ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ! ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ: «ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ” – ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΒΑΤΟ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

    Κοινοποίηση:
    maxresdefault

    Με απόφαση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής, υποστράτηγου Αλκιβιάδη Ασημακόπουλου, απαγορεύονται οι συναθροίσεις σε συγκεκριμένη περιοχή της Αθήνας, και ειδικότερα στα Εξάρχεια και το Κολωνάκι, όπου είχαν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις αφενός της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) και αφετέρου των αναρχικών για αύριο το απόγευμα.

     Η απαγόρευση ισχύει από αύριο (Πέμπτη) το πρωί στις 6, μέχρι τα μεσάνυχτα.

    Η απόφαση αναφέρει:

    Δεν επιτρέπεται για λόγους δημόσιας ασφάλειας, κατά το χρονικό διάστημα από 06:00 ώρα εως την 24:00 ώρα της Πέμπτης 29-06-2017, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή του Δήμου Αθηναίων που περικλείεται από τις οδούς: Λ. Αλεξάνδρας & Πατησίων (28ης Οκτωβρίου), αριστερά Πατησίων (28ης Οκτωβρίου, συμπεριλαμβανομένων και των δυο ρευμάτων κυκλοφορίας αυτής), αριστερά Χαλκοκονδύλη, δεξιά Κάνιγγος, αριστερά Βερανζέρου, δεξιά Ακαδημίας, αριστερά Κανάρη, Πλατεία Φιλικής Εταιρείας (όλη η επιφάνεια της Πλατείας και τα εφαπτόμενα πεζοδρόμια αυτής), συνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμ, αριστερά Μαρασλή, δεξιά Σουηδίας, αριστερά Αναπήρων Πολέμου, δεξιά Μ. Μερκούρη, αριστερά Κόνιαρη, αριστερά Λ. Αλεξάνδρας έως τη συμβολή της με την Πατησίων (28ηςΟκτωβρίου), συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της περιοχής.

    Η πραγματοποίηση ή η απόπειρα πραγματοποίησης συνάθροισης ή πορείας στην εν λόγω περιοχή κατά το προαναφερθέν χρονικό διάστημα θα αντιμετωπίζεται με κάθε νόμιμο μέσο, οι δε συμμετέχοντες σε τέτοια συνάθροιση ή πορεία θα διώκονται για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 171 Π.Κ. και άλλων συναφών διατάξεων.
    Η ΠΟΑΣΥ και ο πρόεδρος Γρηγόρης Γερακαράκος υποστήριξε ότι αν και η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη η δημοσιοποίηση της απόφασης για απαγόρευση αλλάζει τα δεδομένα και όπως είπε δεν θα πάει κόντρα στο νόμο και έτσι δεν θα πραγματοποιηθεί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Γερακαράκο, όταν στην περιοχή αυτή αφήνεις απροστάτευτους τους ΄Ελληνες πολίτες που σε πληρώνουν για την ασφάλειά τους, ενώ παράλληλα προσφέρεις κάλυψη στους ταραξίες που προκαλούν καταστροφές (με μολότωφ, πέτρες, κοντάρια) και θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ;;;;; Δεν κατάλαβα, δηλαδή … Υπάρχει περιοχή μέσα στην Ελληνική Επικράτεια που δεν είναι προσβάσιμη και ασφαλής στους νομοταγείς πολίτες, στην οποία δρούν ανεξέλεγκτα και ανενόχλητα συμμορίες κακοποιών ;;;;;
      Τί ακριβώς λογίζεται ως “νόμος” για σας “κύριοι” ;;;
      Δηλαδή, αύριο θα επιτρέψετε σε άλλες παραβατικές ομάδες να δημιουργήσουν τα δικά τους άβατα, από τα οποία θα αποκλείονται οι ΄Ελληνες πολίτες και θα απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις ;;;
      Κι έρχεστε μετά και κατηγορείτε την χούντα, για απαγορεύσεις συγκεντρώσεων , ρε αρχιφασίστες …
      Θα ήθελα πολύ να δώ, πώς θα αντιμετωπιζόταν μία ομάδα σκληροπυρηνικών του κάθε κόμματος (ν.δ. , πα.σο.κ., χρυσής αυγής, κ.κ.ε. κλπ), εάν αποφάσιζε να δημιουργήσει το δικό της άνδρο – άβατο … Θα επεμβαίνατε ή δεν θα επεμβαίνατε να τους διαλύσετε ;;;
      Ε.Λ.Ε.Ο.Σ. Π.Ι.Α. !!!
      Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ …
      Α.Ι.Σ.Χ.Ο.Σ. !!!

      1. ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΛΥΤΟΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ

    2. KAI ME TH BOYΛΑ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΜΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ.

    3. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΙΟ FASISTIKO ΝΟΜΟ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ; ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΒΑΤΑ. -ΚΡΑΤΗ ΕΝ ΚΡΑΤΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ .ΕΔΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ε; ΠΑΛΙΟΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ; ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.
      ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ .ΑΝ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΝΑ ΤΣΕ ΓΚΕ ΒΑΡΑ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΝΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ…

    4. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ Π@@ΤΣ@Σ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΧΩΡΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΙΑΣΩΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑΡΙΚΟΥ.

    5. Άβατο και με τη βούλα !!! Τι δεν καταλαβαίνεις ;;; Πρέπει να ζητήσουν οι αστυνομικοί άδεια απο τους αναρχικούς. Μονο αυτοί ειναι οι αρμόδιοι Να επιτρέψουν κατι τέτοιο στη συγκεκριμένη περιοχή !!!

    6. απλυτοι , αντε καντε καμμια πιπα στο αφεντικο σας τον Τοσκα τωρα , παρακρατικοι ρουφιανοι. Η καυλα ομως θα ειναι οταν ο συριζα θα βαζει μπουζου τον Θεοφιλου , σκετη καυλα.Αντε τωρα να μαζεψετε κανα σκουπιδι να βοηθησετε το κρατος σας και την κυβερνηση σας παλιοχαφιεδες. Κλασανε οι αναρχικοι και βγηκατε εσεις γαμω το συριζα σας .

      1. Βάζεις σαλάμια από πίσω και τον έχεις πλυμμένο-ξηρισμένο ή είχες καμιά παστρικιά στην οικογένεια και πήρες παράδειγμα; Ότι και να είναι δεν είναι για να περιφανεύεσαι, είδατε το Gay Pride και έχετε ξεσαλώσει όλες οι ανωμαλάρες.

    7. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΑΒΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΕΠΙΔΗ ΚΑΤΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ; ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ Η ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ.

    8. Και επισημως κομματοσκυλο ο γερακαρακος,καλα σας κανουν και σας κοβουν απι το μισθο,ου ρε

    9. Σε λιγο θα βγει ανακοινωση του Τοσκα που θα λεει , οπως παρακαλουνται οι κυριοι αστυνομικοι να μεταβουν στα εξαρχεια για να τους πηδηξουνε οι κουκουλοφοροι. Οποιος αστυνομικος δεν σκυψει θα περναει ΕΔΕ ! Η πλακα ειναι πως ο Τοσκας τους ξεφτιλιζει υποστηριζοντας τους κουκουλοφορους και αυτοι εξακολουθουν να υπακοκουν εις τας εντολας του υπουργου της κουκουλας. υγ. Αστυνομικοι , ξερετε εσας που ο υπουργος Τοσκας σας εχει γραμμενους στα αρχιδια του , αυριο να ριξετε μπολικα χημικα και να δειρετε εργατες.. Εξαλου ειτε χτυπησετε διαδηλωτες ειτε οχι , παλι γραμμενους στα αρχιδια του σας εχει ο Τοσκας.

    10. Γιατί το καθεστώς των εξαρχείων δεν είναι κόντρα στο νόμο;

    11. δε πα να πνιγειτε! κοταρες!!

      ουστ! !

      ποταπα ανθρωπακια, πιστα στο συστημα! ας προσεχατε λοιπον οταν σας το βαζουν, μη κλαιγεστε!!!

    Comments are closed.