ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!!! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΙΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΤΟΥ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”! ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ! ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ 

    Κοινοποίηση:
    αρχείο λήψης

    Μην χάσετε την Μεγάλη Πέμπτη την πατριωτική και ανεξάρτητη εφημερίδα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”! Αποκαλύπτουμε σε αναλυτικό ρεπορτάζ για λογαριασμό ποιας αλλοδαπής υπουργού μπούκαρε στα γραφεία ο νταής δικαστικός επιμελητής, προκειμένου να επιδώσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω υπουργός (αλλοδαπή), μαζί με τον πρωθυπουργό της απεργάζονται σχέδια κατά του ελληνισμού και των εθνικών μας δικαιωμάτων.

    Η κυρία αυτή λοιπόν έστειλε τον δικαστικό επιμελητή να μας επιδώσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση.Ανατριχιάζει για τα πατριωτικά μας αισθήματα και κατέφυγε στην ελληνική δικαιοσύνη για να μας τιμωρήσει!!! Για χάρη της αλλοδαπής υπουργού έλαβε χώρα το περιστατικό.

    Σας υπενθυμίζουμε:

    Το απόγευμα εισήλθε στα γραφεία της εφημερίδας  με απειλές   και βιαιοπραγίες νεαρός σωματώδης άντρας,  ο οποίος αναζητούσε τον Στέφανο Χίο. Κατά τη διάρκεια της εισόδου του ήταν ιδιαίτερα βίαιος και επιθετικός. Στη συνέχεια σημειώθηκε επεισόδιο με άνθρωπο της εφημερίδας, χωρίς να έχουν  διευκρινιστεί οι λεπτομέρειες ως προς το τι  ακριβώς συνέβη. Αμέσως μετά την είσοδο του σωματώδη άντρα, εισήλθαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, προφανώς μετά από συνεννόηση μαζί του.  Ο σωματώδης άντρας ισχυρίζεται ότι είναι δικαστικός επιμελητής και ότι κάποιος άγνωστος πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, προκειμένου να αποτρέψει την εξέλιξη του επεισοδίου.

    m2

    Δεκάδες άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, της  κρατικής ασφάλειας και άλλων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ  απέκλεισαν περιμετρικά τον χώρο γύρω από τα γραφεία της εφημερίδας μας. Οι «εισβολείς» αστυνομικοί προχωρούν σε προανακριτικές πράξεις, διακόπτοντας ουσιαστικά το έργο των δημοσιογράφων της εφημερίδας και της ιστοσελίδας.   Έχουμε βάσιμες υπόνοιες ότι εξελίσσεται προβοκάτσια σε βάρος της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» προκειμένου να μην κυκλοφορήσει αύριο. Aξίζει να σημειωθεί ότι το αυριανό φύλλο της εφημερίδας εμπεριέχει θέμα – φωτιά που αφορά σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα.

    m3

    Καταγγέλουμε τον αστυνομικό διευθυντή κ.Χριστόπουλο, ο οποίος δεν επιτρέπει την είσοδο των συνηγόρων της εφημερίδας ώστε να διασφαλιστούν τα νόμιμα συμφέροντα τόσο των εργαζομένων όσο και της εκδότριας εταιρίας.

    m5

    Αυτή τη στιγμή δεκάδες πατριώτες συρρέουν στα γραφεία της εφημερίδας προς συμπαράσταση στους εργαζομένους και διαμαρτύρονται για την στάση της αστυνομίας.gg_2

    gg_1

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ;
      ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ.
      ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΖΟΥΛΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΒΕΡΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΟΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΝΕ ΡΟΥΠΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ……….

    2. ΑΛΒΑΝΕΖΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟUCK. ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΑΛΒΑΝΩΝ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ, ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΙ.

      1. ΟΥΤΕ ΕΠΙ μεταπολίτευσης δεν γινόντουσαν αυτά!

    3. ΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΣΣΑ ΑΤΟΜΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ? ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΧΙΟ Η ΚΑΜΙΑ 50 ΑΡΙΑ

    4. ΔΗΛΑΔΗ …..ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
      ΑΥΤΗ Η ΠΟΡΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΦΑΝΕ;
      Μίμι Κοντέλι, υπουργός Άμυνας της Αλβανίας κάποτε, πριν 25 χρόνια εργαζονταν στην Ελλάδα ως χορεύτρια και κονσοματρίς σε στριπτιζάδικο κέντρο της λεωφόρου Συγγρού
      ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ…ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
      ΑΜΕΣΟΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΛΒΑΝΩΝ
      ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ

    5. εγώ σκέφτομαι τον καημένο τον Σαράκη…
      πάλι θα ξεβολευτεί για να κοιμηθεί ο Χίος σπίτι του..χαχαχαχα

    6. Ξεμπροστιασε τους και μη μασάς αγόρι μου. Πλέον με τα καθως πρέπει τα σεις και σας δεν γίνεται. Το τίμημα είναι βαρύ γιατί σε πήραν στο φαλάγγι που λένε αλλά το ήξερες, έτσι γίνεται απο προ Χριστού και βάλε. Καλό κουράγιο και καλή Ανάσταση!

    7. Όταν αλλάξουν τα πράγματα θα τρέχουν να κρυφτούν όλα τα βρωμερά σκουλήκια του συστήματος , μα τότε θα είναι πολύ αργά !

    8. Ντροπή σας μετα το αρτ βαλατε στο ματι αλλη μια ανεξαρτητη και αγνη πατριωτικη φωνη ωστε ο λαος να κατσει φρονιμα και να μην εχει αγωνιστικο φρόνημα! Ομως ο λαος πλεον ξυπνησε γνωριζει και θα συντριψει τους ανθέλληνες εντολοδοχους που προδιδουν τη χωρα! ΑΙΔΩΣ ΣΧΡΕΙΟΙ!

    9. Τι δικαστικος επιμελητης και μαλακιες, μπραβος του τσιπρα ειναι απο την αριστερη συμμορια.Θελουμε ονομα να μπει στην λιτσα να φαει καλα και αυτος.

      1. Σιγά μωρή λουλού μην σκίσεις κανένα καλσόν με τις απειλές σου…

    10. Την ώρα που γρονθοκοπάνε οι μούλοι του Τόσκα γεροντάκια μέσα στα σπίτια τους οι αστυνομικοί παίζουν ξυστό έξω απο τα γραφείο του Μακελειό. Προφανώς γιατί στους πραγματικούς εγκληματίες έχουν εντολή να βαράνε προσοχή. Γίδι Τόσκα τα λεφτά μας πίσω! Και απο τους μισθούς σου και απο όλους αυτούς τους αστυνομικούς που απασχολείς στο ξυστό. Βγείτε να σώσετε κανένα γεροντάκι βρε γελοίοι ή αλλιώς ψάξτε για μια δουλειά που θα προσφέρετε και δεν θα μας κλέβετε μπροστά στα μούτρα μας! Φαρσοκωμωδία κατάντησαν.

    11. πήραμε φορά να στα κλασουν οι δωσίλογοι?

    12. Οι λουγκρες των γκευ παρειντ μετα το ανοιγμα της σουφρας ντυνονται μπατσοι και αφοδευουν πανω στα δικαιωματα του Ελληνικου λαου

    13. με το μπαμ του εφυγε η μαγκια και οι απειλες και του εγινε το σκατο γκραφιτι στο πατωμα;

    14. Πήγε να κάνει ντα τον Χίο ο τσαμπουκαλής σωματώδης άνδρας ;

    Comments are closed.