ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕΧΘΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ: 24 ΩΡΕΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ Ο ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗΣ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ: Ή ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΡΙΝ…ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! Ή ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ Κ’ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ Η ΕΛ.ΑΣ “ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ” ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΦΟΝΙΑ(ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    MAGAZI-KINHTO

    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ

    Μας γράφει αναγνώστης που κάνει κάποια ερωτήματα, απόλυτα φυσιολογικά που προβληματίζουν:

    MAGAZI-KINHTO

     

    Μετά από την ανάρτηση στο διαδίκτυο του βίντεο που δείχνει τον δολοφόνο να πουλά το κινητό της άτυχης κοπέλας, δημιουργούνται πολλές απορίες για εάν τα στοιχειά αυτά είναι αληθή ή κατασκευασμένα.

    Το πρώτο και σημαντικότερο στοιχείο είναι ότι ή δολοφονία έγινε στις 18 Οκτωβρίου και το καταγραφικό του βίντεο δείχνει μία μέρα πριν, δηλαδή στις 17 Οκτωβρίου!!!

    Ακόμη και αν είναι λάθος η ημερομηνία του καταγραφικού συστήματος, πως η αστυνομία έψαξε μία μέρα πριν;

    Η ώρα καταγραφής είναι στις 18:48 δηλαδή μιάμιση περίπου ώρα μετά την δολοφονία. Ο δολοφόνος όμως μετά την πάλη με την δολοφονημένη καπέλα  δεν έχει ίχνη πάλης ούτε αίματα, ούτε εκδορές, κάτι που η αστυνομία είχε αναφέρει ότι η άτυχη κοπέλα πάλεψε μαζί του και ότι μάλιστα με τα νύχια της είχε γρατζουνίσει τον δράστη.

    Η αστυνομία πήγε στο μαγαζί 7 μέρες μετά την δολοφονία και το κινητό ήταν ακόμη ανοιχτό.

    Εκείνη την ώρα μάλιστα το κινητό της άτυχης γυναίκας χτύπησε και έτσι το βρήκανε μεταξύ πολλών άλλων κινητών μέσα στο μαγαζί.

    Ποιος κάλεσε στο κινητό, η αστυνομία;

    Αν το τηλέφωνο είχε την αρχική κάρτα sim θα έπρεπε να το έχουν βρει από την 1η κιόλας ώρα.

    Αν ο έμπορος είχε αλλάξει κάρτα sim στο τηλέφωνο, η εταιρία κινητής τηλεφωνίας από την πρώτη κιόλας στιγμή θα το είχε βρει αφού θα είχε επιβεβαιωθεί το serial number  της συσκευής. Και για να εξετάσει ο έμπορος εάν το κινητό δουλεύει θα έβαλε δική του κάρτα από την πρώτη στιγμή, για να βεβαιωθεί ότι δεν είναι χαλασμένο.

    Ο καταστηματάρχης μετά από τόσο ντόρο για την άγρια δολοφονία και την εξαφάνιση τόσο της τσάντας όσο και του κινητού δεν παραξενεύτηκε;

    Υποχρέωση οποιουδήποτε εμπόρου όταν αγοράζει εμπόρευμα από ιδιώτη είναι η έκδοση παραστατικού αγοράς με χαρτόσημο 3,6% και αναγραφή των στοιχείων από την αστυνομική ταυτότητα του πωλητή, για να μην κατηγορηθεί ως κλεπταποδόχος.

    Στο βίντεο είναι ξεκάθαρο το πρόσωπο του δολοφόνου, ο οποίος είχε και μητρώο, πόσο δύσκολη ήταν η ταυτοποίησή του ώστε παραπάνω από 13 μέρες μετά την εύρεση του κινητού από την αστυνομία να μην τον έχουν βρει ακόμη;

    Όλα τα κινητά έχουν κωδικό κλειδώματος, πως το συγκεκριμένο κινητό πουλήθηκε στο κατάστημα αν ο δολοφόνος δεν ήξερε τον κωδικό κλειδώματος της συσκευής; Άρα ο καταστηματάρχης αγόρασε ένα κλειδωμένο κινητό, το οποίο το ξεκλείδωσε προφανώς με  τοποθέτηση νέου λογισμικού, αν έχει ή αν το έδωσε σε ποιστοποιημένο service, που τα κέντρα αυτά υποχρεούνται να το κάνουν μόνο με προσκόμιση απόδειξης αγοράς, γνώριζε δηλαδή ότι είναι κλεμμένο,  άρα είναι κλεπταποδόχος και δεν ενημέρωσε την αστυνομία ως όφειλε ύστερα από αποτρόπαιο έγκλημα,  που έλαβε πανελλήνια κάλυψη και κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν το άκουσε.

    Το κινητό αυτό πουλιέται από 160-240ευρώ και ο έμπορος το αγόρασε μόλις 15 ευρώ, οπότε ήταν γνώστης τόσο ότι ήταν κλεμμένο όσο και ότι ήταν προϊόν εγκληματικής πράξης.

    Συνήθως τα καταγραφικά με 2-3 κάμερες και σε τόσο πολύ υψηλή ανάλυση εικόνας δεν μπορεί να ξεπεράσει τις 3-5 μέρες συνεχής καταγραφής, πως μετά από 7 μέρες ακόμη υπήρχε το βίντεο στον σκληρό δίσκο του συστήματος;

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΑΪΑΔΗΣ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Τσίπρα-Σωρρο-Ανταρσύα-Καμμένο-μαλακία και το σκυλολόι σας ακόμα να υπερασπιστείτε το μέλος σας? Βάλτε ένα δικηγόρο στον άνθρωπο… τα ξεχασατε τα ανθρωπινα δικαιώματα; μη ξεχάσεις τσιμπλα να του δωσεις κ μια σημαια στο τελος..

    2. Το να πούλαγε 3-4 κινητά την ημέρα δεν πέρασε από το μυαλό σου ???
      Γιατί η αστυνομία με το ΣΔΟΕ δεν ξετίναξε όλο το εμπόρευμα του μαγαζιού ???

    3. μη ξεχνατε οτι η Αστυνομία σε λίγες ημέρες μεσα ειχε εντοπίσει τόσο το κινητό όσο και το μαγαζί που πουλήθηκε επομένως το βίντεο ήταν στη δια΄θεση των αστυνομικών πολύ συντομα! απλώς ήθελαν να στοιχειοθετήσουν καλά την υπόθεση για να μην αφενος τη σκαπουλαρει ο δολοφόνος αφετέρου δε να μην υπάρχουν αμφιβολίες για την ενοχή του!

    4. Εχουν τους μαεστρους που καταστρωνουν το σχεδιο .τους σαταναδες μαιμου ΤΑΤΗ Κ ΠΙΘΗΚΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ
      Η Αστυνομια υλοποιει τα σατανικα τους σχεδια
      Αυτοι δεν ειναι ανθρωποι ειναι κτηνη χειροτεροι του δολοφονου ,γιατι δολοφονουν ψυχες κ υποληψεις
      Τι να περιμενει κανεις απο εναν ανθρωπο που η φυσικη μητερα του τρωει απο τα σκουπιδια κ εκεινος αρμενιζει στα ψωλοχαμπερα της ΤΑΤΗΣ?
      ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥς ΤΟΥς ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ Κ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ

    5. Πηγε στο κεντρο που αγοραζουνε τα παντα αρκει να δουλευουνε,με ενα i phone5 και το μαγαζι δεν του το αγοραζε….τελικα το αγορασε για 20 euro….Tα συμπερασματα δικα σας….Το τατουαζ που διαφημιζανε πως εχει που ειναι?Βρωμαει η υποθεση…

    6. Ο δολοφονος εδωσε γερο πακετο για να ομολογησει αυτο το καθαρμα πως το εκανε ο ιδιος…Κρεμασμα στο αποβρασμα και να ανοιξει ξανα ο φακελος της υποθεσης της κοπελας μεχρι να βρεθει ο φονιας,γιατι μετα την ομολογια του καθικιου η υποθεση θεωρειτε πως εξιγνιαστηκε και ο φονιας κυκλοφορει ελευθερος…

    7. oολο χαζομαρες εμεις οι ελληνες αυτος την σκοτωσε για να παρει την δοση του……δεν βρομαει τιποτα…οτι το συριζα σημαινει στα περνω συριζα οικογεννεια ,ηθη κ εθιμα το ειχατε καταλαβει μαλλον οχι τωρα ομως καταλαβετε τον αλήθηνο δολοφονο της δωρας ελεος το ιδιο κανατε και με τον παντελιδη δειξτε τουλαχιστον λιγο συμπονοια στους συγκενεις …..μην γραφετε μ@λ@κιες

    8. Προς ”Απιστο Θωμά΄΄:Παρακαλείσαι-αν διαβάζεις(σίγουρο αυτό)- να επαναλάβεις το σχόλιο που έκανες χθες ,σε σχετική ανάρτηση του”Μ”.
      Η εν λόγω ανάρτηση,με 5 συνολικά σχόλια, ΄΄υποβαθμίστηκε΄΄,στην συνέχεια δε,”εξαφανίστηκε” …

      ΥΓ:…Φυσικά δεν είναι το πρεζόνι -που μοιάζει με τον παραλυτικό της Καπερναούμ-ο δράστης…
      Είπαμε…δράκος του Σειχ Σου,υπόθεση Μουντή κλπ…θυμίζει η ιστορία…

    9. Παιδιά για να μην παιδεύεστε, δείτε την ταινία: Με Φόβο και Πάθος που πρωταγωνιστεί Ο Ν. Κούρκουλος ως Φαναριώτης και θα καταλάβετε τι έχει παιχτεί σχετικά με τον δολοφόνο της Δώρας. Τα συμπεράσματα δικά σας!

    10. Εγώ πάντως απο την αρχή έχω αμφιβολίες ότι αυτός ο τύπος είναι ο δολοφόνος.
      Αν θυμάμαι καλά δεν αναφέρεται πουθενά ότι έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν σουγιάδες κλπ.
      Επίσης είναι λίγο ευτραφής και σχετικά μεγάλος σε ηλικία για να πηδάει μανδρότοιχους
      Αλλων χωρών νοοτροπία είναι τα μαχαιρώματα…….
      …αλλά ίσως και κάποιου ημεδαπού αρχάριου που θέλουν να συγκαλύψουν
      Είναι κατασκευασμένος ως ο δολοφόνος της άτυχης κοπέλλας !

    11. και η δική μου κάμερα στο μαγαζί, δείχνει 24 ώρες λάθος….. αλλά δε την έχω διορθώσει διότι
      τη δουλειά της τη κάνει και δεν υπάρχει λόγος να ψάξω το manual…… Άρα δε μου λέει τίποτα η ημερομηνία!!!

    12. Καλά η ημερομηνία είναι λάθος το τατουάζ πως εξαφανίστηκε?

    13. δεν νομίζω η αστυνομία ότι και να λέμε κατά καιρούς δεν θα έχει φτάση σε αυτο το σημειο να κοροιδευη, εάν ήταν κανα πολιτικό πρόσωπο ίσως να σκεφτόμασταν έτσι ότι κάτι θέλουν να καλύψουν αλλά εδώ ένα απλό κοριτση ήταν,,,,,για την ημερομηνία δεν μου φενετε παράξενο μπορεί να μην την είχαν προσεξης ότι ήταν λάθος και δεν την διορθώσανε από το κατάστημα ,κατάστημα να το πεις σαν δεν ντρέποντε αγοράζουν κλεμενα ,,,ΕΜΈΝΑ άλλο μου κάνει εντύπωση πως έφυγε με τόσο αίμα και δεν τον πρόσεξε κανείς ???? δεν πιστευω να κουβαλούσε και ρούχα μαζί του και να αλαξει τόσο γρήγορα και άνετα τη να πω παράξενα πράγματα και τρομακτικα…….

    14. Παλι καλα παιδια παντως που μελη του συριζα δεν ηρθαν χθες στην Ευελπιδων να υπερασπιστουν τον δολοφονο της Δωρας . Το ειχαν κανει αυτο στην Συρο οταν εκαναν συγκεντρωση αλληλεγγυης υπερ του πακιστανου που ειχε επιτεθει στην Μυρτω . Ηταν ολοι οι συριζαιοι σε συγκεντρωση αλληλεγγυης(!!) υπερ του δολοφονου του 16χρονου Θανου Αξαρλιαν.

    15. Παιδια επρεπε να βρουν καποιον καταλαβετε το.δεν ειναι αυτος.

    16. Τί έγινε ρε παιδιά; Τζάμπα τον λιντσάρατε χθές δηλαδή; Εφόσον ομολόγησε. Χάπατα

      1. Ποσο δυσκολο ειναι να κανεις εναν πρεζακια να ομολογησει οτι θελεις? Κατι σαν το δρακο του σειχ σου, μυριζει εδω !!!

    17. To κινητό μπορεί να χτυπήσει αν είναι ενεργοποιημένη η ευρεση και χωρίς να έχει sim μέσα….αρκεί να είναι ανοιχτό και κάποιος να δώσει την εντολή από το ιcloud. Δεν είσαι υποχρεωμένος να τα ξέρεις αυτά, αλλά υπάρχουν και κάποια πράγματα που πολλοί χρήστες smart phones τα ξέρουν.

    18. I KAMERA DEN INE RITHMISMENI SE “AM” ORA, INE SE “PM” ORA RITHMISMENI,GIAUTO DIHNI 24 ORES DIAFORA…!!!
      PONIROS… KALA KANI TIN DOULIA TOU ………………..

    19. Ηρεμήσετε λίγο μπορεί να μην ήταν σεταρισμενη ημερομηνία κ ώρα,συμβαίνει αυτο

    20. H ΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΛΑΘΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ……. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.

    21. απο την αρχη με βαση μαρτυριες κλπ πιστευω ακραδαντα οτι ο δολοφονος της δωρας ηταν ασιατικης καταγωγης…ομως αν αυτο αποδεικνιοταν θα γινοταν χαμος..θα ηταν η σπιθα να αναψη η φωτια και να βγη ο κοσμος στο δρομο…πιστευω οτι τα κατασκεαυσαν αυτα και βρηκαν ενα ρεμαλι του κερατα,και με ταξιματα και προσφορες δεχτηκε….σε φυλακη που θα ηταν οι περισσοτεροι γνωστοι του,φαι τσαμπα,πρεζα τζαμπα και στα @ρχιδια του,,..ετσι και αλλοιως καλυτερα μεσα και χορτατος απο ολα,παρα εξω και πεινασμενος…στεφανε χιο εχης υποχρεωση στη μνημη του κοριτσιου να βοηθησης να λαμψη η αληθεια…

      1. μπορεί και να μην του έταξαν τίποτα από όλα αυτά, έψαχναν κάποιον που λήστεψε το αμάξι αστυνομικού και διαβάζουμε ότι ήταν αυτός, ο τύπος στο βίντεο είναι άλλος, μπορεί να βρέθηκε τυχαία στο φόνο και να έκλεψε το κινητό μετά πάνω στον πανικό

    22. φιλε μην ψαχνεις απαντησεις απο τους υπευθυνους-ανευθυνους γιατι κανεις δεν θα μπει στον κοπο να σου απαντησει …..ολους μας εχουν δεδομενους.

    23. Από την αρχή φάνηκε πως κάτι “παιζότανε” και δεν έβγαζαν τον δολοφόνο που όλο ο ..κλοιός του έσφιγγε!!!! Διόλου απίθανο να πρόκειται για τελειωμένο τύπο που δέχτηκε να κάνει τον δράστη προκειμένου να εξασφαλίζει τις δόσεις του…και να μην αποκαλυφθεί ο πραγματικός δολοφόνος που κατά πως φαινόταν ήταν ..Ασιατικών χαρακτηριστικών!!!
      Στο Τσυριζοπροπαγανδιστάν άλλωστε ζούμε…..

      1. το θέμα είναι ότι ο μακελάρης ψυχοπαθής κυκλοφορεί ελεύθερος έξω αν δεν είναι αυτός ο δράστης που στο βίντεο μάλλον είναι άλλος και δεν έχει και τατουάζ στον λαιμο

    24. 1οι ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ,ΣΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ…ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ…Ο ΚΑΤΑ ΒΟΛΗΣ ΚΟΣΜΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ!FAKE NEWS ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΓΙΔΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ,ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ…ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ..ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ

    Comments are closed.