ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ! “ΤΑ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ. ΘΑ ΜΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ”! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    ekk

    Αυτοί είναι οι “αλληλέγγυοι”! Δρουν ανενόχλητοι και απειλούν καταστηματάρχες στη Μυτιλήνη!

    Τα βίντεο είναι αποκαλυπτικά! Με κουκούλες “αλληλέγγυοι” απειλούν καταστηματάρχη:

     

    Με κοντάρια, κουκούλες, κράνη, απειλές σε καταστηματάρχες, μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μετανάστες και κατάληψη στον ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώθηκε χτες το μεσημέρι η διαδήλωση του Συντονισμού της Λέσβου για το Προσφυγικο.
    IMG-62f1e312f3bebed7c8ada5ceabd5c047-V 24099635_1319144638213372_881672417_n (1) 24099530_1319144608213375_818734055_n (1)

    Κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο πραγματοποίησαν το μεσημέρι του Σαββάτου περίπου 30 με 40 Αφγανοί και ομάδα αντεξουσιαστων.

    Η κατάληψη σημειώθηκε μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν περίπου 70-80 άτομα στις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη.

    Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργάνωσε ο Συντονισμός Λέσβου για το Προσφυγικο συμμετείχαν μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μετανάστες, ξένοι εργαζόμενοι σε ΜΚΟ, αλληλέγγυοι αλλά και περίπου 40 ατομα του αναρχικού χώρου φορώντας κουκούλες, κράνη, κρατώντας κοντάρια αλλά και σημαίες με αναρχικά σύμβολα.
    24020210_1319144644880038_1962410363_n 24099508_1319144611546708_916221486_n

    Αξίζει να σημειώσουμε ότι αντεξουσιαστες απείλησαν γνωστο καταστηματάρχη της Μυτιλήνης μέσα στην αγορά της Ερμού λέγοντας του ότι θα του σπάσουν το μαγαζί, ενώ έβριζαν όποιον τους έβγαζε φωτογραφίες η βίντεο.

    Ο συγκεκριμένος καταστηματάρχης είχε στοχοποιηθεί τις προηγούμενες ημέρες από ιστοσελίδες, εφημερίδες της Λέσβου και όχι μόνο αλλα και από τα Social media αλληλέγγυων.

    Η αγορά της Ερμου για λίγη ωρα αναστατώθηκε με την πορεία καθώς οι διαδηλωτές εκφωνούσαν υβριστικά συνθήματα όπως «Φασίστες κουφα.. έρχονται κρεμάλες» η «μπάτσοι ναζι όλα τα καθάρματα δουλεύετε μαζί» κ.α, ενώ οι αναρχικοί χτυπούσαν τα κοντάρια τους στον πεζόδρομο…

    Στην διαδήλωση συμμετείχαν γνωστά μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ όπως «πρώην δημοσιογράφος» ο οποίος σηκωνε και το πανο στην κεφαλή της πορείας μαζί με Αφγανό πρόσφυγα, γνωστο μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλα και ο πρόεδρος των γιατρών του ΕΣΥ Λέσβου επίσης μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

    Αίτημα της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ήταν να δοθούν στους ανθρώπους τρίπτυχα που τους επιτρέπουν να φύγουν από το νησί, καθώς και η απελευθέρωση ενός Σύρου απεργού πείνας ο οποίος βρίσκεται φυλακισμένος στο προαναχωρησιακό κέντρο της Μόριας και πρόκειται να απελαθεί. Ο τελευταίος συνελήφθη στην πλατεία Σαπφούς ενόσω ήταν ακόμα απεργός πείνας καθώς είχε απορριφθεί το αίτημα ασύλου του και σε δεύτερο βαθμό.

    Στον χώρο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ προσέτρεξαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες παρέμειναν έξω από το κτήριο παρακολουθώντας διακριτικά την κατάσταση χωρίς να επεμβαίνουν.

    Στο σημείο βρίσκονται και στελέχη της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι ζήτησαν να μπουν στον χώρο των γραφείων προκειμένου να συζητήσουν με τους καταληψίες, αλλά οι τελευταίοι δεν έκαναν δεκτό το αίτημά τους.

    Νωρίτερα, ομάδα μεταναστών που φιλοξενούνται προσωρινά στο ΠΙΚΠΑ επιχείρησαν να φτάσουν στον χώρο της συγκέντρωσης αλλά η αστυνομία σταμάτησε το πούλμαν που τους μετέφερε και τους κατέβασε..

    Λίγο πριν τις 10.30′ το βράδυ της 25ης Νοεμβρίου, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου αποχωρησαν από την είσοδο των γραφείων τους στην Μυτιλήνη, συνοδευόμενοι από τον Αστυνομικό Διευθυντή Λέσβου κ. Στεφάνου και τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Μυτιλήνης κ. Δουλαβέρη, προκειμένου να συσκεφθούν, μαζί με τους αξιωματικούς της Αστυνομίας, πώς θα αντιμετωπίσουν την κατάληψη των γραφείων τους από πρόσφυγες και αλληλέγγυους, όπως είπε η γραμματέας της Ν.Ε. Λέσβου Εριφύλη Χιωτέλλη απευθυνόμενη προς τους καταληψίες.

    lesvospost

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    41 Σχόλια

    1. Για κάποιους εδώ μέσα λυπάμαι για την κατάντια τους και να ξέρουν ότι βρωμίζουν την έννοια ΕΛΛΗΝΑΣ…..ντροπή σας!!!!!!!

      1. Ρε φωνη για πες μας λιγο…πως το τρίβεις το πιπέρι??

    2. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
      ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ…
      ΤΗ ΝΟΜΠΕΛΑΡΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ !!!
      Θ ΑΝΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ !!!
      ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ…

    3. Να τους παρεις στο σπιτι σου κα Φωφη, ανοητη!! Φιλοξενεις καποιον που εχεις προσκαλεσει, οχι καποιον που ερχεται λαθραια με το ετσι θελω, οπως κουβαληθηκαν ολοι αυτοι οι λαθρομεταναστες επειδη καποιοι καταντησαν τη χωρα ξεφραγο αμπελι!! Και πιπιλιζετε την καραμελα περι ρατσισμου και τριχες κατσαρες. Δεν ειναι θεμα ρατσισμου, ειναι θεμα αριθμου , πληθους, ποσους να χωρεσει αυτη η χωρα; Και καθε μερα ερχονται καινουργιοι, σε λιγο θα ειναι πολλαπλασιοι απο τους Ελληνες, δεν το καταλαβαινετε;

    4. ΠΑΡΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΥΦΕΚΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΟΣ ΕΤΣΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΓΕΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΤΣΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΗΝΗΜΑ

    5. Πεταξτε τα κοπροσκυλα τους αλληλεγγυους και τους αναρχοαπλυτους στη θαλασσα.

    6. αναρχικη περιπολος.θα μας
      κλασετε μια μαντρα αρχιδια.

    7. Ελληναράδες καταστηματάρχες, φασίστες νοικοκυραίοι, ακροδεξιά σάιτ, ναζιστές μπάτσοι… σας ξέρουμε, και ξέρουμε τις διευθύνσεις σας. Όταν έρθει η ώρα, θα λάβετε καθένας αυτό που του αναλογεί. Και όχι μόνο στη Μυτιλήνη.

      1. ελατε να μας κλασετε ταρχιδια…εχουμε παλουκια ετοιμα…για κοπιαστε…κατσαπλιαδες γενιτσαροι..

      2. Ρώτα τους γκόμενούς σου τους λαθροπάκηδες, τι τους έλαχε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας απ’ τα παόκια. Ρούφα κι έρχεται αναρχόγιδο. Τόση φάπα όση δε φαντάζεστε.

      3. οι νοικοκυραιοι τι σου φταινε ρε….για πες μας …να ξερουμε τι σκατα εχεις στο μυαλο σου..

      4. Ελάτε οπότε θέλετε και θα γίνετε σκυλοτροφη μουνόπανα του Σόρος..

      5. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΝΟΥΝ
        ΣΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ
        ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.

      6. ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥΣΤΗ ΑΝΑΡΧΙΚΕ.ΝΑ ΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΠΟΡΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΦΑΤΣΕΣ… Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ…ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΚΟΤΕΣ ΛΕΙΡΑΤΕΣ ΗΣΑΣΤΕ.

      7. Εγω παλι ξερω σε ποιο οικο στη φυλης δουλευει η μανα σου.Και θα της κανω μια επισκεψη.

    8. Απορώ με σας που γράφετε εδώ μέσα …..δεν ντρέπεστε να είστε τόσο ρατσιστες???Η Ελλάδα δημιούργησε την δημοκρατία και οι Έλληνες θα είμαστε πάντα φιλόξενοι και δημοκράτες!!! Τι να πω…ντροπή σας!!!

      1. αναρχική περίπολος και Φώφη άντε και γαμηθειτε τσόλια , μπάσταρδα του καριολη μπαμπά και πουτανας μανας . εσείς να ντρεπεσαι μωρή που ειστε τουρκόσκατα κόλεθρα. κνώδαλα.
        ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΣΑΣ. (ΝΑΙ ΕΙΣΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ μανας ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ) ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟ ΜΚΟ ;
        ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ , ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ Κ@@Ο ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΑΠΟ ΣΑΣ .
        ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ .

      2. αναρχική περίπολος και Φώφη άντε και γαμηθειτε τσόλια , μπάσταρδα του καριολη μπαμπά και πουτανας μανας . εσείς να ντρεπεσαι μωρή που ειστε τουρκόσκατα κόλεθρα. κνώδαλα.
        ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΣΑΣ. (ΝΑΙ ΕΙΣΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ μανας ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ) ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟ ΜΚΟ ;
        ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ , ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ Κ@@Ο ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΑΠΟ ΣΑΣ .
        ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ .

      3. να τους παρεις στο σπιτι σου….να δουμε ποσο ασφαλης θα εισαι φωφη.!!!!

      4. ΕΛΑ ΜΩΡΗ! ΔΩΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΜΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ! ΘΑ ΣΕ ΣΤΡΩΣΟΥΝ!

      5. Εισαι τεράστιο βλήμα. Ποιος είπε πως οι Ελληνες δεν ειναι φιλόξενοι;;; Ποιος είπε πως ειναι ρατσιστές;;;; Βλαμμενο υποκειμενο. Μάθε λοιπον πως αλλο ειναι ενας καλεσμένος και αλλο ενας διαρρήκτης. Τον καλεσμένο τον φιλοξενούμε, αυτον που μπαίνει στο σπιτι μας με την βία και το ετςι θελω κι εχει και απαιτησεις, τον πετάμε εξω και αυτο δεν ειναι ουτε ρατσιστικό, ουτε αφιλόξενο. Αντε τρέχα τωρα να βρεις τον φίλο σου τον Βενιζελο για τόν οποιο μας έλεγες πως ειναι ο έντιμοτερος όλων των πολιτικων. Α και μη ξεχάσω, τρέχα και σε κανεναν γιατρο, τον χρειάζεσαι ηλιθιο πλάσμα. Και πριν βρίσεις ξανα τους Ελληνες, να το σκεφτείς καλα.

      6. ΦΩΦΗ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΣΟ ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΜΕ ΣΕΞΙ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΑΒΕΡΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΑΝΤΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΤΣΑ

    9. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΑ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑΡΙΑ..ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΒΡΩΜΟΨΟΦΙΜΙΑ…

    10. Συντρίψτε τους αναρχοάπλυτους λακέδες όπου τους βρίσκετε.Η Ελλάδα πρέπει να καθαρίσει από τους εγχώριους προδότες και μηδενιστές.

    11. ΟΙ ΓΛΥΤΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΙΑ , ΑΦΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΑΡΚΑ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ . ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΕΣΕΙΣ , ΧΟΝΤΡΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ Η ΑΡΧΗΠΟΥΣΤ@Ρ@ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ .

    12. ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΑΔΕΡΦΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΠΟΥ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ, ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ .

    13. Παοκαα σπαρτους στο ξυλιές τις αφανούς έφυγε κάποτε και μένα έπιασα πολύ ξυλιές κατέβηκα από τη καράβι Κρήτη στα ψαχνό μπαμ μπουμ σπο θάλασσα μεριά είχε μποτιλιάρισμα Κώστας μαζί με Χάρι σπάσαμε μπουνιές πάμε παοκαρα και τα μυαλά στο κάμπος έπεσε !!!!!

      1. Τι θες να πεις ρε φίλε για Κανετο ποιο απλά!!!

        1. Σήμερα το μεσημέρι κατέβηκαν ΠΑΟΚτσήδες στην Αθήνα, έπαιζαν με τον Πανιώνιο. 200 ήταν, τους την έπεσαν καμιά 800ριά πάκηδες που είχαν βγει για πορεία, να γιορτάσουν τα γενέθλια του παιδόφιλου-βιαστή ψευτοπροφήτη μωχαμέτη. Το τι ξύλο έφαγαν απ’ τα παόκια δεν περιγράφεται. Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΑΔΕΡΦΙΑ.

    14. Οταν σας τα έλεγε ο στεφανος εσεις τον γράφατε στα αρχιδια σας!!!
      Τωρα λουστείτε τους!!!

    15. αχαχαχαχχχχχαχα!!!!!!!!!!!!! μαλάκες μυτιληνιοί καλά να πάθετε!!!!!!! Συριζα θέλατε και το Σεπτέμβρη του ΄15… απολαύστε τον τώρα.

    16. Αυτοί στοχοποίησαν τον καταστηματάρχη, εσεις δεν στοχοποιείτε αυτους;;; Αμ, ετςι δουλεια δεν γινεται. Ξυπνήστε ρεεε, αυτοι τα παιρνουν για να σας τρομοκρατουν με τελικό στόχο να σας διώξουν απο το νησί σας. Καταλαβετε το, εχετε, εχουμε, πολεμο. Σκεφτείτε τι εκαναν οι πρόγονοι μας για να ελευθερώσουν το εθνος απο τους Μογγόλους Τούρκους. Το ιδιο πρεπει να κάνετε. Αλλιωωως….σας εφαγε η μαρμάγκα. Στείλτε μια επιστολή στον υπουργό να τους μαζεψει και βάλτε του τελεσίγραφο. Υποτίθεται πως αυτος και ολοι οι υπόλοιποι υπουργοί, βουλευτες και ο ιδιος ο πρωθυπουργος, ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ για μας, υποτίθεται πως ειναι υπάλληλοι μας. Ε, λοιπον να τους πείτε πως δεν ειστε ικανοποιημένοι με τον τροπο που σας υπηρετούν και θα πάρετε την κατασταση στα χερια σας. Η αυτοι η εσεις. Το νησί δεν χωράει και εσάς και τους λαθρο με τις ΜΚΟ και τους αλληλέγγυους. Ειναι πολυ μικρο για ολους αυτους. Ξυπνήστε ρεεε, ενας άντρας με αρχι@@@@δια δεν υπάρχει εκει;;;

      1. ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ. ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ…ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.

    17. Ετσι,μπας και ξυπνησουν τα κουμμουνια της Μυτιλήνης που ψηφισαν συριζα και υποδεχτηκαν με ανιχτες αγκαλες τα στιφη των λαθρο.

    18. ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΧΙΟΣ.
      ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΣΑΣ,ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.

    Comments are closed.