ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ «ΜΑKELEIO.GR»: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΛΑΘΡΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΣΕ ΤΑΞΙΤΖΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ Η ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ…

  Κοινοποίηση:
  2

  Σε 2680 ανέρχονται, σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση, οι μετανάστες και πρόσφυγες, που διαμένουν στον επιβατικό σταθμό της πύλης Ε-1 και στην Πέτρινη Αποθήκη στο λιμάνι του Πειραιά.

  Κατά τα άλλα θα άδειαζε το λιμάνι.

  ΔΕΙΤΕ την «προσφυγική βόμβα» που υπάρχει στο λιμάνι. Μιλάμε για γκέτο. Δεν τολμάει άνθρωπος να περάσει νύχτα από το λιμάνι.

  ΔΕΙΤΕ τι έπαθε ένας ταξιτζής που έκανε τη δουλειά του τη νύχτα στο λιμάνι του Πειραιά

  Διαβάστε επίσης:

  ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ! ΑΠΟ 77 ΧΩΡΕΣ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ! ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: ΔΕΙΤΕ πως μας δουλεύουν τα «Ελληνικά ΜΜΕ»! (ΒΙΝΤΕΟ)

  ΦΟΒΕΡΗ αποκάλυψη μοναχού για τους ΛΑΘΡΟμετανάστες!

  Επεισόδιο με Έλληνα οδηγό φορτηγού και ΛΑΘΡΟμετανάστες στο Κιλκίς! «Στη χώρα μου είμαι ρε γαμώτο! Τι πράγματα είναι αυτά με τους μαύρους; Κοιτάτε τα χάλια της Ελλάδας ρε! Θα τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας!» (ΒΙΝΤΕΟ)

   

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  12 Σχόλια

  1. Ρε διωξτε τους πεταχτε του στη θαλασσα φέρτε τη χρυσή Αυγή σκοτωστε τους όπως αυτοί εμας που ταΐζουμε αυτους που ερχοντε και μας το πουλαν τσαμπουκά

  2. Διώξτε τους ρε κάψτε τους να πανε στη χώρα τους αντε βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια μας καταστρέφουν και ερχοντε εδώ πετάξτε τους στη θαλασσα

  3. σαν τις κατσάριδες συμπεριφέρονται!! και δεν μπήκαν,τους έβαλαν με την ανοχή όλων μας

  4. Αυτά μας τρώνε πατριώτες το ποιος και που????!!!..Όλοι μαζί τι δεν καταλαβαίνουμε!!!!!!!Ότι θα μας σκοτώσουν μέσα στα σπίτια μας με τα παιδιά μας!!!!!!!!

  5. Αυτή η χώρα έχει γίνει ένα απέραντο τουρκαλβανικό μπορντέλο. Μόνο τα τουρκλαβανοειδή, τα λαζοόρκ, τα τουρκαραβοκρητικο-ορκ και τα σλαβο-ορκ χαίρονται γιατί νομίζουν πως με αυτά θα επέλθει ο διαμελισμός της χώρας.

  6. Ο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΣ ΤΑΡΙΦΑΣ ΘΑ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑ 100ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ ΤΟΝ ΠΗΤΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ

  7. ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ , ΤΑΙΣΤΕ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ . ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ .

  Leave a Response