“ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΣΤΟΛΕΣ ΜΠΑΤΣΩΝ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΣΑΝ, ΑΛΛΑ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ” – ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    aima-2

    To απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, μια διμοιρία εφόδου των παρακρατικών της αριστεράς επιτέθησαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο, φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα με τα διακριτικά της ελληνικής αστυνομίας. Οι κουκουλοφόροι φονιάδες άρχισαν να φωνάζουν: «Αστυνομία! Πέστε κάτω» και όταν τα θύματα τους υπάκουσαν πιστεύοντας ότι είχαν να κάμουν με αληθινούς αστυνομικούς, άρχισαν να τα χτυπούν αμείλικτα, με ρόπαλα και σφυριά!

    Τη στιγμή εκείνη, λίγο πριν ανοίξουν τα γραφεία για το κοινό, βρισκόντουσαν μέσα 4 άτομα, εκ των οποίων η μία ήταν κοπέλα. Οι μανιακοί τραμπούκοι των αριστερών συμμοριών της έσπασαν τα χέρια με σφυριά, ενώ άλλο ένα άτομο παρολίγο να το θανατώσουν επί τόπου, χτυπώντας το με σφυρί στο κεφάλι.

    Ποιος νοιάστηκε για αυτά τα Ελληνάκια, που λίγο έλειψε να χάσουν τις ζωές τους με φρικιαστικό τρόπο; Ουδείς! Ούτε κόμματα, ούτε τηλεοράσεις, ούτε φυλλάδες, ούτε ραδιόφωνα.

    Όλες αυτές οι ανεκδιήγητες σαύρες της εξουσίας, που τρέχουν να αποκηρύξουν τη βία από όπου και αν προέρχεται, δεν είπαν κουβέντα, ενώ φαίνεται πως το χάρηκαν, ιδιαίτερα πάντες οι μισθοφόροι των γνωστών αντιφασιστικών οργανώσεων, αν κρίνουμε τουλάχιστον από τις θριαμβολογικές ανακοινώσεις που δημοσιεύουν στους ιστοτόπους τους.

    Ωστόσο, εκείνο που γεννάει την πιο μεγάλη φρίκη, πέραν από την αλαζονεία τους ότι αυτοί κουμαντάρουν τα άβατα της Αττικής, είναι το είδος και το μέγεθος της βίας, που φαίνεται πλέον να ασκούν δίχως κανέναν φόβο για πιθανές συνέπειες από τον νόμο, με την αστυνομία και τους δικαστές, να τους κλείνουν πονηρά το μάτι, πίσω από την συνένοχη σιωπή και την έμμεση υποστήριξη τους.

    Γιατί να σπάσεις τα χέρια μιας κοπέλας με σφυριά, δείχνει πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι έχεις πισωγυρίσει στα επίπεδα των δημίων του μεσαίωνα. Αυτοί δεν είναι απλώς έμμισθοι μπράβοι της αριστερής εξουσίας. Αυτοί είναι καλά εκπαιδευμένοι δήμιοι, που απολαμβάνουν σαδιστικά τον πόνο των θυμάτων τους.

    Κι οι πάσης φύσεως εργολάβοι της εξουσίας, που τους υποστηρίζουν ύπουλα και διακριτικά, δεν είναι τίποτα διαφορετικό, από τους παπάδες της ιεράς εξετάσεως, που παραδίδανε το θύμα τους στην «κοσμική εξουσία» για να του σπάσουν οι δήμιοι τα κόκαλα με σφυριά, ώστε οι ίδιοι να μην λερώσουν τα χέρια τους με αίμα…

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ

    xryshaygh.com
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Οταν γινωνται πορειες οι Αναρχοαριστεροι ,, ξερετε σε ποια μπλογκ κρυβωνται ? στα μπλογκ της Αριστερας. Ειναι οι λεγομενοι Αριστεριστες ,, τα ταγματα εγκληματιων και τραμπουκων της Αριστερας.
      Οπως βλεπετε δεν συλαμβανεται κανεις τους ,διοτι ειναι το κρυφο χερι του συστηματος ..,προωθουν την ατζεντα της Ευρωπαικης Πλουτοκρατιας στο θεμα “” Παγκοσμιοποιηση Μεταναστευση””” σε συνεργασια με τις Μ.Κ.Ο και την Γερμανικη Βιομηχανικη Ελιτ.
      Εχουν οικονομικους πορους ,και στοχος τους ειναι η τρομοκρατηση των Λαικων Μαζων ,ειδικα εκεινων
      που μπορει να αντισταθουν.
      Αυτη ειναι η αληθεια που σας κρυβουν τα μεσα μαζικης εξαπατησης.
      ΜΜΕ – ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ -ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ -ΕΕ -ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ

    2. 16,10 ποσες χιλιαδες ευρω σας δινει ο τσιπρας και η ανθελληνικη παρεα του για να τραμπουκιζεστε σταλινοφονιαδες ποσα ???

    3. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΡΩΤΕ ΞΥΛΟ
      ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

    4. κι άλλο λέει ο επικίνδυνα ηλίθιος ψηφοφόρος σχολιαστής μαλακοκαύλης και δεν καταλαβαινει ότι και τους αριστερους και τους δεξιους τους εκμεταλλευονται τα λαμογια της νεας αταξιας πραγματων που μας θελουν διηρημενους.

    5. ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ,ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΓΙΛΕΚΑ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ? , ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΜΕξαπατησης ΑΝΑΡΧΟΚΚEΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α. , ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ , Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ

    6. Τα ειχαμε ολα σε αυτην την κολοχωρα, ο εμγυλιος μας ελειπε. Οχι αλλος εμφυλιος, σταματηστε πια η χωρα μας χανεται και με αυτην και εμεις.

    7. Παρακρατικη επιθεση σχεδιασμενηστα υπογεια του μαξιμου.Ουτε αστυνομια εκεινη την ωρα , ουτε οι καμερες στν αττικη δουλευαν και φυσικα καμμια καταγγελια.Οποτε οταν τσακιστει αλλη φορα αριστερο πουστακι κανεις να μην βγαλει αχνα.. Αλλακαι να σουζουν σαν τις πουτανες τα μμε και τα κομματα στα @@ μας.Απλα η χρυση αυγη ειναι εναντιον της βιας και αυτο το εκλαμβανουν ως αδυναμια.Οπως ο συριζα ονομαζει αναρχικους τα μελη του που καινε και καταστρεφουν για να κρυβονται ας σκεφτουν κατι παρομοιο ορισμενοι..! Αναρχικοι στην Ελλαδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕς ΕΙΝΑΙ.Οπως το Σαββατο που εχουν συγκεντρωση για εναν απλυτο στο μοναστηρακι και εχει βρωμησει ο τοπος πως το μαξιμου δεν επιθυμει το παραμικρο επεισοδειο.. Και οπως θα δειτε, κοτουλες λυρατες τα συριζοπουλα των εξαρχειων ως συνηθως.

    8. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΙΣΘΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΚΟ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ Η ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΜΟΥΛΙΚΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΤΑ.ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΙΩΝΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΓΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.

    9. Ολα αυτα τα ανθελληνικα παρασιτα, πρωτα παιξανε το χαρτι του αντισημιτισμου, μετα του ρατσισμου, του φασισμου, της ακροδεξιας, της ομοφοβιας κτλ. Τα χαρτια τους πλεον τελειωσανε, τα ψεματα τελειωσανε, η κοροιδια τελειωσε. Ο κοσμος δε συγκινειται πλεον απ’αυτα, τα εφαγε και τα τρωει στη μαπα καθε μερα, επι δεκαετιες. Η Ελλαδα συντομα θα επιστρεψει στους Ελληνες, ειτε το θελετε, ειτε οχι.

    10. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥ ΥΜΝΗΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ’40 ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΝΤΡΕΣ,ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΒΙΑΖΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΥΣ!ΕΧΟΥΝΕ ΨΑΞΕΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΣΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΤΕ?

    11. Οι μόνοι που τηρούνε το λόγο τους είναι τα αναρχοκουμούνια τελικά. “Τσακίστε τους φασίστες” λένε κι όπου τους βρούνε τους σακατεύουν. Κι οι άλλοι μόνο κλάψα που δεν τους συμπαραστέκεται ο Σύριζα, η ΝΔ και το Πασόκ. Ξεφτυλισμένοι προδότες.

    12. Παιδιά,πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να πολεμήσουμε μαζί το σύστημα.Μετά θα τα βρούμε!

    13. Τα αναρχοάπλυτα παράσιτα κάνουν τις τελευταίες σπασμωδικές κινήσεις λίγο πριν συναντήσουν τις παρθένες με τα πιλάφια μαζί με τα αδέρφια τους τα λαθροπιθήκια.
      Θα κλάψουν μανούλες σύντομα και αυτή την φορά δεν θα είναι των πραγματικών Ελλήνων.

      1. Θα απαιτούσα το διαχωρισμό των Ορκ του μωάμεθ από τους πραγματικούς αναρχικούς εκτός συστήματος!

    14. ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΡ@@@@@Α ΕΛΑΤΕ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΟΧΙ ΥΠΟΥΛΑ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΣ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΕΡΝ Ο ΣΑΚΟΣ ΑΛΗΤΑΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ

      1. Αφού εσύ είσαι γυναίκα τι προκαλείς να έρθουν άντρες με @@; Εκτός αν ψάχνεις για πάρτυ με ούζα. Λογικό με τόσους γκέι γύρω σου να σου έχει μείνει απωθημένο, αλλά μαζέψου λίγο

        1. Απλυτε πλυνε το @ολαρακι σου και ετοιμασου για ατελειωτο ασαλιωτο φουτσο.

        2. ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΕΙ ΠΡΑΙΝΤ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΕΡΑΣΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.

    15. ενα πραγμα να ξερετε ολοι σας…καντε το σταυρο σας εχθροι και φιλοι της χρυσης αυγης που υπαρχει αυτο το κινημα στη βουλη,γιατι μετα ακολουθουν στην κυριολεξια σφαχτες με μπαλταδες αλλα και με οπλα που δεν αστειευονται και ουτε θα κολοσουν να κοψουν κανα λαιμο τοσο απο κοινοβουλευτικους οσο και απο αναρχοαπλυτους του πεζοδρομιου..νομιζετε οτι με αυτα τα καραγκιοζηλικια θα σταματησετε τη χρυση αυγη;; ρε σεις αμα φυγουν αυτοι μετα ερχεται το χαος..υπαρχουν πατριωτικα-εθνοσοσιαλιστικα κινηματα που τον Αδολφο τον εχουν κατω απ το μαξιλαρι τους και κοιμουνται και ειναι παρα πολλα και με πολες γνωσεις στις δρασεις του πεζοδρομιου..α ρε κακομοιριδες,νομιζετε οτι με την τωρινη κυβερνηση εχετε πλατες;;χαχαχα!!
      την εχετε ειδη πατησει..το πολυ πολυ ενας μινι εμφυλιος να μας ξεκολυσει απ τα μνημνια μεχρι να επεμβει ο στρατος…μετα τελος και οι πλατες και ολλα..α ρε κακομοιριδες, δεν εχετε διαβασει καλα τι σημαινει ενα κομμα σαν της χρυσης αυγης να υπαρχει στη βουλη..οι παλιοι τα ξερουν..εσεις βρε χαιβανια δε ξερετε τιποτα και ειστε καταδικασμενοι να τα μαθετε…ο καιρος ειναι κοντα,μα πολυ κοντα..

    16. φυσικά έχετε καταλάβει ότι αυτά τα κάνει η μπουρδελο αριστερά για να αποσπάσει την προσοχή ότι έκανε και ο ΣΑΜΑΡΑΣ αν θυμάστε για να περάσει τα μνημόνια του. πάντα όταν είναι να περάσουν μέτρα κάνουν επίθεση στην Χ.Α. στους Σωρες κτλπ μην τσιμπάτε έχουν τελειώσει και το ξέρουν. τι νόημα έχει όλο αυτό; βάλτε τα κάτω και σκεφτείτε ποιος κερδίζει απο όλα αυτά; Τα κάνουν όλα στο όνομα του κομμουνισμού αλλά στην ουσία κρύβονται απο πίσω δεν έχει καμία σχέση με τις επαναστάσεις των εργατών όλα είναι παραμύθια. Στην πραγματικότητα όλοι είμαστε μέσα σε μία τεράστια αρένα που λέγεται Ελλάδα και αυτό που κυριαρχεί είναι ο νόμος της ζούγκλας ψάξτε να δειτε ποιος είναι ο νόμος της ζούγκλας. ξεχάστε την ανθρωπιά ξεχάστε τον άνθρωπο. Την παγκοσμιοποίηση εσείς την ψηφίσατε όχι εγώ.

    17. Σας έτσουξε, φασιστάκια. Είναι μόνο μια πρόγευση από αυτά που έρχονται.

      1. ΣΚΑΣΕ ΖΩΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ ΠΑΙΔΟΦΙΛΕ ΒΡΕΦΟΦΑΓΕ ΑΝΩΜΑΛΕ ΑΝΑΝΔΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ ΔΑΙΜΟΝΣΙΜΕΝΕ..ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΖΩΟ ΔΙΠΟΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙΣΜΟΥ

        1. Είσαι βλάκας αγόρι μου;Τι μπούρδες τσαμπουνάς;Αυτά είναι επιχειρήματα;Κιοφτέ!

          1. ΖΩΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΑΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΒΡΕΦΟΦΑΓΟΥΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ!ΑΝ ΔΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΜΑΘΕ ΖΩΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΣΚΑΤΙΑΡΗ..ΟΤΑΝ ΛΠΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!ΠΟΝΕΣΕ ΖΩΟ?ΑΝΑΡΧΙΣΤ ΛΕΕΙ Ο ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕΣ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ!ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΤΩΡΑ ΝΕΚΡΕ ΓΤ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΣΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΡΟΤΙΑΡΑ ΑΝΑΡΧΙΚΙΑ!

          2. ΖΩΟ ΑΝΑΡΧΙΚΕ 2Η ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΤΟ ΓΡΑΨΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΗ ΚΟΛΑΣΗ…ΑΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΒΡΕΦΟΦΑΓΟΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ,ΑΛΗΘΙΝΟ!ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΠΑΙΔΟΚΤΩΝΟΥΣ ΒΡΕΦΟΦΑΓΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΔΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΖΩΟ ΟΡΘΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ..ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΝΑΡΧΙΣΤ ΜΑΖΟΧΙΣΤ ΓΥΝΑΙΚΩΤΕ

          3. ΑΝΑΡΧΙΣΤ ΜΑΖΟΧΙΣΤ ΕΣΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΖΩΟ ΞΥΠΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥ!ΖΩΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΣ!!ΔΙΠΟΔΟ ΜΑΛΑΚΙΟ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΧΑΖΟΣ ΑΠΤΗ ΜΠΑΡΜΠΙ+ΤΟΝ ΤΖΟΝ ΤΖΟΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕΣ ΜΙΚΡΟΣ!ΖΩΟ ΟΡΘΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΦΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΟΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΠ’ΑΡΧΗΣ ΚΟΣΜΟΥ!ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΡΗΜΑΤΑ ΣΑΡΕΣΑΝ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ?ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΖΩΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΡΟΤΑ ΣΤΗ ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΤΟ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΣΟΥ…ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙΣΤΗΣ ΚΟΙΝΩΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ Ο ΑΝΑΡΧΙΣΤ!

      2. πουστρακι μονο με πουστιες μπορεις να τα βαλεις με τους χρυσαυγιτες ……αλλα σε εχουν τακτοποιησει καλα γιαυτο εχεις τοσο μισος απεναντι στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    18. Οι ετεροφοβικοί και μισαλλόδοξοι αριστεροί ζούν στον μεσαίωνα, με ιδεολογία των περασμένων 2 αιώνων, τάγματα εφόδου και ιερά εξέταση.
      Σε πολλά μοιάζουν με τους σημερινούς τζιχαντιστές.
      Επίσης οι αναρχικοί στην Ελλάδα είναι Μπακουνιστές, δηλαδή μπολσεβίκοι και σκατοκουμούνια….,
      μούφα δηλαδή.
      Ο πρώτος γνήσιος αναρχικός και ο μόνος αληθινός, ήταν ο Διογένης ο Κυνικός της αρχαίας Ελλάδας.

    Comments are closed.