και δεν αναρρωτήθηκες, τι έχει αυτή η μαλακία, γιατί είναι τόσο βαριά!!! Χώρια αυτά, εκεί μέσα, δεν έβαλες τα προσωπικά σου είδη, όπως κινητό, διαβατήριο, πορτοφόλι κλπ κλπ;;; Άρα η τσάντα ξεπερνούσε τα 3 κιλά.
      Αν περνούσε όμως τα ναρκωτικά στο Χονγκ Κονγκ όμως, ξέρετε που θα την βλέπαμε την συγκεκριμένη;;;
      Στα μπαρ της Μυκόνου και της Σαντορίνης, μεγάλη ζωή κλπ κλπ και συ μαλάκα δούλευε και πλήρωνε φόρους σαν ηλίθιος.

    19. ΗΘΕΛΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ?????ΚΟΤΕΡΑ…ΤΑΞΙΔΙΑ….ΜΥΚΟΝΟΥΣ……????ΔΕ ΣΑΡΕΣΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΟΥ..ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ?????Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ Η ΒΑΠΟΡΑΚΙ ΣΤΑ 19 ΣΟΥ….ΓΙΑ ΤΗ ΧΛΙΔΑ..ΔΕΝ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΠΙΑΝΑΝ,,ΘΑ ΣΚΟΡΠΠΟΥΣΕΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ…ΓΙΑΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΗ ΧΛΥΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Α[ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΟΥ….ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ….ΤΣΝΚ ΤΣΟΝΚ

    20. Κοιτα να το εκμεταλευτεις και να μαθεις κινεζικα. Δωρεαν Ιεκ θα εχεις στην μπουζου

    21. Ακόμη και σήμερα προσπαθεί να δουλέψει τους κινέζους , αγόρασε ένα σακίδιο που είχε μεσα ναρκωτικά !!! ήμαρτον κύριε για χαπατα μας περνάει, ήρθε το κοριτσάκι από το χωριό και έγινε γάτα μεσα σε ένα χρόνο

    22. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΤΟ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ.

    23. Ο χαζος επιμενει ο εξυπνος παραδεχεται!Δηλωσε ενοχη μπας και γλιτωσεις τα ισοβια κοπελια γιατι θα βλεπεις Ελλαδα μονο απο καρτ ποσταλ!

    24. Πολύ πρόχειρες και φτηνές δικαιολογίες, που δεν πείθουν κανέναν, πόσο μάλλον τις Αστυνομικές και Δικαστικές Αρχές …
      Αγόρασε, λέει, σακίδιο πλάτης, για να βάλει τα προσωπικά της αντικείμενα ! Καλά, όταν ξεκίνησε από την Αθήνα το ταξίδι της, δεν χρειαζόταν σακίδιο για τα προσωπικά της αντικείμενα ; Γιατί επέλεξε να το προμηθευτεί στην Αντίς Αμπέμπα ;
      Αποφάσισε και οργάνωσε, λέει, το ταξίδι (προφανώς ταξίδι αναψυχής), με τον φίλο της … Το λογικό είναι, τα εισιτήρια να αφορούσαν στην ίδια και όχι σε ξεχωριστή πτήση, αφού το προγραμμάτισαν μαζί … Πότε προέκυψαν οι “σοβαρές υποχρεώσεις” του φίλου της, που τους ανάγκασαν να ταξιδέψουν σε διαφορετικές πτ;hσεις ; Και γιατί δεν άλλαξε και η ίδια το εισιτήριό της, ώστε να ταξιδέψουν μαζί ; Ξεκινάς ένα ταξίδι σε μία ξένη μακρινή χώρα και δίνεις ραντεβού να συναντηθείς εκεί ; Ποιός ο λόγος να ταξιδέψει μόνη της ; Την “κυνηγούσαν” οι δουλειές εκεί και έπρεπε να πάει επειγόντως, έστω και μόνη ;
      Αστείες ιστορίες για αγρίους …
      Το καλύτερο που έχει να κάνει, για να γλυτώσει το τομάρι της, είναι να συνεργαστεί με τις Αρχές και να αφήσει κατά μέρος τις “παλληκαριές” … Μόνον λέγοντας την αλήθεια, θα πείσει ότι δεν γνώριζε τί μετέφερε …

    25. Χουντα θελουμε και μαλιστα σκληρη χουντα οπως στις τριτοκοσμικες χωρες, γιατι τριτοκοσμικη χωρα καταντησαμε.

    26. Το παραμυθι παει συννεφο.Πρωτη φορα διαβαζω για σακιδιο που ζυγιζει 3 κιλα και παραπανω(2600 το πραμα +400 περιπου το πανι του σακιδιου). Τη μεγαλη ζωη ηθελε, τοχε γραψει κιολας.Οι γονεις της αραγε ηταν τοσο πολυ απασχολημενοι(σικ) και δεν ειχαν παρει χαμπαρι κατι?

    27. ΚΑΛΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΣΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ , ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ 2,6 ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΚΟΚΑΙΝΗΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ?? ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1/2 ΚΙΛΟ .ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΙΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ?? ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ , ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΗ ΤΗΣ . ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΦΟΙΒΗ , ΤΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ??ΟΛΑ ΤΣΑΜΠΑ ΗΤΑΝ ??

    28. όταν κυβερνήσεις επιτρέπουν να υπάρχουν τύποι Εσκομπάρ κλπ βαρόνοι τέτοια βαποράκια θα
      υπάρχουν πάντα.
      Το συγκεκριμένο θύμα μαζί με άλλα 2-3 παρόμοια που πιάσανε μπορεί να ήταν ξεκάρφωμα στις
      αρχές σαν βλήματα που ήταν ώστε από άλλο σημείο να περάσουν π.χ. σε μεγάλες αποσκευές
      πολλές δεκάδες κιλά.
      Σιγά μην αφήσουν το Χονγκ Κονγκ οι έμποροι χωρίς τις απαραίτητες προμήθειες.

    29. Κατ’ αρχήν δεν υπάρχει θανατική ποινή στο Χονγκ Κονγκ σε άτομα κάτω των 21 ετών. Όλα όσα έχει αναφέρει η κοπέλα, τουλάχιστον αυτά που γράφονται στο ίντερνετ, είναι εναντίον της. Αγόρασε το σακίδιο, και η κοκαΐνη ήταν τοποθετημένη στα εσωτερικά τοιχώματα. Άρα κάποιος τα έβαλε εκεί. Το σακίδιο η κοπέλα το διάλεξε μόνη της. Δηλαδή δεν της είπε ο πωλητής πάρε αυτό και φύγε, γιατί μόνο αυτό ταιριάζει στο χρώμα των ματιών σου. Η υπόθεση είναι χαμένη από χέρι. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις αν συνεργαστείς με τις αρχές, σου δίνουν μια πολύ ελαφριά ποινή, αναλόγως και τι δικηγόρο θα έχεις, που στα 2,5 κιλά αντιστοιχεί μεταξύ 5 και 10 χρόνια. Εκεί υπάρχει και το λεγόμενο “Parole” δηλαδή σε δικάζουμε για 5 χρόνια, αλλά όταν δείξεις καλή διαγωγή μέσα στην φυλακή, θα μπορείς να βγεις έξω, μετά από 3 χρόνια. Όλα επαναλαμβάνω θα εξαρτηθούν από την κατάθεση της κοπέλας, και κατά το πόσο θα συνεργαστεί με την αστυνομία. Για τους γονείς λυπάμαι που περνούν ένα τέτοιο δράμα αλλά όταν βλέπουν ένα παιδί να βολοδέρνει σε Αιθιοπία Χονγκ Κονγκ και δεν ξέρουμε που αλλού πριν συλληφθεί, δυστυχώς η κόρη τους είχε άλλα σχέδια ektow ap;o to “Modeling” στο μυαλό της.

      1. τους γονείς δεν τους λυπάμαι, τα παιδιά οι γονείς οφείλουν να τα μεγαλώνουν με ανάλογες ηθικές και αντιστάσεις ώστε να καμαρώνουν οι γονείς, δυστυχώς καμαρώνουν όταν ανεβάζουν σέλφι με στρινγκ μαγιό στο φεις,γονείς καθηγητές πχ καμαρώνουν και δημόσια επιβραβεύουν τις πρόστυχες χωρίς καμιά αισθητική φωτογραφίες των κοριτσιών τους, την επίδειξη ΄΄ευτυχίας΄΄ και διάφορα άλλα σκηνικά, σε τέτοιο σημείο φτάσαμε δεν φταίνε ούτε τα μνημόνια ούτε οι πολιτικοί, σήμερα η οικογένεια δεν τρώνε καν όλοι μαζί στο τραπέζι, είναι μοντέρνες οικογένειες ευρωπαικού τύπου, τον πέταξαν τον Χριστό με τις κλωτσιές έξω από τα σπίτια ποιοί; οι βαφτισμένοι ορθόδοξοι …αυτά είναι τα αποτελέσματα…

    30. Βρε παιδια,η αραπινα της ειπε της κοπελας οτι στο Χονγκ Κονγκ κανουνε λουκουμια και θα χρειαζοταν 2,5 επιπλεον κιλακια λουκουμοσκονης.Η κοπελα αθωα οπως ηταν,το πιστεψε,και γι’αυτο αγορασε την τσαντα για να τη βαλει μεσα.Το θεμα ειναι να το πιστεψουν κι οι σχιστοματηδες δικαστες τωρα.

    31. Δε μπορώ να διαβάζω άλλο τους τίτλους το 19χρονο (πανελλήνιος άγνωστο) μοντέλο???
      Τι ειν τουτοοοο πιααα
      Ούτε οι γονείς δε ξέρουν για μοντέλο κτλ
      Μια φοιτήτρια κόρη έχουν που τη στείλανε στη Καλαμάτα σε ΙΕΚ πριν 3 μήνες
      Από πού προέκυψε το ΜΟΝΤΕΛΟ
      πες καλλιγραμο νεαρό βαπορακι
      Ελεοοοος

    32. Βεβαιος και ηξερε τι φορτιο κουβαλαγε. Το ψεμα μας εξοργιζει! !!!!! Οσο και η κοκα.

    33. Για να πας καλαματα περνας απο αντις αμπεμπα την επομενη θα παω ετσι καλαματα.

      1. Εγω τις προαλλες πηγα Λαμια μεσω Μεντεγιν.

    34. Εγω παντως στεναχωρήθηκα πολυ με το κορίτσι αυτο. Κρίμα, θα φάει την ζωή της στην φυλακή για μια βλακεια. Αλλα και οι γονεις της πως ειναι δυνατόν να αφήσουν ενα κοριτσι 19 χρονων να τριγυρνάει μόνη της ανα την υφήλιο;;; Φταίει κι αυτη που δεν είχε αρκετό μυαλό να δει τι γινεται γύρω της, αλλα φταίνε και οι γονεις. Κρίμα παντως. Μια ζωή χαμένη. Οςο γι αυτους που καποιοι λενε πως θα ηταν τα θύματα της απο τα ναρκωτικά, δεν συμφωνω και τοσο. Κι αυτοι ξερουν τι κανουν οταν μπλέκονται με τα ναρκωτικά. Δυςτυχως αυτα τα καταραμένα εχουν φάει πολλοι κοσμο και κανένας δεν θέλει ( γιατι ξερω πως μπορούν) να τα σταματήσει, αλλα ειναι πολλα τα λεφτά. Προςωπικα την λυπάμαι.

    35. Αντε και ξαναρωτω, το μοντελο και το μοντελο ,που ηταν μοντελο τελικα?

    36. Ναι το τσουλί δεν ήξερε ότι μετέφερε ναρκωτικά. Στα τσακίδια μούλικο βαποράκι.

    37. Δεν “παρασυρθηκε” ουτε “εμπλεξε” ουτε “δεν ηξερε τι εκανε” και αλλες τετοιες μαλ…
      Ηξερε πολυ καλα τι εκανε και το εκανε συνειδητα,γιατι ηθελε το ευκολο χρημα,η τελευταια της αναρτηση στο facebook μια βδομαδα πριν πιαστει,τα λεει ολα.Και 19 χρονων δεν εισαι κανενα πιτσιρικι,εχεις αρκετο μυαλο για να συνειδητοποιεις τις συνεπειες και διαλεξε να το ρισκαρει,ε, επομενως εχει ολη την ευθυνη και πρεπει να υποστει ολες τις συνεπειες,τα υπολοιπα ολα ειναι για να λεμε…

    38. τι της ελειπε της κοπελας?,ομορφια,σωμα,υψος? δυστυχως της λειπει το βασικοτερο..εγκεφαλος!!
      Θα μας τρελανει τελειως και πιο πολυ τις αρχες στο χονκ κονκ?
      Να βρισκανε τα ναρκωτικα στη βαλιτσα θα λεγαμε εχει δικιο,…να βρισκανε στη τσαντα πλατης που υποτιθεται οτι αγορασε, 100-200-500 γραμμαρια ας πουμε οτι της τα βαλανε..αλλα ΕΛΕΟΣ! 2600 γραμμαρια στο τσαντακι της πλατης που με τετοια συσκευασια οπως βλεπουμε στις εικονες αναθεμα κι αν χωραει κατι αλλο, αυτο αν μη τι αλλο θα εξοργισει τους δικαστες εκει που δεν μασανε και θα την στειλουν για εκτελεση με τη μια.
      αντε επειδη ειναι απο αλλο κρατος και με παρεμβαση,..οχι της Ελληνικης δικαιοσυνης που δεν την υποτιμω…αλλα επειδη οι κινεζοι ειναι πετσαραδες σε τετοια σοβαρα θεματα,μονο με του προεδρου της Δημοκρατιας να παει ισοβια. και οταν λεμε ισοβια οχι οπως στα πολιτισμενα κρατη που μειωνεται η ποινη.
      δυστυχως η ομορφια της ο ανυπαρκτος τροπος ορθης σκεψης λογω μυαλου κοτας της κατεστρεψαν της ζωη.
      θα μπορουσε να βρει ενα φραγκατο να τα τρωει να περναει καλα,αλλα το κοριτσι ξεφυγε και τωρα δεν την σωνει τιποτα.
      Τουλαχιστο να μην εχει θανατικη ποινη και ισως μελλοντικα σε καμια 20αρια χρονια γινει κατι.
      Και στην Κινα οι δικαστες δειχνουν κατανοηση μονο αν παραδεχθεις οτι εκανες διακινηση και σε στελνουν ισοβια αλλιως ..
      …Τους γονεις της λυπαμαι…και αυτη φυσικα αλλα την προδωσε το μυαλο κοτας που σιγουρα διαθετει..

      1. δεν ξερουμαι ολες της λεπτομεριες,,οχ ποσα χρηματα πηρε… εαν την απηλεισαν ? κτλ κτλ ,, αλλα ενα ειναι συγουρο θα το σκυλομετανειωσει πολλη ακομα που πηρε αφτην την αποφαση,, να πει ψεματα στους γονεις της οτι δηθεν παει να σπουδασει,,, και τελικα εφτασε στης κινεζικες φυλακες ,,μακαρι να μην την εκτελεσουν ,,και να φαει μερικα χρονια φυλαη,,και αντι για μοντελο να βγει MILF

    39. Ρε μυτιληνιο καριολακι που τα πουλας αυτα??!! Αγορασες σακιδιο πλατης , και οταν το αγορασες δεν σου εκανε εντυπωση οτι ζυγιζε σχεδον 3 κιλα ενω υποτιθεται ειναι καινουργιο και δεν ειχε τιποτα μεσα???!!! Ωραιο παραμυθι…επισης δεν μας εδωσαν καμια εξηγηση η μανουλα , και ο πατερουλης σου , πως βρεθηκες στο χονγκ κονγκ…μεσω αιθιοποιας , εσυ στη καλαματα δεν θα πηγαινες???

    40. ΑΦΟΥ ΗΘΕΛΕ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΑΠΙΣΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ! ΝΑ ΤΗ ΧΩΣΟΥΝ ΙΣΟΒΙΑ ΤΗΝ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ” ΚΑΡΙΟΛΑ!

    Comments are closed.