ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ “ΚΑΤΕΒΑΣΕ” ΤΟ “YOUTUBE”! Β.ΠΟΥΤΙΝ: “ΑΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ!” – ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ… ΠΗΡΕ Ο OΡΘΟΔΟΞΟΣ ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ!

    Κοινοποίηση:
    POTIN

    B.Πούτιν: «Aν Μου Ξαναμιλήσεις Έτσι, Θα Τσακίσω Εσένα Και Τη Χώρα Σου» -Με Ποιον… Τα Πήρε Ο Ρώσος Πρόεδρος

    Ντοκιμαντέρ της γαλλικής τηλεόρασης για τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, φέρνει στο φως έναν έντονο διάλογο του «τσάρου» το 2007 με τον τότε Πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί.

    Ο διάλογος που περιλαμβάνεται στο ντοκιμαντέρ, το οποίο «κατέβηκε» από το YouTube, θέλει τον Νικολά Σαρκοζί να προσπαθεί να μειώσει τον Ρώσο ομόλογό του στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν, κατά το πρώτο ταξίδι του νεοεκλεγέντα Γάλλου Προέδρου στη Ρωσία.

    Φαίνεται, λοιπόν, πως ο Σαρκοζί έκανε το σφάλμα να μιλήσει με απαξιωτικό ύφος στον Πούτιν, πράγμα που εξόργισε τον Ρώσο Πρόεδρο.

    «Αν ξαναμιλήσεις έτσι θα τσακίσω εσένα και την χώρα σου!», φέρεται να ήταν η απάντηση του Πούτιν.

    «Οι φραστικές προσβολές προς τον Νικολά Σαρκοζί από τον Πούτιν είναι άκρως ταπεινωτικές», δήλωσε ο δημοσιογράφος που συνόδευε τον Γάλλο πρόεδρο σε αυτό το ταξίδι.

    Μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την συνάντηση, ο Σαρκοζί ήταν εμφανώς σοκαρισμένος, έκανε λόγο για συνάντηση σε καλό κλίμα και οι δημοσιογράφοι τότε ερμήνευσαν την … ασυνήθιστη συμπεριφορά του Σαρκοζί ως «μέθη», παρά το γεγονός πως ο Σαρκοζί δεν πίνει ποτέ.

    Βρέθηκε όμως το βίντεο και μας το έστειλε αναγνώστης που το βρήκε και το ανέβασε ξανά στο YouTube.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Κραυγή απόγνωσης των νησιωτών: “Τα νησιά μας μετατρέπονται σε τεράστιες φυλακές!”
      Τρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017 07:45
      Μέχρι την Αθήνα κατεβαίνουν κάτοικοι και φορείς από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου – Οργή προς την κυβέρνηση

      Έξω από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής στη 1 το μεσημέρι, στην πλατεία Κλαυθμώνος, στην Αθήνα, έχουν δώσει, για σήμερα, ραντεβού πολίτες από τα νησιά του βορείου Αιγαίου με επικεφαλής τους δημάρχους της Λέσβου, της Χίου και της Σάμου που έφτασαν σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.

      Μαζί τους και οι νησιώτες της Αττικής, οι τελευταίοι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των δήμων των νησιών απ’ όπου κατάγονται, αλλά και ομοσπονδιών τους στην Αττική. «Να μην επιτρέψουμε να μετατραπούν τα νησιά μας, από νησιά της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης, σε νησιά φυλακές» είναι το κεντρικό σύνθημα της σημερινής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για την ακολουθούμενη στο μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα πολιτική της κυβέρνησης.

      Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση αιτήματα της συγκέντρωσης είναι:

      – Η άμεση και ουσιαστική αποσυμφόρηση από όλες τις δομές φιλοξενίας,

      – Η μη δημιουργία οποιασδήποτε νέας δομής, συμπεριλαμβανομένης και της χρησιμοποίησης πλωτών μέσων,

      – και η μη αποδοχή λήψης αποφάσεων χωρίς τους κατοίκους των νησιών, που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, την κοινωνική συνοχή και το μέλλον του τόπου.
      «Η κυβέρνηση και η Ευρωπαϊκή Ένωση, παρά το σαφές και ηχηρό μήνυμα που έστειλε ο Λεσβιακός Λαός με τη γενική απεργία του και τη συγκέντρωση του στα τέλη Νοεμβρίου, δεν έδειξαν διάθεση ανταπόκρισης, με αποτέλεσμα η κατάσταση να παραμένει ίδια, χωρίς καμία ουσιαστική προσπάθεια αποσυμφόρησης των νησιών» είπε μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός.

      Το καθημερινό μαρτύριο για τους κατοίκους των παραπάνω νησιών δεν φαίνεται να έχει σύντομα κάποιο τέλος, την στιγμή που οι νέες αφίξεις μεταναστών από τα τουρκικά παράλια είναι καθημερινό φαινόμενο.

    2. Ρε βοθροκεφαλοι , ας ψηφιζατε και σεις τετοιους Πατριωτες ηγετες . Ξεχασατε ρε κουραδοκεφαλοι κ(Υ)νοβουλευτοραγιαδες τι παρελαβε και τι θα παραδωσει ;
      Ρε γραικυλοι ποσες φορες τον εκλασαν οι αντιπροσωποι σας ;
      Αντε χαιβανια που οπως σωστα λεει και ο φιλος οτι εχετε και αποψη κουραδομαγκες .
      Δεστε την καταντια που σας εφεραν τσικλανια που ΕΣΕΙΣ ψηφιζετε κοροιδα και αφηστε τον Πουτιν . Αυτος παρελαβε μπουρδελο , οπως και αυτο που ζητε , και το εκανε Υπερδυναμο κρατος .

    3. όλοι οι άκυροι είπαν να πούνε την μακακία τους….βρε άι από γίδια, που έχετε και άποψη πίσω από το πληκτρολόγιο.

    4. μη σκισει κανενα βρακι να του πειτε να προσεχει,υπερεκτημημενος στα ματια των ελληνων

    5. Του πήραξε κανένας τον Εντογανούκο του, του ανθέλληνα;

      1. Εσυ ψηφιζεις βρε κακομοιριασμενο τρολ;
        Τι να πει κανεις…

    Comments are closed.