«ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ! ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ…

    Κοινοποίηση:
    FRAGKOS

    Εξαιρετική η δήλωση στα ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ του τέως υπουργού Εθνικής Αμύνης, επιτίμου Αρχηγού ΓΕΣ, Στρατηγού ε.α Φράγκου Φραγκούλη, για τον διαμορφούμενο, πανίσχυρο όπως τον ονομάζει, άξονα ΗΠΑ-Βρετανίας-Ρωσίας-Ισραήλ, στον οποίο, κατά τον Στρατηγό, θα προσχωρήσει σύντομα και η Γαλλία, ενάντια στην συρρικνούμενη, θλιβερή και υφεσιακή, γερμανοκρατούμενη Μεσευρώπη.

    «Από τη μια οι Δυνάμεις του Ναυαρίνου, που μας έκαναν κράτος, από την άλλη οι δυνάμεις που μας υποδούλωσαν και μας κατέστρεψαν στην Κατοχή και την εποχή του Μνημονίου. Διαλέγουμε και παίρνουμε», επισημαίνει ο Στρατηγός, στην δωρική, αλλά μεστή, αυτή δήλωση του, που είμαστε σίγουροι ότι θα συζητηθεί. Διορατικός ο κ.Φράγκος βλέπει την πραγματικότητα που διαμορφώνεται στους στρατηγικούς σχεδιασμούς της παγκόσμιας σκακιέρας, επισημαίνοντας ότι η χώρα μας πρέπει να αναζητήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την ικανοποίηση των δικών της συμφερόντων, που σίγουρα δεν περνούν μέσα από την υποτέλεια στο μεσευρωπαϊκό 4 Ράιχ. Διαβάστε την δήλωση του κ. Φραγκούλη Φράγκου.
    «Η Ελλάδα έχει να επιλέξει μεταξύ του υπό διαμόρφωση πανίσχυρου άξονα ΗΠΑ-Βρετανίας-Ρωσίας-Ισραήλ, που θα κυβερνήσει τον κόσμο τον 21ο αιώνα, και στον οποίο θα προσχωρήσει σύντομα και η Γαλλία, και της συρρικνούμενης θλιβερής και υφεσιακής γερμανοκρατούμενης Μεσευρώπης, που “ψήνει στον φούρνο μικροκυμάτων” τα εναπομείναντα μέλη-αποικίες της. Από την μία πλευρά οι Δυνάμεις του Ναυαρίνου, που μας έκαναν κράτος, από την άλλη οι δυνάμεις που μας υποδούλωσαν και μας κατέστρεψαν στην Κατοχή και στην εποχή του Μνημονίου. Διαλέγουμε και παίρνουμε».

    Πηγή: ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. O Φραγκο-κοτας οπως πολυ ευστοχα τον αποκαλεσε φιλος σχολιαστης δεν ξερει τι του γινεται.
      Που τον ειδε τον αξονα ΗΠΑ Ρωσιας ;
      Στον οποιο μαλιστα θα προσχωρησει συντομα και η Γαλλια.
      Μα ο λακες των Ροτσιλντ ο Μακρον ειναι μαζι μετην Μερκελ τα δυο ενεργουμενα των διεθνων τοκογλυφων εναντιον και του Τραμπ αλλα κυριως εναντιον του Πουτιν.
      Και την σημερον ημερα οταν ακους καποιν να μιλαει για “γερμανοκρατουμενη” Ευρωπη μπορεις να εισαι σιγουρος οτι ειναι αβανταδορος των αθλιων κομμουνιστων του Συριζα που προσπαθει να μεταθεσει τις ευθυνες για το 3ο και 4ο Μνημονιο που αυτοι οι αθλιοι ανικανοι εφεραν σε καποιο μπαμπυλα Σοιμπλε η οποιον αλλο.

    2. Οτι η γερμανοκρατουμενη ευρωπη βρισκεται σε σηψη και παρακμη αυτο ειναι γεγονος παντως. Αυτο το ξεφτιλισμενο τσιρακι ο Αλεξης Τσιπρας μαζι με κανα δυο αλλους στηριζει ακομα τους γερμανους και τον Σοιμπλε και δεν αφηνουν τους λαους να ξεσηκωθουν.

    3. Ο ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ , ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ , ΕΒΑΖΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ,
      ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΡΟΥΧΟΝΤΑ , ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ , ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ , ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΗ ΤΗ
      ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΓΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΠΟΥ , ΞΟΥ-ΞΟΥ , ΞΟΥ-ΞΟΥ , ΞΟΥ-ΞΟΥ !!

    4. οταν ηταν στρατιγος εκανε την παπια τωρα που εφυγε και περνη την παχυλη συνταξη λεη αρχιδομαλακιες
      δωστε μου και μενα μια παχυλη συνταξη να δητε τι αχριδομαλακιες θα λεω !

    5. Ε ρε πως στήνετε η ιστορία… Μόνο κ μόνο που βλέπω πως θέλουν κάποιοι να βάλουν την Ανθρωπότητα να σφαχτεί πάλι, αναρωτιέμαι για πόσο θα εκτελούμε τις διαταγές όλων αυτών που μας διχάζουν για το συμφέρον τους…
      Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι συμφέροντα εξυπηρετεί…

    6. Τον πόλεμο και με ποιον που ακριβώς είδατε να δηλώνει ότι θα κάνουμε εκεί στο Μακελειό;;;
      Εγώ πάντως δεν κατάλαβα πέραν των συμμαχιών κάτι άλλο που να υπαινίσσεται πόλεμο με αλβανία.
      Όχι φυσικά ότι δεν θα συμβεί,αλλά ο συγκεκριμένος παλιάτσος του συστήματος δεν το υπονοεί πουθενά.

    7. Ο Μεγάλος Φράγκος εκανε πολλά λάθη….. Αλλά όποιος έχει πνεύμονα να πάει μεσα στην Τουρκία να κάνει τις μαγκιές και κατασκοπιες του Φράγκου και μετα να μιλήσει… Υστερόγραφο αφήστε την T. V και το εργόχειρο τεμπέληδες…….

    8. Δεν καταλαβα τιποτα απο οσα γραφει το αρθρο…

      1. Θα είναι μάλλον επειδή είσαι στόκος … αλλά μη δίνεις σημασία μωρέ … άντε τώρα να δεις το μπρούσκο και τα δίδυμα φεγγάρια .. αυτά είμαι σίγουρος πως τα καταλαβαίνεις τουλάχιστον (και εσύ αλλά και οι άλλοι “φωστήρες” πιο κάτω)… για μέχρις εκεί είσαστε όμως …. πιο πάνω άστα βράστα ..οπότε γιο ακόμη πολύ πιο πάνω, όπως εδώ, … φασκελοκουκούλωστα εντελώς!

    9. Ανωνυμοι βριζουν εναν ανθρωπο του επιπεδου του……ρε μαγκακια εκτος απο το να βριζετε ξερετε κατι αλλο; ποιος μπορει να σας δωσει προσοχη;

      1. Ναι μεγαλο επιπεδο ο διορισμενος απο τις δεξιες πουτανες που διαλυσαν την Πατριδα μαζι με τις αριστερες πορνες .
        Την κορη του να μαζεψει πρωτα και επειτα να μιλαει ο γυφτος .

      2. Του επιπέδου του κομματόσκυλου εννοείς; Ή έχεις μνήμη χρυσόψαρου και θυμάσαι ότι σε βολεύει;

    10. Τα λαθροπιθηκια η κορη του τι λεει ; Θα τους πει να υπερασπισουν την νεα πατριδα τους ;
      ΡΕ ΟΥΣΤ ρεμαλια !

    11. Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ

    12. Ας του πει κάποιος επιτέλους να κόψει τα ναρκωτικά. Όλο μαλακίες λέει.

    13. Ο “διορατικός” όπως γράφετε ετοιμάζεται πάλι να πολιτευθεί;

    Comments are closed.