ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΛΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1;- ΠΑΕΙ ΓΙΑ «ΦΟΥΝΤΟ» ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ! ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;- ΠΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ «ΣΚΑΣΟΥΝ» ΣΤΗ ΜΑΡΙ;- ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΜΥΘΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ «ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ» ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΖΑΛΙΖΟΥΝ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
μινωας99

Ρεπορτάζ- επιμέλεια: Mαρίνα Νικολάκη  

Το δημιούργημα του «πατριάρχη» του ΑΝΤ1 και προσφάτως εκλιπόντα Μίνωα Κυριακού, το οποίο πλέον κατευθύνει ο υιός, Θεόδωρος Κυριακού… επιβαρύνεται με δάνεια από τις τράπεζες ξεπερνούν τα 170.000.000 ευρώ. Ποιος θα τα πληρώσει αυτά τα χρήματα; O ίδιος ή πάλι εμείς;

Εντονη είναι η φημολογία τις τελευταίες ώρες μετά τον θάνατο του πατριάρχη της οικογένειας του τηλεοπτικού σταθμού ότι το κανάλι πάει για λουκέτο…

O Mινωας Κυριακού εξάλλου είχε καταλάβει ότι του ΄ρχεται η λυπητερή από τα δάνεια και ο ίδιος δεν εμφανιζόταν πλέον στη μετοχική σύνθεση με τη Holnest Investments που κατείχε το 25% του Ant1. Οριστική ήταν απόφαση του Μίνωα Κυριακού να αποσυρθεί μετοχικά από τον ANT1, τον οποίο δημιούργησε πριν από 28 χρόνια, και να παραδώσει τα κλειδιά στα τρία παιδιά του.

Έτσι, στο μετοχικό κεφάλαιο εμφανίζονται, πλέον, οι εξής εταιρείες:

— ALTAVISTA GLOBAL HOLD SaRL (Ξενοφών Κυριακού) με 33,3%

— PRAXIS GLOBAL HOLD SaRL (Αθηνά Κυριακού), επίσης με 33,3%

— GLOBECAST HOLDINGS SaRL (Θοδωρής Κυριακού) με 33,3%

Ποια όμως η αμύθητη περιουσία του Μίνωα Κυριακού.

Κρατηθείτε γιατί ανέρχεται στα  2 δις ευρώ… σίγουρα!

Ο Μηνάς σπούδασε σε Γαλλία και Ελβετία και επιστρέφοντας ιδρύει μόλις στα 23 του χρόνια τη ναυτιλιακή εταιρεία Athenian Tankers Inc. Το 1976, ίδρυσε δύο εταιρείες Εμπορίου Πετρελαιοειδών, την Bacoil International και την Athenian Oil Trading Inc., οι οποίες δραστηριοποιούνται στον χώρο της εμπορίας προϊόντων πετρελαίου.

Το 1981 έχει στον στόλο του 12 πλοία και το 1986 αριθμεί 16.

Η εταιρία μετέφερε ειδικά χημικά φορτία και βρώσιμα έλαια. Μάλιστα το 1977 η Athenian Tankers Management πραγματοποιούσε με τον στόλο της το 47% του παγκόσμιου εμπορίου, ενώ εκτός από τις θαλάσσιες μεταφορές ο Μίνωας Κυριακού επένδυσε και στην εμπορία με την συμμετοχή του σε φυτείες καρύδα και φοίνικες στην Ινδία και τις Φιλιππίνες.

Το 2014, η περιουσία της οικογένειας σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πηγές, ανερχόταν στα 2 δισ ευρώ.

Ένα τεράστιο θα λέγαμε ποσό για να ζήσουν και τα δισέγγονά του. Πόσα πρέπει να δώσουν στη Μαρί Κυριακού;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα βγει καθόλου χαμένη.

Σύμφωνα με πηγές θα λάβει ένα τεράστιο ποσό από την περιουσία του Μίνωα Κυριακού, ξεχωριστά από την ακίνητη περιουσία. Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα συναινετικό διαζύγιο αλλά…

ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΣΤΑ ΧΡΕΗ!

Την ίδια ώρα που η χώρα απειλείται με χρεοκοπία, την ίδια ώρα που ο ελληνικός λαός βρίσκεται σε κατάσταση πτώχευσης μετά από μια πενταετή μνημονιακή λεηλασία, ιδού ποιοι έχουν «κατασπαράξει» με τα χρέη τους το ελληνικό δημόσιο, φυσικά με την συνένοχη των μνημονιακών κυβερνήσεων που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να ξεζουμίσουν τον ελληνικό λαό αλλά μην τυχόν και ενοχλήσουν όλους αυτούς.

Η λίστα με τα ονόματα είναι οι εξής :

1. AXON HOLDINGS: Το επιχειρηματικό όχημα του Θωμά Λιακουνάκου. Το 2012 παρουσίαζε τραπεζικό δανεισμό 447.200.000 εκατ. Ευρώ. Μόνο η θυγατρική του ομίλου €MEDICA, έχει χρέη προς τις τράπεζες, που ξεπερνούν τα 372.700.000 Ευρώ.

2. ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ: Δηλαδή με άλλα λόγια, MEGA CHANNEL, το…μεγάλο κανάλι, των τριών.. ισχυρών, Μπόμπολα, Ψυχάρη, Βαρδινογιάννη. Το 2012, λοιπόν, ο τραπεζικός δανεισμός έφτασε τα 123.500.000 ευρώ περίπου, μαζί και με το νέο δάνειο των 98.000.000 ευρώ, που προκάλεσε την παρέμβαση των οικονομικών εισαγγελέων.

3. ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ: Το δίκτυο των επιχειρήσεων που ελέγχει ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, έχει χρέη ύψους 861.300.000 ευρώ. Εδώ υπάρχει και το εξής ενδιαφέρον. Η Korinthoς Power, μια εταιρία στην οποία συμμετέχουν, κατά 65% ο Όμιλος Μυτιληναίου, και κατά 35% ο Όμιλος Βαρδινογιάννη, χρωστάει στις τράπεζες 172.500.000 ευρώ.

4. INTRACOM: Εδώ τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Intracom ίσον Σωκράτης Κόκκαλης. Ο όμιλος, από ομολογιακά και τραπεζικά δάνεια, χρωστάει 315.700.000 ευρώ.

5. ΌΜΙΛΟΣ ΠΗΓΑΣΟΥ: Η εκδοτική… «αυτοκρατορία» της οικογένειας Μπόμπολα έχει χρέη προς τις τράπεζες 164.300.000 ευρώ.

6. ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ο κατασκευαστικός όμιλος της οικογένειας Μπόμπολα. Δηλαδή βασικά, όπου δημόσια έργα, βλέπε Ελλάκτωρ. Και όμως, τα τραπεζικά δάνεια που έχει πάρει ο όμιλος, ανέρχονται σε 1.700.000.000 ευρώ.

7. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ: Μετά τον αείμνηστο Λαμπράκη, ισχυρός άνδρας του ομίλου είναι πλέον ο Σταύρος Ψυχάρης. Ο τραπεζικός δανεισμός αγγίζει τα134.000.000. ευρώ.

8. ΜΟΤΟR OIL: Έχουμε ήδη αναφερθεί στην οικογένεια Βαρδινογιάννη. Πάμε να δούμε τι χρωστάει η πετρελαϊκή «ναυαρχίδα» της οικογένειας στις τράπεζες. 1.200.000.000 ευρώ περίπου.

9. ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ: Οικογένεια Στέγγου, Πόρτο Καρράς, σκάνδαλο στην Χαλκιδική, και πάει λέγοντας. Εδώ ο ισολογισμός μας δείχνει τραπεζικό δανεισμό μόλις 22.900.000 ευρώ.

10. STAR CHANNEL: Πάλι οι Βαρδινογιάννηδες. Ο τηλεοπτικός σταθμός έχει τραπεζικά χρέη 58.100.000 ευρώ.

11. ΟΜΙΛΟΣ ANT1: Το δημιούργημα του Μίνωα Κυριακού, το οποίο πλέον κατευθύνει ο υιός, Θεόδωρος Κυριακού. Τα δάνεια από τις τράπεζες ξεπερνούν τα 170.000.000 ευρώ.

12. ALPHA TV: Στον τηλεοπτικό σταθμό, κυρίως μέσω της INTERTECH, μεγαλομέτοχος είναι ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Τραπεζικός δανεισμός; 58 .000.000 ευρώ.

13. J&P ΑΒΑΞ: Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς ομίλους της χώρας, με τραπεζικό δανεισμό 268.900.000 ευρώ (Ιωάννου, Παρασκευαΐδης).

14. MARFIN INVESTMENT GROUP: Ο όμιλος, που μας έχει…ταλαιπωρήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια με διάφορες υποθέσεις, όπως ΟΤΕ, Ολυμπιακή, Λαϊκή Τράπεζα κ.α., και δημιούργημα του Ανδρέα Βγενόπουλου. Τα χρέη προς τις τράπεζες ξεπερνούν τα 2.000.000.000 ευρώ.

15. ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Μια παραδοσιακή δύναμη, στο χώρο των μετάλλων (Στασινόπουλος). Ο όμιλος έχειτραπεζικά ανοίγματα 1.100.000.000 ευρώ.(Υπόψη ότι μεταφέρει την έδρα της Εταιρίας από την Ελλάδα στο Βέλγιο ή Ολλανδία)

16. ΤΙΤΑΝ: Σχεδόν μονοπώλιο στο χώρο των τσιμέντων (Κανελλόπουλος) και με τραπεζικό δανεισμό, που φθάνει το 1.000.000.000 ευρώ περίπου.

17. FORTHNET: Ο τηλεπικοινωνιακός όμιλος που κατέχει το συνδρομητικό κανάλι NOVA,εμφανίζει τραπεζικό δανεισμό 331.000.000 ευρώ.

18. MINOAN LINES: Μεγάλη ιστορία. Πρώην Μινωϊκές Γραμμές, ναυάγιο ΕΧΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ, αυτοκτονία Παντελή Σφηνιά. Και χρέη 270.100.000 ευρώ. Το σύνολο του τραπεζικού δανεισμού αυτών και μόνο των επιχειρήσεων, ξεπερνάει τα 10,6 δις ευρώ.

Και είναι ενδεικτικά παραδείγματα, του πόσο «φεσωμένοι» στις τράπεζες είναι οι περισσότεροι από τους ολιγάρχες του χρήματος στη χώρα μας.

Πάει για κλείσιμο λοιπόν, το πρώην πατριωτικό κανάλι; Γι΄αυτό κλαίγανε σήμερα;

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ο Κυριακου ειχε χειροτονηθει μεγαλοσχημος μοναχος πεταξε το ιερο ρασο κ την βασιλεια του Θεου,αρπαξε τα λεφτα των ομογενων της Αμερικης ,οτι δηθεν θα εχτιζε ναο να εκκλησιαζονται κ ηρθε Ελλαδα κ εφτιαξε τον ραδιοφωνικο σταθμο ΑΝΤ κ μετα το καναλι.
    Ουτε την νεκρωσιμη τελετη του μοναχου δεν του διαβασαν,διαφερει των λαικων ,ασε που επρεπε να ειχε ντυθει κ μοναχος,διοτι το χρισμα του μοναχου σε ακολουθει σε ολη σου την ζωη ,τι κι αν πεταξες το ρασο,αντιθετα με του Ιερεα που μπορει να καθαιρεθει κ παυει καθε ιδιοτητα αυτου πνευματικη κ εξουσιας εκκλησιαστικης.
    Ο αποθανων κ οι πλησιον του ποτε δεν διαβασαν τα λογια του Ευαγγελιου,τα ιδια λογια του Ιησου Χριστου οτι ?????
    Τωρα το δικαστηριο του Χριστου αδεκαστο κ αλλοιμονο στην ψυχη αυτη,που αρνηθηκε τα παντα για την υλη κ την σαρκα του
    ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΙΑ Κ ΣΑΡΑΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΑ ,αλλα πολυ δυσκολα νε εξευμενισετε την οργη του Θεου
    Οσοι ευχονται καλο Παραδεισο,ας αναλογισθουν οτι ο Θεος ουκ μυκτηριζεται, κ ανθρωποι που ζουσαν κατα τις εντολες εχασαν την αιωνια Βασιλεια,για ενα μικρο ανεξομολογητο αμαρτημα τους ,ποσο μαλλον για πλειονα κ βαρεια
    ας παραδειγματισθουμε απο τον θανατο των ισχυρων του Ελλαδικου χωρου,πως εφυγαν τελευταια αρον- αρον
    κ χωρις ωα εχουν φροντισει για την αθανατη τριαδικη ψυχη τους
    Καλη μετανοια στους εναπομειναντες κληρο κ λαο

    1. Μιλάς σαν φανατική παλαιοημερολογίτισσα (που μάλλον και είσαι).
      Δεν ξέρω για τον Κυριακού και τα μοναχικά (του) που λες, ούτε με ενδιαφέρει. προπαντός δεν με ενδιαφέρει να κρίνω τον τεθνεώτα αυτόν, ούτε πόσα και ποια κακά έκανε όταν ζούσε. Ωστόσο, απ’ όλα αυτά τα βαρειά που λες εναντίον του κοιμηθέντα νομίζω ότι υπεισέρχεσαι στην κρίση του Θεού για τον κεκοιμημένο και τους άλλους κεκοιμημένους “ισχυρούς” που κατακρίνεις – θαρρείς και ξέρεις ΕΣΥ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ποιος η ποιοι απ’ αυτούς “που έφυγαν πρόσφατα” (όπως γράφεις) καταδικάστηκε ήδη στο εδώλιο του Δικαιοκρίτη Θεού και σαν να ξέρεις ήδη και σε ποιο πάτωμα της κόλασης τους έχει πάει….!!
      Αν έχεις γίνει ήδη “άγιος Αντώνιος” και ήδη βλέπεις εν ζωή (σου) πόσο μαύρες, γκρι ή άσπρες είναι οι ψυχές όσων φεύγουν από τη γη, πες μας το να έρθουμε να σε επισκεφτούμε στο σπίτι σου ή στο (παλαιολογίτικο) μοναστήρι σου και να μας πεις και για τους… δικούς μας συγγενείς,που έχουν φύγει, αν σώθηκαν ή καταδικάστηκαν…! Φυσικά και αστειεύομαι. Μάλλον βέβαια θα σου διαφεύγει ότι ο πρώτος που μπήκε στον Παράδεισο ήταν ο φονιάς-ληστής του δεξιού Σταυρού που ακόμη και οι καλοί άνθρωποι της εποχής του θα τον θεωρούσαν για φονιά και ληστή που ήδη οδεύει βουρ για την κόλαση όταν τον έβλεπαν κρεμασμένο δίπλα στο Αναμάρτητο Χριστό (ακόμη ίσως και οι Απόστολοι πριν την Πεντηκοστή κλπ) και μόνο ο Χριστός από ένα λόγο του φονιά αυτού που όμως πήγαζε από το βάθος της καρδιάς του ληστή αυτού και από την συντριπτική μετάνοια της τελευταίας κυριολεκτικά στιγμής, όχι μόνο τον έσωσε, αλλά και τον έβαλε πρώτο (!) μέσα στον Παράδεισο (πριν την Παναγία!), εκεί όπου ακόμη δεν έχει βάλει τους αγίους του !!!! (τους οποίους θα βάλει μετά την Δευτέρα Κρίση!).
      Αυτό στο αναφέρω, κυρία Ελένη, σαν παράδειγμα, για να σου συστήσω αδελφικά, άλλη φορά να μην θεωρείς καταδικασμένο κανέναν, όσα κακά και αν (θεωρείς εσύ ότι) έκανε στη ζωή του στη γη: Αφενός διότι μπορεί να σφάλεις και να τον έχεις κάπου αδικήσει, και αφετέρου διότι η “θεία δικαιοσύνη” και το μεγαλείο της ανεξάντλητης Αγάπης του Θεού, αφενός μεν δεν είναι -και ευτυχώς!- σαν τη “δικαιοσύνη” κάποιων παρατάξεων των παλαιοημερολογιτών (“έκανες αυτό, κάηκες, έκανες το άλλο και δεν εξομολογήθηκες, κάηκες δυο φορές, δύο πατώματα πιο κάτω στην κόλαση” κ.ο.κ), αφετέρου δε ούτε που μπορεί να φανταστούμε, πόσο ζυγίζει μια τελευταία καλή πράξη ή ένας τελευταίος εσωτερικός λογισμός αγάπης και ειλικρινούς μετάνοιας που έκανε ο μακαρίτης την τελευταία του στιγμή -αν έκανε η αν πρόλαβε να κάνει, κάτι πάντως που ΜΟΝΟΝ ο Θεός το ξέρει και όχι εσύ, ούτε κανένας άλλος άνθρωπος!- πιο πολύ από τα χιλιάδες κακά που “φαίνεται” ότι έκανε από αυτά που ανέφερες εσύ (: πέταγμα μοναχικού ράσσου, ότι δεν του διάβασαν ευχή θανόντος μοναχού στην κηδεία, ότι βούτηξε λεφτά ομογενών προωισμένα για κτίσιμο εκκλησίας κλπκλπ). Σου το ξαναλέω: μην κρίνεις τόσο αυστηρά τους ανθρώπους και ειδικά πεθαμένους ανθρώπους, διότι ο ίδιος ο Χριστός είπε αλλού “με όποιο μέτρο κρίνεις τους άλλους, με το ίδιο θα κριθείς και εσύ” και “αυτός που δεν κρίνει (τους άλλους), αυτόν και εγώ δεν θα το κρίνω όταν έλθω στη Βασιλεία των Ουρανών”! Μεγάλος ο τελευταίος αυτός λόγος του Ευαγγελίου.
      Οχι ότι ο Χριστός μας σύστησε να αμαρτάνουμε… όχι αυτό, άπαγε της βλασφημίας!- αλλά και εσύ επιτέλους κάθησε ήρεμα και σκέψου τί λένε οι άγιοι Πατέρες πάνω σε αυτό το χωρίο της κρίσεως -και της κατακρίσεως- εις βάρος άλλων, που είναι ΚΑΙ ΑΥΤΑ Λόγια-Εντολή του ίδιου του Χριστού μας. Είπες προηγουμένως ότι από “μια μικρή εντολή που δεν τηρεί κάποιος και δεν εξομολογήθηκε πάει στην κόλαση”, σκέψου λοιπόν για τον εαυτό σου μήπως εσύ είσαι που δεν τηρείς την ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ της ΜΗ ΚΑΤΑΚΡΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ και ειδικά των πεθαμένων ανθρώπων -αυτών που δεν μπορούν να σε πάνε στα δικαστήρια για να λογοδοτήσεις για όσα ισχυρίζεσαι (ανώνυμα) στο διαδίκτυο εναντίον τους. Και οχι μόνο αυτό κάνεις που δεν το εξομολογείσαι, αλά και θεωρείς τον εαυτό σου ως… υποχρεωμένη να διδάξεις δήθεν ως χριστιανική αυθεντία (!) τους άλλους τί και ποια να αποφύγουν απ’ όσα έκανε ο κεκοιμημένος αυτός “για να τύχουν του Ελέους του Θεού”…. Ελεος, πια, με την οίηση αυτήν!
      Αυτά το λέω ειδικά προς φανατικούς παλαιοημερολογίτες, όπου μερικοί εξ αυτών κάθονται κάθε φορά που πεθαίνει κάποιος και σκέφτονται ειδικά όλα τα “κακά” και “αμαρτίες” που έπραξε αυτός σύμφωνα με τον φανατισμό των αντιλήψεών τους και δεν βάζουν μέσα τους ούτε ένα καλό λογισμό γι’ αυτόν. Που δεν σκέφτονται πριν πουν τέτοια, ούτε τα παραπάνω Λόγια-Εντολές του Χριστού μας, ώστε να συγκρατούνται κάπως στην εκφορά του απόλυτα καταδικαστικού και αφοριστικού δημόσιου λόγου τους εναντίον κάποιου, όπως π.χ αυτό που έγραψε η κυρία μας Ελένη “Κάντε του κομποσχοίνια και σαρανταλείτουργα αλλά πολύ δύσκολα να εξευμενίσετε την οργή του Θεού” (!!!) και τα λοιπά άκυρα που ισχυρίστηκε με τόσο φανατισμό και με τόση απολυτότητα, σαν να τυγχάνει η ίδια (!!!!) η εξουσιοδοτημένη ίσως με κάποιο πληρεξούσιο (!) φωνή του Θεού (!) σε μας τους περιλειπομένους ζώντας, που κρίνει αυθεντικά τις αμαρτίες του Κυριακού και κάθε “ισχυρού” (ή ανίσχυρου) όταν αυτός πεθάνει….

  2. 8. ΜΟΤΟR OIL: Έχουμε ήδη αναφερθεί στην οικογένεια Βαρδινογιάννη. Πάμε να δούμε τι χρωστάει η πετρελαϊκή «ναυαρχίδα» της οικογένειας στις τράπεζες. 1.200.000.000 ευρώ περίπου.

    Στεφανε αυτα δεν του τα χαρισανε οπως και καποιους αλλους που αναφερεις,θαλασσοδανεια δανεικα και αγυριστα οπως παλια επι χουντας αλλα επι χουντας δεν τα φορτωθηκε ο ελληνικος λαος ,τωρα τους τα χαριζουν οι διαπλεκομενοι πουλιτικοι πουναι τα 2/3 της βουλης και τα φορτωνουν στον ελληνικο λαο.

  3. Ένα καλό πήγες να κάνεις ρε ηλίθιε τσίπρα και κότεψες.Να κλείσεις τα πορνοκάναλα ή να πάρεις πίσω τα φράγκα από τα θαλασσοδάνεια.Πήγες και καλά να χτυπήσεις τη βρώμικη ελίτ που ξοδεύει και τη λυπητερή την πληρώνει ο λαός.Αποδείχτηκες πολύ μικρός και φαφλατάς όμως.Ούτε καν τα διόδια δεν κατάφερες να κλείσεις,στόκε.Για τίποτα λάθρο και γκέη πράηντ καλός είσαι,ντουβάρι!

  4. Φωτη ειπες ενα παραδειγμα…Τα λαμογια μας ηπιανε το αιμα τοσα χρονια….

  5. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ……..ΑΥΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΤΟΥ.ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΧΑΛΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ (ΣΙΓΟΥΡΑ) ΕΞΑΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ.ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ?????ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΩΠΛΟΚΙΕΣ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ

  6. Ο Μηνάς που έγινε Μίνωας, για να έχει βασιλικό όνομα.

  7. Φούντο το φασιστοκάναλο που ξέπλενε τους ναζί και τάιζε το λαό παραμύθια και πρωινούς καφέδες

  8. ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ; Η ΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠ’ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ;

  9. ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ; Η ΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠ’ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ;

    1. Ο Ελληνικό λαός πληρώνει απλά εσύ δεν το ξέρεις. Η Μητέρα της ΜΑΡΙ πόσο όμορφη γυναίκα είναι; την είδες;

Comments are closed.