ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ – ΤΙΝΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΑΛΤΟΣ ΚΗΦΗΝΑΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΘΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

    Μείζον εθνικό ζήτημα τα έκτροπα στην Τούμπα λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού.

    Λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου αγώνα, ρολό ταμειακής μηχανής σαν αυτά που χρησιμοποιούνται για να φτιάχνουν ατμόσφαιρα στα γήπεδα κόντεψε να βγάλει το μάτι του προπονητή των ερυθρολεύκων, Ραούλ Γκαρθία.

    Το αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσει αμέσως η ομάδα από το γήπεδο μετά την προτροπή του αντιπροέδρου, κ. Σάββα Θεοδωρίδη και αυτή τη στιγμή να κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ με αφαίρεση βαθμών, χρηματικό πρόστιμο κτλ κτλ.

    Τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 32 χρόνια μόνο ένας τρελός θα μπορούσε να στείλει τον αντίπαλο προπονητή στο νοσοκομείο κάνοντας δώρο στην ΑΕΚ που καραδοκεί.

    Την ίδια στιγμή, είναι κοινό μυστικό στην συμπρωτεύουσα ότι Σκοπιανοί πράκτορες συνεπικουρούμενοι από τούρκους αλωνίζουν τη βόρεια Ελλάδα δημιουργώντας χάος. Οι Σκοπιανοί σίγουρα δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να βγει στους δρόμους ο λαός της Μακεδονίας πανηγυρίζοντας ένα πρωτάθλημα  που θα μονιάσει τους πάντες.

    Φίλοι του ΠΑΟΚ, βρείτε τους βαλτούς κηφήνες των Σκοπιανών που κάνουν κακό στην ομάδα και στο ελληνικό Έθνος και πετάξτε τους έξω από τη χώρα. Σαπίστε τους στο ξύλο όπως κάνατε στους λαθρομετανάστες Πακιστανούς στην Αθήνα.

    Δείτε φωτό και βίντεο από το χάος που έχει προκληθεί στην Τούμπα:

    SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

    5_156

    SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÏÔÉÏÍ ÔÅÁÌ)

    SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÏÔÉÏÍ ÔÅÁÌ)

    5_156

    SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

    SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

    SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

    image1

    Δείτε LIVE τί συμβαίνει τώρα στην Τούμπα:

     

    Πηγή φωτό: eurokinissi

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    59 Σχόλια

    1. Aπο νοσοκομειο σε νοσοκομειο ετρεχε ο μπουλης της ισπανιας για να δει τι επαθαν τα χειλακια του…ΑΙΣΧΟΣ…

    2. Ωραία ομάδα στηρίζετε στο μακελειό…οπαδούς με βουλγαρική σημαία…Βούλγαροι που δολοφόνησαν τον Παύλο Μελα!!!!
      Ένας είναι ο εκπρωσοπος της Μακεδονίας..
      ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ

    3. Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΤΟΥ ΠΑΟΚ !!ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗΣ !!!ΟΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΟ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ “ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ”ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ!!! ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ…ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ !!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ !!!! ΖΗΤΩ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ , ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ, ΖΗΤΩ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚΤΖΗ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟΣΧΙΣΗ
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΕΙΔΑΤΕ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ…) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΔΑΦΗ …ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΟΠΟΤΕ ΑΙΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΕΡΟΔΙΑΟΛΟ ΤΟΝ ΑΛΑΧ ΣΑΣ!!!

    4. Γελανδ και οι πετρες…
      Τα πραγματα ειν’απλα.
      Ο γαυρος… φετος δεν βλεπεται…
      και για να μην υπαρχει διασυρμος …ειπε ο χοντρος στον γερο-σαββα…” με την πρωτη ευκαιρια παρε την ομαδα και φυγε”…!
      Αν ειστε μεγαλη ομαδα ρε γαυροι…παιξτε μπαλα ρε και κερδιστε ή χαστε.
      Θρυλος και κουραφεξαλα…!

      Υ.Γ. 1000%… το κωλοχαρτο (το οποιο εφυγε απ’τα 5 μετρα και απο χαμηλα) δεν το πεταξε Παοκσης!

    5. Δηλαδη το μπουκαλι μπυρας ειναι το ιδιο με το χαρτι?

    6. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΚΙΜΑΔΕΣ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ -3 ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
      ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ 2050. ΓΥΦΤΟΙ

    7. Ειναι το ιδιο ρε μασκαραδες ενα κουτι μπυρας απο κοντα με ενα ρολο χαρτι απο μακρια? Και ειναι το ιδιο ρε μασκαραδες υποκριτες, να πεφτει ΕΝΑ μονο κουτι μπυρας κατευθειαν πανω στον στοχο, με το να πεσουν εκατονταδες η χιλιαδες χαρτια παντου? Στην πρωτη περιπτωση υπαρχει δολος, στην δευτερη οχι.Υπαρχει καποιος νομος που απαγορευει το ριξιμο χαρτιων στην Ελλαδα? Η πουθενα αλλου στον κοσμο?

      Ρε μα εχετε και δικαιωμα να ψηφιζετε? Βοδια ε βοδια!

    8. ΣΙΓΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ!!!ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ Ε ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΥΘΕΩΣ ΠΛΑΓΙΩΣ!!!

    9. Ρε δωσίκωλε τα έχεις χαμένα εντελώς;

    10. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

      ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ

      ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ

    11. Η Θεσσαλονίκη είναι ΑΡΗΣ. Η Μακεδονία ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ.

    12. Άσε ρε τούρκε μπινέ που θέλεις και πρωτάθλημα με τον απατεώνα τον Σαββίδη. Νύχτα θα φύγει και η Δ εθνική θα σε περιμένει. Αυτά τα καραγκιοζιλίκια τα έκανες πέρσι με το βάζελο, πάρτα τώρα να γουστάρεις. Η Θεσσαλονίκη είναι ΑΡΗΣ. Και η Μακεδονία ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ.

      1. κανε ονειρα σκουλικι , νυχτα θα ειναι που θα αφανιστειτε.
        παρασιτα ε παρασιτα, βλεπετε ΠΑΟΚ και ξυπνατε.
        πουθεναδες.
        ευτυχως δειχνεται απο φετος τον αληθινο σας εαυτο, ετσι το τσιρακι του ΠΟΚ.

      2. Άσε ρε εβραίε μπινέ που θέλεις και σουπερλίγδα με τον απατεώνα τον καρυπίδη. Νύχτα θα φύγει και πάλι η Δ εθνική θα σε περιμένει. Αυτά τα καραγκιοζιλίκια τα έκανες πέρσι με τον κατσικανιάρη αλενατόρε, πάρτα τώρα να γουστάρεις. Η Θεσσαλονίκη είναι ΠΑΟΚ. Και η Μακεδονία ΠΑΟΚΑΡΑ.

      3. Μπες στην τρυπα σου ρε βρωμοσκουληκο…
        Ανυπαρκτε …αρουλη…

    13. Εν τω μεταξύ δεν έχω ακούσει κάποιον παοκτζή να λέει πως είναι τουλάχιστον βλάκας αυτός που πέταξε το ρολό και έδωσε αφορμή στους γαύρους να τη κοπανήσουν αλώβητοι, αλλά τα έχουν με τους κόκκινους..
      Εμπρός αδέλφια ,όλοι στο δρόμο που χάραξε ο Ιβιτς!!!!!! (πόσο εύκολα ξεχνάει ο άνθρωπος τελικά)

    14. σωστοοοος 100% , η ομαδα κοκκινος οχετος που βρωμισε και κατεστρεψε το ελληνικο ποδοσφαιρο πρεπει να παρει το πρωταθλημα ανανδριας , υποκρισιας , ηθοποιιας και θεατρου …..ΥΓ. περσι βεβαια τα ιδια εκανε και ο ΠΑΟΚ με τον ΠΑΟ.

    15. TIS MANES SAS POU GAMOUSANE OI AMERIKANI NAUTES TOUS GNORISATE?MPASTARDA APO TON PEIREA!!!STIN TROUMPA GAMIMENI!!!!APOSXISI TORA FTANI PEIA TO KATESTIMENO TIS POUTANAS TIS A8INAS !!!!EMEIS EIMASTE MAKEDONES! PROSFIGKES PONEMENI!!!GAMIETE OI A8INA
      APOSXISI TORA SIMERA OXI AURIO

      1. Bλέπεις παλιομαλάκα γιατί δεν σηκώνουμε κεφάλι σαν χώρα; Για το γεγονός πως αντί να πεις πως ένα πατατοκέφαλος έριξε μια ταινία ταμειακής μηχανής που ζυγίζει 350 γραμμάρια περίπου (άρα κάτσε να στη ρίξω εγώ εσένα να δεις αν πονάει) και να το καταδικάσεις σου φταίει η Αθήνα. Η ΑΕΚ έχει συνεχίσει δύο φορές να παίξει στην Τούμπα πανύβλακα, μια με το λοστό που έφαγε ο Ασουνσάο δεν το είχε διακόψει καν και μια που κάψατε το Σάχα με το καπνογόνο και είπαμε να συνεχίσουμε να μην τιμωρηθείτε κομπλεξικέ. Πρόπερσι ο Παππάς παρότι χτυπήσατε τον Σίλβα το συνέχισε. Βλέπεις πόσο κουφιοκέφαλος είσαι; Κι οι βουλγαρικές σημαίες πριν τι ήταν; Ποιοί προκάλεσαν τα δύο άπλυτα να κάνουν αυτή την κίνηση;

      2. Ηρεμα περιεργε… Απο την πολλη αποσχιση θα φύγει κανας πόντος από το καλσον

    16. Όλοι εντός και εκτός Ελλάδας ξέρουν τι εστι ΟΣΦΠ.
      Η Ε. Ο που “μεγαλουργησε” στη μεταπολιτευση της κλεψιας της λαμογιας και της απατεωνιάς.
      Η νέμεσις όμως έχει ξεκινήσει τόσο σε πολιτικό όσο και σε αθλητικό επίπεδο.

    17. APOSXISI TORA!!!!!!!APO TIN A8INA !!NA PSOFISOUNE STIN PINA TA PAKISTANI TOU PEIREA!!!!!TORA EINAI OI ORA NA KANOUME APOSXISI K TIN MEGALI MAKEDONIA MPASTARDA AMERIKANA TOU PEIREA!!!!

    18. ο ΛΑΟΣ ΤΗς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΎ ΑΠΛΆ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ! ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΗΡΑΚΛΗΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!! Ο ΠΑΟΚ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥς ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥς ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ! ΕΛΕΟΣ!

      ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ. ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ! ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!

      1. Μπες στην τρυπα σου ρε βρωμοσκουληκο…
        Ανυπαρκτε …αρουλη…

    19. 1) Η Τούμπα είναι εκκλησια, δεν ανάβει ούτε ένας πυρσος, δε γίνονται τραμπουκισμοί πριν το ματς κλπ. Πέφτουν μόνο χαρτάκια και ρολλά.
      2) Ένα ρολλο πετυχένει τον γκαρσία (αρχικά στο μάτι – τελικά στο χείλος)
      3) Ο Μιραλάς μας δείχνει τα @@ του.
      4) Ο διαιτητης ενημερωνεται για τον Μιραλας, πάει να δώσει κάρτα και αμέσως ο Θεοδωρίδης παίρνει την ομάδα και φεύγει χωρίς να υπάρχει διακοπή από τον διαιτητή.
      5) Επι 20 λεπτά ο τραυματισμένος προπονητης του ολυμπιακου αρνήται να εξετασθει από τον γιατρό του αγώνα ώστε να επιβεβαιώσει τον τραυματισμό.
      6) Μετά απο 20 λεπτά ο γιατρός βλέπει τον Γκαρσία και καταλήγει σε ασημαντη αμυχή στο χειλος.
      7) Ο Γκαρσία φεύγει με ιδιωτικό όχημα και όχι με ασθαινοφορο – χωρίς να ενημερωθεί ο διαιτητής του αγώνα.
      8) Μετά από αρκετή ώρα ο διαιτητής μαθαίνει ότι ο Γκαρσία είναι σε ιδιωτικό νοσοκομείο και όχι σε δημόσιο όπως ορίζεται από το νόμο.
      9) Το εν λόγω ιδιωτικό νοσοκομείο ανήκει σε όμιλο που ειναι χορηγός του Ολυμπιακού.
      10) Ο Γκαρσία κάνει αξονική που σύμφωνα με πληροφορίες των δημοσιογράφων βγαίνει πεντακάθαρη.
      11) Ο προπονητής του ολυμπιακού θα διανυκτερεύσει νοσηλευόμενος για ασημαντη αμυχή στο χείλος.
      12) Τέσσερις ώρες μετά και το φύλλο αγώνα ακόμα δεν έχει κλείσει.

      1. o ΙΒΙΤΣ συμφωνεί με αυτά που γράφεις μπουγατσοκιμά:

    20. Καλα τους γαυρους τους ξεραμε, αυτοι που πραγματικα πεταξαν τις μασκες και αποδεικνυονται αξιολυπητοι ειναι οι οπαδοι της ΑΕΚ που πανηγυριζουν διαδικτυακα διοτι οι γαυροι εκαναν οτι εκαναν, δηλαδη οσα οι Αεκτζηδες ελεγαν τοσα χρονια οτι μισουν

    21. ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥ ΚΑΡΕΙΣΚΑΚΗ ΣΑΒΗΔΙΕΣ ΚΑΘΕΣΤΟΤΗΚΕς ΚΟΤΕΣ ΟΥΤΕ ΕΝΦΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΟΛΘ ΒΡΕΙΚΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΣΥΡΙΖΟΚΟΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ………

    22. Εκτακτο διαγγελμα Τραμπ μετα τα γεγονοτα της Τουμπας……Απο σημερα απαγορευεται σ ολη την επικρατεια των Ηνωμενων πολιτειων το δολοφονικο χαρτι υγειας….αποδεικνυεται πολυ πιο επικινδυνο απο τα οπλα, μπορει να σκοτωσει ανθρωπο η ακομα και να τον αποκεφαλισει.

    23. οι ελληνόφωνοι απόγονοι του εκτου στολου παλι προκαλουν ανεβηκαν στην θεσσαλονικη ξερωντας εχουν χαμενο τον αγωνα γιαυτο οι ερυθρόλευκες κοτες με εφεβρεση ένος ντεμεκ τραυματισμου δεν παιξανε για να γλητωσουν την ξευτηλα οι πορνες της ευρωπης εδειξαν ξανα ποσο γελοίοι είναι γιαυτο είναι η πιο μησιτη ομαδα στην ελλλαδα

      1. ενω η βουλγαρικη σημαια στο γηπεδο τι ειναι??ανεγκεφαλε..

    24. Να μονιασει την μακεδονια με πρωταθλημα στον μπαοκ;ποτε!ποτε πρωταθλημα στην νεροκοτα του μονοφρυδου.

    25. Αυτή είναι η Ελλάδα δυστυχώς…Με πλάγιους τρόπους να προσπαθούν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ατιμωρησία λαμόγιων, πλακάκια με πολιτικάντηδες – δικαστές και κάποια άφραγκα φανατισμένα κορόϊδα να…πανηγυρίζουν τις ύπουλες κονόμες κάποιων απατεώνων προέδρων καθ’ ό,τι ‘ταυτίζονται’ οπαδικά με τους ‘νικητές’.

    26. ΠΩ ΠΩ ΚΛΑΜΑ ΤΑ ΜΠΑΟΚΙΑ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΝΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ.ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ -3 ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑΜΙΛΑΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ 50ΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!

    27. Gayρος-ελληνοφωνη και αλβανοψυχη ομαδα

      Να περάσει παρακαλώ

    28. Μείον 3 βαθμούς ο μπαοκ και μείον 2 από το επόμενο πρωτάθλημα,όπως ακριβώς έγινε πέρσι με τον παναθηναϊκό που ο ίβιτς κέρδισε το βραβείο του πρώτου γυναικείου ρόλου.Όσο για προβοκάτσια πραγματικά γελάω,είναι γνωστή η συμπεριφορά των βουλγαρότουρκων χαχόλων του μπαοκ στη ντούμπα.Τα αίσχη που γίνονται στη ντούμπα σχεδόν κάθε φορά δεν γίνονται ούτε στα τριτοκοσμικά πρωταθλήματα.Άντε τώρα μπουγάτσες τραβάτε να πιείτε καμιά μαλαματίνα και αφήστε το πρωτάθλημα για κάποιον που θα το αξίζει και όχι για εσάς που θέλατε να το πάρετε με πρωθυπουργικό διάταγμα.

      1. Πρεπει να εισαι πολυ Ανθελληνας για να γραφεις οτι γραφεις η πολυ Ηλιθιος με νοημοσυνη κατω του Μηδενος.
        Εσυ δεν βλεπεις οτι η Αθηνα απο Ελληνικη εχει γινει Πακιστονοαρφικανικολαθρομετανεστευτικη και σε λιγο απο εκει που μεναν καποτε Ελληνες τωρα θα μενουν Αλλοθρησκοι.
        Εχεις ξεπερασει και τον Γεροξεκουτη τον Σαββα στην Ηλιθιοτητα.

        1. Τι μαλακίες λες μωρέ τριμάλακα,που κολλάει η Θεσσαλονίκη ή η Αθήνα με τους βουλγαρότουρκους χαχόλους του μπαοκ.Μα τόσο μαλάκας είσαι πια.Και στην τελική βρε αρχιμαλάκα της κοινωνίας τους ανθέλληνες ψάξ τους να τους βρεις στις βουλγάρικες σημαίες που σηκώνονται στην ντούμπα,όπως αυτή που σηκώσανε σήμερα.Άντε μαλάκα ε μαλάκα γαμώ την πουτάνα την ψυχή σου και το μαλακισμένο το μυαλό σου,βλήμα άχρηστε βλάκα!

    29. Αλήταραδες οπαδοί κάνουν αφτές τις Μαλακίες … Οχι δικαιολογίες

    30. Θυμήσου τα περσινά καραγκιοζηλικια με τον Ίβιτς κ μετά μίλα. Τα ίδια κ χειρότερα έκανες γιατί έχανες κιόλας. Αλλά όλα εδώ πληρώνονται. Να περάσει παρακαλώ

    31. ΟΚ…δεν επρεπε να γινει προς θεου …αλλα δεν ηταν σωστο να μην γινει ο αγωνας..

    32. ντροπη ρε σκατογαυροι,στα δικαστηρια στα χαρτια στην πουστια,ειστε ρομπα και ξεφτιλα

    33. ΑΝΤΕ ΑΡΕΙΑΝΕ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ,,,,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΣ..

    34. Καραγκιοζιλικκια γαυρικα απο μια ομαδα-οχετο η οποια κερδισε 20+ πρωταθληματα καλπικα, κατεκλεψε τον Ελληνικο λαο για να κτισει γηπεδο και υποβαθμισε το Ελληνικο ποδοσφαιρο. Μια ομαδα μαφιοζων αληταραδων με πρωην προεδρο κλεφτη (Κοσκωτα), με πρωην προεδρο κλεφτ-Γερμανο πρακτορα και νυν προεδρο κλεφτη-εμπορο ηρωινης…

      1. ΠΩ,ΠΩ ,ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΕ …..ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ , σαν δεν ντρεπονται οι κοκκινοκοτες που εχουν κανει τα οργια στο καραισκακη ,στην ριζουπολη και αλλου χωρις ποτε να τιμωρηθουν ….Ο θρυλος ετρεμε τον αγωνα και εψαχνε ανανδρα να βρει μια ευκαιρια να γλυτωσει …..σιγα το κτυπημα ….ποσο δυνατα μπορει ενα χαρτονι να κτυπησει εναν προπονητη ? ΚΟΤΕΣ ….ΟΠΩΣ ΚΟΤΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΒΙΤΣ ΕΤΣΙ ?

    35. Δεν βάζουν μυαλό τα μπαόκια…ανεγκέφαλοι όπως πάντα τώρα ξανά μετά από 32 χρόνια θα ξανασκεφτούν για πρωτάθλημα!!!!!
      Βαμος αριανάρα!!!!!
      Ερχόμαστε !!!!

    36. Tη βουλγάρικη σημαία που σήκωσαν οι αντιφαδες να δείξετε

    37. Χίο δύο από τα καμάρια σου τους ΠΑΟΚτσήδες μπήκαν με βουλγαρική σημαία στην προθέρμανση και έκαναν χειρονομίες στους παίκτες του Ολυμπιακού. Δεν τα έμαθες;

    Comments are closed.