ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΤΟΥΣ!!ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑΝ ΣΟΚ! ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ …ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    1 11 SKIPIA

    ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ από τους κακομαθημένους  Μουσουλμάνους “ΛΑΘΡΟμετανάστες” που δεν δέχονται τις προμήθειες από τον Ερυθρό Σταυρό εξαιτίας του σήματος του!

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. …για να μαθαίνουν οι “αλληλέγγυοι” τι σημαίνει να είσαι ΚΤΗΝΟΣ!!!
      ….να μην δέχεσαι βοήθεια έστω για το ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ,επειδή η ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟΑ ΕΠΑΝΩ!!!!

      …για να μαθένετε παιδιά ΄το τα ΚΤΗΝΗ ΑΥΤΑ δεν καταλαβαίνου ούτε από ΑΝΑΡΧΙΕΣ,ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΜΟ και άλλους ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ!!!

      …ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ,ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΜΥΑΛΑ!!!!!!

      αν μπορείς,ΣΩΣΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ Κ Τ Η Ν Η ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΡΡΕΝ ΟΝΤΟΣ!!!
      …..ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΔΥΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ,ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ Η ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ,ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ,ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ,ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ Α Π Ι Σ Τ Ο Σ!!!!

      Άλλο ένα υποψήφιο κομμένο κεφάλι!!!!!!

      ΑΛΛΩΣΤΕ,”ΑΝΘΡΩΠΟΙ” ΠΟΥ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΟΝΩΝΤΑΙ,ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!!!ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ Α Π Ι Σ Τ Ο!!!!

      ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΣΛΑΜ,ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ!!!!!

    2. ΑΚΟΥ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΧΡ ΟΡΘΟΔΟΞΕ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΌ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΜΕ ΧΑΛΑΛ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΩΣ ΒΕΒΗΛΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΑΘΑΡΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΔΙΟΤΙ ΕΦΑΓΕΣ ΤΑ ΒΕΒΗΛΑ Κ ΕΙΔΩΛΟΘΥΤΑ Κ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΠΙΝΔΟΣ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟ ΧΑΛΑΛ Κ ΕΤΣΙ ΔΑΙΜΟΝΙΖΕΣΘΕ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΝΑ ΣΥΜΦΑΓΗ ΝΑ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙ ΜΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ Η ΝΑ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΗΣΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΓ ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΠΑΛΑΜΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ

    3. Όλοι οι λιμενικοί απο αύριο να φοράτε μπλούζες η φανέλες
      του ερυθρού σταυρού με μεγάλο σταυρό μπροστά στην μπλούζα .
      Ετσι όταν πάτε να σώσετε όσους έρχονται απο τα παράλια
      αν δεν είναι φανατικοί δεν θα έχουν πρόβλημα ,
      ενώ οι φανατικοί αποκλείεται να αφήσουν χριστιανούς
      να τους βοηθήσουν με αποτέλεσμα να πνίγονται απο μόνοι τους .

    4. ΨΟΦΟ….ΧΘΕΣ.ΥΓ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΛΕΣ;

    5. ΨΟΦΟΣ… .αφήστε τους να ψοφήσουν!!!!!Ειλικρινά τώρα…υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει πους τέτοιου είδους λαθροόρκ μπιρούν να ενσωματωθούν στην ευρώπη και στην Ελλάδα???

    6. Πολλοί εδώ πιστεύουν πως οι Σύριοι είναι χριστιανοί αλλά η πραγματικότητα άλλα δείχνει. Αφήστε τους να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους.Πολύ ασχοληθήκατε με δαύτους.

    7. Άντε να συνεννοηθείς με αυτούς τους καθυστερημένους! Ύστερα θέλουν δουλειά στην Δύση; Τι ειδικότητα ακριβώς του χασάπη; Ο φανατισμός τους στερεί απο τα παιδιά τους την βοήθεια. Όπως ο Πακιστανός της Πάρου, έκανε το αποτρόπαιο έγκλημα αλλά δεν δέχτηκε ούτε να πιεί, ουτε να φάει λόγω του Ραμαζανιού. Χαμένες ψυχές απο κούνια. Άνθρωπος χωρίς νοημοσύνη σημαίνει ζόμπυ παρασιτοειδές που δεν πρόκειται ποτέ να δημιουργήσει παρά μόνο να καταστρέψει. Ούτε θα μάθουν ποτέ τι σημαίνει ελευθερία, μια ζωή πρόβατα του μίσους θα είναι.

    8. ΤΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ? ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΗΣΤΙΚΟΥΣ… ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ.. ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ…

    9. Θα μπορούσαν να τους δώσουν τοστ με μπέικον και χοιρινή πάριζα.

    10. Στείλτε τους όλους στους φούρνους.Οχι το νησί.Αντε γιατί έχει παραγίνει το κακό με δαύτους.Και να προλάβουμε τα χειρότερα.

    11. Πολύ καλά έκαναν αυτά να τα βλέπουν όσοι ξεπουλιούνται και ας έρθουμε και στην πραγματικότητα πάλι είναι ευχάριστο το γεγονός θα έχει και αίσιο τέλος η ιστορία άντε καλό ψόφο γίδια.

    Comments are closed.