ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ 200.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΗ! ΈΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ! ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ…ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ…. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΕ Ο ΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ;

    Κοινοποίηση:
    ακις

    Η σύζυγός του Άκη Τσοχατζόπουλου, μίλησε για την αποφυλάκιση του, αποκαλύπτοντας πως γνωστός Έλληνας προσφέρεται να καταθέση την εγγύηση των 200.000 ευρώ.

    “Γίνεται ένας αγώνας δρόμου, δεν έχει δείξει κανείς από τους ευεργετιθέντες ενδιαφέρον. Πριν μιλήσω στην εκπομπή, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο, ο οποίος μου είπε “ότι υπάρχει λύση”. Υπάρχουν άνθρωποι με άλφα κεφαλαίο. Μου πρότεινε με ονοματεπώνυμο να καταθέσει το ποσό, ώστε ο κύριος Τσοχατζόπουλος να οδηγηθεί στην ελευθερία. Το θέμα είναι να το δεχτεί ο ίδιος (σσ ο πρώην υπουργός)”, είπε χαρακτηριστικά.

    Αναφερόμενη στην κατάσταση της υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου, η Βίκυ Σταμάτη είπε πως “ο γιατρός, ο οποίος τον χειρούργησε, μου είπε το εξής: “κυρία Σταμάτη ο κύριος Τσοχατζόπουλος είναι 77 ετών, μέσα του είναι 98 ετών, είναι όλος σάπιος”, ενώ αναφέρθηκε και στην επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε στο Ιπποκράτειο.

    “Ήταν προετοιμασμένος για αυτό. Υπάρχει φωτογραφικό υλικό για τους κακόπιστους, που κυκλοφορούσαν στην αγορά, σε κόμματα, σε εφημερίδες και έλεγαν ότι η παραμονή του στο Ιπποκράτειο ήταν προσχηματική”.

    Σε αυτό το φωτογραφικό υλικό, περιλαμβάνεται και η σοκαριστική φωτογραφία που ανέβασε το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης στον λογαριασμό του στο twitter ο Αντώνης Σρόιτερ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Βλαχαρα σιυλουπωσου και ξεκινά να την πέφτεις σε καινούργιο επιβήτορα με χρήμα διότι ο παππούλης μόνο χάιδεμα από εδώ και πέρα μπορεί να σε προσφέρει . Έχεις και καφές τόσο καιρό που πρέπει να τις σβήσεις

    2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΟΝΟΜΑ ΤΟΥ??????? ΝΑ ΤΟ ΠΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΗ

    3. Τζορτζ Χαλλακ – Χαρης Παμπουκης!!! Μεσα τωρα!!! Προδοτες

    4. Εμετική βλαχάρα ‘οπως πάντα.Κατέβηκε από τα γκράβαρα και πήραν τα μυαλά της αέρα.Όσο καιρό ήταν μέσα τόπαιζαι τρελίτσα και τώρα τα έχει τετρακόσια. Στην συνέντευξη πάντα πολύ προσεχτική στο τι θα πεί και κλάμα τάχα μου ότι δεν υπάρχουν λεφτά και ζούσε με την αγροτική σύνταξη του πατέρα της. Το λουκ της όμως άλλα προδίδει.

    Comments are closed.