ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΡΓΗ: ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ 251 ΓΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΟ NA ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! ΜΟΝΟ Ο ΚΙΜ ΓΙΟΥΝΓΚ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    tsipras_1

    Άρχισε πάλι τις αλητείες  ο Αλέξης…

    Ο “σπίνος” του Makeleio.gr μας μετέφερε την εξής πληροφορία που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση:

    Σύμφωνα με έγκυρες και καλά διασταυρωμένες πηγές,έχει κινητοποιηθεί ολόκληρο κλιμάκιο γιατρών από το ΓΝΑ να εξετάσουν τον Τσίπρα προκειμένου να πραγματοποιήσει το ταξίδι του στις ΗΠΑ.

    Ναι καλά διαβάζετε! Έχει σημάνει συναγερμός σε όλο το κινητό ιατρείο του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας,  προκειμένου να εξεταστεί το μαλάκιo και πολιτικός αλήτης, πρωθυπουργός της χώρας.

    Καρδιολόγοι, οφθαλμίατροι, ΩΡΛ, παθολόγοι, πνευμονολόγοι, όλοι στα πόδια του Αλέξη. Ούτε στη Βόρεια Κορέα να ήμασταν. Μόνο ο Κιμ Γιονγκ Ουν θα μπορούσε να κάνει τέτοιες αλητείες. Αντί να πάει το κ@λοπαιδο μόνος του στο 251 ΓΝΑ να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, χτύπησε συναγερμό και καλεί ολόκληρο κλιμάκιο γιατρών στο Μαξίμου με πούλμαν! Πέσανε όλοι οι γιατροί πάνω του! ΝΤΡΟΠΗ σου ρε προδότη!

    Σας υπενθυμίζουμε:

    «Πυρετός» για την επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ: Tι θα συζητήσει με Τραμπ, ποιοι υπουργοί θα τον συνοδεύσουν

    Όπως επισημαίνουν από την κυβέρνηση η πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική εξακολουθεί να αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για αυτούς και για το λόγο αυτό θυμίζουν τόσο την πρόσφατη επίσκεψη Τσίπρα στην Κίνα, τα δύο ταξίδια στη Μόσχα και την επίσκεψη Πούτιν στην Αθήνα, ενώ κορωνίδα αποτελεί το ταξίδι στις ΗΠΑ.

    Η αποστολή που θα συνοδεύσει τον πρωθυπουργό

    Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, τον πρωθυπουργό  στις ΗΠΑ θα συνοδεύουν: ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς και ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου.

    Πρώτος σταθμός το Σικάγο- Στόχος η προσέλκυση επενδυτών

    Κατά πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει σειρά επαφών και συνομιλιών από τις 14-18 Οκτωβρίου.

    Πρώτος σταθμός είναι το Σικάγο, όπου αναμένεται ο πρωθυπουργός να έχει επαφές με αξιωματούχους και επιχειρηματίες. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η Αθήνα «καίγεται» να προσελκύσει επενδύσεις προκειμένου να…δικαιωθεί το κυβερνητικό αφήγημα περί ανάπτυξης. Και στην κατεύθυνση αυτή, ο Δ. Παπαδημητρίου φαίνεται να έχει αρκούντως βοηθητικό ρόλο. Σημειωτέον, πως αρμόδιες πηγές σχολιάζουν ότι η εν λόγω κίνηση αποτελεί προπομπό για επόμενο ταξίδι στην Αμερική με αποστολή επιχειρηματιών.

    Συν τοις άλλοις, ο πρωθυπουργός, θα έχει στο Σικάγο επαφές με εκπροσώπους και φορείς της ελληνικής ομογένειας.

    Η ατζέντα της συνάντησης Τσίπρα- Τραμπ

    Ο πρωθυπουργός στις 17 Οκτωβρίου θα έχει συνάντηση στο Λευκό Οίκο με τον πρόεδρο Τραμπ, ενώ θα υπάρξει συνάντηση και με τον Αντιπρόεδρο Πενς. Ενώ το ΔΝΤ, επιβεβαίωσε ότι θα πραγματοποιηθεί και συνάντηση Τσίπρα-Λαγκάρντ κατά την παραμονή του πρωθυπουργού στην Ουάσινγκτον.

    Στην ατζέντα των συνομιλιών με τον Ντ. Τραμπ αναμένεται να βρεθούν:

    Θέματα οικονομίας, με την ελληνική πλευρά να προτάσσει την ολοκλήρωση του Προγράμματος, τη σταθερή πρόσβαση στις αγορές και την έξοδο από την κρίση
    Θέματα για τη διατήρηση της ασφάλειας και της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή, με δεδομένο ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο σημαντικών διεθνών εξελίξεων, όπως επίσης και τις περιφερειακές εξελίξεις στην περιοχή
    Θέματα ενέργειας, ζήτημα για το οποίο καταγράφεται διεθνές ενδιαφέρον με βάση τη γεωγραφική θέση της χώρας μας

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. ο Συριζα ειναι κομμα παρθενογενες? ΟΧΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ απο την διασπαση του απο το ΚΚΕ Οι θεσεις παγιες ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΘΡΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Κ ΜΕΡΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Κ Ο ΓΑΠ Κ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ
      ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΛΩΣΗΣ
      ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΔΗΜΑΡ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΕΔΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΚΕ ΕΣΩΤ ΚΚΕ ΕΞΩΤ Κ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΣΟΒΟΛΑ ΜΕ ΜΕΡΙΔΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΑΣΟΚ
      ΑΝΤΙΟ ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΛΠΙΔΑ Κ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
      ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΟΠΩς Ο ΧΙΤΛΕΡ Κ Ο ΣΤΑΛΊΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΛΕΣ Κ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ ΓΥΜΝΟΙ ΝΗΣΤΙΚΟΙ Κ ΒΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΦΟΥ ΑΡΠΑΞΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

    2. Όλοι μιλάτε γι’αυτόν αλλά δεν μιλάτε για το κόμμα που κάνει αθόρυβη και πραγματική προπαγάνδα, το ΚΚΕ!!! Η λερναία ύδρα ξεκινάει από εκεί….αυτή είναι η μάνα που βγάζει τα μπάσταρδα……και όποιος έχει μυαλό, καταλαβαίνει, μπαίνει στο νόημα.

    3. ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΥΧΗ ΟΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    4. Μην στεναχωριεστε καλουε,αν εχει αγχος το παιδι στις Π-Ηπα θα ρθει ο ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗς καλουε να του κανει μαζαζ στο καροτο να στανιαρει καλουεε.

    5. Καλό θα ήταν να φροντίσει και την κ, Πρόεδρου με μια θεσούλα στο Κολούμπια ως καθηγήτρια και όχι στην Κίνα . .

    6. Ο Σταν Λόρελ μαζί με τον Όλιβερ Χάρντι πάνε Αμερική

    7. Μαζί με τα καθιερωμένα τρελόχαπα που τον στουμπώνουν οι γιατροί πριν από κάθε συνάντηση ηγετών στο εξωτερικό, (για να μην τον πιάνουν οι κρίσεις πανικού), να μην ξεχάσει να πάρει μαζί του και το αυτοκόλλητο σπυρί για τα χείλη.
      Ξέρει αυτός πολύ καλά…
      Αν δεν έχει, τότε να ζητήσει ένα απ’τον GAP, κάπου εκεί στο Αμέρικα θα βόσκει κι αυτός.

    8. “ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕ-ΡΙ-ΚΑ-ΝΟΙ”!!!!!! Α,ΡΕ ΓΥΑΛΙΣΜΕΝΑ ΠΟΜΟΛΑ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΨΕΙΣ ΣΤΟΝ “ΜΗ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ”!!!!!. ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ,ΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ Α4 -ΔΕΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΕΚΕΙ-ΘΑ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΛΠ ΜΙΚΡΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ,ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΠΕΡΙ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ.

    9. ΑΝΤΕ!!!ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΠΙΣΩ.
      ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ.ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΑΔΕΛΦΟΥΚΛΕΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΑΥΡΟΥΣ ΠΑΚΙΑ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ.ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΣΟΥ.
      ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ.

    10. THIS IS ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΟΥΖΑ!!!ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΠΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ!!!ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ???

    11. θα συζητησει παλι με τον Μπιλ στα Αγγλικα; Αχαχαχαχαχαχα

    12. Να του φέρουν και δερματολόγους-αισθητικούς, να του κάνουν μία αποτρίχωση με λεύκανση πρωκτού. Το έχω δεί στο αμερικάνικο κανάλι E και το κάνουν όλες οι πορνοστάρ. Θα τον πηδήξει που θα τον πηδήξει ο Τραμπ, μην τον πει και γύφτο.

    13. Με Κλίντον ήταν φοβερή η επιτυχία του-τόσο σίγουρος που δε χρειάστηκε καν μεταφραστή. Η βουβαμάρα έκανε το γύρο του κόσμου και θύμιζε κάτι απο MR Bean ….
      https://www.youtube.com/watch?v=-zLurmhbN_o

    14. ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ

    15. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ . ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ .ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ . ΔΕΝ ΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΝΕΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ .

    16. ΜΕΤΕΦΡΑΣΤΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ Η ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕΙ ΠΑΛΙ. Κ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ;;;;ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ;;;ΑΙΝΤΕ ΣΑΧΛΟΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ!

    Comments are closed.