ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗ, ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΠΕΘΕΡΑ, ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΚΑΙ ΤΙΝΑΞΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ “ΑΕΡΑ”! ΤΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΘΟΥΣ;

    Κοινοποίηση:
    546546456

    Αποκάλυψη – ΣΟΚ για τον αστυνομικό – Γιατί σκότωσε την οικογένειά του! Έγκλημα πάθους;

    Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναζητούν το κίνητρο πίσω από την τριπλή δολοφονία για να κλείσουν και τυπικά το φάκελο της οικογενειακής τραγωδίας. Στο μεταξύ, εντός της ημέρας αναμένεται να διενεργηθεί νεκροτομή στα τέσσερα πτώματα, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις στο πώς ακριβώς στήθηκε το σκηνικό του θανάτου στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου της οδού Ευριπίδου.

    Οι πρώτες πληροφορίες από μαρτυρίες που συνέλεξαν οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι ο Χρήστος Ζαπαντιώτης προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη του λόγω κληρονομικών διαφορών.

    Οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως τις τελευταίες ώρες ανατρέπουν τα δεδομένα. Συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, μέσω των καταθέσεών τους, «βάζουν στην εξίσωση» και την πιθανότητα του εγκλήματος πάθους, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές.

    Σε ένα “ρεπεράζ” που έκανε χθες το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” στα στέκια των φιλικών και συγγενικών του προσώπων, ένας ιδιοκτήτης καφενείου μας είπε το εξής: “Γιατί δεν ψάχνεται το ενδεχόμενο του τρίτου προσώπου; Τρίτο πρόσωπο από ποια πλευρά τον ρωτήσαμε; Δεν πήραμε όμως καμία απάντηση. Το μόνο που μας είπε ήταν “Δεν ξέρω. Εγώ κάτι είπα. Εσείς ψάξτε το…”

    Διαβάστε επίσης:

    ΉΘΕΛΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ! «ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΩ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ», ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΤΟΥ «..ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ Η ΓΙΑΤΡΙΝΑ Η ΑΝΙΨΙΑ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ. ΟΛΟ ΛΕΦΤΑ ΖΗΤΟΥΣΕ!»

    ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ – ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΚΛΗΡΙΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ-OΙ ΟΚΤΩ ΜΟΙΡΑΙΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ-ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ – ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ Η ΕΛ.ΑΣ.

    ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! «ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ» – ΤΟ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΟ ΚΛΑΜΑ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. 2 διαφορετικοι λογοι ειναι που μπορει να εγινε ολο αυτο το θριλερ!
      1ον) το φαγανε και στηθηκε ολο αυτο το στορι για να μην κυνηθουν υποψιες οτι μπηκαν αλλοι στη μεση
      για να μην μιλησει για οσα ηξερε κατα τον εβραιομασονο Σιμιτη και του φαγανε ολοι την οικογενια.. η;!
      2ον) εμαθε οτι 3 χρονια μεγαλωνε αλλουνου παιδι και δεν ηταν δικο του , σαλταρε και τους εφαγε ολους μαζι κ μετα αυτοκτονησε

      1. κλασικη φατσα χρισαβγιτη του κινέζου λαδέμπορα αβούρη ααρών

    2. πόσο φυσιολογικό είναι ένας 18 χρονος να θέλει να γίνει αστυνομικός?….οι απαντήσεις είναι 3….

    3. δεν θα πάρ τζιπακ να τραβά σακάτ προς το κουλουνάκ να γένειι καιι αυτός Ελιτ…Πολιτικοί (δικαιοσύνη αφού ελέγχεται από τους πολιτικούς)–αστυνομία παρακράτος και μαφία υπόκοσμος…είναι συγκινονούντα δοχεία.
      Υπάρχουν εξαιρέσεις

    4. Ε,ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΣΕΡΙΦΗΣ.ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΥΨΕΙΣ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

    5. Πωωωω τι κάνουν για τα φράγκα? Τελικά καλά λένε οι αστυνομικοί είναι χειρότεροι για τα φράγκα από τους πολιτικους!Αυτοί θα σώσουν το λαό από τους κλέφτες τους πολιτικους? χαχαχα…εδώ γελάμε….Γι αυτο η αστυνομικοί είναι πάντα η διαχωριστική γραμμή μεταξύ του απλού λαού…και των Ελίτ που κλέβουν των λαό…Ξέρουν ποίους έχουν δίπλα τους….Εβραίοι σου λέει μετά….αυτούς γυαλίζει το μάτι τους….Δώσ τους καμιά αύξηση Τσιπράκο(και όλο το πολιτικο βιομηχανικο μιντιακο συστημα στους αστυνομικους) γιατι τα φιλαράκια σας θα σε φάνε λάχανο…πινάσανε τα σκυλιά ρε Τσομπάνι που λενε και στο χωριό και δεν θα πάνε στα πρόβατα!!!….Μπεεεεεε…Ουστ αλήτες….κοπριές

    Comments are closed.