ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ! ΓΛΥΦΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ. ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΝΙΚΟ ΜΟΥ! ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ! ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ EPSILON ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΚΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    eyaggelatos


    To σχόλιο είναι σεβαστό ότι όμως το «σοφάτισα»
    Δείτε το με προσοχή από το 07:55
    Γιατί ρε Νίκο, το έχεις ανάγκη να το κάνεις αυτό;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. πουλαν τη μανα τους και τα παιδια τους για το χρημα. απλα γελοιοι καθεστωτικοι μισθοφοροι. απ τα πρωτα κεφαλια που θα πεσουν αν και οποτε αποκατασταθει η δημοκρατια

    2. ΤΟ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟΖΕΥΓΑΡΟ ΤΗς ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ…… ΚΑΙΡΟΣ ΑΛΛΟΣΤΕ ΓΕΡΑΣΑΝΕ ΤΑ ΞΟΑΝΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΤΕ ΒΓΗΤΕ ΣΤΙΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΣΑς ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ

    3. Ακούς όλα αυτά και σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Θα πάμε από εγκεφαλικό και ο Μπουτάρης εκατό!

    4. Τατι τι ωρα να περασω να στον φορέσω κολάρο;

    5. ιβαν ξεβρωμισε το βοθροκαναλο των πουστηδων!!Τατι η τουαλετα σε γυρευει!!

    6. Στα τρια σκ..α να πανε και ακομα και πιο περα Και αυτος ο ανθελληνας ξεφτιλισμενος και η μποτοξου πουτανα τατιανα…δεν θα λειψει σε κανενα

    7. Αυτοί, και οι δύο τους, από χόμπι δουλεύουν. Έχουν βγάλει εκατομμύρια ευρώ τόσα χρόνια. Για να περνάει η ώρα τους δουλεύουν!

    8. Kαι λίγα του έκαναν του μπεκροκανάτα παλιόγερου. Ούτως ή άλλως φασίστες θα τους πουν, ας τον σακάτευαν να τον στείλουν στο νοσοκομείο καλύτερα. Οσον αφορά στον Ευαγγελάτο, κάνει ότι κάνουν όλοι οι διεφθαρμένοι δημοσιογράφοι … παραπληροφορεί … οπότε κι εγώ καμία σημασία δεν δίνω, έχω τις απόψεις μου και δεν πρόκειται κανένα λαμόγιο να μου τις αλλάξει … ο Μπουτάρης είναι ένας εβραίος, ανθέλληνας, τουρκόφιλος, μέθυσος και ανάξιος λόγου, παλιόγερος. Αυτά να τα βλέπουν οι Θεσσαλονικείς, που δεν ξέρουν γενικά τι ψηφίζουν … μία τον Ψωμιάδη, μια τον Μπουτάρη, μια τον Παπαγεωργόπουλο … δείχνουν οι πολίτες ότι είναι επικίνδυνοι στις κάλπες …

    9. Σήμερα διαπίστωσα ότι η σύζυγος Τάττι μπλόκαρε τα σχόλια στο Facebook. Υποψιάζομαι ότι θα δέχθηκε χθες ομοβροντία αρνητικών σχολίων για τη στάση της εκπομπής υπέρ ενός ανθέλληνα ”μπακαλιάρου”. Έτσι είναι! Σήμερα κρυβόμαστε στο F’B αργότερα δεν θα περπατάμε ούτε στο δρόμο !

    10. Και ποτέ να μην ξανά δουλέψουν, έχουν να φάνε και τα τρισεγγονα… Αλίμονο στον κοσμάκη

    11. Καθόλου εικόνες ντροπής δεν είναι έπαθε αυτό που του άξιζε .

    12. O Nίκος Ευαγγελάτος άρχισε την δημοσιογραφική σταδιοδρομία του στην εφημερίδα ΠΡΩΤΗ το 1986, όντας πρωτοετής στην Νομική. Η εν λόγω εφημερίδα, με φερόμενο εκδότη τον γνωστότατο πλέον Καλογρίτσα, ήταν κοινή έκδοση του Φλωράκη (ΚΚΕεξωτ.) του Λ.Κύρκου της Ε.ΑΡ μετά την διάσπαση του ΚΚΕεσωτ.
      Ο Ευαγγελάτος ,με φιλοξενούμενο στην εκπομπή του στο Epsilon τον Σταύρο Θεοδωράκη, του υπενθύμισε ότι μαζί είχαν κάνει το πρώτο τους ρεπορτάζ στην κομμουνιστική ΠΡΩΤΗ.

    13. Να πας στον αγύριστο και εσύ και η Τατιάνα σου. Ελεεινό τρισάθλιο και πάμπλουτο ζευγάρι. Τηλεοπτικά σκουπίδια, να εξαφανιστείτε δια παντός από τη τηλεόραση, και ακόμα καλύτερα από την Ελλάδα.

    14. Τι ασχολειστε με αυτον τον ανθελληνα δημοσιοκαφρο και την τελειωμενη Τατη??? Αυτοι εχουν τοσα λεφτα βγαλει αβανταρωντας κομματα και μνημονια με τις εκπομπες τους τοσα χρονια, που εχουν να φανε για τρεις ζωες… Παψτε να ασχολειστε δεν ιδρωνει το αυτι τους και δεν αδειαζει η τσεπη τους.

    15. O Eυαγγελατος δεν ειναι αυτος που καθε μερα εξυμνει τους Τουρκους στη σελιδα του; Oυστ!

    16. ασε μας ρε χαμενε δημοσιογραφακο της διαπλοκης καλα του εκαναν κατσε και δες πρωτα τι εχει πει αυτο το ραμολομπεκρουλιαρικο στοιχειο και μετα τον προστατευεις απο δω και περα ετσι θα γινετε μονο ετσι καταλαβαινουν οι προδοτες αν και στους προδοτες μονο θανατος τους πρεπει αει παρατα μας λοιπον

    17. Αυτός κσι ο συνονόματός του ,άλλο καθίκι της δημοσιογραφίας ,είναι ο,τι χειρότερο υπάρχει ακόμα στο χώρα αυτό ,απο τους πσλαιότερους εθισμένους στο γλύψιμο των αφεντικών τους και προβάλλοντας ειδήσεις και σχόλια ανάλογα με τα συμφέροντά τους . Άντε στα τσακίδια να ξεβρωμίσει το τοπίο και να μη δίνουν παράδειγμα στους νεώτερους .

    Comments are closed.