ΒΟΜΒΑ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΡΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΦΤΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗ! Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΞΙ ΚΑΤΑΔΙΩΚΤΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ- Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΣΚΑΣΕ ΣΑΝ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!

    Κοινοποίηση:
    1

    Ενισχύεται από τους γερμανούς το τουρκικό ναυτικό με έξι καταδιωκτικά υποβρύχια – Μεταξύ αυτών το Πίρι Ρέις, το Χιζίρ Ρέις, Μουράτ Ρέις και Αιντίν Ρέις και δυο ακόμη που δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματά τους – Τα υποβρύχια είναι τύπου 214 σαν το “Παπανικολής”
    Από τη μια απομονώνουν τον Ερντογάν και από την άλλη ενισχύουν την πολεμική μηχανή του! Η είδηση έσκασε σαν βόμβα από τα γερμανικά ΜΜΕ και προκαλεί ανησυχία στην Ελλάδα.

    «H εταιρεία ThyssenKrupp Marine Systems (TKMS) θα παραδώσει έξι καταδιωκτικά υποβρύχια στην Άγκυρα τα οποία κατασκευάστηκαν από κοινού με μια τουρκική εταιρεία», όπως αποκάλυψε το δημόσιο γερμανικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ARD. Το 2009 η γερμανική κυβέρνηση είχε δώσει τη συγκατάθεσή της για την παραγωγή υποβρυχίων για το τουρκικό ναυτικό. Μεταξύ αυτών το Πίρι Ρέις, το Χιζίρ Ρέις, Μουράτ Ρέις και Αιντίν Ρέις και δυο ακόμη που δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματά τους. Ανα τον κόσμο υπηρετούν 4 υποβρύχια τύπου 214 στην Ελλάδα, 7 στη Νότια Κορέα και 2 στην Πορτογαλία.

    Αυτό προκύπτει από τη γραπτή απάντηση της γερμανικής κυβέρνησης σε σχετική επερώτηση του κόμματος της γερμανικής Αριστεράς (Die Linke), η οποία βρίσκεται στη διάθεση του ΑRD. Σύμφωνα με αυτή, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είχε εκδώσει άδεια κατασκευής για τα υποβρύχια της κλάσης 214. Το 2011 η Γερμανία ανέλαβε επίσης εξαγωγικές εγγυήσεις συνολικού ύψους σχεδόν 2,5 δισεκατ. ευρώ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Δελτίου Ειδήσεων του ARD, η κατασκευή τους είχε ξεκινήσει αντίστοιχα το 2015, το 2016 και το 2017, δηλαδή συνεχίστηκε και μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία η οποία είχε ως επακόλουθο μαζικές συλλήψεις.

    «Τα εξαγόμενα από τη Γερμανία πολεμικά όπλα, τα οποία συναρμολογούνται στην Τουρκία υπό τη μορφή καταδιωκτικών υποβρυχίων, είναι απολύτως ενδεδειγμένα για την τουρκική επιθετική πολιτική στη Μεσόγειο», δήλωσε η Σεβίμ Ντάγκντελεν, αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος Die Linke. Επιπλέον, συνδέεται με μια «σημαντική μεταφορά τεχνολογίας στην Τουρκία». Σημειώνεται ότι οι εξαγωγές όπλων προς την Τουρκία είναι εξαιρετικά αμφιλεγόμενες στη Γερμανία. Πριν από λίγες εβδομάδες η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είχε σταματήσει την πώληση τανκς.

    Μόλις πριν από μερικούς μήνες έγινε γνωστό ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας είχε εγκρίνει σημαντικές εξαγωγές όπλων προς την Τουρκία ήδη στις αρχές του έτους. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Spiegel», το Βερολίνο είχε εγκρίνει μεταξύ της 31ης Ιουλίου του περασμένου έτους και της 15ης Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, εξαγωγές στρατιωτικού εξοπλισμού συνολικής αξίας περίπου 14 εκατομμυρίων ευρώ.

    Οι εξαγωγές όπλων προς την Τουρκία προκάλεσαν έντονες συζητήσεις μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών με τανκς Leopard γερμανικής παραγωγής κατά την επίθεση εναντίον κουρδικών στρατιωτικών ομάδων στη Συρία. Στη συνέχεια, ο τότε υπουργός Εξωτερικών Ζίγκμαρ Γκάμπριελ απέσυρε την προσφορά του για αναβάθμιση των τουρκικών τανκς τύπου Leopard. Ήδη το περασμένο καλοκαίρι είχε υποσχεθεί μια περιοριστική πολιτική εξαγωγών όπλων.

    Πηγή : Spiegel online

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Εάν δεν ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΕΣ(έτι εν ζωή…)χαραμοφάηδες,εγκληματίες,ΕΠΗΛΥΔΕΣ μη ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ και μη Έλληνες ΤΟ ΓΕΝΟΣ(μη Έλληνες και ανθέλληνες…),τους διατελέσαντες πρωθυπουργοί(μαζί με τους υπουργούς και τους παρατρεχαμένους βουλευτάδες…)ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΑ ΟΣΤΑ συμπάντων των αποβιωσάντων”πρωθυπουργών”,”εθναρχών”,”χαρισματικών,”καταλληλοτέρων”,παρατρεχαμένων,ερωμένων,εραστών και λοιπών κλεπτών και αμαρτωλών,από το’74 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ,προς παραδειγματισμό(ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!!),ΔΕΝ ΘΑ”ΙΔΕΙ”ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ…!!!

    2. στα κομματοσκυλα του τσιπρα να το πειτε .,.,.,.

      Τα πουλημενα τομαρια που προσπαθησαν να μας βεβαιωσουν οτι οι Ναζι ειναι φιλοι μας .,.,.,.

      Αλλα ξεχασα .,.,..,πρωτη φορα αριστερα !!!

    3. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΜΠΙΖΝΕΣΣ!!!

    4. Σωπάτε καλε. Η Μερκελ;;; Οι Γερμανοι;;; Μα…..αυτοι δεν ειναι φιλοι μας;;;; Τι;;; Οχι;;; Ελάτε τωρα, δεν βλεπετε ποσο καλα μας εχουν …περιποιηθεί…με τα …δανεικά…που μας δινουν;;;; Αληθεια, τα δικα μας ναυπηγεία γιατι τα κλείσαμε;;; Η μηπως μας τα έκλεισαν οι Γερμανοι;;; Καθίστε ακομα στα αυγά σας, ρεμάλια Ελληνες. Οταν θα βιάζουν και θα σφάζουν τα παιδια σας μπροστά στα ματια σας οι λαθρο και οι Τούρκοι να δω τι θα κάνετε!!! Αν δεν σηκωθούμε απο τους καναπεδες μας, εκει θα μας βρει ο χάρος.

    5. Αυτοί την δουλειά τους κάνουν, κονομανε & βρίσκουν δουλειά για τους Γερμανούς.
      Εμείς εδώ τον παίζουμε περιμένοντας να έρθει η ανάπτυξη αγοράζοντας οι ξένοι οτιδήποτε κερδοφόρο για να μας δώσουν μετά ένα μεροκάματο της πείνας!
      Να ζήσουν οι Προδοτες πολιτικοί, να τα κονομανε με το αίμα μας!

    6. Aυτή η καριόλα κάλεσε χιλιάδες ταλιμπάν και στο καπάκι έκλεισε τα σύνορα. Δεν φτάνει που μας χρωστάει βοηθάει και τους εχθρούς μας. Να πάρει όλους τους λαθρό που μας μάζεψε και να τους βάλει στην βίλα της.

    7. Θα είναι τίποτα σαβούρες σαν αυτά που πήρε ο Άκης , τα μπαταριστά, και αφού δεν θα πάρουν τα αεροπλάνα από τον Αμερικάνο πήγαν τα Γερμανάκια να τα αρπάξουν, λεφτά υπάρχουν. .. . . Α , δε μπεσαλίδες Γερμανοί. . .

    8. ειμαστε αξιοι της μοιρας μας και στο ελεος των πολιτικων προδοτων της χωρας οταν μας εδιναν τα παντα απο οπλικα οι ρωσοι οι σκυμενοι στα τεσσερα τα αποριπτανε τωρα οπως παει θα την ξαναπατησουμε που βασιζομαστε στα ευρωπαικα σκουπιδια

    9. Δηλαδη οι ανθελληνες γερμανοι τι;;; ηθελες να κανουν;;;;.

    10. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ.

    11. Οι αγγλοι , γαλλοι, αμερικανοι, ρωσοι, με αυτους τι γενεται. Ολοι το ιδιο. προβλημα το κεφαλι μας ποθ μπατιρισαμε τιποτα αλλο

    Comments are closed.