ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΕΧΙΔΗΣ ΣΤΟ “ΛΕΥΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ”! Ο «ΑΙΩΝΙΟΣ» ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΙΜΑ ΜΕ 38 ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ. ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ – ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΣΕΧΙΔΗ ΠΟΥ ΤΕΜΑΧΙΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

Κοινοποίηση:
1-445SASS

Νέα οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει το πανελλήνιο καθώς στην Νέα Σμύρνη ένας 38χρονος, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, σκότωσε τη μητέρα του και επί τρεις ημέρες καθόταν δίπλα στη σορό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο θάνατος της 64χρονης επήλθε από τις πολλαπλές μαχαιριές που της κατάφερε ο 38χρονος γιος της.

Η ανθρωποκτονία αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ όταν ένοικοι της πολυκατοικίας, επί της οδού Ιωνίας 11, ενημέρωσαν την αστυνομία για την έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το διαμέρισμα όπου διέμεναν η άτυχη γυναίκα με τον γιο της.

Την σκότωσε με 38 μαχαιριές

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί, οι οποίοι, επειδή η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη, κάλεσαν κλειδαρά. Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα, αντίκρισαν νεκρή την 64χρονη και δίπλα της τον γιο της ο οποίος δεν αντέδρασε όταν είδε τους αστυνομικούς.

Όπως έγινε γνωστό, μετά από έναν ακόμη τσακωμό, ο 38χρονος άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και έπληξε την μητέρα του απανωτές φορές σε λαιμό και θώρακα και την τοποθέτησε σε μία πολυθρόνα μέχρι που ξεψύχησε.

Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής που έγινε σήμερα το πρωί από την ιατροδικαστή Αθηνών Χριστίνα Τσάκωνα, το θύμα έφερε συνολικά 38 πλήγματα από νύσσον και τέμνον όργανο, εκ των οποίων τα δύο θανατηφόρα, στην τραχηλική χώρα και στην αριστερή πλευρά του θώρακα.

Τι είπε ο μητροκτόνος στους Αστυνομικούς

«Εγώ την σκότωσα, πριν από τρεις ημέρες», τους είπε απλώς. Ο δράστης πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί το έκανε, εκείνος φέρεται να απάντησε:

«Γιατί μου έριχνε φάρμακο στο φαγητό για να ελέγχει το μυαλό μου. Είχε βάλει τη μασονία να υπεισέρχεται στο μυαλό μου για να με ελέγχει. Ελεγε ότι το έκανε για το καλό μου».

Ο άντρας ήταν άνεργος, ενώ δεν είχε ολοκληρώσει ποτέ τις σπουδές του στο Πολιτικό της Νομικής. Η μητέρα του ήταν συνταξιούχος του ΙΓΜΕ και ήταν χωρισμένη με τον πατέρα του.

Ο δράστης πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

1-445

Θεόφιλος Σεχίδης.

bf3620db9bf54a9e5fd2dbe3987dfebd

Ο 24χρονος που σκότωσε και αποκεφάλισε τον πατέρα, τη μητέρα, την αδελφή, τη γιαγιά και έναν θείο του. Τεμάχισε τα πτώματα και έβαλε τα μυαλά των θυμάτων στο ψυγείο «για να τα μελετήσει»
«Τον πατέρα μου και τον θείο μου τους σκότωσα με όπλο. Τη μητέρα μου, την αδελφή μου και τη γιαγιά μου τις αποκεφάλισα με δύο μαχαίρια», είπε στην ομολογία του ο Θεόφιλος Σεχίδης, ο 24χρονος που δολοφόνησε σε μια μέρα όλη του την οικογένεια. Το «σοκ ήταν πανελλήνιο» και ήταν από τις λίγες φορές που η φράση δεν ήταν μια τις συνηθισμένες δημοσιογραφικές υπερβολές. Ο Σεχίδης διέπραξε ένα έγκλημα πέρα από τα συνηθισμένα για τα ελληνικά δεδομένα και φυσικά χωρίς καμία αφορμή ή αιτία. Οι δολοφονίες συνέβησαν στη Θάσο τον Μάιο του 1996 και αποκαλύφθηκαν τον Αύγουστο του ίδιου έτους, δηλαδή δυόμισι μήνες αργότερα ύστερα από καταγγελία για εξαφάνιση των θυμάτων. Τότε, ο Θεόφιλος Σεχίδης ήταν 24 χρόνων και φοιτούσε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Κομοτηνής. Ο πατέρας του, Δημήτρης, ήταν δάσκαλος και η μητέρα η Μαρία ήταν νοικοκυρά. Η μεγαλύτερη αδελφή του, η Ερμιόνη, έπασχε από σχιζοφρένεια….

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η αριστερή διακυβέρνηση έχει τρελάνει κόσμο. Άλλοι αυτοκτονούν κι άλλοι σκοτώνουν. Πρώτη (και τελευταία) φορά αριστερά.

Comments are closed.