ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ! Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ! ΑΥΤΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ISIS? ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ! ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ! (ΦΩΤΟ ΣΟΚ)

    Κοινοποίηση:
    tsipras-isis-exofillo-(2)

    Διαβάστε την καταγγελία – “φωτιά” που έφτασε στο “Makeleio.gr”:

    “Αυτή την είδηση μαζί με εικόνες, τις βρήκα στο facebook απο τη σελίδα Syrian news1.Τη μετάφραση την έκανα εγώ.Ο Τσίπρας φωτογραφίζεται με τρομοκράτη!!Αυτός υπερασπίζεται τους Σύριους από τον isis;Πρέπει να παραιτηθεί και να εξετασθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη που φωτογραφίζεται με Τρομοκράτη του FSA!

    tsipras-isis

    Greek Prime Minister Alexis Tsipras with FSA terrorist Ismael al Halabi.

    The other person Aref al Obeid is a Syrian dissident ,Dr. of political science and history, expert on Middle East.
    Aref al Obeid is vetted from all Greek governments.
    Attached you see pictures of FSA terrorist Ismael al Halabi. with FSA terrorists on Syrian-Turkish borders, in a submarine and with the founder of FSA defector Col. Riad al Asaad
    source : Press.gr & Sibilla Greca

    isis2

    Μετάφραση:Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον τρομοκράτη του FSA Ismael al Halabi.
    Το άλλο άτομο Aref al Obeid είναι ένας Σύριος διαφωνούντας,Δόκτωρ της Πολιτικής επιστήμης και ιστορίας,ειδικός στη Μέση Ανατολή.
    Aref al Obeid έχει υποβληθεί σε έλεγχο από όλες τις Ελληνικές Κυβερνήσεις.

    isis3
    Στην επισήμανση,βλέπετε εικόνες του τρομοκράτη του FSA Ismael al Halabi με το τρομοκρατικό FSA στα Συριακο-Τουρκικά σύνορα,σε ένα υποβρύχιο και με τον χρηματοδότη του FSA αποστάτη Col.Riad al Asaad.

    isis4

    Πηγή : Press.gr & Sibilla Greca”

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Ο ΦΟΝ ΚΛΑΟΥΣΕΒΙΤΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ:ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ.Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ.ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ,ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΠΙΔΑ.

    2. Τους δολοφονους του ψευδεπιγραφου FSA τους ειχε φερει στην Ελλαδα ο πρακτορας Κωνσταντινου του ΚΕΕΡΦΑ (και της Μαρφιν) επι κυβενησης Σαμαρα με ΥΠΕΞ τον Αβραμοπουλο και τους ειχαν παραχωρησει επι μια βδομαδα τα Προπυλαια για να κανουν προπαγανδα.
      Απο εκει ειχαν περασει ολα τα ρεμαλια του Συριζα που ηταν ακομη αντιπολιτευση για να τους συμπαρασταθουν και να φωτογραφηθουν μαζι τους.Ισβς αποκει ειναι και η φωτο με τον Τσιπρα.
      Και ολα τα αλλα ρεμαλια της Δημαρ του Πασοκ του Ποταμιου αλλα και πολλοι της ΝΔ περασαν για να δειξουν την συμπαρασταση τους

    3. Μονο φωτογραφιες βγαζουν η βγαζουν κ τα ματια του Αξελ που τον ξαπλωνουν στα τεσσερα Μηπως ειναι τραβελι ο ΑΛΕΞΗΣ?

      1. Έτσι κι αλλιώς σε απαντήσεις ψηφοφόρων του Αξέλ Τσιπρά δεν βλέπουν αρνητικά την ομοφυλοφιλία κατά 80%.
        Τι δεν καταλαβαίνεις να στο πω εγώ; Δεν έχει πρόβλημα κανείς τους, κρέας να ‘ναι κι ότι να ‘ναι….

    4. Μας έχει ξεφτυλίσει εδώ και δύο χρόνια ο αλήτης που παριστάνει τον Πρωθυπουργό.
      Φωτογραφίζεται με τα καθάρματα τους δολοφνους του ISIS και μετά το παίζει ανθρωπιστής με τους λαθρομετανάστες.Όπου υπάρχει μουσουλμανική τσαπού, από δίπλα η πουστρού ο Αλέξης.Να τον χαίρονται τα μουνόπανα, οι ρουφιάνοι, τα μέλη, οι ψηφοφόροι και οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ.Πρίν δύο ακριβώς χρόνια κάποια μουνόπανα του ΣΥΡΙΖΑ πανηγύριζαν στο Σύνταγμα την καταστροφή που ερχόταν.Τώρα ζούμε την κόλαση των μνημονείων, των φόρων και των ισλαμιστών λαθρομεταναστών.Επί δύο έτη τα μουνόπανα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ διαλύουν την Ελλάδα με τον Τσιππρα και τον Καμμένο στημένους στα τέσσερα και χωρίς βαζελίνη.

    5. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΑΛΛΟΙ ΒΑΛΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ.

    6. ΨΟΦΟ σε κάθε αριστερό αναρχικό αποβρασμα του ισις

    7. γελοιότητες για να πορωνονται οι ναζηδες

    8. Πρώτα ρε ΒΡΩΜΟΑΡΙΣΤΕΡΕ προδότη τα παιδιά σου να σφάξουνε

    9. Ένας ελεύθερος σκοπευτής ρεεε να ξεβρωμίσει η χώρα απο την Τσίμπλα! Μας έχει ξεφτιλίσει σε όλο τον πλανήτη το τσόκαρο! Να τον πάρει η Ισις, τον δίνουμε για βομβιστή αυτοκτονίας, τόσο αναίσθητο και πανηλίθιο βουβάλι που είναι θα του πούνε ότι είναι μπουφάν με σχέδια δυναμίτες και θα το πιστέψει.

      1. ενας εισαγγελεας να σε μαζεψει λουστρο, που ζητας κι ελευθερο σκοπευτή….

        1. Στο Σύνταγμα μωρή συριζοκουράδα υπάρχει άρθρο για την ελευθερία του λόγου. Απο την κουρελιασμένη ψευτοδημοκρατία σας μόνο αυτό έμεινε προς το παρόν. Μπορώ να λέω ότι γουστάρω και στην τελική δεν είμαι εγώ αυτή που ψηφίζω τον εθνικό προδότη Τσίπρα! Άντε βούλωστο τώρα, ψηφοφόρε του κώλου, κακομοίρη ραγιά. Μας καταστρέψατε και μιλάτε κιόλας! Κοίτα τα χάλια του ηγέτη σου, καμάρωσε τον, αυτή είναι η κατάντια σας. Ψοφήσατε και βρωμίσατε συριζαίοι, σας λυπάμαι.

        2. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΥΣΤΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!
          ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟΝ……ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
          ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΛΗ ΒΛΑΚΑ.

        3. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΣΤΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΠΑΤΟ.
          ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΟΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ…..
          ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ.

    10. O Καραγκιοζης ειναι στην κοσμαρα του,με ψυχοφαρμακα οπως ο γκαβουλιακας ο Σαμαρας κρατιεται,τετελεσται ο συριγγας.

    Comments are closed.