ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ-ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΥΖΥΓΟΥ-ΓΟΝΕΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΕΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ

    Κοινοποίηση:
    kideia-stamatiadis_main02

    «Αλέξανδρε, παιδί μου θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας» είπε συγκινημένη η μητέρα του – Στη γεναιότητα του πατέρα του αναφέρθηκε ο γιος του Αχιλλέας – Ο επιχειρηματίας δέχθηκε επίθεση μέσα στο σπίτι του και κατέληξε μετά από 19 ημέρες στη ΜΕΘ
    Ράγισαν καρδιές στην Άνδρο κατά τη διάρκεια της κηδείας του Αλέξανδρου Σταματιάδη, του επιχειρηματία που έσβησε το μεσημέρι της Παρασκευής μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε μέσα στο σπίτι του από δύο ληστές τη Μεγάλη Δευτέρα.

    «Αλέξανδρε, παιδί μου θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας.Ήσουν και θα συνεχίσεις να είσαι το σωστό παράδειγμα όλης της οικογένειας» είπε εμφανώς συγκινημένη η μητέρα του στον επικήδειό της.

    Από την πλευρά του ο γιος του 52χρονου επιχειρηματία, Αχιλλέας, τόνισε τη γενναιότητα του πατέρα του προσθέτοντας ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τα λόγια του που του είχε πει ο πατέρας του λίγες ώρες πριν τον πυροβολήσουν οι ληστές μέσα στο σπίτι τους στην Κηφισιά: «Να πιστεύεις στον εαυτό σου και θα τα καταφέρεις γιε μου. Να μάθεις στη ζωή σου να μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους και να στηρίζεσαι στις δυνάμεις σου».

    Στον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου στη Χώρα της Ανδρου, το νησί από το οποίο καταγόταν ο άτυχος επιχειρηματίας, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι του άτυχου Σταματιάδη.

    Η γυναίκα του και τα δύο παιδιά του έφτασαν βουβά στην εκκλησία προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον άνθρωπό τους που χάθηκε τόσο άδικα επειδή προσπάθησε να υπερασπιστεί την οικογένειά του και το σπίτι του.

    Στο νησί βρέθηκαν και δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Γιάννης Βρούτσης με τον δεύτερο να δηλώνει ότι «η Άνδρος πενθεί για τον Σταματιάδη που αμύνθηκε για την οικογένειά του».

    Ο 52χρονος επιχειρηματίας άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή το μεσημέρι μετά την άνιση μάχη που έδωσε από τις 2 Απριλίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά τα σοβαρότατα τραύματα που του προκάλεσαν οι δύο ασύλληπτοι ακόμα δράστες, οι οποίοι πρώτα τον χτύπησαν στο κεφάλι με διαρρηκτικό εργαλείο και στη συνέχεια τον πυροβόλησαν πισώπλατα, σχεδόν εξ επαφής.

    1

    2

    3

    4

    5

    Η σύζυγος και τα παιδιά του άτυχου επιχειρηματία

    6

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Μεγαλη αδικια να χανει την ζωη του μ’ αυτον τον τροπο ενας νεος ανθρωπος οικογενειαρχης, επειδη την χωρα την κυβερνουν κατσαπλιαδες με σκατενια μυαλα, οι οποιοι κουβαλησαν με την αθλια πολιτικη τους ολα αυτα τα αλλοδαπα σκουπιδια μεσα στη χωρα, να ληστευουν και να δολοφονουν χωρις να φοβουνται τιποτα, διοτι γνωριζουν οτι και να φυλακισθουν, σε λιγο θα ειναι εξω με τον ελεεινο νομο του απαραδεκτου Παρασκευοπουλου!!!! Και το χειροτερο ειναι οτι οταν αποφυλακιζονται, δεν απελαυνονται, οποτε βγαινουν και συνεχιζουν τα ιδια!!!! Δεν παει αλλο!!! Ο σωζων εαυτον σωθητω και ο νοων νοητω!!!!

    2. Αυτά να τα βλέπετε εσείς που προσλαμβάνετε αλβανους και οι Έλληνες κάθονται εσείς τους δώσατε το δικαίωμα να είναι στην Ελλάδα μετά από τόσα χρόνια και να κάνουν ότι θελουν αν δεν τους δίνατε δουλειές όλα αυτά τα χρόνια θα είχαν φύγει από την Ελλαδα προ πολλού αλλά κοιτάτε μπας και γλυτώσετε 10€

    3. Δυστυχως για τη κατασταση αυτη φταιμε μονο εμεις!!!Μενω διπλα σε εκκλησια …μεχρι και η εκκλησια αλβανους παιρνει για διαφορες δουλειες που θελει, και εχει και εναν μονιμο για ολες τις δουλειες…Μεχρι και η εκκλησια σκεφτειτε το…Ολοι αυτοι καπου μενουν και κυριως καπου δουλευουν!Φταινε οι ελληνες που τους δινουν δουλεια, την ιδια στιγμη υπαρχουν εκατομμυρια ελληνων ανεργα που ψαχνουν και δε βρισκουν τιποτα…Ακομα και τα εργαστηρια που εχω στη γειτονια μου ζαχαροπλαστικης φουρνοι τυροπιταδικα σουβλατζιδικα και τοσα αλλα …αλβανους υπαλληλους εχουν !!! Τους βαζεις μεσα στο σπιτι σου και στη δουλεια σου και ολως τυχαιως μετα
      απο λιγο πεφτεις θυμα τουλαχιστον κλεψιματος…Μου ελεγε μια γειτονισα μου που εργαζεται σε σπιτι , οτι εφεραν τελευταια και μια του ανατολικου μπλοκ, και το πρωτο πραγμα που εκανε αυτη ειναι να την πιασει και να της πεταει περιεργα υπονοουμενα του στυλ , εμεις οι δυο πρεπει να τα βρουμε , εμεις οι δυο πρεπει να συνεννοηθουμε και θα περασουμε καλα οι δυο μας και διαφορα αλλα…και οχι δεν αναφερονταν σε μια καλη συνεργασια…Αλλα στο πως να κλεψουν και να εξαπατησουν την ιδιοκτητρια χωρις να παρει χαμπαρι!!!Και της το ειπε στα ισια!! Οταν αναγκαστηκε να τα πει το τι ακριβως συμβαινει και το τι της ελεγε η καργιολα του ανατολικου μπλοκ , εφαγε τα μουτρα της …γιατι μαντεψτε αυτη εδιωξαν την κακη ελληνιδα ρατσιστρια που της μεγαλωσε της μανδαμ τα παιδια τοσα χρονια και δεν ειχε δωσει δικαιωματα για τιποτα…και ομως κρατησαν τη μαφιοζα …Αρα ποιος φταιει??? Ειμαστε ο πιο ηλιθιος λαος πανω στο πλανητη τερμα!!!

    4. ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΥΤΕΡΟΥΣ ΚΥΝΟΔΟΝΥΤΕΣ, ΟΠΟΙΟ ΑΛΒΑΝΟΚΑΘΙΚΙ ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ…ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΤΡΙΖΕΙ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΝΕΚΡΙΚΗ ΨΑΛΜΩΔΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΚΑΛΟΑΚΟΝΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ..ΤΙΓΑΝΟΚςΦΑΛΟΙ ΠΕΙΤΕ ΑΛΕΥΡΙ…Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ.

      1. Υ,Σ, ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΣΠΙΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΙΔΙΑ..

    5. το ποιος φταίει για τα χάλια μας
      ας κοιτάξουμε στον καθρέφτη. όλοι λέμε έξω οι αλλοδαποί αλλά όταν θέλουμε κάποιον για κανένα χαμαλικι και για να γλυτώσουμε κανενα ευρωπουλο όλο και κάποιον από αυτούς φωναζουμε. όπως στρώσαμε ας κοιμηθούμε

    6. παίδες οπλιστείτε με οτι μπορειτε…απο ψαροντουφεκο με βεργα 7αρα μεχρι οτι μπορει να κατεβασει η κουτρα σας…καλυτερα να παμε να πολεμησουμε εστω και εθελοντες στην Συρια παρα σφαγμενοι και μαγαρισμενοι μεσα στο ιδιο μας το σπιτι…οσο σκεφτομαι οτι μας κυβερνουν βρωμιαρηδες με σκατα στα κεφαλι τους και γεματοι ιδεολογικα κομπλεξ, δεν υπαρχει αυριο στην Ελλαδα…ευχομαι τα θερμα μου συλλυπητηρια στην οικογενεια του ατυχου επιχειρηματια και στο γιο του ιδιαιτερα που ειδε τον πατερα του μεσα στα αιματα…
      οι υπευθυνοι πρεπει να πληρωσουν και να τιμωρηθουν οπως τους αξιζει οταν οι ελληνες παρουν τη χωρα στα χερια τους…ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ

    7. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ! ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ , ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ! ΕΛΕΟΣ ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ! ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΘΑΝΑΤΟ ! ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΟΠΛΑ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ , ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ! ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ! ΑΦΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ , ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ! ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ , ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ! ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ , ΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ! ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ , ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !

    8. Σαμαράς… Όλο το αλβαναριο στη χώρα μας… Κρεμάλες σε Τόσκα, Παρασκευόπουλο ως ηθικοί αυτουργοί.

    9. ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ; ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ “10Η ΕΝΤΟΛΗ” ΚΑΙ “ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ” ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠ ΤΟΥΣ “ΚΑΚΟΥΣ” ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.

    10. Είδα και οι προηγούμενες κυβερνήσεις Σαμαρά, Βενιζέλου κλπ που όλο σε εκκλησίες μπαινόβγαιναν πόσο υποδειγματικοί κλέφτες ήταν. Ο Σαμαράς έκανε σόου με τον σταυρό από την μία και από την άλλη τα έπαιρνε από Novartis και έκλεινε φυλακή την ΧΑ χωρίς στοιχεία. Αυτά είναι…

    11. Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΚΑΙ ΑΚΡΑΊΑ ΠΛΈΟΝ. ΚΙΝΔΥΝΕΎΟΥΜΕ ΑΝΆ ΠΆΣΑ ΣΤΙΓΜΉ. ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΊΤΙ. ΕΓΏ ΜΈΝΩ ΣΕ ΕΠΑΡΧΊΑ ΣΕ ΈΝΑ ΧΩΡΙΌ ΠΟΛΎ ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΌΛΗ ΈΧΟΥΝ ΓΊΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΏ ΔΟΛΟΦΟΝΊΕΣ ΑΛΛΆ ΑΠΌ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΌΣΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΎΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΝ ΝΑ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ…. Η ΕΛΛΆΔΑ ΈΓΙΝΕ ΑΠΟΙΚΊΑ ΕΙΣΒΟΛΈΩΝ.

    12. βαλαν στο ματι τα φραγκα του ανθρωπου και τον σκοτωσαν σα αρνι !!! και εχουμε τα λαμογια που μας κυβερνανε να λεν τις μπουρδες τους!!! μα δε φτεν αυτοι το ξαναλεω !! τα ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥς ΨΙΦΙΖΟΥΝ αυτα φτενε !!!! οι εβραιομασονοι τιποτες δε θα τολμουσαν να πραξουν αν εμεις δε στεκομασταν στα 4 να μας μαμουν για να βολεφτουμε !!! αι ξηπνατε γυδια !! οι λαθρο ετιμαζοντε για αγρια σφαγη !! θα παρουν εντολη απ τους εβραιοτουρκους !! ετιμαστε λαιμους να μην ταλεποριθουν οι φιλοι σας οι ταλεςποροι !! η το πιο φυσιολογικο ΞΕΣΙΚΩΜΟς ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

    13. Δυστυχώς, κυβερνάει την Πατρίδα μας μία μειοψηφία ανθελλήνων συμμοριτών και εθνομηδενιστών. Αυτοί είναι οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί των εγκλημάτων που διαπράττονται σε καθημερινή πλέον βάση από τα αλλοεθνή κακοποιά στοιχεία εις βάρος των Ελλήνων. Συνέλληνες, προστατέψετε εσάς και τις οικογένειές σας, με κάθε τρόπο! Μην περιμένετε από πουθενά αλλού! Αγοράστε όπλα! Πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουμε! Αρκετά πια! Έχουν θερίσει πόσο κόσμο τα παράσιτα, που σκοτώνουν ακόμη και για λίγα ευρώ, αφού η ανθρώπινη ζωή για αυτούς δεν έχει καμία απολύτως αξία. Τα εξωνημένα μέσα μαζικής εξαπάτησης αποκρύπτουν εκατοντάδες τέτοια περιστατικά…

    14. Ένα ακόμα αθώο θύμα Έλληνας πολίτης από τα Αλβανικά σκουπίδια που έχουν γεμίσει την Ελλάδα.Να μην παίρνουν οι Έλληνες πολίτες Αλβανούς στις δουλειές και στα σπίτια τους.Τα μουνόπανα οι κωλοαλβανοί μισούν θανάσιμα τους Έλληνες πολίτες.
      Ούτε απ’ έξω δεν πρέπει να περνούν οι Αλβανοί από τα Ελληνικά σπίτια.Τα τραγικά αποτελέσματα τα βλέπουμε με τον άγριο,βιάαιο θάνατο του κυρίου Σταματιάδη.
      Μου έκανε εντύπωση που γνωστή και ακριβά αμοιβώμενη παρουσιάστρια που είπε ότι γνώριζε τον Σταματιάδη, έπεσε από σύννεφα με την δολοφονία του.Μα καλά αυτή η καλαμοκαβαλημένη δεν ξέρει ότι ζεί στο μπορντέλο του Τσίπρα και του Καμμένου, στο πιό άθλιο στρατόπεδο αλλοδαπών κακοποιών της Ευρώπης, την τριτοκοσμική Ελλάδα;

    15. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΣΑ ΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΣΚΑ.

    16. Η επικεφαλίδα τού άρθρου τά Είπε όλα…

    17. ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΛΑΘΡΟΡΑΤΣΙΣΤΩΝ,ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
      ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ..ΒΑΡΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ..ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΛΑΘΡΟΚΤΗΝΗ.

    18. Αλβανοί ???αποκλείεται Αυτά είναι καλά παιδιά τίμια και φιλέλληνες

    19. Έξω όλα τα μουσλίμια & σκιπιτάρια ΤΩΡΑ από την Ελλάδα. Αληταράδες, φάγατε ψωμί εδώ, χορτάσατε και αυτό είναι το ευχαριστώ καθίκια ; Οι ‘μεγάλες αλβανίες’ ( ας γελάσω) και οι φόνοι – κλεψιές Ελλήνων ;

    Comments are closed.