ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ! ΠΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ Ο 30ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΙΝ ΜΠΗΞΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ: «ΖΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ!» (ΒΙΝΤΕΟ)

  Κοινοποίηση:
  logo-satan

  Αποκάλυψη Βόμβα Για Τον Γερμανό Σατανιστή
  Πού τηλεφώνησε πριν αυτοκτονήσει στην Κεφαλονιά 

  Την ώρα που η αστυνομία προσπαθεί να λύσει τον γρίφο με την αυτοκτονία του ζευγαριού στην Κεφαλονιά για τους οποίους υπάρχουν ενδείξεις ότι έκαναν σατανιστική τελετή, η οικογένεια της Λίλια Μποτούσεβα που βρέθηκε νεκρή με τον 30χρονο φίλο της Τόρστεν περνά τραγικές στιγμές.

  Μια αποκάλυψη βόμβα έρχεται να δώσει νέα δεδομένα στην υπόθεση. Ο 30χρονος άφησε ηχητικό μήνυμα στην πρώην γυναίκα του λίγο πριν αυτοκτονήσει.

  Στο μήνυμα της αναγγέλλει ότι σκοπεύει να βάλει τέλος στη ζωή του ενώ την ευχαριστεί για όσα ζήσανε μαζί. Στη συνέχεια την καλεί να ζήσει τη ζωή της και να μην κάνει τα ίδια λάθη που έκανε όταν ήταν μαζί του.

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «MAKEΛΕΙΟ» ΣΕ ΟΛΑ! ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ! ΝΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΟΜΒΑ! ΔΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  Leave a Response