ΒΟΜΒΑ! O MANIAKOΣ ΠΡΕΖΟΝΑΣ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΔΩΡΑΣ ΖΕΜΠΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΓΡΑΦΙΩΤΟΥ;

  Κοινοποίηση:
  dolofonos

  Σε πάρκινγκ της λεωφόρου Κηφισίας υπάρχουν εικασίες χωρίς αποδείξεις ότι μπορεί ο δολοφόνος της Δώρας να έχει σκοτώσει και την Αγραφιώτου. Λόγω της περιοχής αλλά δεν υπάρχουν ακόμη οι αποδείξεις…

  Πολλά είναι τα κοινά στοιχεία της υπόθεσης δολοφονίας της Ζέμπερη με αυτή της Αγραφιώτου που συγκλόνισε πριν 2 χρόνια το πανελλήνιο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., η δολοφονία της Αγραφιώτου στην περιοχή του Αμαρουσίου παραμένει ανεξιχνίαστη και από τότε γίνονταν λόγος για μανιακό δολοφόνο που στοχεύει γυναίκες.

  agrafiotou-dora

  Το 2ο Νεκροταφείο όπου δολοφονήθηκε άγρια η άτυχη Δώρα, απέχει μόλις 3 χιλιόμετρα σε μια νοητή ευθεία, από το Super Market που είχε βρεθεί επίσης άγρια δολοφονημένη η Ελευθερία Αγραφιώτου.

  Οι έμπειροι Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ερευνούν μέχρι και πέντε χρόνια βάθος, ώστε να διαπιστώσουν εάν στην συγκεκριμένη περιοχή, εν προκειμένω στη Ριζούπολη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή και σε μήκος αρκετών χιλιομέτρων, έχουν σημειωθεί παρόμοιες, ή σχεδόν παρόμοιες επιθέσεις.

  Για το λόγο αυτό ανάμεσα στις επιθέσεις που ερευνούν οι Αρχές Ασφάλειας είναι και αυτή που δέχθηκε η Ελευθερία Αγραφιώτου στο εγκαταλελειμμένο τρίτο υπόγειο πάρκινγκ σε Super Market στην περιοχή του Αμαρουσίου.

   

   

   

   

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  7 Σχόλια

  1. Όταν γίνουν οι κρίσεις στην αστυνομία θα πρέπει να παρουσιάσουν κ τις (επιτυχίες )τους

  2. Ρε χεσμένοι εκεί στην ελας,βγάλτε στη φόρα τον λαθροσκατά που έχετε κρύψει και αφήστε τις μούφες.Το dna του ασιάτη που μεταμορφώθηκε σε έλληνα.Βάλατε το πρεζόνι να κάνει τον ένοχο,του υποσχεθήκατε λεφτά και ξεχωριστό κελί και είπε αυτά που θέλατε να πει.Φοβάστε μην σας κάνει ντα ο τσιπρούκος

  3. Κοιτάτε εκεί στη ΓΑΔΑ αν κανένας έχει τίποτα χρέη και δε μπορεί να τα κουμαντάρει να του τα φορτώσετε κι αυτά. Θα το χάψουνε τα χάπατα που ήθελαν να τον λιντσάρουν (είχε κι εδώ μέσα αρκετά)

  4. ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΗΝΤΗΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΙΜΟΥ !!!!!!!! ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Σ’ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!

  5. Του φόρτωσαν το πρώτο έγκλημα για να την γλιτώσει κάποιος άλλος και τώρα προσπαθούν να του φορτώσουν και δεύτερο.
   Η κοπέλα πριν από καιρό είχε κάνει ασφάλεια ζωής μήπως την πετύχει κάποιος τυχαία και την σκοτώσει.;;;;;;
   Ρε δε δεν είμαστε όλοι πρόβατα Ελληναράδες ραγιάδες.
   Αλλού αυτά…

  Leave a Response