ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ MAKELEIO.GR!!! ΤΙ ΨΑΧΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΡΕΚΑ. ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΠΟΥ ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 50 ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Κοινοποίηση:
τιτανασ

Φαίνεται ότι υπόθεση με τη σύλληψη του γιου του πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού Κώστα Πρέκα δεν έχει τελειώσει μετά τον εγκλεισμό του στο Ψυχιατρείο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του makeleio.gr από αστυνομικές πηγές, οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας εξετάζουν το ενδεχόμενο ο συλληφθείς να έχει σχέση με τη φρικτή και απάνθρωπη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου σε πάρκινγκ γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στο κέντρο του Αμαρουσίου.

Να θυμίσουμε ότι το πτώμα της άτυχης 69χρονης είχε εντοπιστεί στις 25 Μαΐου 2016 στο κλιμακοστάσιο του 3ου υπόγειου πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ. Είχε εξαφανιστεί στις 21 Απριλίου με συγγενείς και φίλους να την αναζητούν ακόμα και σε τηλεοπτικές εκπομπές. Αρχικά, οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στο συγκεκριμένο χώρο καθώς στο 2ο υπόγειο είχε εντοπιστεί το αυτοκίνητό της.

Όμως, ο δράστης φαινόταν ότι γνώριζε πολύ καλά το χώρο αφού παρά το γεγονός ότι το ΙΧ της βρέθηκε σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από το μακάβριο θέαμα, το πτώμα της βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο σε κλειστό και εγκαταλελειμμένο κλιμακοστάσιο στο τρίτο υπόγειο του κτιρίου.

Σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του makeleio.gr, αστυνομικές πηγές τονίζουν ότι για την ώρα δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να συνδέει τον γιο του Κώστα Πρέκα με το εν λόγω φρικαλέο έγκλημα. Το μόνο που παραπέμπει είναι η πολύ κοντινή απόσταση που χωρίζει το σούπερ μάρκετ με το χώρο “δράσης” του 33χρονου δράστη που ήταν το Χαλάνδρι. Επίσης, ο τρόπος δράσης του συλληφθέντα θυμίζει το τρόπο που πέθανε η Αγραφιώτου. Ήταν ένα έγκλημα μανίας και εκδίκησης ενώ δεν υπήρχαν στοιχεία ληστείας αφού όλα τα υπάρχοντα της εντοπίστηκαν στο σημείο.

agrafiotoukali1

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή στα τέλη Μαΐου του 2016, η γυναίκα είχε ξυλοκοπηθεί βάναυσα ενώ ο δράστης είχε χτυπήσει με μανία το κεφάλι της στον τοίχο. Δεν ήταν εφικτό να διαπιστωθεί αν είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά λόγω της σήψης του πτώματος.

Όπως τονίζουν, τα παραπάνω δεν αποτελούν από μόνα τους ενοχοποιητικά στοιχεία. Όμως, από τη στιγμή που ο δολοφόνος της Αγραφιώτου δεν έχει εντοπιστεί και ο φάκελος της υπόθεσης φέρει την ένδειξη “ανεξιχνίαστο”, οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ σκοπεύουν σύντομα να αντιπαραθέσουν τα αποτυπώματα του γιου του Κ. Πρέκα με τα εκατοντάδες “ορφανά” αποτυπώματα που βρέθηκαν στο χώρο γύρω από το σημείο που έμελλε να αφήσει την τελευταία της πνοή η Ελευθερία Αγραφιώτου.

Σε περίπτωση που ταυτοποιηθεί κάποιο αποτύπωμα, είναι ευνόητο ότι η πορεία της υπόθεσης θα πάρει συγκλονιστική τροπή…

Διαβάστε επίσης:

ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ! Σοκ: Στο ψυχιατρείο ο γιος του Κώστα Πρέκα – Συνελήφθη για δεκάδες επιθέσεις σε γυναίκες! ΤΟ ΜΉΝΥΜΑ ΤΟΥ MAKELEIO.GR (ΕΙΚΟΝΑ)

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ! ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΡΕ! ΣΟΚ! ΓΙΟΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! ΕΣΠΕΡΝΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Καταρρίπτεται τις μαρτυρίες των θυμάτων των μαρτύρων της αστυνομίας των πάντων , παράλληλα η φαντασία σου καλπάζει σε γαλόνια . Σε λίγο τα θύματα θα τα κατονομάστε και θύτες .

  2. Αγαπητέ Στέφανε, εσύ που κυκλοφορείς Χαλάνδρι ψάξε αυτήν την υπόθεση, ρώτησε κόσμο στα μαγαζιά, στους πεζόδρομους…
    Αυτός ο νεαρός είναι ευγενικός και συνεσταλμένος. Καμμιά φορά έρχεται να σου ζητήσει ένα τσιγάρο ή έναν καφέ από τον καταστηματάρχη, δεν φαίνεται να ευσταθούν όσα του καταλογίζουν.
    Κάποιος άλλος παλαιότερα πείραζε ή έβριζε κοπελίτσες, ο Α. με τα χαρτομάντηλα, αλλά και αυτός με την αγωγή που τού χορηγείται είναι ήσυχος πλέον.
    Μήπως τον μπέρδεψαν με άλλον;
    Μήπως οι 50 (ΠΕΝΗΝΤΑ!) επιθέσεις είναι μούφα;
    Μήπως πάνε τώρα να του φορτώσουν και ένα ανεξιχνίαστο φρικτό έγκλημα;
    Μήπως πρόκειται γιά πολιτική σκευωρία με στόχο τον φυσικό πατέρα του με τον οποίο ούτως ή άλλως δεν υπάρχει η παραμικρή επικοινωνία (κακώς Κώστα…);
    Μήπως οι καταγγελίες γίνονται από στελέχη του ανταρσύα, του κκε, του σύριζα ή από φεμινίστριες;
    Μήπως κάποια “σαϊνια” της ελ.ασ. ονειρεύονται γαλόνια;

    ΥΓ
    Ντροπή στη φυλλάδα με το προβοκατόρικο πρωτοσέλιδο.

Comments are closed.