ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΞΗΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9ΗΜΕΡΗ ΑΔΕΙΑ. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ. «ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ» ΤΗΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ. ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΞΗΡΟΥ

  Κοινοποίηση:
  ksiros-xristodoulos-660

  Δεν εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλικράτειας ο Χριστόδουλος Ξηρός για να δώσει το «παρών» στο πλαίσιο εννιαήμερης άδειας που είχε πάρει από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται.

  Να σημειώσουμε ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός είχε πάρει άδεια από την 1η Ιανουαρίου και έπρεπε να δίνει καθημερινά το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα της Καλλικράτειας.  Παρά ταύτα χθες, μέχρι τα μεσάνυχτα δεν είχε εμφανιστεί.

  Αμέσως σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε τεράστια επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος του για παραβίαση των περιοριστικών όρων.

  Σημειώνεται πάντως πως έχει περιθώριο να επιστρέψει στη φυλακή μέχρι αύριο.

  xristodoulosxiros_470_355

  Πιο συγκεκριμένα: 

  Είχε συλληφθεί ως μέλος της 17Νοέμβρη.  Είναι το μεγαλύτερο από τα παιδιά της οικογένειας Ξηρού, ο Χριστόδουλος.

  Το τελευταίο διάστημα είχε αρχίσει να λαμβάνει άδειες από τις φυλακές. Είχε λάβει 7 αδειες- η τελευταία (01/01) 9 ήμερη, κατά την οποία ( 06/01), έπρεπε να δώσει το παρόν κάτι που δεν έκανε. Έχει εκδοθεί ένταλμα και αναζητείται μετά την παραβίαση των περιοριστικών όρων.

  Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική, με την άδειά του να λήγει και θα πρέπει να εχει επιστρέψει (08/01) στο Σωφρονιστικό Κατάστημα.

  Ο Χριστοδουλος Ξηρός είχε ζητήσει άδεια για να επισκεφτεί συγγενικά του πρόσωπα στη Χαλκιδική, σύμφωνα με πληροφορίες.

  Τα ξημερώματα υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ξεκίνησε από τις φυλακές Κορυδαλλού η μεταφορά του Σάββα Ξηρού στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας.

  Η κατάσταση της υγείας του Σ. Ξηρού έχει επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα και είχε υποβάλει αίτημα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

  Φρ. Ραγκούσης: Πολιτική η απόφαση

  Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή, ο δικηγόρος του Χριστόδουλου Ξηρού, Φραγκίσκος Ραγκούσης ανέφερε ότι ο πελάτης του αποφάσισε να αποδράσει. «Πρόκειται για μία πολιτική απόφαση», είπε χαρακτηριστικά ο Φραγκίσκος Ραγκούσης.

  Σε ερώτηση εάν αυτή η κίνηση ενδεχομένως επηρεάσει την απόφαση των αρχών όσον αφορά στο αίτημα αποφυλάκισης του αδελφού του, Σάββα, λόγω προβλημάτων υγείας, ο κ. Ραγκούσης απάντησε: «Σε μία ευνομούμενη χώρα δεν θα γινόταν κάτι τέτοιο».

  Υπενθυμίζουμε:

  Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με εκατοντάδες αστυνομικούς, θα νοσηλευθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας το μέλος της οργάνωσης «17 Νοέμβρη» Σάββας Ξηρός.

  Το σύνολο της ηγεσίας της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. επιθεώρησε χθες τους χώρους προκειμένου να ληφθούν άμεσα αστυνομικά μέτρα στο ΠΝΛ, όπου θα νοσηλευθεί ο Σάββας Ξηρός από το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης που θα μεταφερθεί στη Λάρισα από τις φυλακές Κορυδαλλού στις οποίες κρατείται.

  Εκατοντάδες αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες της  Εφημεριδας «Ελευθερία», ειδικών μονάδων και διμοιριών ΜΑΤ θα φρουρούν τον Σάββα Ξηρό ενώ παράλληλα θα περιφρουρούν εξωτερικούς χώρους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και για όσες ημέρες χρειασθεί να νοσηλευθεί στο ΠΝΛ, μετά από απόφαση της Εισαγγελίας Αθηνών. Μέχρι χθες δεν ήταν γνωστό γιατί επελέγη τελικά το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για τη νοσηλεία του Σάββα Ξηρού, η κατάσταση της υγείας του οποίου επιδεινώνεται συνεχώς, σύμφωνα με την υπεράσπισή του. Το Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά διέταξε την 30ήμερη διακοπή της ποινής του προκειμένου να νοσηλευθεί για να αντιμετωπιστεί η σκλήρυνση κατά πλάκας από την οποία πάσχει το μέλος της «17Ν».

  Ετσι,  ο Σάββας Ξηρός θα εξετασθεί κυρίως από γιατρούς της Νευρολογικής Κλινικής αλλά και από γιατρούς της Οφθαλμολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Ωστόσο για όσο διάστημα απαιτηθεί, θα νοσηλευθεί σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο (κελί) όπου νοσηλεύονται όλοι οι κρατούμενοι των φυλακών στην Ογκολογική Κλινική του ΠΝΛ. Στελέχη της ΓΑΔ Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ. και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας επιθεώρησαν χθες όλους τους χώρους και σε συνεννόηση με τον διοικητή του ΠΝΛ Αθ. Μητσιό θα προχωρήσουν στη λήψη μέτρων ελέγχου, μέτρα που θα ενταθούν από μεθαύριο Δευτέρα.

  Ένα από τα μέτρα που εξετάζονται είναι και αυτό της απαγόρευσης εισόδου στον προαύλειο χώρο του νοσοκομείου των αυτοκινήτων συνοδών ασθενών ενώ αυστηρότερα θα είναι τα μέτρα στην Ογκολογική Κλινική. Η διοίκηση του Νοσοκομείου εξετάζει επίσης όλα τα μέτρα έτσι ώστε, η έντονη αστυνόμευση κατά τη νοσηλεία του Σάββα Ξηρού να μην προκαλέσει «αναστάτωση» στη λειτουργία Τμημάτων και Κλινικών του ΠΝΛ με δεδομένο ότι εκατοντάδες πολίτες ημερησίως έχουν καθημερινά ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία χωρίς να υπολογισθεί η προσέλευση ασθενών και συνοδών κατά τις ημέρες γενικής εφημερίας. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί τέλος στην Ογκολογική Κλινική όπου λόγω της ιδιαιτερότητας αφενός θα πρέπει να επιτρέπεται η προσέλευση συνοδών ασθενών αφετέρου θα υπάρχουν ένοπλοι αστυνομικοί που θα φρουρούν τον Σάββα Ξηρό.

  Να σημειωθεί πως, σύμφωνα και με τη δικαστική απόφαση, η παραμονή του Σάββα Ξηρού στο ΠΝΛ αναμένεται να διαρκέσει 30 ημέρες αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο έγκαιρα θα εκδοθεί η διάγνωση των γιατρών για την κατάσταση της υγείας του.

  Διαβάστε επίσης

  ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ -18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2002- Ο Α/ΕΛΑΣ ΦΩΤΗΣ ΝΑΣΙΑΚΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ “17Ν”


  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:
  loading...

  31 Σχόλια

  1. ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ…Έχουμε απασφαλίσει. ΟΚ; OK!

  2. κατι μου λεει οτι ο κλασιδιαρης και ο μπουμπουκος θα κυκλοφορουν και με αλεξισφαιρο σωβρακο απο αυριο.
   θα σφιξουν οι κωλοι…..χαχαχα

  3. αδέλφια συνέλληνες ΔΕΝ έχουμε κράτος αλλά μπουρδέλο, όπου ο κάθε κάφρος δημόσιος υπαλληλίσκος δίνει άδειες σε εγκληματίες δολοφόνους.
   Αν αυτή είναι η νομική επιστήμη του Αθανασίου να το σχόισει το πτυχίο του ο κάφρος και να παραιτηθεί. Με ποιό δίκαιο το ρωμαϊκό ή το αγγλοσαξονικό οι εγκληματίες πρέπει να παίρνουν άδειες για να εξακολουθήσουν να δολοφονούν. ΕΛΕΟΣ αν αυτά μαθαίνουν οι καθηγητές στις νομικές μας σχολές τότε πρἐπει να αλλάξουν επάγγελμα και να γίνουν γιδοβοσκοί (θα ήταν πιό χρήσιμοι στην κοινωνία)
   Σαμαρά μας υποσχέθηκες ότι θα αντιμετωπίσεις τα δύο άκρα προς όφελος της δημοκρατίας, μας δουλεύεις;

  4. ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ…….ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ/ΠΙΤΣΑΔΟΡΟΣ , ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  5. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ , ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ…….Ο ΛΑΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ 30% ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΣΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ 17Ν…….ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ Γ……ΣΟΥΝ !

  6. Εμενα δεν μου αρεσουν όλα αυτά.
   Πρωτα τα Καλασκικοφ στον Γερμανο πρεσβη.
   Τωρα αφηνουν εξω τον Ξηρο ,που ηταν στην τρομοκρατικη οργανωση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ 17 Ν (Βλεπε παλαιοτερο ρεποταζ του μακελειο οπου ο Γιωτοπουλος ηταν στο αεροπλανο που εφερε τον Καραμανλη το ’74.
   Κανουν ασκησεις στο Κιλκις γερμανοι κομμαντος με την ΕΑ.
   Ε τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια;;
   Φοβούνται στο μελλον εξεγερσεις και πλαθουν το μυθο της τρομοκρατιας στην χωρα για να δικαιολογησουν τον ερχομο των νεων ΕΣ ΕΣ στην Ελλαδα.

  7. τουλαχιστον αυτος χτυπαγε πολιτικους και οχι ελληνες κατοικους του κεντρου. ουτε μια τριχα απο τα καλαμπαλικια του δεν ειστε ρε αναρχικα γιουσουφακια

   1. κι ο Αξαρλιάν ήταν πολιτικος και οχι ελληνας κατοικος του κεντρου ,
    έεε σύντροφε εν σφυροδρεπάνει;;;;

  8. Περιμένω απόλυση των δύο συναρμόδιων ανίκανων υπουργών Δικαιοσύνης και Δημοσίας τάξεως λόγω εγκληματικής ανικανότητας.
   Να υπάρξει και δίωξη του δικαστικού που ενέκρινε τις άδειες στον Ξηρό και τους άλλους κτηνώδης τρομοκράτες. Ο Ραγκούσης μετά απο αυτά που λέει ΔΕΝ πρέπει να ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου.
   Η δικαιοσύνη ΠΑΣΧΕΙ, δεν υποστηρίζει την ευνομία και την δημόσια ασφάλεια. Να εξετασθούν και αξιολογηθούν ΟΛΟΙ οι δικαστές και εισαγγελείς για το IQ τους και την εντιμότητά τους!!
   Το μόνο που κατάφεραν οι άχρηστοι είναι να δικαιώσουν τον Spiegel και να αυξήσουν τα ποσοστά της ΧΑ, ξεφτιλίζοντας την χώρα και την δημοκρατία

  9. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ…

  10. Εγώ πάντως δεν αισθάνομαι ανασφαλής, γιατί ξέρω ούτε μια στο εκατομμύριο δεν πρόκειται να πειράξει τα μικρομεσαία στρώματα. Όσον αφορά τα λαμόγια του πολιτικού συστήματος, ας πρόσεχαν…

   1. Τους αστυνομικούς που τους κατατάσσεις , στους υψηλόμισθους ; γιατί από ότι θυμάμαι οι αριστεροί παρακρατικοί της 17 Νοέμβρη ειδικεύονταν στις δολοφονίες αστυνομικών ! O Aξαρλιάν τι ήταν ; κι αυτός υψηλόμισθός ; Πάντως, να είσαι σίγουρος ότι οι νταβατζήδες των πορνοκάναλων κοιμούνται μια χαρά, όπως κοιμόντουσαν και όταν τα παρακρατικά σκουλήκια της 17 Νοέμβρη ήταν στα φόρτε τους !

    1. οι αστυνομικοι εχουν ξεκαθαρισει με ποια πλευρα ειναι, οποτε εμας δεν μας πεφτει λογος.

  11. ΦΑΣΙΣΤΡΙΟΥΛΕΣ ΞΙΔΑΚΙ……….Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ,,,,,ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΟΙ…..ΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑ….

  12. Eιναι φανερο ότι υπαρχει συνεργασια μεταξυ της εβραιοδουλης κυβερνησης του Μπεν Χιραμ , του αριστερου παρακράτους που ελεγχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και της «ελληνικης» δικαιοσυνης. Ολοι αυτοι με θεμιτα και αθεμιτα μεσα προσπαθουν να σταματησουν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμου που ερχεται ! Βεβαίως τωρα ειναι πολύ αργα γιατι το εθνικιστικο ποταμι που έρχεται ορμητικό θα τους πνιξει ολους αυτους !

   ΥΓ Είναι ηλίθιος οποιος πιστευει ότι δυο αρχιτρομοκράτες ( ΞΥΡΟΣ,
   ΜΑΖΙΩΤΗΣ ) θα μπορουσαν να την κοπανησουν χωρις τη συνεργασια του
   κρατους και του παρακράτους που όπως και στη περιπτωση της ΧΡΥΣΗΣ
   ΑΥΓΗΣ απεδειξε ότι όταν θελει μπορει !

  13. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΜΕΝΗ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ,ΤΟΤΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΠΟΛΛΩΝ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΟΟΙΚΟΝΟΜΟΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΔΕΣ, ΠΩΣ ΚΟΙΤΑΖΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ…….ΤΟ ΠΡΩΙ……

   1. ΤΙ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ? ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝΕ ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΔΕΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

  14. o ραγκουσης ειναι αυτος που υποστηριζει με παθος ενοπλους ληστες, δολοφονους, τρομοκρατες κλπ.στην εκπομπη ζουγκλα δικαιολογουσε τους φονους των χρυσαυγιτων, οτι δηλαδη οιδολοφονοι βλεπουν την χ.α. σαν εχθρο και οπως ειπε χαρακτηριστικα. φυσικα δεν του απαντησε κανεις γιατι ξερουμε τι γινεται με ολα τα καναλια. ρε καθαρμα οποιον θεωρουμε εχθρο πρεπει να τον σκοτωνουμε; θυμαμαι τις δηλωσεις που εχει κανει ανα καιρους, μετα απο ενοπλες αποδρασεις, ενοπλες ληστειες απο αναρχικους, μαχες αστυνομικων με κακοποιους, τι τρεχει τελως παντων με σενα ρε μαγκα; εμας τους ταλαιπωρους μας τρεχουν για 200 ευρω και αυτοι που εχουν θαψει καμια τριανταρια το παιζουν πολιτικοι κρατουμενοι; ολοι ειναι καλα παιδια που τους αρεσει η ελευθερια γι’αυτο παιρνουν τα πολυβολα. οι υπολοιποι που τρωνε τις σφαιρες και πιανονται ομηροι στις τραπεζες ειναι προβατα, δεν αξιζει να ζουν για σενα. με τη δικια σου θεωρια οσους δεν χωνευουμε πρεπει να τους φυτεψουμε στο χωμα.

  15. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ηγεσία εκεί στη Κατεχάκη. Μπορεί Μαζιώτης,Ρούπα, Ξηρός και ποιός ξέρει ποιός άλλος παλαβός δολοφόνος να παίρνουν άδεια και να μη ξαναγυρνάνε, αλλά σύντομα θα βρούν τα πυρηνικά όπλα της Χρυσής Αυγής και η ευνομία θα βασιλέψει. Ουστ άχρηστα κορμιά

   ΥΓ. Αντωνάκη τον Πολύδωρα τον καρατόμησες επιτόπου επειδή δεν ψήφισε τα άδικα μέτρα κατά των ιδιοκτητών που με το αίμα τους και με στεγαστικά δάνεια με πολύ υψηλά επιτόκια αγόρασαν ένα σπίτι. Αν είσαι μάγκας καρατόμησε και τον Αθανασίου τώρα επι τόπου. Κάντο ντε αν είσαι μάγκας … !!!

  16. ΑΝΤΕ ΣΑΒΒΑ ΚΑΛΟΡΥΖΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ………..ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ……..
   ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΟΥ

  17. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ. ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΤΣΙΡΚΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΜΕ ΠΟΙΝΗ 6 ΦΟΡΕΣ ΙΣΟΒΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ…ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΤΡΑΒΑΛΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣ
   Η….

  18. ο ραγκουσης κανει τις επαφες /αιτησεις αποφυλακισης καισυνομιλει μαζι τους στη φυλακη,αρα..

  19. Οταν πεφτει το συστημικο κρατος αναλαμβανει το παρακρατος.
   Εσεις οι ιδιοι τον βγαλατε για καποιον λογο που μονο εσεις ξερετε προς το παρον, αλλα συντομα πριν τις εκλογες θα το δουμε στις ειδησεις…. Ομως ο λαος εχει ηδη ξυπνησει κοπριτες πολιτικοι.
   Ειναι παρα πολλα χρονια τωρα που αυτα τα «πλανεμενα» παιδια σας κανουν την δουλεια σας…απλα σε καποια φαση οταν εγινε η δουλεια σας τελειωσε και η συνεργασια σας λαμογια πολιτικοι !!!

   1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΤΟΥΒΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ dislike? ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ-Η ΠΙΟ ΠΑΝΩ

  Leave a Response