ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΤΟ «ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ». ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ 20 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ (ΚΑΙ 280 «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ»)

    Κοινοποίηση:
    ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

    Τα αριστερά μέσα προσπαθούσαν συνεχώς να διαφημίσουν μια προγραμματισμένη πορεία που υποτίθεται ότι θα αποδείκνυε στον κόσμο ότι οι περισσότεροι μουσουλμάνοι στην Ευρώπη καταδικάζουν τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Η Κολωνία επιλέχθηκε για τον συμβολισμό της επειδή ήταν το σκηνικό των μαζικών βιασμών και σεξουαλικών επιθέσεων από μουσουλμάνους μετανάστες την παραμονή του Νέου Έτους.

    Άρχισαν να προβάλλουν το γεγονός αυτό, υποστηρίζοντας ότι 10.000 μουσουλμάνοι θα εμφανιστούν για να καταδικάσουν τον ριζοσπαστικό ισλαμικό τρόμο.london-commemoration

    Η συμμετοχή ούτε κατά διάνοια δεν πλησίασε αυτόν τον αριθμό. Οι εορταστικές εκδηλώσεις της Πρωτοχρονιάς της Κολωνίας είχαν πολύ περισσότερη μουσουλμανική συμμετοχή απ’ ό, τι αυτή η φερόμενη αντιτρομοκρατική πορεία.

    Και αυτό μας δείχνει το αληθινό πρόσωπο εκείνων των ειρηνικών μουσουλμάνων – “που είναι τόσο παρεξηγημένοι και δεν φταίνε για τίποτα” – ότι είναι προφανώς πολύ χαρούμενοι ή παντελώς αδιάφοροι στο να βλέπουν τους «άπιστους» Λευκούς της Ευρώπης να ανατινάσσονται.

    Επιπλέον, αυτή η εκδήλωση ήταν μια πρώτης τάξεως προσπάθεια των αριστερών να πολεμήσουν ένα “ναζιστικό” τρόπο σκέψης. Πολλοί εθνικιστές, πατριώτες και λογικά σκεπτόμενοι άνθρωποι έχουν παρατηρήσει ότι οι μουσουλμάνοι δεν βγαίνουν στους δρόμους για να διαδηλώσουν ενάντια στην ισλαμική τρομοκρατία και να δείξουν ότι είναι τρομοκρατημένοι από αυτά που γίνονται στο όνομα της θρησκείας τους, που υποτίθεται είναι «θρησκεία της ειρήνης». Οι αριστεροί είναι αναγκασμένοι να βγαίνουν συνεχώς μπροστά και να υπερασπίζονται τους μουσουλμάνους, επειδή η σιωπή των μουσουλμάνων είναι ανατριχιαστικά εκκωφαντική κάθε φορά που υπάρχει τρομοκρατική επίθεση.

    Οι μουσουλμάνοι τα πάνε χάλια στις δημόσιες σχέσεις και ούτε καν προσπαθούν, με αποτέλεσμα να πρέπει να τρέχει η Αριστερά για αυτούς για να μαζέψει τα αμάζευτα.

    Σε κάθε άνθρωπο λοιπόν που αρνείται να ζήσει στον φανταστικό κόσμο της αριστερής παράνοιας δεν προκαλεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι στην πολυδιαφημιζόμενη αυτή συγκέντρωση συμμετείχαν περίπου 20 μουσουλμάνοι και 280 αριστεροί. Είναι δύσκολο να βρεθούν πάνω από 20 μουσουλμάνοι σε οποιαδήποτε από τις φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από την εκδήλωση.
    DAn1iGSXkAAXvg7
    Και να είστε σίγουροι ότι τα mainstream media ποτέ δεν θα παραδεχτούν ότι αυτή η εκδήλωση ήταν μια αποτυχία. Είναι “μανούλες” στο να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα. Εκτός αν φυσικά επιλέξουν να παραμείνουν σιωπηλοί στο θέμα. Και αυτή γνωστή πρακτική τους είναι.

    Επίσης μη νομίζετε ότι στο μυαλό των αριστεροειδών της Γερμανίας έλαμψε κάποιοι φως, ώστε να αρχίσουν να αμφισβητούν τις πεποιθήσεις τους για το Ισλάμ μετά από αυτή τη συγκλονιστική ένδειξη απάθειας από την πλευρά των μουσουλμάνων.

    Όχι φυσικά. Δεν επιτρέπεται να υπάρχουν αρνητικά συναισθήματα για τους μουσουλμάνους ή το Ισλάμ. Αυτά υπάρχουν αποκλειστικά και μόνο για τους «κακούς λευκούς Ευρωπαίους».
    Κάποιοι από την πλευρά των μουσουλμάνων, όπως η Τουρκο-Ισλαμική Ένωση (DITIB – Die Türkisch-Islamische Union der Anstalt für Religion), άρχισαν τις δικαιολογίες του στυλ «έχουμε ραμαζάνι και θα είμαστε κουρασμένοι από τη νηστεία» ή «θα κάνει πολύ ζέστη» κλπ. Αντ΄αυτού υποσχέθηκαν ότι θα «μαζέψουν υπογραφές» κατά της τρομοκρατίας.

    Μια άλλη μεγάλη οργάνωση – ομπρέλα μουσουλμάνων με έδρα την Κολωνία, το Ισλαμικό Συμβούλιο (Islamrat), που περιλαμβάνει τη δεύτερη μεγαλύτερη γερμανική ισλαμική οργάνωση την ‘Millî Görüş’, μεταξύ των 37 μελών της, αρνήθηκε επίσης να συμμετάσχει στην εκδήλωση, όπως ανέφεραν διάφορα γερμανικά ΜΜΕ.

    Εντάξει. Ήταν μια ζεστή μέρα και ξέρετε τι ζόρι είναι αυτό για κάποιον που ήρθε να ζήσει στην Γερμανία φεύγοντας από μία χώρα της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής;

    Αλλά και στο Λονδίνο τι έγινε; Ποιος βγήκε στους δρόμους μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα;

    Περίεργο … Σχεδόν η ίδια δημογραφική συμμετοχή όπως στην Κολωνία.

    Μουσουλμάνο δύσκολο να δεις.

    Το πλέον κωμικοτραγικό σκηνικό έγινε όταν μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ βγήκε δημοσιογράφος του Channel 4 και πήγε σε συνοικία μουσουλμάνων να τους κάνει κάποιες ερωτήσεις και σε πρώτη θέση εμφανίστηκε μια γυναίκα με μπούρκα και με μαύρη μπλούζα που έλεγε “LOVE”, μόνο που την λέξη την σχημάτιζαν όπλα, πιστόλια, μαχαίρια και χειροβομβίδες!

    redskywarning.blogspot.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. μαυρο στους ναζηδες είναι το μηνυμα. Στηρίζουμε Ελλαδα, οχι αθλιοτητα και σβαστικα

    2. Τούρκοι ανώτεροι αξιωματικοί: «Ο στρατός μας έχει διαλυθεί και διοικείται από εξτρεμιστές και Σαλαφιστές»
      Κυριακή, 18 Ιούνιος 2017 12:58
      Τούρκοι ανώτεροι αξιωματικοί: «Ο στρατός μας έχει διαλυθεί και διοικείται από εξτρεμιστές και Σαλαφιστές»

      Σε μια καταγγελία «κόλαφο» προχώρησαν πέντε Τούρκοι ανώτεροι αξιωματικοί που υπηρετούσαν στο NATO και μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016 διώκονται από το καθεστώς του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Όπως αποκάλυψαν ο τουρκικός στρατός έχει διαλυθεί και είναι εντελώς ανίκανος για την οποιαδήποτε πολεμική επιχείρηση ενώ, παράλληλα, προειδοποίησαν ότι το ΝΑΤΟ κινδυνεύει να έχει ως μέλος έναν Στρατό που είναι γεμάτος εξτρεμιστές και Σαλαφιστές.

      Παράλληλα, τόνισαν ότι εάν είχαν όντως εμπλακεί στο πραξικόπημα οι 160 Τούρκοι στρατηγοί που διώκονται από τον Ερντογάν, σε σύνολο 324 του τουρκικού στρατού, το πραξικόπημα θα είχε πετύχει. Αυτό, και σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, σημαίνει ότι το πραξικόπημα αποτέλεσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Ερντογάν ώστε να προχωρήσει σε εκκαθαρίσεις στον Στρατό, και όχι μόνο, όσων δεν του ήταν αρεστοί, με την κατηγορία των δήθεν εμπλεκομένων στο πραξικόπημα, ενώ την ίδια στιγμή άνοιγε ο δρόμος για τη δημιουργία εκ μέρους του Τούρκου προέδρου ενός καθαρά ισλαμιστικού Στρατού.

      Και οι πέντε ανώτεροι αξιωματικοί ήταν στο Βέλγιο κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος. Δεν επέστρεψαν στην Τουρκία, φοβούμενοι την κακή μεταχείριση, τη σύλληψη και τα άγρια βασανιστήρια. Όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν «οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ήταν ο πιο αξιόπιστος οργανισμός στη χώρα και τα στελέχη τους ήταν άρτια εκπαιδευμένα» , λένε με έναν τόνο νοσταλγίας και υπερηφάνειας. Αλλά το ύφος τους αλλάζει όταν μιλούν για τους αδερφούς τους – που επί του παρόντος είναι αθώοι και είτε σκοτώθηκαν είτε παρανόμως κρατούνται ή φυλακίζονται στην Τουρκία».

      Σε ότι αφορά στην τουρκική εισβολή στη βορειοδυτική Συρία, στην επιχείριση Ασπίδα του Ευφράτη, η οποία υπενθυμίζεται ότι ξεκίνησε μερικές εβδομάδες μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα, οι Τούρκοι στρατιωτικοί ισχυρίζονται ότι έγινε για εσωτερική κατανάλωση προκειμένου ο Ερντογάν να πείσει την κοινή γνώμη της Τουρκίας ότι «έχουμε έναν ισχυρό στρατό».

      Όπως, μάλιστα, χαρακτηριστικά λένε «αυτή τη στιγμή ο τουρκικός στρατός είναι σαν ένα σώμα με μερικά κομμάτια και μερικά κομμάτια κομμένα – μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι είναι ένα ζωντανό σώμα αλλά όχι, δεν είναι ζωντανός, είναι απλά σαν ένας νεκρός που περπατάει. Μετά από αυτές τις εκκαθαρίσεις, δεν υπάρχουν εμπιστοσύνη, ηθικό και πνεύμα της ομαδικότητας στο στράτευμα. Δεν είναι «αδέλφια με όπλα», καθώς κανείς δεν εμπιστεύεται κανέναν “.

      «Το αποτέλεσμα ήταν απώλειες ζωών συντρόφων μας και απώλειες στρατιωτικού εξοπλισμού. Αν και η επιχείρηση Ασπίδα του Ευφράτη παρουσιάστηκε από τα φιλοερντογανικά ΜΜΕ ως μεγάλη επιτυχία, με τους ερντογανιστές στρατηγούς να διοικούν την επιχείρηση δίχως να αντιλαμβάνονται κάποιο στρατηγικό πλαίσιο και επιχειρησιακό σχέδιο, κατέληξε ένα χάλι στο τέλος. Δυστυχώς αυτός ο μαζικός διωγμός (σ.σ. στο Στρατό) θα έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις για τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, καθώς το κενό σε ανθρώπινο δυναμικό δεν μπορεί να αναπληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να φανταστείτε έναν ΝΑΤΟϊκό στρατό να αναμένει για εντολές ενώ δεν διαθέτει στελέχη με απαιτούμενη εμπειρία στη διοικητική ιεραρχία;».

      Οι ίδιοι πρόσθεσαν ότι υπάρχουν σημαντικές απώλειες και εξαιτίας του κουρδικού αντάρτικου. Ταυτόχρονα κατηγόρησαν τους ερντογανιστές στρατηγούς, οι οποίοι κάποτε ήταν περιθωριοποιημένοι για τις σχέσεις τους με το κόμμα AKP και τώρα έχουν αναλάβει τα κρίσιμα πόστα, για αγριότητες εις βάρος του κουρδικού άμαχου πληθυσμού της Τουρκίας.

      «Πολλοί από αυτούς που είναι τώρα διοικητές ως νεοσύλλεκτοι ρωτούσαν που μπορούν να προσεύχονται πέντε φορές την ημέρα. Σήμερα στον τουρκικό στρατό εάν έχεις συστατική επιστολή από αξιωματούχο του AKP, αναλαμβάνεις τη θέση δίχως να χρειάζεσαι κανένα άλλο προσόν. Αυτό οπωσδήποτε θα έχει τρομερές επιπτώσεις στον στρατό. Και εάν συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση, θεωρούμε ότι το ΝΑΤΟ θα έχει σε δύο ή τέσσερα χρόνια έναν στρατό γεμάτο με εξτρεμιστές και σαλαφιστές».

    3. Αριστεροί και ισλαμοφασίστες,θα σκάσει το καζάνι και τότε θα χρησιμοποιείτε τα ίδια σας τα κονσερβοκούτια για να λυτρωθείτε από τις ζωές σας.Ε και πέσει κανένας στα χέρια μου.Ενα με το δρόμο θα γίνει για να γεμίσει τις λακούβες στην άσφαλτο.Και έχουμε πολλές στην Ελλάδα…

    4. ΠΡΟΚΛΗΣΗ !! Το αλλο Σαββατο στις 24 σχεδιαζουν τα ισλαμοφασιστακια και συριζαιικες ΜΚΟ συγκεντρωση στον Πειραια στο Πασαλιμανι στην πλ.Καναρη !! Απογευμα γυρω στις 19,00 οπως γραφουν ισλαμοφασιστικες σελιδες. Με την προβια του αντιφασιστα θα φωναζουν συνθυματα οπως στον Ασπροπυργο του στυλ ξεφτιλες πατριωτες και σκ@τα στην Ελλαδα και τον λαο της σε μια επιθεση ρατσιστικου μισους με σκοπο να προπαγανδισουν υπερ των ισλαμοφασιστων επιτιθεμενοι σε Ελληνες. Το επικινδυνο πως αυτη την ωρα στο πασαλιμανι κυκλοφορουν μικρα παιδια που ολοι ξερουμε τι αισθηματα τρεφουν οι ισλαμοφασιστες για τα μικρα παιδια και οι συριζαιοι.

    5. ΟΤΙ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΗΡΕΜΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΟ. ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΩΝ ΟΣΩΝ ΚΑΤΑΦΕΝΩΝΤΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ.

    6. ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΟΠΡΑΝΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ(ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΑΚΟΥΣ???????)

    7. Το μόνο που θέλουμε είναι : ψόφος σε κάθε ισλαμικό γουρούνι και στους συμπαραστάτες τους !

    8. ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.. !! ΣΕ ΛΑΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ , ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΚΟΤΖΗΔΕΣ ? ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ , ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.!. ΕΡΓΑΤΕΣ , ΑΝΕΡΓΟΙ , ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ , ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΤ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ( κεερφα και λοιποι ανυπαρκτοι χαφιεδες του κρατους.) ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ , ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑ 100 ΧΛΜ.. ΘΕΛΕΙΣ ΑΝΤΙΦΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ – ΚΟΡΙΝΘΟ ? ΘΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΛΑΜΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΠΑΤΡΑ ΚΟΡΙΝΘΟ.!. ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΖΩΝΗ ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ Π!ΥΤΣΕΣ.

    9. Σε καμμια εργατικη συνοικια δεν θα αφησουμε να πατησουν οι κομμουνισται παρακρατικοι ειτε συνοδευωμενοι απο την ΥΑΤ ειτε οχι.

      1. να παει η ουρανια να δουλέψη στα χωραφια με 17 ευρώ μεροκάματο καταλαβες μανιατη δεν ειμαστε ολοι μαλακες ΤΟ ΑΣΤΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ σου έχουμε βαλει οριο αν ξεπερασης το οριο θα παθης οτι παθανε Κ………ΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΗ

    10. Ρε παιδια τι εγινε με αυτη την περιβοητη συγκεντρωση αντιφασιστων (!) στον Ασπροπυργο , στεφθηκε με επιτυχια? Ο κοσμος τους καλωσοριζε και φωναχτηκαν συνθηματα μαζι τους ? Θετικη η ανταποκριση του κοσμου ? Οσο και αν ψαχνουμε το ιντιμιντια δεν γραφει τιποτα για τους.. αντιφασιστες που τσακιζουν κακους φασιστες. Μηπως εγινε τιποτα περιεργο ? Γιατι αδυνατουμε να πιστεψουμε φημες που θελουν τους φοβερους και τρομερους ΟΡΜΑ να κρυβονται πισω απο τις ασπιδες των ΜΑΤ και να φυγαδευονται με αστυνομικες δυναμεις και δεκαδες μηχανες της ΔΙΑΣ. , μαλλον φημες !!

    11. Όσο θα διαδηλώσει ο Τσουκαλάς ότι η θυρα7 είναι πολύ φανατική, άλλο τόσο θα διαδηλώσουν και οι μουσλι.

    12. Και χθες στον Ασπροπυργο τα ιδια. Μουσουλμανοι και η ισλαμοφασιστικη ΜΚΟ( για ολα φταινε οι Ελληνες !! ) με το ονομα κεερφα διαφημιζε επι 15 μερες την συγκεντρωση που μεχρι πουλμαν λεει θα βαζανε δωρεαν(εαν μοιραζανε και μαντολατα δεν το γνωριζουμε) και με το ζορι μαζευτηκαν ολοι μαζι 200 μαλακες. Που μολις φυσικα αρχισαν τα αλλαχ ακμπαρ και αλλα φασιστικα συνθηματα που φωναζαν προξενησαν την οργη των κατοικων. Φυσικα σωθηκαν χαρης στα ΜΑΤ που μονο αγκαλεια δεν τους ειχανε παρει και πλακωσαν τους κατοικους στα χημικα και στις προσαγωγες. Πηγαν μετα χαφιεδες του συριζα και εδιναν κοσμο στην κρατικη χωρις κανενα στοιχειο. Μονο βαση εμφανισης και κουρεματος. Κεερφα ορμα και συριζαιοι , 2 φορες πατησατε ασπροπυργο 2 φορες φυγατε με κλωτσιες και αστυνομικη προστασια. Περιμενουμε εναγωνιως αναρτηση στο ιντιμιντια του ισλαμοφασιστα Πετρακη που παριστανει τον.. αντιεξουσιαστη(χαχαχα) να μας εξιστορησει τι συνεβη στον Ασπροπυργο !!

    13. Αυτα τα ελληνοφωνα κουραδια που στηριζουν τους λαθροπιθηκους ΠΡΕΠΕΙ να εκτελεστουν απο την Εθνικη Ελληνικη κυβερνηση μετα την απελευθερωση .
      Οι λαθρεποικοι θα φυγουν ορθιοι η ξαπλα ….
      Μεχρι τοτε μην ξεχασουν οι νεοραγιαδες να πληρωνουν τα χαρατσια στο αποικιακο εχθρικο ελληνοφωνο κρατος και ας γραφουν οσα σχολια θελουν ….ειναι ελευθεροι να γκαριζουν οπως και οι ψευτοπατριωτες αντιπροσωποι τους , που νομιμοποιουν την κατοχη παραμενοντας μεσα στο κ(Υ)νοβουλιο και τσεπωνοντας εκατονταδες χιλιαδες για τις υπηρεσιες τους και ας γκαριζουν και αυτοι οσο θελουν . ( σανο ταισουν τους ψηφοφορους τους που πιστευουν οτι θα λευτερωθουν με εκλογες ! )

    Comments are closed.