ΒΙΝΤΕΟ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ! ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ “ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ” ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ! “ΜΑ ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ ΔΩΡΑ;” ΡΩΤΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΦΟΝΙΑΣ…

    Κοινοποίηση:
    fonias.jpg-dikigoros-dora

     

    “Εμείς μόλις λάβαμε γνώση της δικογραφίας. Δεν έχουμε προλάβει να τη μελετήσουμε επισταμένως. Σίγουρα πρόκειται για ένα ειδεχθές έγκλημα και θέλω να εκφράσω τη συμπάθειά μου προς τους οικείους του θύματος. Κατανοώ τις ιδιαιτερότητες της υπόθεσης, τον πονο τους και την οργή τους. Έχουν χάσει το σπλάχνο τους, το παιδί τους. Όμως θα ζητήσω να παραμείνουμε ψυχραιμοι. Υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα και θα αποδοθεί. Να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της και να φωτίσει όλες τις πλευρές της ιστορίας κάποιες από τις οποίες είναι σκοτεινές μπορώ να πω” τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Λουκόπουλος δικηγόρος του δολοφόνου της Δώρας.

    Δείτε αναλυτικά στο βίντεο τι είπε ο δικηγόρος του φονιά 

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Έχει μεγάλα @@ για να αναλάβει αυτή την υπόθεση

    2. Το τομάρι αυτό ΔΕΝ πρέπει να εκτελεσθεί, διότι το σώμα του θα το φάνε τα σκουλήκια. Δυστυχώς το θύμα του δεν μπορεί να ζωντανέψει. Εφ’ όσον, όμως, υπάρχει πιθανότητα να “ζωντανέψει” άλλους ανθρώπους, θα πρέπει να του τη δώσουμε. Δηλαδή, θα πρέπει να ανακυκλωθεί. Εξηγούμαι: Πολύ πιθανόν τα όργανά του να είναι συμβατά με κάποιων άλλων.
      Ας γίνει, λοιπόν, δωρητής οργάνων ΕΝ ΖΩΗ και όχι μετά θάνατον, ώστε να δώσει ΖΩΗ και ΧΑΡΑ σε συνανθρώπους μας, (αμέσως μόλις βρεθεί συμβατός δέκτης) που από μέρα σε μέρα θα πεθάνουν είτε από καρδιακή είτε από νεφρική είτε από αναπνευστική ανεπάρκεια. Ας δώσει την καρδιά του, τους πνεύμονές του, τους νεφρούς του, το πάγκρεάς του, το ήπαρ του, τους κερατοειδείς του. Προτείνω, λοιπόν, στην Πολιτεία να τον ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΙ και να τον ευγνωμονούν αργότερα οι συνάνθρωποί του.
      Όλα τα άλλα, περί ενδεχόμενης μετανοίας, Αγίου Όρους, προσευχές κλπ είναι φρου φρου κι αρώματα. Εάν μετάνοιωσες πραγματικά, ρε σκουλήκι, κάνε το. Θα ήταν προτιμότερο, βέβαια, να το θεσπίσει η Πολιτεία. Ακούγεται σκληρό, αλλά είναι δίκαιο και όχι ανώφελο. Κάποιοι λένε: γιατί να εκτελεσθεί, μήπως θα ξαναζωντανέψουν τα θύματά του; Πάρα πολύ σωστά το λένε. Η θανατική ποινή είναι απαράδεκτη, διότι το σώμα του καταδικασθέντος χάνεται άδικα και δεν χρησιμεύει σε τίποτε στο κοινωνικό σύνολο. Θα μπορούσε, όμως, όπως είπα και παραπάνω, αφού δεν μπορεί να ξαναζωντανέψει τα θύματά του, τουλάχιστον να δώσει ζωή σε άλλους συνανθρώπους του, που από μέρα σε μέρα σβήνει το καντήλι τους.
      Εάν τα όργανά του δεν είναι συμβατά λόγω βλαβών τότε, ας γίνει κάτι άλλο. Ας εργαστεί στις φυλακές ή στην οδοποιία επί 12ωρον (από την ανατολή μέχρι τη δύση) και τα χρήματα που βγάζει να πηγαίνουν στα θύματά του. Όχι άδειες.
      Κάτι άλλο, επίσης. Ας γίνει πειραματόζωο σε φαρμακευτικές εταιρίες ή ας γίνει ζωντανή κούκλα για να δοκιμάζουμε τις ζώνες ασφαλείας κατά τα crash tests.

    3. χωστε τον οσο πιο βαθια στην φυλακη γινεται!

    4. Πσναθλιο κράτος.Παναθλιοι πολίτες.Για την προβολή,το χρήμα πλέον ο Έλληνας πουλάει τη μάνα του.Σε άλλες εποχές αυτό το κάθαρμα δεν θα το αναλάμβανε κανένας δικηγόρος και θα ψοφαγε στη φυλακή.Στσ χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ,των τεμπέληδων,μαστουρωμενων ,αναρχοβλακων,οι εγκληματίες αλωνιζουν με τις ευλογίες του κράτους.Ο πολίτης ανήμπορος απροστάτευτος βλέπει τον κάθε καραγκιόζη να βγάζει νόμους που απελευθερώνουν σκληρούς εγκληματίες,αφού προέχει,η υπόσχεση στους ψηφοφόρους κι όχι η ασφάλεια του απλού πολίτη.Ο Έλληνας παίρνει ότι του αξίζει.Καλη συνεχεια λοιπόν στο έργο τρόμου που παρακολουθείτε.Και να εύχεστε όλοι να μην γίνετε ηθοποιοί σε αυτό το έργο ,όπου τελικά μόνο η αυτοδίκαια απομένει.

    5. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΞΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΩΣΑΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ? ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ, ΡΕ ΣΥ ΧΙΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ 666 ΤΟΣΟ ΞΕΝΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΛΑΒΑΡΟ ΗΤΑΝ ΜΗΠΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΔΗΘΕΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΕΧΕΣΕ Ο ΕΝΑΣ ΜΠΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΛΛΟΣ ΤΩΡΑ, ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ? ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΜΕΝΑ ΣΑΝ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ? ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.

    6. ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΡΑ.
      ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΕΝΑΣ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ Ο ΦΟΝΙΑΣ.
      Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΒΛΑΒΗ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΑΝ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ Κ.Ο.Κ. ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ.
      Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΕΙ, ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ , ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΡΟΛΟΪ!!!
      Ε ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ….

    7. ΠΗΡΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ,ΓΙΑΤΙ????ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙ,ΠΩΣ ΚΑΡΦΩΝΕ ΤΟΝ ΣΟΥΓΙΑ????ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΕΡΤΙΠΙ….
      ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ….ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ…..
      ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ….ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΕΤΑ…..ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΝΑΒΟΛΕΣ….
      ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ Κ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ
      ΘΑ ΦΑΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ , ΔΗΛΑΔΗ 16 ΧΡΟΝΙΑ,
      ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΝΤΕ 7-8 ΤΟ ΠΟΛΥ Κ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΕΞΩ
      ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΟΝΕΙΣ , ΑΔΕΛΦΙΑ Κ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΦΡΓΚΑ Κ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ
      ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΡΕ ΓΙΔΙΑ Κ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ????ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΩΡΑ???
      ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ= Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΘΕΣΜΟΣ, ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ Ν ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΩΝ Κ ΛΑΔΙΑΡΙΔΩΝ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ….
      ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ Ο ΠΟΛΛΑΚΗΣ

    8. Αυτος σε λιγο θα μας πει οτι ο φονιας ηταν η Δωρα και οτι το φρικιό αμυνθηκε

    9. ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΛΗΣΟΥΝ?
      ΕΔΩ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ Χ.Α.

      1. χαχαχαχαχα ποσο γελειος εισαι? αριστερε τρομοκρατη θα ερθει η ωρα σου

      2. ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ.. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΣ ΛΕΣ?…ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΙΚΟΙ……

      3. εδώ βρέθηκε δικηγόρος να υποστηρίξει τον τζιχαντιστή στην Αλεξανδρούπολη τί δεν καταλαβαίνουμε;

      4. ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΡΑΓΙΑΔΟΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΔΝ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ…ΑΘΩΟΙ-ΗΡΩΕΣ-ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΟΛΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…ΕΝΩ ΕΣΥ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ,ΣΤΗ ΓΕΕΝΑ ΠΥΡΟΣ+ΣΤΟ 2ο ΘΑΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΥΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΑ!

    Comments are closed.