ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΔΡΑΣ! ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ! ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΤΟΥ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ MAKELEIO.GR! ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ!(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    τσιπρας γενεθλια

    Σαν Σήμερα… Ο Αλέξης Τσίπρας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Ιουλίου 1974.
    Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τίποτε άλλο από το χιλιοπαιγμένο βιογραφικό του Έλληνα Πρωθυπουργού. Μια μικρή ματιά στα λεγόμενά του, είναι αρκετή…






    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    67 Σχόλια

    1. ΓΑΜΜΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΡΙΖΟΜΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΣΥΡΙΖΟΜΑΡΙΑΣ ΓΙΕ.
      ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ. ΝΑ ΣΕ ΣΚΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.

    2. ΑΙ ΨΟΦΑ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΒΡΟΜΙΑΡΗ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΣΤΗΣΟΥ ΣΤΑ 4 ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΞΕΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑ ΨΗΦΗΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ https://youtu.be/UIYNBuJYvc4 https://youtu.be/DnDZKv1btgU

      1. δεν είναι ηπειρώτης. Οβριός της Ιθπανίας είναι. Η οικογένειά του ήρθε στην Ελλάδα το 1770 όταν τους έδιωξαν οι καθολικοί. Και τον λένε και αξέλ. Και στο όνομα, ψέματα είπε όπως και σε οτιδήποτε άλλο.

    3. Κωλοπαιδο πουστοπαιδο Τσίπρα έχε χάρη που παίζεις μπάλα μόνος σου και που ο πατριώτικος χώρος δεν έχει βρει ακόμα τα αληθινά άτομα που θα σου πάρουν το κεφάλι πιστεύω πως σύντομα θα γινει γιατι ερχεται το τέλος όλων των κομμάτων στην Ελλάδα!
      Και πάλι λιγοχρονος!!!

      1. Και παλι λιγος χρονος μεχρι το ολικο παλουκωμα. Ο μπαμπουλας δεν χρειαζεται να φενεται, το μυνημα εχει περασει.

    4. ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΗΣ ΝΑ ΖΗΣΗΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΚΑΚΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑΧΗΣ.
      ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΑ

    5. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΑ ΑΛΕΞΙΕ ΟΛΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΥΔΕΡΟΚΑΙΦΑΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΗΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΗ ΜΟΥ ΚΑΡΒΟΥΝΙ ΝΑ ΠΙΑΝΗΣ ΧΡΙΣΑΦΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ !!!!!!!!!

      1. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΑΠΡΟΚΟΠΕ, ΟΤΑΝ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΨΕΚΑΣΤΗΡΑ Η ΑΝΤΙΘΕΤΑ. ΔΙΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ, Η ΑΝΟΗΤΟΣ Η ΑΜΜΟΡΦΩΤΟΣ…ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΡΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ.

      2. ΜΑΛΑΚΑ ΗΛΙΘΙΕ ΣΥΡΙΖΟΜΑΡΙΑΣ ΓΙΕ ΠΟΥ ΔΕ ΣΤΑΥΡΩΝΕΙΣ ΔΥΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΓΑΜΜΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΞΕΛ. ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ. ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    6. Εδω στην κρητη οι βλαχοχωριατες λενε τι προθυπουργαρα εισαι αξελ αμποτ και σου ευχωνται χρονια πολλα. Εγω σου ευχωμαι τα χρονια που θα ζησεις νσ τα ξοδεψεις στα νοσοκομεια.

    7. Ανθελληνικο σκουληκι , αεργο και αμορφωτο ανθρωπαριο , βασικα στα @@ μας ποτε γεννηθηκες .
      Ενα ακομη ευτιλισμενο πιονι εισαι των νεοταξικων αποικιοκρατων και κοντα ειναι η ωρα που θα σκυλοματανοιωσεις την ωρα και την στιγμη που σε γεννησαν οι ανθελληνες και ελληνοφωνοι γονεις σου .

      Ζητω η Ελλας , ζητω το Εθνος των Ελληνων , ζητω η Ορθοδοξια !

    8. ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΞΕΦΤΙΛΑ,ΠΡΟΔΟΤΗ,ΑΠΑΤΕΩΝΑ,ΑΡΧΙΨΕΥΤΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΑΡΟΥΣ,ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΚΟΤΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΚΟΤΕΣ ΠΗΞΑΜΕ!!!!

    9. Σιγα Μη σε πουμε και το τραγουδακι!!!

      ΤΑ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ!!!ΚΑΛΑ ΣΤΕΡΝΑ!!!!
      ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ,ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΝΙΞΟΥ!!!!!

    10. ρε σκουλκι αξελ ξερω οτι εισαι ζωο αλλα τα ζωα εχουν φιλοτιμο οταν ο ερνεστος και η περιστερα απο την καρδιτσα διαβαζουν ολο αυτο το ευχολογιο πως αισθανονται; αλλα τι λεω ομοιος στον ομοιο και η κοπρια στα λαχανα .φυσικα και θα καμαρωνουν τα ερπετα…

    11. ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΛΑΘΡΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΙΑ ΠΟΥΣΤΡΟΥ

    12. Ο Πάκης του έστειλε ευχές και 2 κιλά παγωτό φυστικοβούτυρο

    13. Κακο ψοφο ναχεις καροτακια και ολο σου το αλβανοσοι.

    14. Χρόνια πολλά σε όσους τον ψήφισαν,να τον χαίρονται τον ανεπάγγελτο.

    15. χρονια πολλα στον αλεξη . αυτος τελικα θα σωσει την κατασταση .κατι ταλλαρα θα παρετε και σεις ..καλα ειναι αφου πιστευετε στον καπιταλισμο μεχρι να γινετε πλουσιοι ταρχιδια μου

    16. Χρονια πολλα ΑΛΕΞΗ και παντα να δινειs πονο στουs ΝΑΖΙ

    17. ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΕ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟ ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΣΥΧΑΜΕΡΕ ΣΑΤΑΝΟΣΚΩΛΗΚΑ ΒΛΑΣΦΗΜΕ ΑΧΑΙΡΕΥΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΑΛΙΩΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΦΛΥΚΤΑΙΝΕΣ ΜΕ ΒΔΕΛΥΡΟ ΠΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΚΤΟΥΣ ΣΑΣ

    18. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑ,ΤΑ ΛΑΘΡΟΚΟΠΡΑΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΚΟΤΖΗΔΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΚΕΙ ΚΑΙ ΛΟΑΤΚΙ.ΓΚΕΣΤ ΣΤΑΡ Η ΗΡΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΝΤΙ ΤΖΕΙ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ.ΑΦΘΟΝΑ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΛΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΒΡΕ !!!!!!!!

    19. Ανάθεμα στον κώλο που σε πορδοπέταξε.Κακό ψόφο να’ χεις!

    20. Προσεχε μηπως η θεια δικη χτυπησει κ σενα σαν τον διοικητη του Ισλαμικου κρατους κ πας για πιλαφια ! Τοσα επραξες εναντιον αθωων κ ασθενων θαρθει η σειρα σου. Ο Θεος αργει ,αλλα δεν λησμονει ,θυμησου το αθεε!!!!!!!

    21. καρκινος να πεσει στο κεφαλι σου τσιπρα και στην οικογενεια σου!!

    22. Χρονια πολλα βρε!
      Ο θεος να σου κοβει ωρες, να μας δινει χρονια!!!
      Επισης την ωρα της τουρτας θυμησου: τα κερια τα φυσανε, δεν τα ρουφανε… διοτι καλλιον το προλαμβανειν του θεραπευειν…

    23. Χρονια πολλα βρε!
      Ο θεος να σου κοβει ωρες, να μας δινει χρονια!!!
      Επισης την ωρα της τουρτας θυμησου: τα κερια τα φυσανε, δεν τα ρουφανε… διοτι καλλιον το προλαμβανειν του θεραπευειν…

    24. ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ ,ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΟΙ ΚΡΑΝΤΟΥΝΤΕΣ .ΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ . ΑΚΟΥ, ΠΑΤΡΟΝΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ Α ΜΕΣΑ Η ΕΜΕΣΑ ΜΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΕ. ΑΠΕΙΡΟΣ, ΜΗΔΑΜΙΝΟΣ,ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΕΣΥ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ . ΠΑΙΔΑΡΕΛΙ ΕΣΥ, ΓΑΤΕΣ ΑΥΤΟΙ. ΣΕ ΠΑΙΞΑΝΕ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΕΣΥ. ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ .Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΝΟΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΣΟΥ.ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΣΟΥ ΖΩΗΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΦΤΑΝΕ ΝΑ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ.ΕΤΑΙΡΕΣ ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΗΣΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΟΛΑΝ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΑΦΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΦΥΤΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΗΣΟΥΝ ΔΕΣΜΙΟΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΠΝΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ. ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ;ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΣΥΡΑΝΕ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΕΔΡΑ, ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ. ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΟΤΕ ΒΑΘΕΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΕΓΧΟ , ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥ ΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ.ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΟΤΙ “ΟΙ ΔΟΞΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ” ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ ΦΙΛΕ.

      1. Εκεί έμεινες ρε Τσίπρας στο δεκαπενταμελές. Τουλάχιστον μερικοί καταληψίες ήτανε και αρχειδάτοι-εσύ αποδείκτηκες κότα.

    25. Στα τσακίδια άθεε εσύ και οι υπόλοιποι εκτός και εντός Σύριζα τα λοιπά κόμματα ελπίζω να μην βγεις στις επόμενες εκλογές να έρθει μία πατριωτική κυβέρνηση που θα σας στείλει εσάς τους προδότες πουλημένους από εκεί που ήρθατε

    26. Στα τσακίδια άθεε εσύ και οι υπόλοιποι εκτός και εντός Σύριζα τα λοιπά κόμματα ελπίζω να μην βγεις στις επόμενες εκλογές να έρθει μία πατριωτική κυβέρνηση που θα σας στείλει εσάς τους προδότες πουλημένους από εκεί που ήρθατε .

    27. Αλεξη οταν θα ξαναγινουν εκλογες θα ρηξω ακυρο.Αυτο θα το κανω μεχρι να ερθει μια κυβερνηση που θα πω εκαναν 10 καλα στην θυτεια τους και θα τους ψηφισω .Τουλαχιστον ετσι θα νιωθω λιγοτερο μαλακας αν πατωσουν επειδη τωρα και πολλα χρονια νιωθω συνεχεια μαλακας που ψηφιζω μονο υποσχεσεις.

    28. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    29. Γρήγορα να βγάλουμε τους προηγούμενους, για να πάρει ένα μάθημα !!!

    30. Ευχομαι να να ερθει καποια κυβερνηση που θα του παρει ολα τα προυσιακα του στοιχεια ως τημωρια για το ξεπουλημα των περουσιακων στοιχειων της πατριδος μου και να του δωσει ως τιτλο τιμης τον κατωτατο μησθο σε αυτον και σε ολους τους συνυπογραψαντες την 14-08-2015.

    31. Ολα αυτα που τραβάει ο λαός εξ’ αιτίας σου, να πέσουν πάνω στα παιδιά σου. Αυτή είναι η δική μου ευχή, δεν μπορούσα να βρώ κάτι χειρότερο.

      1. ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ… ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ …ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΘΕΟΣ ΦΙΛΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΛΕ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ… ΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ η ΜΑΝΤΙΛΟΦΟΡΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ… …ΑΥΡΙΟ.. !!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΑΠΟ ΨΕΥΤΟΚΟΜΜΑΤΑ .. ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΑΛΛΟ…..

    32. Ρίξτε τόν άθλιο Τσίπρα στόν Καιάδα.Μετά καλό σφράγισμα
      γιά νά μή βρωμίσει ο Ταΰγετος.
      Γιάννης

    33. Ο Τσιπρας εκλεψε ότι έγραφα εγώ σε στα μπλογκ και σας το παρουσιασε σαν δικό του το ίδιο έκαναν και άλλοι Ποταμια λεβεντες ΝΔ κτλπ… Ακόμα και τώρα που η ΝΔ λέει για δαπάνες το έχει πάρει και αυτό απο εμένα. Δεν μπορούν αυτοί να σας σώσουν … δεν τους ενδιαφέρει τους ενδιαφέρει μόνο ο μισθός τους και πως θα αρπάξουν μια θεσούλα γιατί είναι άεργοι όλοι τους δεν θα μπορούσαν να βρουν εργασία πουθενά δεν θα τους ήθελε κανένας σε καμία επιχείρηση δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα αυτά τα τομάρια ψηφίζετε και περιμένετε να σας σώσουν; όλοι τους είναι πράκτορες διαφόρων άλλων χωρών και όπως σωστά θα έχετε καταλάβει δεν θέλει κανένας το καλό της χώρας όσο οι άλλες χώρες θα βγαίνουν κερδισμένες απο αυτό. Απο τον κόσμο εξαρτάται δεν πρέπει να ψηφίζετε τέτοια άτομα δεν είναι δυνατό να ψηφίζετε τυράννους δεν μπορώ να καταλάβω τον Ελληνικό λαό πως ψηφίζει τέτοια κόμματα; δεν μπορώ πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω. αυτό το 20% που βγάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ποιοι είναι αυτοί; ποιοι είναι αυτοί που τους αρέσει αυτό το πράγμα; δεν πρέπει να είναι φυσιολογικοί άνθρωποι δεν σας έχει φανεί παράξενο όλο αυτο; κάτι δεν πάει καλά κύριοι και πρέπει να το ψάξουμε κάτι δεν είναι σωστό σε όλα αυτά.

      1. Οι Δημόσιοι υπάλληλοι τον ψηφίζουν, οι βολεμένοι, σχεδόν όλοι οι αλβανοί , οι πακιστανοαφγανοί , οι ομοφυλόφιλοι και αρκετό σπρώξιμο απο την εταιρεία λογιστικής διαχείρησης των ψήφων κατά τη διάρκεια των εκλογών. Να πως βγαίνει το 20 % του συριζα.

    34. ΚΆΠΟΙΟΙ ΒΛΑΜΈΝΗ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΊΣΟΥΝ ΞΑΝΆ …… ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΊΖΕΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΆ ΚΌΜΜΑΤΑ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΉΣΟΥΝ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΣΤΉΝ ΕΛΛΆΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΊΝΕΙ ΤΊΠΟΤΑ, ΔΏΣΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ΝΑ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ
      ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΠΏΣ ΘΑ ΠΆΕΙ

    35. Να μή προλάβη αλλη χρονιά να ζήση τέτοια μέρα.

    36. Ψοφοσ σε,σενα κι,σολο σου το σοι παλιοπουστρακι.

    37. Να μην σώσεις παλιο αναρχοκουμουνοσυμοριτη να ξημερώσεις.

    38. Εύχομαι ολόψυχα να είναι η τελευταία σου χρονιά στην ζωή και στην βουλή

    39. Αυτο ο ανθρωπος ειναι ανικανος αχρηστος ψευτης ξεφτιλας μαριονετα των ευρωπαιων.ειναι ο χειροτερος πρωθυπουργος του συγχρονου ελληνικου κρατους χειροτερος ακομα και απ τον ανεκδιηγητο γαπ.ευχομε να πληρωσει για τα ψεμματα και τα εγκληματα του

    40. Δώστε ένα 40-50% σε ένα πατριωτικό κόμμα να έχει τη δύναμη να βάλει φυλακή όλους όσους βίασαν και ασέλγησαν αυτή τη χώρα και απο το μηδέν να ξεκινήσουμε όλοι μαζί σιγά σιγά το χτίσιμο της πατρίδας μας σε στέρεες βάσεις.

    41. ο τυπας παλι υποσχετε μυριζουν εκλογες …………..

    42. Με αφορμή τα γενέθλια του μεγάλου αυτού ηγέτη της αριστεράς : Εύχομαι μέχρι του χρόνου να έχουμε ξεμπερδέψει από σένα Αλέξη. Αποτελείς ΟΝΕΙΔΟΣ της γενιάς μας και μέγιστος ψεύτης και κωλοτούμπας, πράγμα που πληρώνουμε κυριολεκτικά και καθημερινά. Ίσως μεγαλύτερος ψεύτης και από τον Παπανδρέου και τον Ολάντ, τους οποίους και έκραζες κάποτε.
      Εύχομαι μέχρι τότε να έχει μείνει κάτι από τα “φιλέτα” της πατρίδα μας και να μην τα έχετε ξεπουλήσει όλα για να κονομίσετε εσύ, παρέα με Φλαμπουράρηδες ΜΚΟ και αλληλέγγυους. Επίσης εύχομαι να έχει μείνει ακόμα ενεργός πληθυσμός, να μην έχουν μεταναστεύσει όλοι στο εξωτερικό και να ζούν ακόμα μέχρι του χρόνου μισθωτοί και συνταξιούχοι, τους οποίους και καταδίκασες σε θάνατο, αφού άρπαξες με το έτσι θέλω, την ψήφο τους.
      Στα τσακίδια λοιπόν Αλέξη να είσαι σίγουρος ότι δε θα λείψεις όυτε στους συντρόφους σου από την Αριστερά, ούτε στους κατοίκους αυτής της χώρας.

    43. Ελα πρωινιατικα , εχουμε ορεξη να βλεπουμε την φατσα του ψευτη?Συνειδητα οργανωθηκε στα γραφεια του συριζα το σχεδιο για την υφαρπαγη της ψηφου των Ελληνων με σκοπο την καταληψη της εξουσιας. Συνειδητα ελεγε ψεμματα πως θα.. εσκιζε τα μνημονια , για ενφια και αυξηση βασικου μισθου,. Ηξεραν πολυ καλα πως ο κοσμος που τοσα πολλα τραβαει θα τσιμπαγε στα ψεμματα και στην απατη που εστησε ο τσιπρας και η μνημονιακη του συμμορια. Ενας μεγαλος απαταιωνας που κοροιδεψε προστυχα και βρωμικα τον λαο για να καταλαβει την εξουσια. Προκειται για εναν πολυ μεγαλο απαταιωνα και ψευτη. Οσοι τον πιστεψατε φυσικα εισαστε μαλακες και απλα παραδεχτειτε το. Πεσατε θυμα εξαπατησης του αρχιαπαταιωνα .. μνημονιοσκιστη.

    44. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΙ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑΡΑΤΣΑ ΜΕ ΒΑΤΡΑΧΟΠΕΔΙΛΑ

    45. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ …………………. ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    46. ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ 40ΑΡΗΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΥΤιΛΙΣΕΙ–ΕΞΩ ΑΠ ΤΗ ΧΩΡΑ ΡΕΕΕΕ–Η ΓΕΝΙΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΡΕΕΕΕΕ—ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ…

    47. ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ , ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ, Ο 2ος ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΤΟΥ.
      ΥΣΤΕΡΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙΣ , ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ . ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΑ . Ε! ΑΊ ΣΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ , ΣΤΟΝ ΒΕΕΛΖΕΒΟΥΛ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ !.

    48. Δυστυχώς, τον ψήφισαν για να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και τα μνημόνια…Τα αποτελέσματα φριχτά για όλους. Για αυτό άλλη φορά, ΟΛΟΙ στις κάλπες. Όχι όπως το Σεπτέμβριο που πήγαν οι μισοί.

      1. Ναι ναι ΟΛΟΙ οι ηλιθιοι στις καλτσες τους να νομιμοποιησουν τους επομενους ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ υποτακτικους των κατακτητων .
        Ρε βλητα , τι καλπες και πρασινα αλογα . Πρωτα η λευτερια και επειτα ολα τα αλλα .

    Comments are closed.