ΑΘΑΝΑΤΟΣ! ΡΑΓΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΥ ΚΟΜΑΝΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΕ ΠΟΤΕ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ)

    Κοινοποίηση:
    kideia6

    Ρεπορτάζ: Νίκος Τσιαμτσίκας 

    Αθάνατος. Η γειτονιά των Ελλήνων Ηρώων, φιλοξενεί από σήμερα τον στρατιωτικό που σταμάτησε τους Τούρκους, στη φούρια τους να πάρουν ολόκληρη την Κύπρο. Τον αγνό πατριώτη, που μαζί με μια χούφτα αποφασισμένους λοκατζήδες κι αλεξιπτωτιστές της πρώτης μοίρας καταδρομών του Μάλεμε Χανίων, σκάβοντας ορύγματα και σφυροκοπώντας αλύπητα τους Τούρκους, κράτησαν το αεροδρόμιο της Λευκωσίας και οι εισβολείς που τα βρήκαν σκούρα σταμάτησαν εκεί.

    kideia1

    Ο Ασπρόπυργος βούλιαξε από τους παλιούς του συμπολεμιστές, αλλά και εκατοντάδες κόσμου, που γνώριζε και θαύμαζε τον ήρωα Ταξίαρχο, ενώ ρίγη συγκίνησης προκαλούσαν τα 85 στεφάνια, από πατριώτες της Κύπρου και τις Ελλάδας που στεφάνωσαν το τελευταίο του ταξίδι.

    kideia2

    Ο αποχαιρετισμός από τον δήμαρχο Ασπροπύργου, έσπαγε κόκκαλα : -«Στρατιώτης Μελετίου, αναφέρω κύριε Ταξίαρχε, ότι όλοι βρισκόμαστε εδώ, αντιπροσωπεύοντας την πατρίδα που αγάπησες κι υπερασπίστηκες τόσο πολύ».

    «Μη τους φοβάστε τους Τούρκους», μας λέγαν όσοι υπηρέτησαν στο πλευρό του στις μάχες της 21ης Ιουλίου του 1974. «Είμασταν λιγότεροι, ένας εμείς 15 αυτοί, αλλά καταφέρναμε και τους δέναμε πέντε – πέντε  στα άρματά τους, χειροπόδαρα. Δεν ήξεραν που να κρυφτούν».

    kideia3

    «Σ’ ευχαριστώ για το ήθος» τον αποχαιρέτησε η σύζυγος του, δίπλα στην κόρη του που κρατούσε τη διπλωμένη σημαία που της παρέδωσαν οι Έλληνες αξιωματικοί του σώματος καταδρομών.

    Ένα ήθος που ακολούθησε τον Ταξίαρχο Παπαμελετίου, μέχρι τις τελευταίες του στιγμές, συνοδευμένο από την αγάπη και την εκτίμηση των οπλιτών του.

    kideia4

    Κι όπως μαρτυρούνε οι συμπολεμιστές του : «Ήταν από πολύτιμο μέταλλο φτιαγμένος, από εκείνα που σπάνια βγαίνουν πια, θα λείψει, αλλά θα είναι πάντα παράδειγμα αγάπης και αυτοθυσίας για την πατρίδα.»

    kideia5

    Στην κηδεία του βρέθηκαν από τη Χ.Αυγή ο πρόεδρος Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Βουλευτής Κασιδιάρης , από τη Ν.Δ. ο Γιώργος Βλάχος, ο Δημήτρης Μπούρας και ο Κικίλιας, ενώ το παρών έδωσε και ο Φαήλος Κρανιδιώτης….

    Στον νεκρό απέδωσε τιμές άγημα των καταδρομών….

    “Έφυγε” ο Ταξίαρχος Γιώργος Παπαμελετίου. Ο γενναίος Κομάντο της Κύπρου που πολέμησε την Τουρκιά. Ο Διοικητής των Καταδρομέων που δεν λύγισε ποτέ, γονάτισε στον Χάρο τον αλήτη τον φονιά…

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Οτι & να λενε τα παπαγαλακια της ΝΤΠ,ο Ελληνας ξερει τους ΗΡΩΕΣ του,τους τιμα & απο αυτους εμπνεεται & παραδειγματιζεται.ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

    2. Θα τα λεει πια εκει ψηλα με τον Λεωνιδα, τον Μεγαλέκο τον Βασιλειο τον Βουλγαροκτονο τον Ρωμανο τον Διογένη, τον Γερο του Μωρια. τον Παυλο Μελα, τον καπεταν Αγρα και τους αλλους γνωστους και αγνώστους ΗΡΩΕΣ της πατριδος.. …ΑΘΑΝΑΤΟΣ, Το παραδειγμα και η αυτοθυσια τους ΠΡΕΠΕΙ να μας δωσει εμπνευση και κουραγιο οταν χρειαστει!!!!

    3. Ο Ηρωας μεχρι Ταξιαρχος , και αρχηγοι στρατου τα καθηκια που γλυφουν δωσιλογους !
      Καλο παραδεισο ΕΛΛΗΝΑ !

    4. Έτσι θάβονται οι ΗΡΩΕΣ…!!! ΑΘΑΝΑΤΟΣ…Όχι να αποτεφρώνονται όπως κάνουν οι ηλίθιοι οι αριστεροί και οι λοιποί ψευτοκουλτουριάρηδες…

    5. ειναι σημαδι παντως…τωρα που η Ελλας και Κυπρος δεχονται επιθεση απ την τουρκιά, να φευγουν οι ηρωες…
      ας ελπισουμε οτι θα βρεθουν και στις μερες μας αξιωματικοι που θα δωσουν το αιμα τους για την πατριδα…ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!

    6. Πότε δεν θα δούμε τέτοιες εικόνες σε κηδείες πολιτικων

    7. Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ της κύπρου…ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ

    8. Αυτη ειναι η ΕΛΛΑΔΑΡΑ μας ρε καθικια ,τσογλανοι ,πολιτικοι οσφυοκαμπτες, νενεκοι για μια θεση και μια χουφτα ευρω στην τσεπη σας
      Αυτοι ειναι οι πραγματικοι ηρωες ,αυτοι οι αντιπροσωποι του Εθνους , αυτοι που θυμιζουν Ελλαδα

      Ποιος απο εσας ερπετα της πλατειας Συνταγματος μπορει να σταθει απεναντι σε αυτο το παλικαρι ?
      Ο σημιτης ,ο Γαποβλακας ,ο σαμαροβενιζελος ,η, το σημερινο πουλημενο πινοκιο

      ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ

    9. Ήρωας! Αθάνατος!! Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη και τη δικαίωση!!!

    Comments are closed.