ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ANATΡΟΠΗ ΣΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΥ. “ΤΟΥ ΤΥΛΙΞΑ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΙ, ΤΟ ΠΝΙΞΑ ΣΤΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΣΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΕΣ ΑΥΤΕΣ; ΙΣΟΒΙΑ. ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΓΚΑΣΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΥΧΟΝΤΑ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ;

    Κοινοποίηση:
    Alvanida (1)

    Αλβανίδες που κατόρθωσαν να βγάλουν ελληνική αστυνομική ταυτότητα είναι κόρη και μάνα που ξέκαναν το βλασταράκι, το καημένο το μωρό που το έπνιξαν σαν γατί( ο Θεός να μας συγχωρέσει) με καλώδιο και μετά το πέταξαν στα σκουπίδια.

    Η μάνα είναι Αλβανίδα από τα Τίραννα. Οικονομική μετανάστρια, ήρθε στην Ελλάδα με δυο παιδιά κι έκανε άλλο ένα. Η κόρη γνωρίστηκε με κάποιον που θα πρέπει να κληθεί να καταθέσει, γκαστρώθηκε και μετά γέννησε στη μπανιέρα και σκότωσε το παιδί.

    Νέες κοπέλες, χωρίς οικογένεια, καφεδάκι, φραπεδάκι, γαμησάκι και μαγκιές στο face book. Αλλοπρόσαλλη νέα γενιά που γίνεται χειρότερη, όταν τα παιδιά έχουν ζήσει σε άλλη χώρα και καλούνται να προσαρμοστούν στα αγαθά της πολυπολιτισμικότητας, της αντίδρασης και της απανθρωπιάς, χωρίς μια καλή κουβέντα από το σπίτι τους.

    Η ομολογία της φρίκης

    omologia2

    ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

    Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία ασκήθηκε σε βάρος της 19χρονης και της 54χρονης μητέρας της που κατηγορούνται για τη δολοφονία του βρέφους, το οποίο βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή της Πετρούπολης.

    Οι δύο κατηγορούμενες οδηγήθηκαν στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη. Ο συνήγορός τους θα ζητήσει για την 19χρονη να μετατραπεί η κατηγορία σε παιδοκτονία, ενώ για την 54χρονη μητέρα της η κατηγορία να μετατραπεί σε συνέργεια σε ανθρωποκτονία. Για ποιο λόγο; Δεν σκότωσαν άνθρωπο; Το μωρό δεν είναι άνθρωπος, κύριε συνήγορε;

    Παράλληλα, ο συνήγορός τους θα ζητήσει να διοριστεί ψυχίατρος πραγματογνώμονας, καθώς υποστηρίζει οτι η 19χρονη πάσχει από επιλόχειο κατάθλιψη και βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

    Στην κατάθεσή της που έχει δώσει στις αστυνομικές αρχές, η 19χρονη φέρεται να έχει ομολογήσει το έγκλημά της λέγοντας ότι επρόκειτο για μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη την οποία κατάλαβε στον 7ο μήνα της κύησης. Όπως φέρεται να υποστηρίζει, όταν γέννησε με τη βοήθεια της μητέρας της, στραγγάλισε το νεογέννητο μωρό με τον ομφάλιο λώρο κι ένα σχοινί και έφραξε το στόμα του με χαρτιά για να σταματήσει να κλαίει. Στη συνέχεια, έδωσε το μωρό στη μητέρα της που το πέταξε στον κάδο απορριμμάτων.

    Αστεία πράγματα που μερικές φορές καλούνται να υποστηρίξουν οι δικηγόροι. Η κόρη και η μάνα πρέπει να προφυλακιστούν και να σαπίσουν στη φυλακή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. μεταρρυθμιση στην διοικηση του κρατους. η ταυτοτητα δεν εκδοθηκε μονη της.

    2. Οταν τα λεγαμε γίναμε οι κακοι κριτές άλλοι παρακαλάμε για ενα παιδάκι και άλλοι τα πνίγουν σαν αδέσποτα τα Facebook να ναι καλά και οι selfi sh

    3. ΤΙ 19ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΟΑΛΒΑΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΕΣΕ ΒΑΡΥ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΝΤΕ ΠΝΙΞΟΥ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΕ !!!!!!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ????? ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!!!

    4. Επιστροφή της Βρεφοδόχου, που την κατάργησαν από το 1960, επειδή είμαστε λέει πολιτισμένοι. Οι άλλες χώρες πχ Σουηδία γιατί τις διατηρούν? Έστω και ένα βρέφος να σωθεί θα είναι κατόρθωμα, γιατί έχει πέσει επιδημία σαν τους ιούς. Ζευγάρια ψάχνουν να υιοθετήσουν μωρά και δεν βρίσκουν, μήπως γιατί υποθάλπτουν το εμπόριο βρεφών?

    5. Ναι ειναι ενα φριχτο εγκλημα αλλα οσο κακο και να ακουστει υπαρχει και η θετικη πλευρα σε ολο αυτο….για σκεφτειτε τη….Το κακο της υποθεσης ειναι οτι δεν ψοφησε πανω στη γεννα και αυτη η μοσχαρω !!

    6. ΠΟΥΤΑΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΨΟΦΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΠΟΥΤΑΝΑ ΚΟΛΟΓΡΙΑ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ.

      1. Φίλε επιλογή της είναι να ζει όπου θέλει, το θέμα είναι εμείς να μην την ταΐζουμε…

    7. Φυσικά και δεν είμαστε.. Επίσης εσύ είσαι Αλβανός από χιλιόμετρα… κάνουν αμβλώσεις. .Δυστυχώς δεν απαγορεύονται…Δεν τους βάζουν χαρτιά στο στόμα ..να τα βλέπουν να φουσκώνουν τα ματάκια τους αντικρίζοντας το τέρας που το σφίγγει με το ίδιο του το σώμα και η βρυκόλακας το πνίγει και με σχοινί… άντε γαμησου βλάκα… που θα μας την πεις κιολας… καθε μερα ..καθε μερα ακουμε για τερατα αλβανους.. γαμω τον χοτζα που δεν σας έπνιξε όλους…

    8. βοηθεια ελληνες…τα κολοκαναλα λενε στις ειδησεις οτι ειναι ελληνιδα…στεφανε ακους???

      1. Σαφώς και είναι ελληνίδα, σου φαίνεται για αλβανη;

    9. ΜΑΝΙΑΤΗΣ1 ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕΙ Η ΑΛΒΑΝΟ-ΠΟΥΤΑΝΑ.

    10. Αφου εκτισουν την ποινη τους, να τις αφαιρεθουν τα εγγραφα της Ελληνοποιησης και να απελαθουν αμεσως και οχι μονο αυτες, αλλα καθε αλλοδαπος εγκληματιας που αποφυλακιζεται πρεπει να απελαυνεται, για να ξεβρωμισει η κοινωνια!!!! Δυστυχως ομως οι κατσαπλιαδες πολιτικαντηδες δεν απελαυνουν ποτε κανεναν αλλοδαπο εγκληματια και τους αφηνουν ελευθερους μεσα στη χωρα να ληστευουν και να σκοτωνουν τον κοσμακη, ο οποιος εκτος απο την φτωχια του απο τα μνημονια, τον καταντησαν να ζει μεσα στην ανασφαλεια με ολους αυτους που μαζεψαν μεσα στη χωρα, οι οποιοι δεν σεβονται την ανθρωπινη ζωη!!!!! Αυτα ειναι τα χαλια μας!!!!

    11. Εαν ζουσε ο Χοτζας σαν μουσουλμανες θα γκαστρωνονταν κ θα τα επνιγαν? Γι αυτο ο Χοτζας συγγενης του Μητσοτακη κυνερνησε με χαλινο αυτο το λαο κ χωρις ελευθεριες
      Στους Χοτζες δωστε της,αυτοι ξαιρουν τι θα κανουν

      1. Σαφώς και ο Χότζας είναι συγγενής με την σκατοφάρα των Μητσοτακιδων…

    12. ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΙΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ- ΦΟΝΟΥΣ ΕΜΒΡΥΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ?

      ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ? Η ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΑΝΟΗΤΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ !!! ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ? 300.00 ΜΕ 500.00 ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΑΔΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ! ΤΙ !! ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ?

      ΑΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ !!!

      ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ !!!

      ΥΓ. ΠΡΟΧΘΕΣ ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΑΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΦΕ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ
      ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟΒΛΑΚΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ
      ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ !!! Ε ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ? ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ !! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΝΙΑ ΣΑΣ
      ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΔΑ !!! ΑΦΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ !!!

      ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΔΑ?

    13. Δεν εχει σημασία που είναι αλβανίδα και ούτε όλες οι αλβανίδες είναι το ίδιο.Σταματήστε με τις γενικεύσεις.Οι συνθήκες ζωής θα πρέπει να προσμετρηθούν μαζί με τα στερεότυπα διάλυσης του κυττάρου της οικογένειας και την οικονομική εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας.Ο έλληνας ειναι σε διαρκή παρακμή ηθών,ιδεών,απόψεων και συμπαρασσύρει και τους αλλοδαπούς σε αυτόν του τον κατήφορο.

    14. ΠΡΩΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Κ ΑΥΤΗ Κ ΜΕΤΑ ΦΑΤΕ ΣΥΡΙΖΑ Κ ΣΚΑΣΜΟ.

    15. αλβανεζα η τυπισα ??? σα πουτανακι ειναι χμ ουναρατσα ουνα φατσα τετεια νοοτροπιαεχουν σα φιλη αυτοι τελος σκυλια ανεσθητα

    16. Οξω απ την Ελλαδα σαπιοφαρα του κερατα.. οξωωωωωωωωωω.

    17. Αλβανός και καλός δεν υπάρχει ούτε για δείγμα , ας το πάρουμε απόφαση, καταραμένος λαός .

    18. Απελαση σε ολους τους αλοδαπους και σε πολλους εγχωριους κατσαπλιαδες τωρα!!!

    19. Αλβαναρια του κερατα και η καριολα της Νεας Σμυρνης και το τσολι της Πετρουπολης κτηνοι…. εχουν φερει νεα ηθοι νεα εθοιμα ας τους χαιρονται οι αλληλεγγιοι προστατες τους οι ανθελληνες πολιτικαντες μας…. που μας τους φαιρανε στιν δυστηχη πατρηδα μας να τους τρωμε στιν μαπα

    20. Να σαπισεις στην φυλακη κ στην κολαση. Αλλοι παρακαλανε για ενα παιδι κ αυτη στον 7ο μηνα κ δεν το ειχε καταλαβει. Παραδειγματικη τιμωρια να σαπισει στα κατεργα.

    21. Το επνιξε στο νεροχυτη για να μην χαλασει η ρατσα….

    22. Μπράβο στο μακελειό που βγάζει τη φάτσα της στη δημοσιότητα για να ξέρουμε ποιούς έχουμε δίπλα μας. Τα άλλα σάιτ τις κρύβουν αφού έχουν ομολογήσει το έγκλημα. Κρεμάλα στα λαθραία σκουπίδια που εγκληματούν.

    23. Ετσι σκεφτονται τα μυαλα των αλβανων, με την πρωτη ευκαιρία όπλο με το πρωτο θιξιμο φονος με την πρωτη κουβέντα πνιξιμο, ειναι αντιπαραθεση οχι με νορμαλ ατομα αλλα με μπαμπουινους, πιθηκια. Η αλλη εκανε τον αετο τω ουτσεκα και μετα δηλωσε ελα μωρε και τι εγινε. Ψοφος και απελαση μονο

    24. Οι Αιγύπτιοι είχαν τις 10 πληγές του Φαραώ που τους κατέστρεψαν και εμείς έχουμε τις 100 φυλές του Βαρβαρώ που κατασπαράζουν την κοινωνία μας και μας καταστρέφουν εκ των έσω.
      Πάει, τελειώσαμε, το σώμα είναι νεκρό και τα σκουλήκια μασουλάνε το κουφάρι μας.
      Τελικά κανείς δεν ενδιαφέρεται από όλους όσους έδωσαν όρκο να φυλάνε πίστη εις την πατρίδα, υπεράσπιση της σημαίας μας μέχρι και της τελευταίας ρανίδος του αίματος τους. Το μόνο που κράτησαν από τον όρκο τους όλα τα παρτάλια με το εθνόσημο, ήταν το: “υποταγή εις τους ανωτέρους μου, να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τας διαταγάς των”.
      Να δούμε πως και αν θα επιβιώσουμε εμείς που είμαστε στο πάτο, χωρίς δουλειά, χωρίς μέλλον, χωρίς επιδόματα και χωρίς κανέναν δίπλα μας.
      Ποτέ δεν ελευθερωθήκαμε από τον Τούρκικο ζυγό και την σκλαβιά, πάντα δούλοι ήμασταν, απλά μας έμαθαν να νομίζουμε ότι είμαστε ελεύθεροι και περήφανοι με δανεικά λεφτά και ουτοπικό μέλλον. Αλλιώς ο πρώτος εθνάρχης του νεοΕλληνικού κράτους θα ήταν ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.
      Σε λίγους μήνες, με τις ιθαγένειες που μοιράζουν και με τα τουλάχιστον 10.000 άτομα που εισβάλουν ανά μήνα, ειδήσεις σαν και αυτή θα είναι πολύ Light για να παίξουν ως θέμα. Οι Ευρωπαίοι θα μας γυρίσουν την πλάτη με την πρώτη ευκαιρία και θα μας κατηγορούν ότι χάρις σε εμάς μπαίνουν όλοι αυτοί οι βάρβαροι στην Ευρώπη και πως φταίμε εμείς για τα τρομοκρατικά χτυπήματα.

    25. Μια μάνα που πνίγει το παιδί της και μια γιαγιά το εγγόνι της. Θα διστάσουν να σκοτώσουν τον εργοδότη τους; Το γείτονα; Σαν την άλλη Αλβανίδα που το είχε πετάξει στο φωταγωγό. Μόλις προχθές συνελήφθη ο άλλος Αλβανός που είχε κόψει το λαιμό μικρού παιδιού. Και οι άνθρωποι αυτοί αντί να φυλακιστούν και να απελαθούν ως ανεπιθύμητοι για την Ελλάδα (αν εκτίσουν την ποινή πρώτα), τους δίνουμε και… υπηκοότητα.
      Και λυσσώδη προσπάθεια απο μέρος της αστυνομίας?? και των ΜΜΕ να αποκρύψουν το γεγονός.
      Στην Ελλάδα ποτέ δεν είχαμε τέτοια εγκλήματα. Μετρημένοι στα δάκτυλα ήταν οι εγκληματίες και ξέραμε και τα ονόματα τους, Εδώ ήταν γνωστός ο Ρωχάμης που δεν είχε σκοτώσει ΚΑΝΕΝΑΝ.
      Σίγουρα αδικούνται και κάποιοι Αλβανοί που είναι εργατικοί αλλά δυστυχώς παρουσιάζουν μεγάλα ποσοστά εγκληματικότητας.
      Ίσως έτσι να εξηγούνται και τα ποσοστά κάποιων κομμάτων τελικά. Πόσες ελληνοποιήσεις έχουμε στην πραγματικότητα; Αλλοιώνονται οι εκλογές με τις ελληνοποιήσεις; Παραβιάζεται το Σύνταγμα; Μας εμπλουτίζουν πολιτιστικά;
      Και ο Κούλης με τη ΝΔ δεν βγάζει κιχ ενώ η Ντόρα ψηφίζει οτι ψηφίζει. Ας μην ξεχνάμε πως επι Μητσοτάκη άνοιξαν τα σύνορα.

    26. το παιδι δεν το ηθελες αλλα την …. λουτσα μια χαρα την ηθελες ομως!
      αντε στην μπουζου τωρα για να στρωσεις!

    Comments are closed.