ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΤΗ (Κιλοβατώρες) … !!! Έτσι ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ οι ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΣ!!!

    Κοινοποίηση:
    dei-logariasmoi

    ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 2.000 ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΕΣ…ΚΑΙΓΕΤΑΙ

    Κατά 23% αυξάνει το κόστος τΗς κιλοβατώρας για όποιον περάσει το φράγμα των 2.000, χωρίς να υπολογίζονται οι λοιπές χρεώσεις που προσαυξάνουν το λογαριασμό έως 76% προ φόρων !!!

    Με μεγάλες προσαυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος, που αφορούν κυρίως τους χειμερινούς μήνες, από τον Δεκέμβριο έως τον Μάρτιο, έρχονται αντιμέτωπες μεγάλες κατηγορίες καταναλωτών.

    Οι χρεώσεις, οι οποίες κλιμακώνονται ανάλογα με την κατανάλωση, δεν αντιστοιχούν απλώς στα ποσά που εισπράττει η ΔΕΗ ή άλλος πάροχος για την αξία του ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά και στις «λοιπές χρεώσεις» που προσαυξάνουν τον λογαριασμό έως και κατά 76% -μάλιστα- προ φόρων.

    Ο χειμώνας φέτος ήταν πολύ βαρύς και το πετρέλαιο θέρμανσης πανάκριβο λόγω και της αύξησης του ειδικού φόρου κατανάλωσης.

    dei1

    Έτσι, χιλιάδες ήταν τα νοικοκυριά που αύξησαν τη χρήση άλλων θερμαντικών μέσων (ηλεκτρικά καλοριφέρ, ηλεκτρικές κουβέρτες, αφυγραντήρες ή κλιματιστικά) με αποτέλεσμα να «γράψει» και περισσότερες κιλοβατώρες το ρολόι της ΔΕΗ. Πολλοί ήταν αυτοί που «έσπασαν το φράγμα». Ποιο είναι αυτό; Οι 2000 κιλοβατώρες ανά τετράμηνο.

    Όπως φαίνεται και στα στοιχεία που ακολουθούν, το πραγματικό κόστος μιας κιλοβατώρας αν προστεθούν και οι φόροι και οι λοιπές χρεώσεις, κυμαίνεται από 0,1695 ευρώ έως 0,17056 ευρώ για όσους έχουν κατανάλωση (στο κανονικό τιμολόγιο) έως και 2000 κιλοβατώρες το τετράμηνο. Για όσους ξεπεράσουν αυτό το όριο, η χρέωση εκτοξεύεται στα 0,20645 έως 0,209745 ευρώ. Πρόκειται για «καπέλο» της τάξεως του 23% στο σύνολο του λογαριασμού.

    Συνεπώς, όποιος περάσει τις 2000 κιλοβατώρες στο τετράμηνο… καίγεται. Ιδού και τα ποσά που το αποδεικνύουν. Σημειωτέον, οι πίνακες δεν περιλαμβάνουν ούτε τα δημοτικά τέλη και φόρου που επίσης εισπράττονται μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ, ούτε και το τέλος υπέρ της ΕΡΤ.

    dei2

    Οι υπολογισμοί αφορούν σε τριφασική παροχή για 120 ημέρες κατανάλωσης και περιλαμβάνονται όλες οι «μονοπωλιακές χρεώσεις» και οι φόροι που βαραίνουν το ηλεκτρικό ρεύμα.

    Στον δεύτερο πίνακα, υπολογίζεται το πραγματικό κόστος ανά κιλοβατώρα αλλά και η αναλογία των ειδικών χρεώσεων επί της αξίας του ηλεκτρικού ρεύματος. Έτσι, φαίνεται και η ζημιά για την «τσέπη», κάθε φορά που ξεπερνά κανείς τις 2000 κιλοβατώρες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Παμε σε αλλο παροχο οσο ειναι καιρος αδερφα.Ερχονται μεγαλα τσιβια.

    2. ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ.εγω εχω φυγει εδω και ενα μηνα!!

    3. Χρόνια τώρα έχω τα φωτοβολταϊκά στη στέγη και δεν πληρώνω στους κρετίνους δραχμή.Μου κόστισε αρκετά λεφτά αλλά άξιζε τον κόπο.Ακόμα και τις μέρες με συννεφιά η μπαταρία δίνει αρκετό ρεύμα για υπολογιστή και τηλεόραση όλη μέρα.Λίγο ξεχιόνισμα χρειάζονται το Χειμώνα αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί το Χειμώνα δεν πάω στα κτήματα και είμαι αραχτός.Σας είχα πει εδώ και χρόνια να φύγετε από τις πόλεις και να κάνετε τα κουμάντα σας στα χωριά,όπου αν έχεις φτιάξει την καβάντζα σου γίνεται να ζήσεις μια ήρεμη αλλά σαφώς στερημένη από περιττά έξοδα και τεχνητές ανάγκες ζωή.Ούτε δεξιά,ούτε αριστερά με ενδιαφέρει εδώ.

    4. Aν ήμουνα τρομοκρατική οργάνωση θα σκότωνα μόνο συνδικαλιστές, και πρώτα από όλους, αυτούς της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ …καθάρματα, αποβράσματα, βρωμιάρηδες, λεχρίτες.

    5. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝΕ ΡΕ ΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ? ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΓΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ? Ε? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΡΑΧΜΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ, ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΠΩ ΠΩ ΝΥΣΑΦΙ ΠΙΑ.

    6. Μία ερώτηση σε όλους εσάς που κατηγορείται την ΔΕΗ. Αφού βρίζετε και δεν σας αρέσει η ΔΕΗ γιατί δεν αλλάζετε πάροχο???. Έχει άλλες δέκα εταιρίες πλέον στην Ελλάδα που πουλάνε ρεύμα στην αγορά. Άρα αν δεν σας αρέσει πάτε αλλού. Γιατί δεν το κάνετε????. Απλά δεν τολμάτε να αλλάξετε γιατί αυτές οι εταιρίες είναι ιδιώτες και στον ιδιώτη δεν τολμάς να μην πληρώσεις γιατί την επομένη δεν θα έχεις ρεύμα. Δεν σηκώνει μαγκιές εκεί. Σε κόβουν και τέλος. Δεν υπάρχει κοινωνική πολιτική στις ιδιωτικές εταιρίες. Όπως γίνετε και στην τηλεφωνία. Για το ρεύμα φωνάζετε όλοι, για το τηλέφωνο φωνάζει κανείς. Το τηλέφωνο πληρώνετε. Από όλους. Αν η ΔΕΗ πάει σε ιδιώτες θα σωθεί. Από ποια άποψη. Θα εισπράξει επιτέλους από όλους αυτά που τις χρωστάνε. Γύρω σε 3 δις. Ποιοι την χρωστάνε. Μεγάλες επιχειρήσεις, υπουργία, δήμοι τα οποία τώρα δεν μπορεί να τα εισπράξει τώρα γιατί κάθε κυβέρνηση κάνει τα παιχνίδια της με την ΔΕΗ. Α, και μην ξεχνιόμαστε, ότι πληρώνουμε όλοι μας σε τρίτους στους λογαριασμούς της ΔΕΗ πληρώνονται ακριβώς τα ίδια και στους λογαριασμούς των ιδιωτικών εταιριών παρόχων ρεύματος.

    7. Οσοι εχουν κοινωνικο τιμολογιο δεν συμφερει το νυχτερινο!!Μονο που δεν στο λενε!Χρεωση κοινωνικου τιμολογιου απο 0,03994 εως 0,04046 και νυχτερινου 0,06610 ανα κιλοβατωρα!!Συν παγια χρεωση του νυχτερινου 1,97!

    8. ΡΕΥΜΑ 80 ΦΟΡΟΙ 140 ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ!!!!

      1. Μια απτα ιδια για τα κοματικα γιδια.

    9. Και η “αριστερή” κυβέρνηση τι κάνει για να προστατεύσει τους φτωχούς πολίτες; Αλλά ξέχασα αυτή νοιάζεται μόνο για τις ισλαμικές λαθροκατσαρίδες. Ψόφο σε όλους τους προδότες !

    10. Μα καλά τώρα το πήρε χαμπάρι ο κόσμος ότι τούς κλέβει η ΔΕΗ;…τόσο καιρό τά χάπατα δέν έβλεπαν τί καί πώς τό πλήρωναν;
      Τό πρώτο μεγάλο “κόλπο” ηταν όταν τό δημηνιαίο λογ/σμό τόν έκαναν τετραμηνία.[φάτε έτσι τίς υπερχρεώσεις για τήν υπερκατανάλωση]. Τό δεύτερο ήταν μέ τίς ΑΠΕ [φωτοβολταϊκά κλπ.] που υποχρέωσαν τήνΔΕΗ νά αγοραζει την kwωρα 4.0 ευρω, καί νά τήν πουλάει 0.096!!![καλό;…] Τό αλλο παραμύθι μέ τήν κλιματική αλλαγή, μάς υποχρέωσε νά πληρώνουμε γιά τους ρύπους τού λιγνίτη, λές καί η Πτολεμαϊδα είναι υπευθυνη γιά τίς βροχές στή βολιβία!..μιλάμε γιά μεγάλο πάρτυ χαρατσιών που δέν ξέρουμε καί πού πάνε.[Ισως ο ΓΑΠ,αυτός ντέ μέ τά μνημόνια,κάτι ξέρει καί γιά τίς ΑΠΕ, καί ποιές εταιρείες τά κονομάνε από αυτές, καί εν τέλη χέστηκε γιά τό ποιός πληρώνει τό μάρμαρο σέ αυτή τή χώρα, γιατι μέ τό αμερικάνικο διαβατήριο έχει καί μιά ασυλία, εκτός από ηλιθιότητα]…βάλτε τώρα τα νησιά, τά καλώδια μεταφοράς, τήν ντέ καί καλά αλληλεγγύη, καί μετά ξαναψηφίστε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ,κλπ. ουρές!…καί όλο αυτό τό “δημοκρατικό τόξο” που μάς έχει χώσει τό βέλος του εκεί απ’οπου μόνο νά τούς κλάσουμε αξίζει.

    11. Μόλις άνοιξα το λογαριασμό έπαθα σοκ δε μπορούσα να πιστέψω το ποσό.Κάνω οικονομία προσέχω όσο μπορώ και μας βάζουν να πληρώνουμε πολλά παραπάνω είναι τραγική η κατάσταση που θα πάει αυτό ας γίνει κάτι να πληρώνουμε μόνο το ρεύμα που καταναλώνουμε τίποτα παραπάνω.Πόσο να αντέξουμε…

    12. ΕΧΩ ΠΑΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΗ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ, ΣΕ ΕΞΟΧΙΚΟ, ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ, ΕΝΤΕΧΝΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΙΑ ‘ΑΠΩΛΕΙΑ’ (ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ‘ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΟΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ’), ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΜΕΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΙΜΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΟΙΚΙΣΚΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΤΣ ΜΗΝΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ – ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ – Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΜΕΤΡΗΤΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΣΕ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ, ΧΕΙΜΩΝΑ,. ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΔΔΗΕ ΣΤΗ ΔΕΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑΝ ΣΑΝ ΣΩΣΤΟ, ΒΓΗΚΕ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΟ. ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ‘ΠΟΡΙΣΜΑ’ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΑΛΩΤΗ, ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 800 ΕΥΡΩ, ΑΝΑΒΟΛΗ ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΕ ΑΟΡΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ (ΠΟΥ Η ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ‘ΑΠΩΛΕΙΑ’ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 200 ΕΥΡΩ), ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΥΝΕΠΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ‘ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΗΣ’, ΑΛΛΑ 4000 ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΘΩΟ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ‘Η ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΞΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.

    13. να μη πληρωσει κανεις και να δεις πως θα ριξουν τις τιμες.Η κυβερνηση,παει περιπατο.Απο αυτά τα σκατόπαιδα μη περιμενετε τιποτα.Μονο λογια και υποσχέσεις ….ε!!!οι εκλογες ερχονται …ψευτοαριστερα σκυβαλα.

    14. 250 αξια ρευματος και 230 λοιπα τελη (νησια, παραμεθοριος, πολυτεκνοι, χοτ σποτς, ερτ, δημος κλπ)..ο στειζα κανει κοινωνικη πολιτικη με τα πενιχρα μας εισοδηματα μεχρι να φτωχοποιηθουμε ολοι!

    15. Εχω 2 ηλικιωμενους γονεις με σοβαρα προβληματα υγειας (πατερα γλαυκωματικο – σχεδον τυφλο και μητερα με κινητικα προβληματα) και τους ηρθε δεη 640€!
      Ναι μεν ζεσταινονται με θερμοσυσωρευτη (αυτον με τα πυροτουβλα) …αλλα το ποσο μου φανηκε υπερβολικο!
      Η αξια του ρευματος ειναι 400€!
      Τα υπολοιπα: Ετμεαρ 157€!…για τα νησια 56€!…και τα αλλα για δημο, ερτ, κτλ.
      Οταν πηγα στη δεη και τους λεω τι ειναι το ετμεαρ, μου λενε για τους ρυπους των εργοστασιων της δεη…!
      Εν ολιγοις…οι ανθρωποι ειναι αρχικλεφταραδες!

      1. Ρε αρχιτρολ εσυ μεχρι προ ολιγου μας ελεγες οτι ζεις στο ΑΜΕΡΙΚΑ.

    16. Εαν δίνετε μόνοι σας τη μέτρηση για το λογαριασμό ανάμεσα στους εκκαθαριστικούς, τον ΕΝΑΝΤΙ, τότε οι 2000 ισχύουν για το δίμηνο και όχι το τετράμηνο. Αναγράφονται οδηγίες για τον τρόπο επάνω στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

    17. Έτσι, αγοράστε τώρα KUMTEL σαν ζώα να σας έρθει γερή η κατραπακιά.., δεν σας άρεσε το πετρελαιάκι, ε;

    18. Παρατήστε τη μίζερη ζωή στις πόλεις και τραβάτε στα χωριά σας.Οι κάτοικοι της πόλης είναι σαν τα γελάδια που τα αρμέγουνε πρωί και βράδυ.Βάλτε κανένα φωτοβολταϊκό και καμία ανεμογεννήτρια στη σκεπή και γράψτε στ’@@ σας τα σιχαμερά κοράκια της ΔΕΗΣ και της αριστερής κυβέρνησης του κώλου.Λες και στην πόλη τι κερδίζετε;Δορυφορική και 4g έχει πια και στα χωριά.Άντε πια με αυτά τα καθάρματα της αριστεράς και του Τσίπρα του εθνοπροδότη του ηλεκτρικού.

      1. Πες τα xρυσόστομε έριξα μαύρη πέτρα και δεν είχα χωριό. Δυστυχώς αρκετοί από δαύτους θα προτιμήσουν να «την κάνουν» στο εξωτερικό, παρά να γυρίσουν στα χωριά τους…

    19. Να την παρουν ιδιωτες να πανε στο διαολο συνδικαλιστες κ οι λοιποι τεμπελχαναδες με τους παχυλους μισθους και το δωρεαν ρευμα σε οσους δουλευουν στην ΔΕΗ. Εμπαινε τροικα εδω κ τωρα να πουληθει σε ιδιωτες το μπουρδελο η ΔΕΗ.

    20. Όσοι λέτε ότι θα πρέπει να δώσουμε τη περιουσία μας σε ιδιώτες για να πληρώνουμε λιγότερα , είστε ρουφιάνοι , η , ηλίθιοι .
      Δηλαδή δεν σας περνάει από το μυαλό σας ότι επίτηδες έκαναν το ΟΛΟ δημόσιο ΑΧΡΗΣΤΟ για να το δώσουν σε ξένους όπως έκαναν με λιμάνια αεροδρόμια κτλ κτλ και όπως θα κάνουν εάν δεν τους σταματήσουμε και με την ιδιωτική μας περιουσία ;
      Το κακό είναι με σας ότι ψηφίζετε !
      Κάντε μας την χάρη να αυτοκτονήσετε εάν δεν μπορείτε να μείνετε μακρυά από τις κάλπες .

    21. Για ψαξτε λιγο και τα τιμολογια των εναλλακτικων παροχων και πηγαιντε εκει που συμφερει περισσοτερο.Τα ιδια γινονταν και με τον ΟΤΕ και σιγα σιγα ηρθε στα ισα του οταν παρουσιαστηκαν οι αλλες εταιριες και εσπασε το μονοπωλιο.Και οταν πουληθηκε (ναι στους παλιογερμαναραδες,αφου οι ελληναραδες συνδικαλησταρχοι ηταν αχρηστοι) εστρωσε ακομα περισσοτερο.Τωρα παιρνεις για βλαβη και ερχονται να την φτιαξουν ενω παλια οταν ο ΟΤΕ ηταν μονοπωλιο και δημοσιος ερχονταν οταν δεν βαριοντουσαν και μονο ΣΚ για να πληρωνωνται υπερωριες.Ε λοιπον και εγω λεω ναι να ιδιωτικοποιηθει η ΔΕΗ,να εξαφανιστουν οι Φωτοπουλοι,και να δειτε πως ο ανταγωνισμος θα μας ωφελησει.Στην Ελλαδα οτι ειναι κρατικο=αραλικι κομματικο.Βλεπε ΕΡΤ που εχουν μαζευτει τα κομματοσκυλα,παιρνουν παχυλους μισθους,και κανενα δεν νοιαζει η αποδοση=τηλεθεαση.

    22. ΕΕΕΕΕΕΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΟΟΟΟΟΛΟ ΜΕΣΑ ΟΛΟ ΠΙΕΙΤΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ ΟΟΟΟΟΛΟ ΛΕΜΕ! ΚΑΤΣΕ ΕΛΛΗΝΑ Κ ΔΕΣ ΣΑΡΒΑΗΡΒΟΡ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΟ ΑΞΙΖΕΙΣ

    23. Μπαίνεις στο νυχτερινό τιμολόγιο, που οι χρεώσεις είναι 30% μικρότερες, χρησιμοποιείς τις ηλεκτρικές συσκευές με φειδώ και μόνο στις ώρες του νυκτερινού τιμολογίου, δεν βάζεις ηλεκτρικές σόμπες που <> πολύ ρεύμα, χρησιμοποιείς σόμπες υγραερίου , μαγειρεύεις σε εστία υγραερίου, ξεχνάς τα ψητά ,γιατί ο φούρνος θα σε <>,γενικά <> από παντού το ηλεκτρικό ρεύμα, που κατάντησε είδος πολυτελείας… επίσης ,όσο μικρότερη κατανάλωση έχεις σε ρεύμα ,τόσο μικρότερες χρεώσεις έχεις σε Υ.Κ.Ω και άλλους φόρους…και μη χειρότερα…

    24. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ , ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 1500 ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΕΣ ΣΕ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΥΚΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 15 ΕΥΡΩ , ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ 2000 ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΕΣ 85ΕΥΡΩ . ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 1500 ΠΟΤΕ , ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΨΑ 900 ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ 2080 ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΥΚΩ 85 ΕΥΡΩ .ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ Α…..ΔΙΑ ΜΟΥ , ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΕΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΝΟΜΑ ΑΛΒΑΝΟΥ . ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ .

    25. Σε εμενα ερχεται μονιμως φουσκωμενος λογαργιασμος πανω απο 2000 κιλοβατωρες επειδη εχει χαλασει ο μετρητης της ΔΕΗ και δεν γραφει νυχτερινο. Εχουμε ειδοποιησει τη ΔΕΗ αλλα δεν εχει αποκατασταθει ακομα. Ειναι τωρα εδω και 6 μηνες αυτη η κατασταση. Παλιοξεφτιλες εκει στη ΔΕΗ.

    26. Αλλαξτε παροχο για αρχη και κατι θα γινει(15%εκπτωση εκανε η δεη σε οσους πληρωνουν κανονικα αφου εχασε αρκετους πελατες δηλ)

    27. πραγματικά αυτό είναι απάνθρωπο σε εμάς ο λογαριασμός ήταν φουσκωμένος. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η αριστερά έχουν βάλει ένα κάρο φόρους στο ρεύμα. νομίζω ότι ο πίνακας είναι λάθος νομίζω ότι πάνω απο 2000 οι φόροι φθάνουν και το 80% για άλλη μια φορά δείχνει γιατί η αριστερά είναι μία ομάδα κλεφτών π.χ. ΠΑΣΟΚΟΙ και τώρα ΣΡΥΙΖΑΙΟΙ αυτοί τα έκαναν όλα αυτά γιατί δεν απελευθέρωσαν την αγορά πράγμα που θα έκανε τις τιμές πολύ χαμηλές αλλά κάποιοι θα έχαναν τους παχουλούς μισθούς τους στο δημόσιο

    Comments are closed.