ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ…ΟΧΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ! ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΚ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΔΙΕΤΑΞΕ NA ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ

    Κοινοποίηση:
    africans-in-israel01

    Να φύγουν από την χώρα ζήτησε η ισραηλινή κυβέρνηση από χιλιάδες Αφρικανούς μετανάστες που μπήκαν παράνομα, απειλώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα οδηγηθούν στη φυλακή.

    Στον καθέναν από τους μετανάστες θα δοθεί ποσό έως και 3.500 δολάρια, τα αεροπορικά εισιτήριά τους και άλλα κίνητρα για να φύγουν μέσα στις επόμενες 90 ημέρες.

    Θα τους δοθεί επίσης η δυνατότητα να διαλέξουν αν θα επιστρέψουν στις χώρες καταγωγής τους ή σε κάποια τρίτη χώρα, κυρίως τη Ρουάντα ή την Ουγκάντα.

    Η απόφαση αφορά χιλιάδες μετανάστες, η πλειοψηφία των οποίων προέρχεται από το Σουδάν και την Ερυθραία, όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Πληθυσμού και Μετανάστευσης.

    Όσοι δεν φύγουν μέχρι τα τέλη Μαρτίου μπορεί να οδηγηθούν στη φυλακή από τον Απρίλιο και μετά.

    Η οργάνωση Hotline for Migrant Workers που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των μεταναστών στο Ιραήλ, καταδίκασε την απόφαση αυτή, τονίζοντας ότι οι απελάσεις «θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των προσφύγων».

    Αρκετές χιλιάδες Αφρικανοί πέρασαν στο Ισραήλ πριν ανεγερθεί ο φράκτης στα σύνορα της χώρας με την Αίγυπτο.

    Πολλοί υποστηρίζουν ότι έφυγαν από τις χώρες τους για να γλιτώσουν από συρράξεις και διώξεις και ζητούν να αναγνωριστούν ως πρόσφυγες.

    Το Ισραήλ υποστηρίζει ότι έχουν «διεισδύσει» παράνομα, ότι στην πλειονότητά τους είναι οικονομικοί μετανάστες και ότι ο μεγάλος αριθμός τους απειλεί τον εβραϊκό χαρακτήρα του κράτους.

    Ένας εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Πληθυσμού και Μετανάστευσης είπε στο BBC ότι σήμερα υπάρχουν 38.000 παράτυποι μετανάστες από την Αφρική, από τους οποίους μόλις οι 1.420 φιλοξενούνται σε κέντρα κράτησης.

    Από την απόφαση αυτή εξαιρούνται τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι και τα θύματα δουλεμπορίου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. αφιερωμένο στους ΜΑΛΑΚΕΣ που βρίζουν από το πρωί ώς το βράδυ το Ισραήλ – κοιτάξτε την μιζέρια σας πρώτα ελληνάρες και μετά να κρίνετε ….

    2. Κρυφοεβραία είσαι Viki αλλά δεν το έχεις μάθει ακόμη…ψάξε λίγο το γενναιολογικό σου δέντρο !!

    3. 3500 στους λαθροουγκαντοπακιστανους ?
      Τοτε ο φτωχοποιημενος ,υπερφορολογημενος ,κατεστραμενος πλεον νεοελληνας πως θα πρεπει να ενισχυθει ?
      Το προβλημα εμεις στα πρωην ελληνικα νησια σημερα μουσουλμανονησια το ζουμε καθημερινα ..Παντου κλοπες πλιατσικο σε κτηνοτροφικες και αγροτικες δραστηριοτητες ,αλλα αυτο φοβαμαι ειναι μονο η αρχη ..
      Ποιος ομως πληρωνει την τροφη τους ?
      Ο στρατος που ο Ελληνας φορολογουμενος χρηματοδοτει
      Ποιος πληρωνει την φυλαξη τους απο τα ΜΑΤ ?
      Ο Ελληνας φορολογουμενος
      Ποιος πληρωνει την υγεια τους ?
      Ο Ελληνας φορολογουμενος.,.,.
      Η λυση ειναι μια και μοναδικη .,.,.,Φορτωμα σε πλοια και επιστροφη στην Αφρικη …και μαζι τους ολοι αυτοι οι Ευρωπαιοι σαλτιμπαγκοι περιθωριακοι αλληλεγγυοι που τους αβανταρουν ,..,.

    4. Πρωτοι μαγκες οι Εβραιοι. Αφου γεμισαν πρωτα ολη την Ευρωπη με λαθροσκατα και κατηγορουσαν ολους τους οσους ηταν εναντια σε αυτο ως απανθρωπους ναζιστες, τωρα αυτοι πετανε εξω το βοθρο απο το ψευδοκρατος τους και ολος ο κοσμος κανει τα στραβα ματια. Μουγκα οι απανταχου πρακτορες-ψευτοανθρωπιστες-ψευτοαριστεροι-ψευτοαντιρατσιστες.

    5. Tελικα οι χειροτεροι ναζι οπως βλεπετε και ρατσιστες ειναι οι εβραιοι που κατα ταλλα λυσανε με τους ναζι.

    6. Σορι για τα γκρικλις πριν. Κι εγώ πίστευα ακλόνητα πώς οι Εβραίοι είναι μπετόν ενωμένοι, αλλά πέρα απο αυτό που λέει ο φίλος υπάρχουν ορισμένα περιστατικά που δείχνουν πως δεν είναι τόσο…ενωμένοι όσο λέει ο οπισθογεμης πισωγλεντης ραβίνος.

      Η βασικότερη είδηση είναι πως το ΚΙΣ πολύ χαλαρά αντιμετώπισε τον Ρουβίκωνα και άδειασε τον Φριζή, λέγοντας πως το βίντεο του είναι κήρυγμα μίσους.

      Ο Νετανιαχου κάποια στιγμή την τελευταία τετραετία είχε αφήσει να εννοηθεί πως την τελική λύση για τους Εβραίους την είχαν προτείνει οι Παλαιστίνιοι στον Χίτλερ το 1941. Ο αραβικος κόσμος σε μεγάλο βαθμό στήριζε τον Χίτλερ (που να τα ξέρουν αυτά οι άπλυτοι του Σορος) και ο μεγάλος μουφτης της Ιερουσαλήμ είχε συναντηθεί με τον Αδολφο το 1941. Συστημικοι ιστορικοί και συγγραφείς έσπευσαν να αδειάσουν τον Νετανιαχου (μην αναρωτιέστε ποιος τους ταΐζει και δαύτους) λέγοντας πως έτσι κι αλλιώς τους είχε στα καμπ νωρίτερα. Όμως οι μαζικές εξολοθρευσεις άρχισαν από εκείνο το ετος.

    7. Ο/Η Το ιστορικο κρατος του Ισραηλ μας δειχνει το δρομο λέει:

      ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!! ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!! ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΝΟΣ ΙΣΧΥΡΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΡΟΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ “ΕΙΣΒΟΛΗΣ” ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ “ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ”!!! ΜΑΖΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ, ΟΠΩΣ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΑΣ, ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ Π.Χ. ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ή ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΟΥΝ!!! ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ!!! ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΗΜΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ!!! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

    8. Τι μας λες βρε πρακτορακο ; δεν εχει αναγκη το ισραηλ τον γεωγραφικο προσδιορισμο;;;;;
      Και οτι χωριζουν τα τσανακια τους σωρος νετανιαχου;;;
      Εσυ εκανες ερευνα για τις ισραηλινες ΜΚΟ τις επανδρωμενες με δικηγορους και γιατρους ακτιβιστες , (δημοσιους υπαλληλους στην πραγματικοτητα) που εστειλε η κυβερνηση νετανιαχου στην Κρητη , μην πεις δεν το ηξερες , το πιο παιγμενο βιντεο στο you tube και ολα τα social το καλοκαιρι του ’16.
      Το θεμα εινσι οτι το ισραηλ αξιζει συγχαρητηρια για την πολιτικη του η οποια θα πρεπει να αποτελεσει παραδειγμα και να εφαρμοστει και απο ολα τα κρατη της ΕΕ . Και μιας και εφαρμοζεται πρωτα απο τους ιουδαιους , κανεις δεν θα τολμησει να μιλησει για ρατσισμο και Εθνικισμο.

    9. Telika mardohay se poulhsan oi dikoi sou you kis poy mallon pairnoun entoles apo Soros kai ton Netanyahou ton exoun grammeno. Mallon den eiste toso enwmenoi oso pisteueis.

    10. Ο κάθε τσομπάνης λέει το μακρύ του και το κοντό του στα σχόλια, χωρίς καν να έχει διαβάσει 3-4 ανεξάρτητες (non-Soros controlled) ειδησεογραφικές πηγές της Αμερικής
      Το Ισραήλ αυτή τη στιγμή βάλεται από τον Soros και τους νεοταξίτες. Το ότι ο Soros και οι νεοταξίτες είναι σχεδόν όλοι Εβραίοι, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι (σήμερα) αγαπούν την “πατρίδα” τους, την φυλή τους και τον Νετανιάχου. Ήδη Soros και τραπεζίτες κάνουν κουμάντο στον κόσμο. Δεν έχουν ανάγκη (το γεογραφικό προσδιορισμό του) Ισραήλ. Εκτιμώ ότι ο Νετανιάχου κάνει αυτές τις εκκαθαρίσεις, γιατί περιμένει εξεγέρσεις στη χώρα του (υποκεινούμενες από τον Soros). Επισης, κάποιος είπτε πάλι για ΜΚΟ του Νετανιάχου. Δεν έχει ΜΚΟ ο Νετανιάχου. ΌΛΕΣ σχεδόν οι ΜΚΟ του κόσμου, χρηματοδοτούνται από τον Soros και συνήθως έχουν “διευθύνοντες” διάφορους “αριστεριστές”-προδότες σε κάθε χώρα που δρούν. Κάντε λίγη έρευνα στα ίδια τους τα sites (των ΜΚΟ-οργανώσεων κλπ) και θα δείτε χρηματοδοτήσεις απευθείας από τους “οργανισμούς” του Soros (Open Society κλπ κλπ).

      1. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΛΑΝΙΕΣ!!! ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΔΙΚΤΥΑ, ΟΤΙ Ο SOROS ΚΑΝΕΙ “ΚΟΥΜΑΝΤΟ” ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΙ Ο…ΝΕΤΑΝΙΑ(Χ)ΟΥ ΝΙΑΟΥΝΙΑΟΥ, ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!! ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!!! ΑΚΟΥ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ…ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠ’ ΤΟΥΣ… ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!! ΤΙ ΑΛΛΟ Θ’ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!!!

    11. Δεν καταλάβατε ακομα ποιοι κυβερνουν τον κοσμο,ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    12. Ποια Χ.Α ρε φιλος ακομα να παρεις χαμπαρι πως ο ποπαυ ειχε σκοπο εξ αρχης να μπει στην βουλη πουλωντας εθνικισμο-πατριωτισμο και τον πετυχε?Ητανε κατα της οικογενοιοκρατειας και απο το 12 που πρωτομπηκανε η οικογενεια του περνει 2 βουλευτικους μισθους αυτος και η γυναικα του,οπως μεχρι το 15 και ο γαμπρος του που μετα τις εκλογες του 15 εφαγε φολα αλλα και παλι τον εχει δημοτικο συμβουλο στις Σερρες οπως και την κορη του δημοτικη συμβουλο στον Δ.Αθηναιων.Μιλαμε για τον Αρχηγο του Εθνικιστικου-Πατριωτικου κομματος οπως το ονομαζουνε Ελληνες Πατριωτες,η Ελλαδα στους Ελληνες,κανα συσσυτιο τα οποια παρουσιαζε στον λαο πως γινοντουσαν απο χρηματα των βουλευτων του κομματος ενω η πραγματικοτητα ειναι εντελως διαφορετικκη,ολα τα συσσυτια γινοντουσαν απο δωρεες μελων του κομματος.Τους εχουνε ξεφτιλισει δικοι τους πρωην βουλευτες.Ολα για την καρεκλα,το μονο που τον ενδιαφερει ειναι οπως και το ΚΚΕ να περνουνε το 3% να μπαινουνε στον β(ο)υλη να τα τσεπωνουνε και για το ΘΕΑΘΗΝΑΙ κανα τσακωμο στο παλατακι των 300 κοπριτων!!KAMIAΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ,ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕ

    13. AYTA TA KOΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ . ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑ ΛΕΝΕ ότι ο μεγάλος αριθμός τους απειλεί τον εβραϊκό χαρακτήρα του κράτους.. ΝΑ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ . ΣΕ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩ ΓΙ ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥ΄ΣΙΟΥ ΛΑΟΥ . ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ , ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΊ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΒΡΑΪΚΟ ΕΘΝΟΣ . ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΞΕΡΡΙΖΩΜΑ . ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ . ΟΧΙ ΟΠΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ . ( ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ -> 3500 $ )

    14. Εχουν ΜΚΟ στο ισραηλ … που δουλευουν “ανθρωπιστικα” εις βαρος της Ελλαδος ομως.
      Ειναι οι ΜΚΟ που στελνουν οι αρουραιοι του ισραηλ στις ακτες της Κρητης για να υποδεχθουν και να περιθαλψουν τους αραπαδες εισβολεις , και να εγγυηθουν τα ανθρωπινα δικαιωματα τους…μεσα στην χωρα ΜΑΣ…..

    15. Ετοιμάσου φιλεύσπλαχνος μ@λ@κ@ νεοραγια,έρχεται ο αφρικανικός φαλλός με άγριες διαθέσεις,ποιος στην χάρη σας αξύριστες κακασχημες

    16. The goyim know μπράβο σου! Τα είπες όλα και με κάλυψες απόλυτα! Ευτυχώς δεν είμαι ο μόνος που τα λέω! Πολύ σωστός και εσύ Λάμπη! Στις εκλογές ψηφίζουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    17. ,,, ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ………..
      ,,,ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . Η ΜΟ-ΝΗ ΛΥΣΗ .
      ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ” ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ = ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ”,
      ,,ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥΑΠΟ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ. ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ . ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΕΙΟΥ…..ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩ-ΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥ…..
      ΤΟ 90% ΤΩΝ ΒΙΑΙΑ -ΕΠΟΙΚΙΣΤΩΝ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ -ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ —,,,,,,,,,,,,,,,,ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ,,,,,,,,,,—ΑΠΟ ΤΟΥΣ -ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ-ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥΣ–ΤΣΙΠΡΑΣ–ΑΝΤΙΦΑ–ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ–ΚΕΕΡΦΑ–ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ——ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ—-ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ—ΤΣΙΠΡΑΣ-=—ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ —ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,,,ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,,,,ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,,ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ,,,,,,,,,,

    18. Το ισραηλ θελει ολοκληρη την μεση Ανατολη καθαρη , και θα την εχει…. η εβροπη θα γινει το νεο σπιτι των νεγροειδων φυλων και η μεση Ανατολη ο παραδεισος του νεου κοσμου τους , οπου ουτε ψεκασμους ουτε τροφιμα μεταλλαγμενα θα εχουν , αλλα και ζωτικο χωρο απεριοριστο ωστε να ευημερουν παντα…
      Ο’τι βλεπουμε εμεις σημερα μονον μεσα στο ισραηλ , θα το βλεπουν οι απογονοι μας σε ολοκληρη την ανατολη στο μελλον

    19. ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ ΧΩΡΑ… ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ .

    20. Αχαχαχαχαχαααααα οι φίλοι μας οι αντιρατσιστές,το πογκρομ ξεκίνησε,μάντεψε σε ποια χώρα θα τους στείλουν πακέτο οι Εβραίοι………..

    21. Τα εβραισκυλα και η σατανικη πολιτική τους οδήγησαν την πατρίδα μου σε αυτό το χάλι!!το μόνο κόμμα που αντιστέκεται είναι η Χ.Α και τίποτε άλλο…αα ρε χιτλερ δεν πρόλαβες να την βάλεις αυτήν την σκατοφάρα όλη μέσα στους φούρνους αερίων…από την άλλη βέβαια θα ήθελα να ζω σε μια χώρα με αρχές σαν το Ισραήλ που έχει σκληρή πολιτική και δεν δέχεται λαθροσκουπίδια!!τι άλλο να πω… τώρα μπερδεύτηκα…τους θέλω ή δεν τους θέλω;;

    22. ΕΔΩ ΕΛΛΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…….. ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ Κ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΧ… Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ…

    23. Τα 3500 που δίνουν σε κάθε λαθρο τα δίνει η Ευρωπαϊκή ένωση μην έχεις καμία αμφιβολία

    24. Αυτούς όμως δεν τους λέμε ρατσιστές,εκεί δεν έχει αντιφά και ΜΚΟ,εκεί δεν θα υπάρξουν πρόστιμα και κούνημα δαχτύλου από τα united nations και την ΕΕ,εκεί δεν έχει προπαγάνδα πρωϊ-βράδυ για το πόσο καλοί και εργατικοί είναι οι λάθρο.Γιατί άραγε?Μήπως επειδή αυτή η χώρα κρύβεται πίσω από όλα αυτά και τα χρηματοδοτεί?Αν το πεις αυτό όμως,είσαι αντισημίτης,το ξέχασα.Oy veyyyyyyyyyy

    25. Στις επομενες εκλογες αυτο θα ισχυσει και στην ελλαδα. αρκει μονο μπαινοντας στο παραβαν να μπει στο φακελο το ψηφοδελτιο της Χ.Α. τα πραγματα ειναι τοσο απλα!!!

    26. Στις επομενες εκλογες αυτο θα ισχυσει και στην ελλαδα. αρκει μονο μπαινοντας στο παραβαν να μπει στο φακελο το ψηφοδελτιο της Χ.Α. τα πραγματα ειναι τοσο απλα!!!

    Comments are closed.